Elsa kostume til børn

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Har du et barn der er vild med Frost og i særdeleshed Elsa? 

Så er et Elsa kostume til børn da et oplagt kostume til den kommende fastelavnsfest eller til leg i hjemmet.

Disneys til dato mest populære film, er filmen om de to prinseser i Arendal. Den fortryllende prinsesse og senere dronning Elsa, der har magiske kræfter i kræft af hendes evne til at lave is og sne – og hendes skønne lillesøster Prinsesse Anna, der er helten der for startet al det forfærdigelige, men også er ukuelig i sin tro på at det hele nok skal lykkedes. Filmen om søstrene Anna og Elsa er fulgt op af en kortfilm “Frost Feber” der foregår om sommeren og en julefilm med altid skønne Olaf i hovedrollen. 

En hel Disneyfilm om de to søstres fortsatte liv i Arendal (Frost 2 filmen), med premiere i november 2019 og i Danmark i december 2019. Så selvom det efterhånden er længe siden at den første Frost film, vandt de små prinsessehjerter, verden over – så har Disney lovet at den kommende Frost film, vil være ventetiden værd.

Anna og et Elsa kostume til børn, er oplagt for alle små Frost prinsesser. Elsa kostume er oplagt til både fastelavn, udklædning til fødselsdagen med Frost tema eller til leg i hjemmet. Der er efterhånden lavet mange forskellige bud på et flot Elsa kostume til børn:

Frost 2 Elsa kostumer

Frost 2 Elsa lilla kjole 287x450 - Elsa kostume til børn

Frost 2 Elsa lilla kjole

Lad dit barn klæde sig ud som den magiske Disney-prinsesse fra Frozen-filmen – Elsa, med denne smukke lilla kjole! Kjolen forestiller den Elsa har på i filmen.

Find kostumet hos Temashop

 

frost2 kjole frosen kostume frozen kostume elsa kjole til piger fastelavnskostume elsa kjole

 

Elsa kjole fra Frost 2 filmen

Ifør den lille dronning Elsas magiske kjole, og lad hende finde ud af hvor hendes særlige kræfter kommer fra. Tag med på en fortryllende rejse igennem den magiske skov og hjælp med at redde Arendal. Kostumet indeholder kjole og kappe og der er garanti for magi!

Find kostumet hos Temashop

 

elsa kjole fastelavnskostume frost kostume til barn

Elsa kjole til piger

“Ud i havet, stort og salt løber floden, den som husker alt – Sov og drøm om dét, der var, for floden rummer alle svar!” Elsas kjole fra Frost 2 filmen med fine farver og elsa magi. En skøn fastelavnskjole.

Find kostumet hos Temashop

 

elsa hvid kjole kostume til piger

Hvid Elsa kjole

Kjole fra den sidste del af Frost 2 filmen hvor Elsa skifter til at være isdronning og Anna bliver Dronning af Arendal. Smuk Elsa kjole med tilhørende kappe findes i størrelser fra 104 til 128.

Find kostumet hos Temashop

 

Frost 1 Elsa kostumer

 

Skærmbillede 2018 01 05 kl. 18.32.54 - Elsa kostume til børn

Elsa kroningskjole

Klæd dig ud som Elsa i denne skønne kjole. Fint kostume med en masse detaljer ligesom den kjole Elsa har på i Frost filmen. Sko medfølger ikke. Nu kan du og din veninde være Elsa og Anna til kroningen. Her er den kjole Elsa havde på, da hun blev dronning i Frost.

Find kostumet hos Temashop

 

elsa snefnug kostume elsa kjole til piger elsa kostume til piger lyseblå sidney kjole

Smuk Elsa snefnug udklædning

Lad dit barn være Elsa for en dag, og lad alt det, som hun peger på, blive forvandlet til glitrende sne og is! Når hun er iført dette smukke kostume, som er blåt og sølvfarvet, kan hun lege, at hun har bygget sit helt eget ispalads. Er perfekt til Disney-kostumefesten, men kan naturligvis også bæres derhjemme, når legelysten overmander barnet. Elsa-kostumet omfatter en lyseblå kjole med et gennemsigtigt tyllag, som bærer et sølvfarvet tryk, der forestiller snefnug og iskrystaller. På taljen sidder der et sølvfarvet bånd, mens der på bryst og mave er placeret et dekorationsbånd, som har farverne turkis og hvid samt en blå sten og et lilla-mønstret parti. Over skulder og ærmer finder du et lag sølvglinsende tyl i den turkise farve, som danner trekvart lange ærmer. På siderne af brystet er der placeret to stofstykker, som dekorativt falder ned langs overdelen. Skoene medfølger ikke. Du kan supplere dog med lignende dele, så barnet får det Elsa-look, der er vist på billederne.

Find kostumet hos Temashop

Tilbehør til Elsa kostume til børn

elsa paryk børneparyk frost paryk til børn

Elsa børneparyk

Har din datter ikke et Elsa hår, så vil en Elsa paryk gøre den største lykke og fuldføre Elsa kostumet. Paryk med Elsa hår findes i børnestørrelse.

Find parykken hos Temashop 

 

Fandt du det helt rigtige Elsa kostume til børn?

elsa kostume til piger elsa frozen kjole dronning elsa arendal kostume disney kostume til børn

 

LÆS OGSÅ: Elsa kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Anna kostume til børn

LÆS OGSÅ: Anna kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Olaf kostume til børn

 

Indlægget Elsa kostume til børn indeholder affiliatelinks til troværdige danske webshops

error: Content is protected !!