Sjove fastelavnskostumer til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er du på jagt efter Sjove fastelavnskostumer til voksne?

Her på Kostumeuniverset har vi samlet en masse gode bud på sjove fastelavnskostumer til voksne – både til mænd og kvinder.

Kostumer, fastelavnsboller og fastelavnsris er bare nogle af de ting vi forbinder med at fastelavn. Fastelavn er en årlig begivenhed hvor børn og barnlige sjæle klæder sig ud og slår katten af tønden. Fastelavn eller karneval er en fest, der på den nordlige halvkugle ligger på grænsen mellem vinter og forår.

Fastelavn var oprindeligt en kristlig festlighed der er blevet fejret gennem flere hundrede år i Danmark. Fastelavn var med til at markere den 40 dage lange faste, som blev betragtet betragtet som en bods-, anger- og forberedelsestid, hvor det enkelte menneske afstod fra forskellige former for nydelse, traditionelt visse former for mad.

Ordet “fastelavn” kommer af det plattyske ord “vastel-avent”, hvilket betyder fasteaften. Fasteaften henviser til den 40 dage lange faste, som begynder efter fastelavnsdagene og varer frem til påske. Denne tid blev også kaldt for karnevalstiden, hvilket dækker over ordet karneval, altså “carne vale”, som betyder “uden kød”, fordi man i fastetiden ikke måtte spise kød.

Fastelavnstiden varede fire dage, og talte fastelavnssøndag, fastelavnsmandag, hvide tirsdag og askeonsdag. Efter reformationen blev fasten i katolsk forstand afskaffet, men fastelavnen blev bibeholdt som folkelig skik.

I dag er det primært børn og barnlige sjæle, der fejrer fastelavn. Men oprindeligt var højtiden en voksenfest, hvor både mænd og kvinder klædte sig ud og festede med rigelige mængder mad og drikke i flasker.

Læs meget mere om fastelavn her.

Sjove fastelavnskostumer til voksne

Håndsprit fastelavnskostume 450x450 - Sjove fastelavnskostumer til voksne

Håndsprit fastelavnskostume til voksne

Ankom til udklædningsfesten udklædt som bacillernes største fjende – håndspritten! Med din gode hygiejne spreder du en tryg stemning ved diverse arrangementer og sørger for, at alle bliver druknet i sprit.
Her får du en heldragt formet som en klassisk håndsprit.

Find kostumet hos Partyking

Trafiklys kostume til voksne sjove fastelavnskostumer til voksne 450x450 - Sjove fastelavnskostumer til voksne

Trafiklys fastelavnskostume

Dette kostume får garanteret folk til at spærre øjnene op. Trafiklys-kostumet inkluderer en trafiklys-formet overdel med et skinnende rødt, orange og grønt lys med sølvkant. Der medfølger også en trafikkegle-hat.

Find kostumet hos Partyking

Smertestillende pille kostume til voksne 450x450 - Sjove fastelavnskostumer til voksne

Smertestillende pille fastelavnskostume

Bliv den smertestillende pille, som ikke bare modvirker smerte og feber, men også modvirker dårlig stemning og kedelige fester. Smertestillende Pille-kostumet inkluderer et blåt bodysuit og et hvidt forklæde, der har form som en smertestillende pille. På forsiden af den hvide del står der “400 mg” med en svagt grå tone.

Find kostumet hos Partyking

kysse bod kostume polterabend kostume 295x450 - Sjove fastelavnskostumer til voksne

Kyssebod kostume

Et sjovt kostume der kan bruges til mange forskellige lejligheder. Kostumet er nemt at iføre sig og vil uden tvivl skaffe dig en masse opmærksomhed. 

Find kostumet hos Partyking

cousin it kostume til voksne 450x450 - Sjove fastelavnskostumer til voksne

Cousin it kostume

Dette outfit vil forandre dit udseende helt og holdent, da det skjuler såvel ansigt som krop. Sættet inkluderer en heldragt dækket med blonde lokker, en sort hat af bowlermodellen og et par sorte solbriller.

