Musketer kostume

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS
Er du vild med historien om de tre musketer? Eller er du på jagt efter et kostume til tre venner? Så kunne et musketer kostume være oplagt til  den kommende udklædningsfest.

Find musketer kostume til voksne lige her!

En Musketer var en infanterist i 1500-1700-tallet, der var bevæbnet med en musket. I Danmark kender man bedst typen igennem Alexandre Dumas’ bog om De Tre Musketerer. Da musketten var et almindeligt våben i perioden, har musketerer været vidt udbredt. Betegnelsen musketer derimod, kender man kun enkelte steder.

Musketer, (af fr. mousquetaire, afledt af mousquet ‘musket’), musketudrustet soldat, oprindelig en infanterist, fra 1622 dog tillige en adelig rytter i de to gardekompagnier, som var oprettet af den franske kong Ludvig 13. Indtil 1800-t. udgjorde musketerenheder en væsentlig del af infanteriet i de europæiske hære.

Et musketer kostume er oplagt til flere festlige lejligheder, f.eks. fastelavnsfesten, festen med historisk tema eller til karneval.

Skal du til en temafest hvor du gerne vil være musketer, med både hat, og slag? Så findes der flere forskellige flotte musketer kostumer:

 

musketer par kostume til voksne

Musketer kostume til par

Alle for en og en for alle! Sådan lyder ordsproget fra enhver dygtig musketer. Nu har du mulighed for at klæde dig ud som D’Artagnan til karneval, i dette fine kostume! Flot musketer kostume til kvinder, bestående af kjole og hat i blå. Fint kostume til sidste skoledag eller karneval!

Find par kostumerne hos Temashop

 

rød musketer udklædning til kvinder musketer kostume dame

Flot musketer udklædning til kvinder

Smart og sexet musketer kjole i rød og hvid med fine detaljer. Derudover medfølger blonde ærmer og en flot, rød hat med blondekant.

Find kostumet hos Temashop

 

 

SE OGSÅ: Cowboy kostume til voksne

SE OGSÅ: Zorro kostume til voksne

SE OGSÅ: Papirhuset kostume til voksne

Indlægget Musketer kostume indeholder affiliatelinks

error: Content is protected !!