Astronaut kostume til børn

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Har du et barn der drømmer om at blive astronaut og gå en tur på månen, så er et astronaut kostume til børn da et oplagt kostume til den kommende fastelavnsfest eller til leg i hjemmet.

I masser år har flere drømt om at gå på månen eller måske komme ud og udforske en ny uspoleret planet i søgen efter liv andre steder end på jorden. I 1961 skrev den russiske kosmonaut verdenshistorie, da han blev det første menneske i rummet

En astronaut er en person der tager på rumfart, eller i hvert fald har gjort en karriere ud af at gøre sig klar til at tage på rumfart. Jobbet som astronaut er måske et af de mest udfordrende i verden, men også fyldt med fantastiske oplevelser.At rejse ud i rummet er en af de mest krævende udfordringer et menneske kan udsættes for. Derfor er jobbet som astronaut heller ikke muligt for alle. 

Rummet er et usundt sted for menneskekroppen at opholde sig. Der findes ingen luft at indånde. Der er vakuum. Temperaturen, som astronauterne bevæger sig i, varierer helt fra minus 100 til plus 100 grader Celsius. Sollyset er så stærkt, at synet kan tage skade. Endelig udsættes kroppen for stråling, som øger risikoen for kræft. Derfor er det meget vigtigt at en astronaut har den rette dragt på når rummet skal udforskes.

Typisk er rumdragten hvid, dels fordi hvid reflekterer varme, dels fordi hvid er let synligt i rummet. Dragten indeholder alt, hvad astronauten behøver for at kunne klare sig og udføre arbejdet under rumvandringer. En rigtig rumdragt kræver noget af en mand (eller kvinde), den vejer nemlig 140 kilo med fuld udrustning. Men når først rumdragten er i orden, så er astronauten klar til at gå på rumvandring.

Skal dit barn klædes ud som astronaut, kan du finde de nogle flot bud på astronaut kostumer nedenfor og bare rolig, de er ikke nær så tunge som den ægte vare.  Vi har samlet de bedste astronaut børnekostumer på det danske marked, så du har overblik over mulighederne. Find astronaut kostumer til både drenge og piger her:

Skærmbillede 2018 12 04 kl. 00.18.28 726x1024 - Astronaut kostume til børn

Astronaut kostume

Drømmer du om at blive en del af NASA? Med denne heldragt, får du hvertfald følelsen af at være astronaut.

Find kostumet hos Temashop

Skærmbillede 2018 12 04 kl. 00.20.14 709x1024 - Astronaut kostume til børn

Astronaut børnekostume

Hvem drømmer ikke om, at tage på rumrejse og opleve det hele oppefra? Så hvad venter du på – hop i denne smarte dragt, der får dig til at ligne en vaskeægte astronaut og gå ombord på rumraketten og flyv afsted.

Find kostumet hos Temashop

Skærmbillede 2018 12 04 kl. 00.22.07 929x1024 - Astronaut kostume til børn

Astronaut kostume

Drømmer du om en tur i rummet? Så klæd dig ud i dette fede astronaut kostume og drøm dig ud blandt stjernerne.

Find kostumet hos Temashop

Skærmbillede 2018 12 04 kl. 00.23.44 800x1024 - Astronaut kostume til børn

Orange astronaut kostume

Med denne orange heldragt, kan du hvertfald blive set af alle sammen til fastelavnsfesten (og af alle marsmændene) – Fed farve og mange fine detaljer, du mangler kun hatten.

Find kostumet hos Temashop

Fandt du den helt rigtige rumdragt?

rumdragt kostume til børn nasa kostume rumstation udklædning alien kostume til børn

rumdragt til børn rumfærge kostume astronaut kostume til barn fastelavnskostume til børn rumfærge udklædning

 

SE OGSÅ: Astronaut kostume til voksne

SE OGSÅ: Stormtroopers kostume til voksne

SE OGSÅ: Alien kostume til voksne

 

Indlægget Astronaut kostume til børn indeholder affiliatelinks

Kilde: Rummet.dk

 

error: Content is protected !!