Alien kostume til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er du vild med rumvæsner, ufoer og liv i universet? Så er et Alien kostume til voksne det oplagte kostume til den kommende halloween- eller fastelavnsfest.

Iklædt et Alien kostume til voksne, bliver du nemt klar til at årets sjoveste udklædningsfest.

Tror du på aliens? Der er meget delte meninger i verden om der findes rumvæsner eller ej. Igennem masser af år er de blevet lavet en masse film om aliens, fra Spielbergs kendte E.T. til de kloge aliens i ‘Arrival’.

Et rumvæsen også kaldt en alien er en udenjordisk eller fremmede er enhver udenjordisk livsform; en livsform, der ikke stammer fra Jorden. Ordet udenjordisk betyder “uden for Jorden”.

Galaksen er så stor og gammel, at det er usandsynligt, at kun Jorden rummer intelligent liv. Galaksen er så gigantisk stor med potentiale for utallige beboelige planeter, at det ville være mærkeligt, hvis Jorden er det eneste sted, hvor livet er opstået. Ligesom universet er så gammelt, at livet har haft gode betingelser for at udvikle sig.

Men hvis der findes liv andre steder end på Jorden, hvordan vil det så se ud? I filmen ‘Arrival’ ligner de kloge blæksprutter, og i ‘Edge of tomorrow’ er de farlige monstre med lange tentakler og i E.T. er lavet som en sød karakter med et gevaldigt hoved.

Da man ikke har nogen klare beviser på om der lever rumvæsener og hvordan de ser ud, findes der mange forskellige fortolkninger. Hvilket også giver en masse forskellige udgaver af et alien kostume til voksne:

 

alien kostume til voksne 338x450 - Alien kostume til voksne

Alien kostume til voksne

Stig ud af den flyvende tallerken, og duk op som et uhyggelig rumvæsen. Kostumet er velegnet til Halloween og sidste skoledag.

Find kostumet hos Temashop

rumvæsen voksenkostume 338x450 - Alien kostume til voksne

Rumvæsen kostume

Sjovt rumvæsen kostume i grøn med sjove følehorn på hætten, samt skøre øjne. Heldragten er lavet af lækkert blødt materiale og dragten kan du bruge til mange sjove kostume arrangementer som f.eks. karneval eller sidste skoledag.

Find kostumet hos Temashop

 

space invator kostume alien kostume til kvinder

Alien kostume til kvinder

Den smarte alien er landet på jorden – og hun har ikke tænkt sig at smutte igen lige foreløbigt. Mangler du det perfekte kostume til temafesten, så er dette alien kostume helt perfekt. Du får en heldragt med fine detaljer. Dertil medfølger et bælte. Sæt prikken over i’et på kostumet med tilbehør – og så er du klar til at lege alien for en aften.

Find kostumet hos Temashop

 

alien frækt alien kostume rumvæsen kostume til kvinder

Alien babe kostume til kvinder

Vi har alle sammen tænkt det. Aliens er ikke virkelige, men tværtimod væsener der er designet af menneskets fantasi, så man kan lave seje science fiction film. Dette er et oplagt frækt alien kostume til solsystem temafesten!

Find kostumet hos Temashop

 

 

uhyggelig alien hersker udklædning halloween marsmand kostume marsmand udklædning grønt kostume til voksne

Grønt Alien hersker kostume

Alien udklædning – som i “Out of space” kostume af den fedeste slags. Hvorfor “nøjes” med at være en almindelig marsboer, når du kan være hersker af universet? Rumvæsen kostume til voksne af den almægtige slags!

Find kostumet hos Temashop

 

sexet rumdragt udklædning fræk rumdragt kostume alien kostume til kvinder space dragt til kvinder rum heldragt udklædning

Sexet rumdragt til kvinder

Frækt og sexet rumdragt til dig der skal til space invaders fest eller bare en traditionel halloween aften. Gå på jagt efter en alien i denne skønne heldragt med lynlås foran.

Find kostumet hos Temashop

 

spaceinvaider alien voksenkostume rumvaæsen kostume mand herre kostumeuniverset

Spade Invaider – Rumvæsen kostume til mænd

Bodysuit heldragt til dig der skal til alien temafest eller blot er i gang med at filme den nye rum film. En skønt kostume til den modige mand!

Find kostumet hos Temashop 

 

stort hoved alien rumvæsen udklædning

Rumvæsen kostume

Heldragt med maske! Et fuldendt kostume med oversize alien hoved der kan gemme din sande identitet hele aftenen. 

Find kostumet hos Temashop

Fandt du det Alien kostume til voksne du ledte efter?

alien kostume til voksne 1 - Alien kostume til voksne

Rumvæsen temafest alien kostume out of space temafest udklædning kostumeuniverset

LÆS OGSÅ: Alien kostume til børn

LÆS OGSÅ: Star Wars kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Ninja Turtles kostume til voksne

Indlægget Alien kostume til voksne indeholder affiliatelinks til troværdige danske webshops

3 meninger om “Alien kostume til voksne

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!