Guldfest temafest

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Guld temafest også brugt som et vinder tema En guld tema til festen er et festligt farvetema. Det bruges ofte som guldbryllup tema, som 1970erne tema, som vinder tema og som dekoration til Hollywood temafest / Oscar festligheder, nytårsfest og VIP arrangementer.

 

guldfest festtema guldpynt guld dekoration guld bord gyld borddækning

Guldfest gulddekoration og guld festbord

Guldtema er forholdsvist enkelt, både hvad angår pynt og dekoration. Der er mange muligheder for dekoration og pynt til guldfesten. Du kan pynte op med guldballoner og guld borddekoration. Brainstorm på farven “guld” og du vil hurtigt finde guldmønster, statuetter, guldkæder og guldbarrer, som kan inspirere til dekoration til den flotte guldfest dekoration.

Find et stort udvalg af guld dekoration hos Temashop

Når det kommer til mad og drikke, er det straks sværere og spørsmålet er om det eventuelt er bedre at finde inspiration til maden via årsagens til festen, uanset om årsagen er 70erne, vinderfest eller andet, så findes der idéer til menuen ad den vej. Du kan også finde mad der hedder noget med guld og så er der jo en del retter der må siges at være i gyldne farver og dermed med til at understege festens guldtema.

guld kostume til voksne guldfest kostume guldfarvet udklædning guldfest udklædning guldfest kostume

Guld kostume til guldfest

Et farvetema giver gæsterne mange muligheder for kostumer, da de udelukkende skal forholde sig til farven og intet andet. Et guldkostume behøver ikke være guld fra top til tå. Det kan f.eks. Være guldbukser med en festlig overdel, en guldfarvet kjole eller et overlæs af guldkæder, der understreger temaet. Kostume til guldfest afhænger selvfølgelig af om der er en anledning til guldfesten, men nedenfor ses gode og sjove bud på et guldkostume til guldfesten

 

 

 

LÆS MERE: Om temafester

LÆS OGSÅ: Black / White temafest

LÆS OGSÅ: Sølv festtema

LÆS OGSÅ: Wild West festtema

 

error: Content is protected !!