Tiger kostume til voksne

Er du vild med vilde dyr og særligt de frygtindgydende tigre? Så er et tiger kostume til voksne et oplagt kostume til den kommende fastelavnsfest, karneval eller sidste skoledag.

Et tiger kostume til voksne er sjovt i flere forskellige anledninger.

Tigre forbindes mest med de frygtindgydende dyr man ser på TV eller de farlige tigre som ses i zoologisk. Mange børn og voksne fascineres af tigre, fordi de er farlige og man skal have stor respekt for dem.

Tigeren er den største og stærkeste katteart med en total kropslængde på op til 3,38 meter og i ekstreme tilfælde med en vægt på op til 389 kilo i naturen. Det mest genkendelige træk ved tigeren er pelsen med mørke tværstriber på orange bund.  Tigeren er utrolig betagende at iagttage, hvor dens flotte striber og orange pels kan virke fascinerende for enhver

Til fastelavn slår vi “katten af tønden”? Og hvorfor slår vi katten af tønden? Jo svaret ligger i at denne festlige begivenhed, er en gammel tradition. Den stammer helt tilbage fra før kristendommen, hvor ritualet var at en person klædt som sommer, skulle kæmpe og besejre en person, klædt som vinter. Det var symbolet på at vinteren var slut og foråret og sommeren var på vej. Først senere er traditionen med udklædning, god mad og festligheder, inddraget i traditionen om at markerer at den religiøse faste, er overstået. 

Traditionen med at slå katten af tønden, stammer fra landet af, hvor det i gamle dage blev betragtet som sjovt at putte en levende kat i en tønde og slå løs, indtil tønden gik i stykker og katten løb derfra, hvis ikke den ikke var så lemlæstet, at den ikke kunne komme derfra. Denne barbariske tradition kommer af at vi dengang ikke havde den samme forståelse for dyr og dyrevelfærd, samt at katten blev betragtet som noget ondt – den var heksens tro følgesvend. 

Heldigvis putter vi ikke længere katte eller andre dyr i tønderne til fastelavn. Ofte er tønderne fyldt med gode sager. Men vi slår stadig katten af tønden og kroner en kattedronning og en kattekonge i forbindelse med fastelavn. 

Som kostume er et tiger kostume praktisk fordi det er et forholdsvis simpelt kostume. Og det kan skabes med få detaljer. Dertil kommer at det er praktisk i forhold til at det ofte er en heldragt i plys, det betyder at det er et forholdsvist varmt kostume og nemt at tage af og på. 

Tiger kostume eller tiger udklædning er oplagt til både fastelavn, udklædning til temafest eller karneval. Der er efterhånden lavet mange forskellige bud på et flot tiger kostume til voksne, se bare med her:

tiger kostume til kvinder 450x450 - Tiger kostume til voksne

Tiger kostume til kvinder

Med denne dragt vil du blive den flotteste tiger nogensinde. Øv dig på dit allerbedste brøl nogensinde og hvæs dine kløer, og så er du klar til en rigtig fest.
Tiger Catsuit Kostume er en helkropsdragt med striber for at efterligne en tigers udseende. Den har også en hætte med små ører og en fastsyet hale for at give endnu mere effekt. Forrest på dragten sidder en lynlås der gør den let at tage af og på. Tag et par flotte sko på, og så er denne tiger klar til dansegulvet.

Find kostumet hos Partyking

Skærmbillede 2019 02 03 kl. 22.02.48 971x1024 - Tiger kostume til voksne

Tiger kostume

Er du klar til at få vækket en tiger i dig? Når du tager dette tiger kostume på, skal du samtidig gøre op med dig selv om du vil være en sød kælen tiger eller en farlig tiger på jagt efter sit bytte. Klæd dig ud i denne heldragt i plysset materiale og forvandl dig om til en sej tiger.

Find kostumet hos Temashop

Skærmbillede 2019 02 03 kl. 22.05.52 854x1024 - Tiger kostume til voksne

Tiger udklædning til voksne

I denne jumpsuit kan du vise alle hvor farlig en tiger du er! Et perfekt kostume til karneval, sidste skoledag eller hvis du skal på festival.

Find kostumet hos Temashop

tiger jumpsuit kostume 450x450 - Tiger kostume til voksne

Tiger voksenkostume

Tiger Jumpsuit Kostume er en heldragt med stribede tigermønstre i sort og orange farve med hvid mave. Kostumet har et udstoppet  hoved forestillende et tigerhoved. Bagpå sidder en hale og foran er der en lynlås. Tigerdragten har elastikker ved håndled og ankler.

Find kostumet hos Partyking

Skærmbillede 2019 02 03 kl. 22.08.12 669x1024 - Tiger kostume til voksne

Frækt tiger kostume

En sød og feminin tiger i karakteristisk farvet kjole med sort pels kant samt matchende butterfly og ører. Køb gerne nogle sorte tights eller strømpebukser for at sætte prikken over iet.

Find kostumet hos Temashop

Oppusteligt tiger kostume 331x450 - Tiger kostume til voksne

Oppusteligt tiger kostume

Dette oppustelige kostume er til voksne.  Kostumet pustes op ved hjælp af en lille ventilator der bruger 4 AA batterier (ikke inklusiv). Kostumet er som et par bukser der strammes ved taljen. Det forestiller at du sidder på ryggen af en tiger. 

Find kostumet hos Vegaoo

hvid tiger kostume 305x450 - Tiger kostume til voksne

Hvidt tigerkostume

Dette hvide tigerkostume består af en heldragt med hætte. Dragten er i mat hvid med sotres strejer og en hvid mave. Den lukkes foran ved hjælp af en række hvide plastikknapper. Dette hvide tigerkostume er idéelt til en udklædningsfest med dyre-tema eller måske karneval?

Find kostumet hos Vegaoo

tiger kostume til voksne 327x450 - Tiger kostume til voksne

Tiger voksenkostume

Dette tigerkostume til voksne består af en dragt med hætte. Dragten er meget blød, og har en lynlås foran. Den er orange med sorte og hvide dekorationer, og skal ligne en rigtig tigerpels. 

Find kostumet hos Vegaoo

Fandt du det tiger kostume til voksne du ledte efter?

BeFunky collage 21 1024x314 - Tiger kostume til voksne

SE OGSÅ: Løve kostume til voksne

SE OGSÅ: Tiger kostume til børn og baby

Indlægget Tiger kostume til voksne indeholder affiliatelinks

 

pinit fg en rect red 28 - Tiger kostume til voksne

En mening om “Tiger kostume til voksne

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!