Elsa kostume til børn

Har du et barn der er vild med Frost og i særdeleshed Elsa? 

Så er et Elsa kostume til børn da et oplagt kostume til den kommende fastelavnsfest eller til leg i hjemmet.

Disneys til dato mest populære film, er filmen om de to prinseser i Arendal. Den fortryllende prinsesse og senere dronning Elsa, der har magiske kræfter i kræft af hendes evne til at lave is og sne – og hendes skønne lillesøster Prinsesse Anna, der er helten der for startet al det forfærdigelige, men også er ukuelig i sin tro på at det hele nok skal lykkedes. Filmen om søstrene Anna og Elsa er fulgt op af en kortfilm “Frost Feber” der foregår om sommeren og en julefilm med altid skønne Olaf i hovedrollen. 

En hel Disneyfilm om de to søstres fortsatte liv i Arendal (Frost 2 filmen), med premiere i november 2019 og i Danmark i december 2019. Så selvom det efterhånden er længe siden at den første Frost film, vandt de små prinsessehjerter, verden over – så har Disney lovet at den kommende Frost film, vil være ventetiden værd.

Anna og et Elsa kostume til børn, er oplagt for alle små Frost prinsesser. Elsa kostume er oplagt til både fastelavn, udklædning til fødselsdagen med Frost tema eller til leg i hjemmet. Der er efterhånden lavet mange forskellige bud på et flot Elsa kostume til børn:

Frost 2 Elsa kostumer

Elsa kjole frost 2 450x450 - Elsa kostume til børn

Elsa kjole Frost 2

Vores heltinder fra Arendelle er tilbage i Frozen 2. Klæd dig ud som Elsa i denne fantastiske kjole. Sko medfølger ikke.

Find kostumet hos Eurotoys

Frost 2 Elsa lilla kjole 287x450 - Elsa kostume til børn

Frost 2 Elsa lilla kjole

Lad dit barn klæde sig ud som den magiske Disney-prinsesse fra Frozen-filmen – Elsa, med denne smukke lilla kjole! Kjolen forestiller den Elsa har på i filmen.

Find kostumet hos Temashop

frost 2 elsa kostume til børn frozen 2 kostume elsa kjole til piger

Elsa kostume fra Frost 2 filmen – Luksus udgaven

Lad dit barn klæde sig ud som den magiske Disney-prinsesse fra Frozen-filmen – Elsa. Dragten kommer i en deluxevariant, hvilket gør den liiidt sjovere at have på. Kostumet består af en flot kjole og passer perfekt til alle slags udklædningsfester. Frozen 2 Elsa Deluxe Børnekostume er en rigtig luksuriøs dragt til børn, som får dit barn til at ligne Elsa fra filmen Frost 2.

Find kostumet hos Vegaoo

Elsa frost 2 kostume 279x450 - Elsa kostume til børn

Elsa Frost 2 kostume

Dette Elsa-kostume er under officiel Frost 2™ licens. Den består af ebn kjole og kappe (strømpebukser og sko er ikke inkluderet). Kjolen er langærmet, med satinblåt stof. Kappen er påsyet kjolen og er i gennemsigtigt stof. Den er ligeledes dekoreret med glimtende mønstre. Din datter, med sine mægtige krafter, er klar til at forsvare Arendelle. Dette Elsa kostume vil være perfekt til jul eller karneval.

Find det hos Vegaoo

frost 2 elsa kostumet til børn 174x450 - Elsa kostume til børn

Disney Frozen 2 Elsa Dukke Med Kjole

Tilbring din dag sammen med Elsa! Du kan tage af sted på eventyr, style hendes smukke hår eller holde et sjovt bal for alle dine venner! Genskab dine yndlingsscener fra den populære Disneyfilm eller find på dit eget juleeventyr med din nye dukke!
Du får også en smuk kjole med, der matcher Elsas! Kjolen passer til børn mellem 4 og 6 år.

Find hos Jollyroom

Frost 1 Elsa kostumer

elsa kostume til børn frost kostume frost udklædning elsa kostume

Elsa kostume til børn

Lad din prinsesse indtage isslottet i dette vidunderlige kostume. Når hun bærer dette kostume, kommer hun automatisk til at skråle med på de gode Frost sange. Tag til udklædningsfest som prinsesse Elsa fra Disneys “Frost”, og snart forvandles festen til Arendal.

Find Elsa kostume til børn hos Temashop

 

elsa deluxe kostume til elsaprinsesser elsa kostume til børn

Frost Elsa kostume i deluxe udgave

Med dette kostume er forvandlingen sket! Din søde pige er nu en rigtig prinsesse med kappe og magiske kræfter. Der er basis for en fantastisk oplevelse til fastelavn, til leg derhjemme eller andre Frost moments. Elsa-kostumet inkluderer en lyseblå, glimtende kjole med mange fine detaljer. Kjolen er dekoreret med blinkende snefnug, et fint motiv af Elsa på maven og har ærmer af søde blonder. Der medfølger også en matchende kappe.

