Elsa kostume til børn

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Har du et barn der er vild med Frost og i særdeleshed Elsa? 

Så er et Elsa kostume til børn da et oplagt kostume til den kommende fastelavnsfest eller til leg i hjemmet.

Disneys til dato mest populære film, er filmen om de to prinseser i Arendal. Den fortryllende prinsesse og senere dronning Elsa, der har magiske kræfter i kræft af hendes evne til at lave is og sne – og hendes skønne lillesøster Prinsesse Anna, der er helten der for startet al det forfærdigelige, men også er ukuelig i sin tro på at det hele nok skal lykkedes. Filmen om søstrene Anna og Elsa er fulgt op af en kortfilm “Frost Feber” der foregår om sommeren og en julefilm med altid skønne Olaf i hovedrollen. 

En hel Disneyfilm om de to søstres fortsatte liv i Arendal (Frost 2 filmen), med premiere i november 2019 og i Danmark i december 2019. Så selvom det efterhånden er længe siden at den første Frost film, vandt de små prinsessehjerter, verden over – så har Disney lovet at den kommende Frost film, vil være ventetiden værd.

Anna og et Elsa kostume til børn, er oplagt for alle små Frost prinsesser. Elsa kostume er oplagt til både fastelavn, udklædning til fødselsdagen med Frost tema eller til leg i hjemmet. Der er efterhånden lavet mange forskellige bud på et flot Elsa kostume til børn:

Frost 2 Elsa kostumer

Elsa kjole frost 2 450x450 - Elsa kostume til børn

Elsa kjole Frost 2

Vores heltinder fra Arendelle er tilbage i Frozen 2. Klæd dig ud som Elsa i denne fantastiske kjole. Sko medfølger ikke.

Find kostumet hos Eurotoys eller Find kostumet hos CoolShop

 

elsa frost kostume frost 2 kostume elsa udklædning dronning elsa kjole til barn

Dronning Elsa kostume fra Frost 2

Klæd dig smukt som Elsa fra Frost 2 – til næste kostumefest eller fastelavn! Prinsessen fra den uimodståeligt populære filmserie Frost har fået børn over hele verden til at blive forelsket i filmene, og ifølge vores tidligere erfaringer kommer denne kjole også til at blive populær – uanet om den skal bæres til hverdag eller til en kostumefest.

Find kostumet hos PartyKing

frost 2 elsa hvid kjole 450x450 - Elsa kostume til børn

Frost 2 Elsa hvis kjole

Klæd dig ud som Elsa i denne skønne Premium kjole. Smuk hvid kjole inspireret af den kjole Elsa bærer i noget af Frost 2. Kjolen har mange fine detaljer.

Find kostumet hos Eurotoys eller her hos Fedepriser

Frost 2 elsa fastelavnskostume 279x450 - Elsa kostume til børn

Frost 2 Elsa kjole

Elsa er en populær karakter hos rigtig mange piger. Har du en pige der drømmer om at være Elsa for en dag? Så er dette kostume helt oplagt. Kostumet har mange fine detaljer.

Find kostumet hos Fedepriser

 

Frost 2 Elsa lilla kjole 287x450 - Elsa kostume til børn

Frost 2 Elsa lilla kjole

Lad dit barn klæde sig ud som den magiske Disney-prinsesse fra Frozen-filmen – Elsa, med denne smukke lilla kjole! Kjolen forestiller den Elsa har på i filmen.

Find kostumet hos Temashop eller Find kostumet hos PartyKing

frost 2 elsa kostume til børn 277x450 - Elsa kostume til børn

Frost 2 Elsa fastelavnskostume

Skøn Elsa kjole til enhver Elsa fan. Kjolen er oplagt til flere anledninger, hvad enten der skal holdes Frost 2 fødselsdag, fastelavnsfest eller blot til leg i hjemmet.

Find kostumet hos Fedepriser

Frost 1 Elsa kostumer

elsa kostume til børn frost kostume frost udklædning elsa kostume

Elsa kostume til børn

Lad din prinsesse indtage isslottet i dette vidunderlige kostume. Når hun bærer dette kostume, kommer hun automatisk til at skråle med på de gode Frost sange. Tag til udklædningsfest som prinsesse Elsa fra Disneys “Frost”, og snart forvandles festen til Arendal.

Find Elsa kostume til børn hos Temashop

 

elsa deluxe kostume til elsaprinsesser elsa kostume til børn

Frost Elsa kostume i deluxe udgave

Med dette kostume er forvandlingen sket! Din søde pige er nu en rigtig prinsesse med kappe og magiske kræfter. Der er basis for en fantastisk oplevelse til fastelavn, til leg derhjemme eller andre Frost moments. Elsa-kostumet inkluderer en lyseblå, glimtende kjole med mange fine detaljer. Kjolen er dekoreret med blinkende snefnug, et fint motiv af Elsa på maven og har ærmer af søde blonder. Der medfølger også en matchende kappe.

Find dit Elsa deluxe kostume hos PartyKing

 

Skærmbillede 2018 01 05 kl. 18.32.54 - Elsa kostume til børn

Elsa kroningskjole

Klæd dig ud som Elsa i denne skønne kjole. Fint kostume med en masse detaljer ligesom den kjole Elsa har på i Frost filmen. Sko medfølger ikke. Nu kan du og din veninde være Elsa og Anna til kroningen. Her er den kjole Elsa havde på, da hun blev dronning i Frost.

Find kostumet hos Temashop

 

elsa snefnug kostume elsa kjole til piger elsa kostume til piger lyseblå sidney kjole

Smuk Elsa snefnug udklædning

Lad dit barn være Elsa for en dag, og lad alt det, som hun peger på, blive forvandlet til glitrende sne og is! Når hun er iført dette smukke kostume, som er blåt og sølvfarvet, kan hun lege, at hun har bygget sit helt eget ispalads. Er perfekt til Disney-kostumefesten, men kan naturligvis også bæres derhjemme, når legelysten overmander barnet. Elsa-kostumet omfatter en lyseblå kjole med et gennemsigtigt tyllag, som bærer et sølvfarvet tryk, der forestiller snefnug og iskrystaller. På taljen sidder der et sølvfarvet bånd, mens der på bryst og mave er placeret et dekorationsbånd, som har farverne turkis og hvid samt en blå sten og et lilla-mønstret parti. Over skulder og ærmer finder du et lag sølvglinsende tyl i den turkise farve, som danner trekvart lange ærmer. På siderne af brystet er der placeret to stofstykker, som dekorativt falder ned langs overdelen. Skoene medfølger ikke. Du kan supplere dog med lignende dele, så barnet får det Elsa-look, der er vist på billederne.

Find kostumet hos Temashop

Tilbehør til Elsa kostume til børn

elsa paryk børneparyk frost paryk til børn

Elsa børneparyk

Har din datter ikke et Elsa hår, så vil en Elsa paryk gøre den største lykke og fuldføre Elsa kostumet. Paryk med Elsa hår findes i børnestørrelse.

Find parykken hos Temashop eller Find parykken hos Jollyroom

 

Fandt du det helt rigtige Elsa kostume til børn?

elsa kostume til piger elsa frozen kjole dronning elsa arendal kostume disney kostume til børn

 

LÆS OGSÅ: Elsa kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Anna kostume til børn

LÆS OGSÅ: Anna kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Olaf kostume til børn

 

Indlægget Elsa kostume til børn indeholder affiliatelinks

pinit fg en rect red 28 - Elsa kostume til børn

error: Content is protected !!