Engel kostume til børn

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS
Har du et barn der skal du klædes ud til en julefest, Fastelavn eller til en temafest? Så kunne et englekostume kostume til børn, være den oplagte udklædning.

Et engel kostume til børn er det perfekte julekostume til årets julefest.

En del forbinder en engel med at være “sød som en engel” som når man hjælper et andet mennesker og der takkes med “tak du er en engel!” Faktisk passer det rigtig godt til definitionen af en engel. Ordet engel er græsk (angelos) og betyder “sendebud” eller “budbringer”. En engel  er i mange religiøse traditioner et åndeligt væsen, som hjælper eller tjener for en gud eller guder, eller som mellemled mellem disse og mennesker imellem. En engel er altså en der hjælper og serviserer på fineste vis. 

Englene findes både i det nye og gamle Testamente, samt i gamle jødiske skrifter. De åndelige væsener dukker op som sendebud, som skytsengle og ærkeengle. 

For et par år siden havde engle en meget stor rolle i årets julekalender fra TV2 “Juleønsket” med musik af Rasmus Seebach (Lille Store Verden) og engle ved navn Rafi, Gabi og Michael. Juleønsket handler om 12-årige Julie, som har et stort ønske om at holde juleaften med hele sin familie. Men ønsket er naturligvis svært at få opfyldt, da Julies far og mor begge skal arbejde d. 24. december, og Julies halvstoresøster, Mie, skal holde jul med sin mor i Sverige. Til gengæld har engle i himlen hørt Julies ønske, og den unge engleaspirant Rafi får til opgave at hjælpe den lille, jordiske pige. Sammen med englene Gabi og Michael, tager han på en hemmelig mission på jorden for at opfylde Julies ønske, men må samtidig kæmpe mod en årtusinder gammel dæmon, som bekæmper englene.

Et engel kostume svarer til de beskrivelser af hjælpende væsener vi finder i Biblen og består af hvide gevanter, vinger og en glorie over hovedet.

Et engel kostume til børn kan både bruges til jul, Fastelavn, leg i hjemmet og fødselsdagen/temafesten udklædning. De fleste kostumer er skabt til piger, men gennem julekalenderen “Juleønsket” har børnene set at drenge sagtens kan være engle. 

engel kostume til børn englekostume engleudklædning engel udklædning

Lille engel kostume til børn

Dit barn sikkert allerede en engel, men nu kan hun også ligne én. Forvandl hende til en smuk, hvid engel i dette elegante kostume, der består af en lang, hvid kjole med lange ærmer, guldbælte og hvid glorie. Fundend looket med vinger – se nederst i dette indlæg.

Find engel kostume til børn hos Temashop

engel kostume til børn englekostume engleudklædning engel udklædning englekjole fastelavnskostume tøj til julefest

Smuk engle børnekostume

Bliv en fortryllet og magisk engel med denne søde engleudklædning. Dette kostume i hvid har guld stjernemønstret stof og giver dit et magisk look med de lange store ærmer. Bliv en smuk og bedårende engel til julekryppespillet, fastelavn eller andre hyggelige udklædningslejligheder. Husk at fuldende englekostumet med englevinger og glorie.

Find det smukke engle kostume hos Temashop

 

engel kostume til børn englekostume engleudklædning engel udklædning englekjole fastelavnskostume tøj til julefest samlet englesæt engelkostume tilbud

Smukt samlet kostumesæt

En lille engel, der slet ikke er til at stå for. Kostumet er sødt til fastelavn eller som udklædning til krybbespillet. Kostumet indeholder kjole, vinger og glorie.

Find det smukke englekostume Temashop

engel kostume til børn englekostume engleudklædning engel udklædning englekjole fastelavnskostume tøj til julefest krybbespilkostume

Elegant engel kostume til børn

Det onde behøver det gode, hvis det skal findes! Til kostumefesten kommer de onde kostumer nemt i overtal. Skab balance og stik ud fra mængden med et skindende hvidt englekostume! Kostumet indeholder en hvid kjole med bælte og selvfølgelig en glorie.

Find kostumet hos Temashop

Hvilket engel kostume til børn leder du efter?

engel kostume til børn, engel udklædning til børn, engel tøj til børn, engel børnekostumer, engelkostume, julekostume til børn, hvide kostumer til børn, sancta lucia kostume til børn, julefest kostume til børn, kostumeuniverset

engel kostume ballet kjole ballet engel kostume hvid kjole sante lucia kjole barn

LÆS OGSÅ: Jomfru Maria kostume til børn

LÆS OGSÅ: Engel kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Lucia kostume til børn

 

Indlægget Engel kostume til børn indeholder affiliatelinks

 

3 meninger om “Engel kostume til børn

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!