Astronaut kostume til børn

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Har du et barn der drømmer om at blive astronaut og gå en tur på månen, så er et astronaut kostume til børn da et oplagt kostume til den kommende fastelavnsfest eller til leg i hjemmet.

I masser år har flere drømt om at gå på månen eller måske komme ud og udforske en ny uspoleret planet i søgen efter liv andre steder end på jorden. I 1961 skrev den russiske kosmonaut verdenshistorie, da han blev det første menneske i rummet

En astronaut er en person der tager på rumfart, eller i hvert fald har gjort en karriere ud af at gøre sig klar til at tage på rumfart. Jobbet som astronaut er måske et af de mest udfordrende i verden, men også fyldt med fantastiske oplevelser.At rejse ud i rummet er en af de mest krævende udfordringer et menneske kan udsættes for. Derfor er jobbet som astronaut heller ikke muligt for alle. 

Rummet er et usundt sted for menneskekroppen at opholde sig. Der findes ingen luft at indånde. Der er vakuum. Temperaturen, som astronauterne bevæger sig i, varierer helt fra minus 100 til plus 100 grader Celsius. Sollyset er så stærkt, at synet kan tage skade. Endelig udsættes kroppen for stråling, som øger risikoen for kræft. Derfor er det meget vigtigt at en astronaut har den rette dragt på når rummet skal udforskes.

Typisk er rumdragten hvid, dels fordi hvid reflekterer varme, dels fordi hvid er let synligt i rummet. Dragten indeholder alt, hvad astronauten behøver for at kunne klare sig og udføre arbejdet under rumvandringer. En rigtig rumdragt kræver noget af en mand (eller kvinde), den vejer nemlig 140 kilo med fuld udrustning. Men når først rumdragten er i orden, så er astronauten klar til at gå på rumvandring.

Skal dit barn klædes ud som astronaut, kan du finde de nogle flot bud på astronaut kostumer nedenfor og bare rolig, de er ikke nær så tunge som den ægte vare.  Vi har samlet de bedste astronaut børnekostumer på det danske marked, så du har overblik over mulighederne. Find astronaut kostumer til både drenge og piger her:

Skærmbillede 2018 12 04 kl. 00.18.28 726x1024 - Astronaut kostume til børn

Astronaut kostume

Drømmer du om at blive en del af NASA? Med denne heldragt, får du hvertfald følelsen af at være astronaut.

Find kostumet hos Temashop

Skærmbillede 2018 12 04 kl. 00.20.14 709x1024 - Astronaut kostume til børn

Astronaut børnekostume

Hvem drømmer ikke om, at tage på rumrejse og opleve det hele oppefra? Så hvad venter du på – hop i denne smarte dragt, der får dig til at ligne en vaskeægte astronaut og gå ombord på rumraketten og flyv afsted.

Find kostumet hos Temashop

Skærmbillede 2018 12 04 kl. 00.22.07 929x1024 - Astronaut kostume til børn

Astronaut kostume

Drømmer du om en tur i rummet? Så klæd dig ud i dette fede astronaut kostume og drøm dig ud blandt stjernerne.

Find kostumet hos Temashop

Skærmbillede 2018 12 04 kl. 00.23.44 800x1024 - Astronaut kostume til børn

Orange astronaut kostume

Med denne orange heldragt, kan du hvertfald blive set af alle sammen til fastelavnsfesten (og af alle marsmændene) – Fed farve og mange fine detaljer, du mangler kun hatten.

Find kostumet hos Temashop

rumdragt babykostume til fastelavn fastelavnskostume til 1 årig nasa udklædning baby

Astronaut babykostume

Hvis dit barn allerede drømmer om at flyve ud i rummet, så hvorfor ikke? Med denne astronautdragt til babyer går drømmen i opfyldelse! Astronaut Baby Kostume er en sjov dragt til små børn, som indeholder et astronautkostume i polyester. Dragten fås til 6-12 og 12-24 måneders babyer.

Find kostumet hos PartyKing

 

iss-astronaut udklædning til børn fastelavnskostume til drenge måne kostume nasa børneuniform

Rumdragt udklædning til fastelavn

Tænk at kunne klæde sig ud i verdens sejeste kostume, hvor fedt er det ikke lige? Men hvad siger du til universets sejeste kostume i form af denne lækre astronautudklædning! ISS Astronaut-kostumet inkluderer en hvid rumdragt med mange fede detaljer, som for eksempel et flot rummotiv og metaldetaljer på skuldrene, knæene og kragen. Der medfølger også en matchende astronauthjelm og en rygsæk.

Find kostumet hos PartyKing

astronaut børnekostume rumdragt til børn rumdragt fastelavnskostume

Rumdragt fastelavnskostume

Drømmer dit barn om at blive en cool astronaut, som udforsker galakser og flyver rundt blandt stjerner? Giv dem denne dragt på, så kan de udleve deres fantasier for en aften. Den kommer med garanti til at blive en succes blandt de rumtossede børn, som aldrig vil have den seje dragt af. Astronaut Børnekostume er en astronautdragt til børn. Den er hvid og har detaljer som farveglade markeringer og mærker. Dragten dækker hele kroppen og har et hul ved ansigtet. Den kommer i one size til børn.

Find kostumet hos PartyKing

oppustelig rumkat børnekostume 450x450 - Astronaut kostume til børn

Oppustelig rumraket børnekostume

Drømmer dit barn om at blive astronaut, når han eller hun bliver stor? Gør drømmen endnu bedre ved at lade ham eller hende blive en rumraket! Med ild sprøjtende ud af enden bliver han eller hun en rigtig hurtig flyver og kan løbe rundt hurtigere end nogensinde før til udklædningsfesten. Her får du et oppusteligt børnekostume i polyester, som forestiller en rumraket.  Det er egnet til børn i alderen 5-11 år. Dragten har en indbygget blæser, der puster den op på et par sekunder.

Find kostumet hos Partyking

 

Fandt du den helt rigtige rumdragt?

rumdragt kostume til børn nasa kostume rumstation udklædning alien kostume til børn

SE OGSÅ: Astronaut kostume til voksne

SE OGSÅ: Stormtroopers kostume til voksne

SE OGSÅ: Alien kostume til voksne

 

Indlægget Astronaut kostume til børn indeholder affiliatelinks

Kilde: Rummet.dk

 

pinit fg en rect red 28 - Astronaut kostume til børn

error: Content is protected !!