Nytårs kostume til voksne

Skal årets sidste aften afsluttes med en brag af en fest i godt selskab? Så må du ikke mangle et nytårs kostume til voksne.

Nytår er både årets første og sidste fest. Altså en overgangsituation – med alt hvad dette indebærer.Nytår er markeringen af et nyt års komme og markeres i mange, specielt vestlige, kulturer ved overgangen fra d. 31. december til d. 1. januar i den gregorianske kalender. Andre kulturer fører dog andre kalendere og her kan nytåret falde så sent som i april.

Nytårsaften er for mange en aften, hvor der festes igennem, der skåles på årets sidste aften og det år der er slut og samtidig skåles der for det nye år, med ønsket om at det må blive et godt år for alle parter. Nytårsaften er for mange også en aften med traditioner, både i forhold til menuen, men også i forhold til at mange trofast følger dronningens årlige nytårstale, ser 90 års fødselsdage, hopper ind i det nye år fra en stol osv. 

Som mennesker er vi grundlæggende tryghedsnarkomaner og skabskonservative, og derfor inderst inde ønsker vi, at nogle ting aldrig ændrer sig. ’90 års fødselsdagen’ blev for første gang vist i Danmark i 1973. Kun én gang – i 1985 – tog DR sketchen af nytårsprogrammet. Det gik ikke ubemærket hen, og siden har den været en fast indslag. Tænk bare over hvilke traditioner du/I har i forhold til nytårsaften.

Fyrværkeri, god mad, fest, champagne og alkohol er for det meste, mere eller mindre, opskriften på en god nytårs fejring. Og for mange er det også en aften hvor man gerne må skeje ud med et glimmerfyldt nytårskostume, en sjov paphat eller andet hårpynt. Når årets nytårskostume skal vælges er farverne guld og sølv meget populære og gerne enten som glimmer eller palietter.

Er du på jagt efter dit udklædning til nytårsaften? Så har vi her hos Kostumetuniverset samlet et skønt udvalg af flotte nytårskostumer. Se de mange muligheder for et nytårs kostume til voksne nedenfor:

Skærmbillede 2018 12 18 kl. 23.17.41 743x1024 - Nytårs kostume til voksne

Charlestonskjole

En Charlestonskjole er perfekt nytårsaften. Drøm dig tilbage til de “gyldne” 20’ere og oplev livet som en smuk charleston darling i denne flotte guld kjole med frynser. Derudover medfølger halsbånd og pandebånd med fjer.

Find kostumet hos Temashop

Skærmbillede 2018 12 18 kl. 23.20.11 675x1024 - Nytårs kostume til voksne

Kjole med palietter

Kjoler med glimmer og palietter er perfekte til nytårsfejringen. En sød og sexet kjole med stropper, masser af pallietter i blå og sølv og shine.

Find kostumet hos Temashop

Skærmbillede 2018 12 18 kl. 23.23.43 707x1024 - Nytårs kostume til voksne

Gatsby kjole

20’ernes Gatsby er blevet populær den seneste tid – i høj grad grundet storfilmen med Leonardo Di Caprio som “The Great Gatsby”. Moden er spektakulær, og her finder du tøjet fra den klassiske Gatsby Girl med en kjole i sort velouroverdel og underdel i guld.

Find kostumet hos Partyking

Skærmbillede 2018 12 18 kl. 23.27.53 544x1024 - Nytårs kostume til voksne

OppoSuits fyrværkeri jakkesæt

Nu kan du gøre dig klar til at fejre nytårsaften med stil, når du iklæder dig dette superfede jakkesæt. Det er virkelig smart og passer aldeles fremragende til nytårstemaet via det tempofyldte nytårsmotiv. OppoSuits er den diametrale modsætning af almindelige jakkesæt (bortset fra kvalitet og pasform). De er fremstillet i sjove, udsædvanlige mønstre og farver i et gennemtænkt design.

Find jakkesættet hos Partyking

Skærmbillede 2018 12 18 kl. 23.31.17 1006x1024 - Nytårs kostume til voksne

Guldfarvet kostumejakke

Lækker kostumejakke med skinnende guldpailletter med to snydelommer, to knapper foran og tre dekorative knapper ved ærmeenderne der passer til hvad som helst når som helst! Nytårsaften, julefesten eller andre guldfyldte og festlige kostumearrangementer. Match med dit eget tøj og tilbehør for at få det perfekte cool look.

Find jakken hos Partyking

collage 17 1024x1024 - Nytårs kostume til voksne

Tilbehør til nytårs kostume til voksne

Et ntyårslook kan også nemt skabes med noget sjovt tilbehør i form af en butterfly, hårbånd, en nytårshat, guldfarvede øjenvipper, nytårsbriller, et nytårsslips osv. Uanset hvad du er til, så har både Temashop og Partyking et stort udvalg af lækkert tilbehør til nytårsaften.

 

LÆS OGSÅ: Temafest 

LÆS OGSÅ: Guldtema

LÆS OGSÅ Black/White temafest

Indlægget Nytårs kostume til voksne indeholder affiliatelinks

 

pinit fg en rect red 28 - Nytårs kostume til voksne

En mening om “Nytårs kostume til voksne

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!