Nytårs kostume til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Skal årets sidste aften afsluttes med en brag af en fest i godt selskab? Så må du ikke mangle et nytårs kostume til voksne.

Nytår er både årets første og sidste fest. Altså en overgangsituation – med alt hvad dette indebærer.Nytår er markeringen af et nyt års komme og markeres i mange, specielt vestlige, kulturer ved overgangen fra d. 31. december til d. 1. januar i den gregorianske kalender. Andre kulturer fører dog andre kalendere og her kan nytåret falde så sent som i april.

Nytårsaften er for mange en aften, hvor der festes igennem, der skåles på årets sidste aften og det år der er slut og samtidig skåles der for det nye år, med ønsket om at det må blive et godt år for alle parter. Nytårsaften er for mange også en aften med traditioner, både i forhold til menuen, men også i forhold til at mange trofast følger dronningens årlige nytårstale, ser 90 års fødselsdage, hopper ind i det nye år fra en stol osv. 

Som mennesker er vi grundlæggende tryghedsnarkomaner og skabskonservative, og derfor inderst inde ønsker vi, at nogle ting aldrig ændrer sig. ’90 års fødselsdagen’ blev for første gang vist i Danmark i 1973. Kun én gang – i 1985 – tog DR sketchen af nytårsprogrammet. Det gik ikke ubemærket hen, og siden har den været en fast indslag. Tænk bare over hvilke traditioner du/I har i forhold til nytårsaften.

Fyrværkeri, god mad, fest, champagne og alkohol er for det meste, mere eller mindre, opskriften på en god nytårs fejring. Og for mange er det også en aften hvor man gerne må skeje ud med et glimmerfyldt nytårskostume, en sjov paphat eller andet hårpynt. Når årets nytårskostume skal vælges er farverne guld og sølv meget populære og gerne enten som glimmer eller palietter.

Er du på jagt efter dit udklædning til nytårsaften? Så har vi her hos Kostumetuniverset samlet et skønt udvalg af flotte nytårskostumer. Se de mange muligheder for et nytårs kostume til voksne nedenfor:

Skærmbillede 2018 12 18 kl. 23.17.41 743x1024 - Nytårs kostume til voksne

Charlestonskjole

En Charlestonskjole er perfekt nytårsaften. Drøm dig tilbage til de “gyldne” 20’ere og oplev livet som en smuk charleston darling i denne flotte guld kjole med frynser. Derudover medfølger halsbånd og pandebånd med fjer.

Find kostumet hos Temashop

 

collage 17 1024x1024 - Nytårs kostume til voksne

Tilbehør til nytårs kostume til voksne

Et ntyårslook kan også nemt skabes med noget sjovt tilbehør i form af en butterfly, hårbånd, en nytårshat, guldfarvede øjenvipper, nytårsbriller, et nytårsslips osv. Uanset hvad du er til, så har Temashop et stort udvalg af lækkert tilbehør til nytårsaften.

 

LÆS OGSÅ: Temafest 

LÆS OGSÅ: Guldtema

LÆS OGSÅ Black/White temafest

 

Indlægget Nytårs kostume til voksne indeholder affiliatelinks

 

En mening om “Nytårs kostume til voksne

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!