Find dit Elsa deluxe kostume hos PartyKing

 

Skærmbillede 2018 01 05 kl. 18.32.54 - Elsa kostume til børn

Elsa kroningskjole

Klæd dig ud som Elsa i denne skønne kjole. Fint kostume med en masse detaljer ligesom den kjole Elsa har på i Frost filmen. Sko medfølger ikke. Nu kan du og din veninde være Elsa og Anna til kroningen. Her er den kjole Elsa havde på, da hun blev dronning i Frost.

Find kostumet hos Temashop

 

elsa kjole med palietter 272x450 - Elsa kostume til børn

Elsa børnekostume med palietter

Dette Elsa-kostume til piger er officielt licenseret af Frost™. Det består af en kjole (sko er ikke inkluderet). Prinsessekjolen er blå med satindetaljer. På forsiden er kraven dekoreret med pailletter. Ærmerne er i lyst slør. Et flot slør i hele kjolens længde er syet på pyntet med snefnug. Perfekt til at få børnene til at synge og danse.

Find kostumet hos Vegaoo

isdronning elsa børnekostume elsa kjole med kappe

Isdronning Elsa kjole

Klæd dig ud som Elsa og flyt ind i dit helt eget isslot! Denne søde Frostkjole passer lige så godt til udklædningsfest som til leg. Isdronningekostumet består af en blå kjole med lange gennemsigtige ærmer, mens den forreste del er lavet af satin. Overdelen er udsmykket med blå pailletter, og højest oppe er der placeret to sølvfarvede broderede bånd. I taljen sidder der endvidere et fastsyet bånd, der er sølvfarvet. Fra kravebenet falder der et blåt, gennemsigtigt slør med sølvfarvede snefnug.

Find kostumet hos PartyKing

 

elsa snefnug kostume elsa kjole til piger elsa kostume til piger lyseblå sidney kjole

Smuk Elsa snefnug udklædning

Lad dit barn være Elsa for en dag, og lad alt det, som hun peger på, blive forvandlet til glitrende sne og is! Når hun er iført dette smukke kostume, som er blåt og sølvfarvet, kan hun lege, at hun har bygget sit helt eget ispalads. Er perfekt til Disney-kostumefesten, men kan naturligvis også bæres derhjemme, når legelysten overmander barnet. Elsa-kostumet omfatter en lyseblå kjole med et gennemsigtigt tyllag, som bærer et sølvfarvet tryk, der forestiller snefnug og iskrystaller. På taljen sidder der et sølvfarvet bånd, mens der på bryst og mave er placeret et dekorationsbånd, som har farverne turkis og hvid samt en blå sten og et lilla-mønstret parti. Over skulder og ærmer finder du et lag sølvglinsende tyl i den turkise farve, som danner trekvart lange ærmer. På siderne af brystet er der placeret to stofstykker, som dekorativt falder ned langs overdelen. Skoene medfølger ikke. Du kan supplere dog med lignende dele, så barnet får det Elsa-look, der er vist på billederne.

Find kostumet hos Temashop

Tilbehør til Elsa kostume til børn

tilbehør til Elsa kostume til børn - Elsa kostume til børn

  1. Frost 2 Magiske Ice Sleeve – Med dette magiske armbånd kan du dække landskabet med snekrystaller ligesom dronning Elsa fra Frost filmen. Ideelt til rollespil, hvor børn udtrykker kreativitet og fantasi i rollen som den berømte Elsa. Indeholder et armbånd, stofærme og beholder med snekrystal væske.  Find det hos Eurotoys.
  2. Frost 2 Elsa støvler. Disse Elsa ™ støvler er under officielt licens Frost II ™. Støvlerne er lyseblå med hvide isflage mønstre. De har en let hæl. Disse sko måler 21 til 22 cm og kan være velegnede til børn fra 5 til 9 år. Fuldend din lille prinsesses Elsa-outfit med disse støvler! Find dem hos Vegaoo.
  3. Frost 2 Magiske Ice Steps – Med denne magiske projektør kan du dække gulvet med snekrystaller ligesom dronning Elsa fra filmen Frost. Spænd projektøren på foden med velcrostropperne og se de fine krystaller blive projiceret ned på gulvet, mens du går. Ideelt til rollespil, hvor børn udtrykker kreativitet og fantasi i rollen som den berømte Elsa. Find den hos Eurotoys.
  4. Frost 2 Elsa paryk – Fuldend Elsa kostumet med en Elsa paryk. Den blonde paryk har en lille lok på panden og en lang fletning, der kan lægges bag hovedet eller foran skulderen. Dette tilbehør er perfekt til at forfine dit kostume af prinsessen af Arendal! Find parykken hos Vegaoo.

Fandt du det helt rigtige Elsa kostume til børn?

elsa kostume til piger elsa frozen kjole dronning elsa arendal kostume disney kostume til børn

 

LÆS OGSÅ: Elsa kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Anna kostume til børn

LÆS OGSÅ: Anna kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Olaf kostume til børn

Indlægget Elsa kostume til børn indeholder affiliatelinks

pinit fg en rect red 28 - Elsa kostume til børn

error: Content is protected !!