Star Wars kostume til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Skal du til Star Wars temafest, fastelavn eller skal du afholde årets fedeste Star Wars fødselsdagsfest for din egen lille Star Wars fan? Så er det oplagt at du hopper i et sejt Star Wars kostume til voksne.

Star Wars er en science-fiction saga, som foregår i “en fjern, fjern galakse for meget længe siden”.

Universet og fortællingen blev skabt af George Lucas, og den første film i serien så dagens lys i 1977. Siden da er der udkommet flere film, og fanskaren har vokset sig større og større. I slutningen af 2017 udkom den nyeste Star Wars film: The Last Jedi er en kommende amerikansk science fiction-film skrevet og instrueret af Rian Johnson

Helt centralt for alle filmene er ”The Force”, eller på dansk ”Kraften”, der er en form for livskraft, som bor i alle levende væsner.

Kraften er stærkere hos nogen, og disse unikke individer, der er kendt som Jedi-ridder, kan træne deres kraft og lære at manipulere med omgivelserne.

Star Wars kostume til voksne

Klæd dig ud som din yndlingskarakter eller holde din egen galaksefest derhjemme. Find din udklædning her… and may the force be with you!

Star Wars udklædning er oplagt til både fastelavn, udklædning til fødselsdagen med Star Wars tema eller til temafesten med temaet “Star Wars”. Der er efterhånden lavet mange forskellige bud på et flot Star Wars kostume til voksne:

Skærmbillede 2017 09 01 kl. 21.46.42 - Star Wars kostume til voksne

Stormtropper kostume til voksne

“For lang tid siden i en galakse langt, langt borte” . Dette seje kostume gør, at du kan tilslutte dig den mørke side. Forbered dig på at forlade Dødsstjernen, og husk – undervurdér endelig ikke kraften. Faktisk fungerer stormtrooperne som soldater og en form for politi for Det Galaktiske Imperium. Den karakteristiske hvide dragt samt maske er et karakteristisk træk, og de er en fast del af Star Wars-universet.

Find Stormtropper kostume til voksne hos Coolstuff

Skærmbillede 2017 09 01 kl. 21.50.30 - Star Wars kostume til voksne

Stormtropper kostume

First Orders nye Stormtroopers er mere elegante end tidligere set, og de har nu stor succes med at ramme deres mål! Deres super moderne dragter er sort-hvide i kombination med en række strømlinede detaljer.

Find Stormtropper kostume hos PartyKing

Skærmbillede 2017 09 01 kl. 21.53.23 - Star Wars kostume til voksne

Feminint Stormtropper kostume

Bliv en del af den mørke side med dette storm trooper kostume til damer, der er alt andet end kedeligt. Gå i krig og bekæmp modstandsbevægelsen sammen med resten af hæren fra The First Order. Klæd dig ud som klassisk stormtrooper og glem ikke at fuldende looket med en Trooper blaster!

Find Stormtropper kostume til kvinder hos Coolstuff

Skærmbillede 2017 09 01 kl. 21.57.15 - Star Wars kostume til voksne

Darth Vader kostume til voksne

Her er det mørkeste og fedeste kostume til halloweenfesten. Klæd dig ud som Darth Vader, og må kræftens mørke side være med dig!

Find Darth Vader kostume hos PartyKing

super luksus darth vader kostume til samler star wars deluxe kostume

Darth Vader samlerudgave kostume

For the Star Wars connoisseur, nothing comes close to this Collector’s Edition Darth Vader costume. The cape is cut from the original pattern and the heavy duty moulded armour is cast from the original Lucas Studios moulds!

Find kostumet hos Temashop

Skærmbillede 2017 09 01 kl. 22.02.22 - Star Wars kostume til voksne

Darth Vader kostume til kvinder

Er du fan af Star Wars og mørkets fyrste? Så er Kraften med dig. Nu kan du nemlig klæde dig ud som den kvindelig udgave af Darth Vader. Bliv en del af den mørke side og spred had og frygt i hele galaksen. Darth Vader var oprindeligt en lovende jedi, men han blev tiltrukket af den mørke side. Hans hadefulde sind fik ham til at vende sig imod det gode. Dette Darth Vader Kostume, der er et officielt Star Wars-produkt, er komplet med detaljeret heldragt med kappe og panser samt maske og bælte. Som kvindelig Darth Vader bliver du festens mest frygtede gæst!

Find Darth Vader kostume til kvinder hos Temashop

Skærmbillede 2017 09 01 kl. 22.05.56 - Star Wars kostume til voksne

Kylo Ren kostume til voksne

Se op, her kommer Mr. Bad Guy. Omfavn din mørke side i dette seje kostume som Kylo Ren fra Star Wars: The Force Awakens. Jedier gør klogest i at holde sig langt væk fra vejene.

