Tiger kostume til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er du vild med vilde dyr og særligt de frygtindgydende tigre? Så er et tiger kostume til voksne et oplagt kostume til den kommende fastelavnsfest, karneval eller sidste skoledag.

Et tiger kostume til voksne er sjovt i flere forskellige anledninger.

Tigre forbindes mest med de frygtindgydende dyr man ser på TV eller de farlige tigre som ses i zoologisk. Mange børn og voksne fascineres af tigre, fordi de er farlige og man skal have stor respekt for dem.

Tigeren er den største og stærkeste katteart med en total kropslængde på op til 3,38 meter og i ekstreme tilfælde med en vægt på op til 389 kilo i naturen. Det mest genkendelige træk ved tigeren er pelsen med mørke tværstriber på orange bund.  Tigeren er utrolig betagende at iagttage, hvor dens flotte striber og orange pels kan virke fascinerende for enhver

Til fastelavn slår vi “katten af tønden”? Og hvorfor slår vi katten af tønden? Jo svaret ligger i at denne festlige begivenhed, er en gammel tradition. Den stammer helt tilbage fra før kristendommen, hvor ritualet var at en person klædt som sommer, skulle kæmpe og besejre en person, klædt som vinter. Det var symbolet på at vinteren var slut og foråret og sommeren var på vej. Først senere er traditionen med udklædning, god mad og festligheder, inddraget i traditionen om at markerer at den religiøse faste, er overstået. 

Traditionen med at slå katten af tønden, stammer fra landet af, hvor det i gamle dage blev betragtet som sjovt at putte en levende kat i en tønde og slå løs, indtil tønden gik i stykker og katten løb derfra, hvis ikke den ikke var så lemlæstet, at den ikke kunne komme derfra. Denne barbariske tradition kommer af at vi dengang ikke havde den samme forståelse for dyr og dyrevelfærd, samt at katten blev betragtet som noget ondt – den var heksens tro følgesvend. 

Heldigvis putter vi ikke længere katte eller andre dyr i tønderne til fastelavn. Ofte er tønderne fyldt med gode sager. Men vi slår stadig katten af tønden og kroner en kattedronning og en kattekonge i forbindelse med fastelavn. 

Som kostume er et tiger kostume praktisk fordi det er et forholdsvis simpelt kostume. Og det kan skabes med få detaljer. Dertil kommer at det er praktisk i forhold til at det ofte er en heldragt i plys, det betyder at det er et forholdsvist varmt kostume og nemt at tage af og på. 

Tiger kostume eller tiger udklædning er oplagt til både fastelavn, udklædning til temafest eller karneval. Der er efterhånden lavet mange forskellige bud på et flot tiger kostume til voksne, se bare med her:

Skærmbillede 2019 02 03 kl. 22.02.48 971x1024 - Tiger kostume til voksne

Tiger kostume

Er du klar til at få vækket en tiger i dig? Når du tager dette tiger kostume på, skal du samtidig gøre op med dig selv om du vil være en sød kælen tiger eller en farlig tiger på jagt efter sit bytte. Klæd dig ud i denne heldragt i plysset materiale og forvandl dig om til en sej tiger.

Find kostumet hos Temashop

Skærmbillede 2019 02 03 kl. 22.05.52 854x1024 - Tiger kostume til voksne

Tiger udklædning til voksne

I denne jumpsuit kan du vise alle hvor farlig en tiger du er! Et perfekt kostume til karneval, sidste skoledag eller hvis du skal på festival.

Find kostumet hos Temashop

Skærmbillede 2019 02 03 kl. 22.08.12 669x1024 - Tiger kostume til voksne

Frækt tiger kostume

En sød og feminin tiger i karakteristisk farvet kjole med sort pels kant samt matchende butterfly og ører. Køb gerne nogle sorte tights eller strømpebukser for at sætte prikken over iet.

Find kostumet hos Temashop

tiger kigurumi 450x450 - Tiger kostume til voksne

Tiger kigurumi

Den gule tiger har sorte striber, en hvid mave, og søde knurhår på hætten. Lad dig ikke narre af dens noget skræmmende udseende, da denne tiger egentlig bare er en stor killing. Denne dragt er fremstillet i fleece af en høj kvalitet og kan vaskes i vaskemaskine. Den er varm og hyggelig, hvilket gør den ideel, når man vil ud og jage om natten.

Find kostumet hos Partyking

tiger heldragt til voksne 353x450 - Tiger kostume til voksne

Tiger heldragt til voksne

Med denne heldragt bliver du nemt klædt på som en farlig eller sød tiger – du vælger selv. Heldragten er behagelig at have på og kan bruges til flere forskellige festlige lejligheder eller til afslapning på sofaen.

Find kostumet hos Billig-Billy

Fandt du det tiger kostume til voksne du ledte efter?

BeFunky collage 21 1024x314 - Tiger kostume til voksne

SE OGSÅ: Løve kostume til voksne

SE OGSÅ: Tiger kostume til børn og baby

Indlægget Tiger kostume til voksne indeholder affiliatelinks til troværdige danske webshops

 

En mening om “Tiger kostume til voksne

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!