Find Kylo Ren kostume til voksne hos Temashop

Skærmbillede 2017 09 01 kl. 22.11.33 - Star Wars kostume til voksne

Yoda kostume til voksne

Bliv klog som en bog, ligesom jedimesteren Yoda. Dette kostume indeholder alt det, du har brug for. Du mangler blot at øve dig på de velkendte Yoda-citater!

Find Yoda kostume til voksne hos Temashop

Skærmbillede 2017 09 01 kl. 22.13.49 - Star Wars kostume til voksne

Boba Fett kostume til voksne

Sci-fi messen er næste stop! I dette coole kostume transformerer du dig til Darth Vaders højre hånd, Boba Fett, dusørjægeren med det fedeste navn! Perfekt udklædning til halloween og andre udklædningsfester.

Find Boba Fett kostume til voksne hos Temashop

 

Skærmbillede 2017 09 01 kl. 22.20.38 - Star Wars kostume til voksne

Prinsesse Leia kostume til voksne

Prinsesse Leia, der også er kendt som Leia Organa, er en af de ikoniske karakterer fra Star Wars-filmene. Hun er datter af Anakin Skywalker og Padmé Amidala, men blev adopteret af Bail Organa. Hun er desuden tvillingesøster til Luke Skywalker. Hendes kendetegn er særligt det hvide tøj og den unikke frisure, der bedst kan beskrives som to frikadeller.
Leia er en af de førende ledere af Oprørsalliancen mod Det Galaktiske Imperium og opfattes til tider som lidt af en kærlig og stædig snob, hvilket kan kædes sammen med hendes royale status. Mange husker desuden Leias tid som slavepige hos den fæle gangsterboss Jabba the Hutt.

Find prinsesse Leia kostume til voksne hos Temashop

Skærmbillede 2017 09 01 kl. 22.23.44 - Star Wars kostume til voksne

Prinsesse Leia kostume

Glem alt om “kedelige” eventyrprinsesser og bliv den mest cool prinsesse af dem alle! Prinsesse Leia er kendt for sit mod og sin særprægede frisure. Frisuren indgår i kostumet, men modet står du selv for!

Find prinsesse Leia kostume hos Coolstuff

Skærmbillede 2017 09 01 kl. 22.27.09 - Star Wars kostume til voksne

Rey kostume til voksne

Klæd dig ud som den seje Rey fra Star Wars: The Force Awakenes. Rey er en af de nye karakterer i stjernekrigsfilmene, og hun er en hårdfør overlever fra en meget barsk ørkenplanet. Da droiden BB-8 søger hendes hjælp, bliver hun draget ind i en galakseomfattende konflikt. Langsomt bliver hendes liv ændret, og hun formes af den mystiske magt, som “kraften” har. Med denne udklædning får du mulighed for at bekæmpe de mørke kræfter! Hvem ved, hvilke eventyr som venter dig, når du er iført denne dragt?

Find Rey kostume til voksne hos Temashop

 

rey kostume til voksne luksus rey udklædning galakse kostume

Rey luksus kostume til kvinder

Officielt licenseret Rey kostume fra Star Wars – The Last Jedi. Gør dig klar til den næste intergalaktiske strid med dette seje kostume, der forestiller Rey – heltinden fra “Star Wars Episode 8 The Last Jedi”. Nu kan du blive festens heltinde. Kæmp for det gode og giv aldrig op! Kostumet omfatter et jumpsuit med et blødt, brunt bælte og pyntetaske samt hængende stofdetaljer foran. Der medfølger også et par ærmer og et brunt armbånd.

Find kostumet hos Temashop

Skærmbillede 2017 09 01 kl. 22.34.30 - Star Wars kostume til voksne

Luke Starwalker kostume til voksne

Er du en Star Wars-nørd, er der virkelig ingen tvivl om kostumevalget. Selvfølgelig skal du klæde dig ud som Luke Skywalker! Har du ingen kostumefest, der venter på dig? Klæd dig ud alligevel og øv dine jedimoves derhjemme i stuen.

Find Luke Starwalker kostume til voksne hos Temashop

 

Fandt du det helt rigtige Star Wars kostume til voksne?

star wars luksus kosumer til voksne

 

Se også Star Wars kostume til børn

Indlægget Star Wars kostume til voksne indeholder affiliatelinks

pinit fg en rect red 28 - Star Wars kostume til voksne

error: Content is protected !!