Find kostumet hos Partyking

farvekridt fastelavnskostume 227x450 - Sjove fastelavnskostumer til voksne

Farvekridt voksenkostume

Sæt farve på den kommende temafest med dette farvekridt kostume. Kostumet består af en kjole og hat. Kostumet findes også i flere farver, hvilket er oplagt hvis I er flere der skal afsted sammen.

Find kostumet hos Temashop

Gorilla med bur fastelavnskostume til voksne 450x450 - Sjove fastelavnskostumer til voksne

Gorilla med bur kostume

Du kommer helt sikkert til at få masser af opmærksomhed, når du bærer det ved udklædningsfesten. Gorilla med Bur-kostumet inkluderer en meget realistisk gorilladragt med matchende gorillahænder og gorillafødder. Der medfølger også et bambusbur samt alt, hvad du behøver for at montere buret med dragten.

Find kostumet hos Partyking

kaktus fastelavnskostume sjove kostume til voksne 368x450 - Sjove fastelavnskostumer til voksne

Kaktus fastelavnskostume

Klæd dig ud som en stikkende kaktus til den kommende fastelavnskostume. Et sjovt kostume der kan bruges til mange anledninger. Kostumet består af en heldragt der forestiller en kaktus,

Find kostumet hos Temashop

 

Mandlig cheerleader kostume sjove fastelavnskostumer til voksne 2021 450x450 - Sjove fastelavnskostumer til voksne

Mandlig cheerleader fastelavnskostume

Hvem har sagt, at der kun er damer, der kan være cheerleaders og sprede glæde til højre og venstre?
Mandlig Cheerleaderanfører Kostume består af en kort blå og hvid kjole med trykket “Cheers 00” på brystet. Pompoms og sko er ikke inkluderet.

Find kostumet hos Partyking

Pruttepude kostume til voksne sjove voksenkostumer 450x450 - Sjove fastelavnskostumer til voksne

Pruttepude voksenkostume

Pruttepude med lyd fastelavnskostume er et supersjovt kostume som efterligner en pruttepude. Pruttepuden fås en mat lyserød farve med motiv på maven og en hue til at trække over hovedet. Kostumet har en batteridåse indbygget med knap på som afgiver forskellige pruttelyde. Kostumet er superlet at tage på og passer godt som en icebreaker til en hjemmefest.

Find kostumet hos Partyking

potteplante fastelavnskostume sjove fastelavnskostumer til voksne 318x450 - Sjove fastelavnskostumer til voksne

Potteplante fastelavnskostume

Klæd dig ud som en vaskeægte potteplante. Et sjovt og anderledes kostume til enhver udklædningsfest. Dette potteplante kostume består af overdel m. påsyet hætte, plante potte og handsker.

Find kostumet hos Temashop

rubiks fastelavnskostume sjove voksenkostumer 384x450 - Sjove fastelavnskostumer til voksne

Rubiks fastelavnskostume

Mangler du et sjovt og anderledes kostume? Hop i denne sjove terning, som alle børn fra 80’erne og 90’erne kan huske. Et sjovt kostume som uden tvivl vil skabe mange sjove samtaler.

Find kostumet hos Temashop

Tand fastelavnskostume 450x450 - Sjove fastelavnskostumer til voksne

Tand fastelavnskostume til voksne

Arbejder du som tandlæge, og vil du pifte dette op med lidt farhumor til udklædningsfesten, kan vi kraftigt anbefale dette sjove kostume! Det ligner en superglad kæmpetand, og der medfølger også et par hvide handsker med fire fingre, som giver hele dragten en skøn “cartoon”-feeling.

Find kostumet hos Partyking

ismand fastelavnskostume 303x450 - Sjove fastelavnskostumer til voksne

Ismand kostume til voksne

Klædt ud som ismand, ender det med at alle festens deltager ender med at købe løbende efter dig. For hvem elsker ikke is? Klæd dig ud som Hr. Ismand i dette fine kostume, bestående af skjorte med stribet vest, rød butterfly, hat og isholder med 6 is.

Find kostumet hos Temashop

smartphone fastelavnskostume 450x450 - Sjove fastelavnskostumer til voksne

Smartphone fastelavnskostume

Smartphone Kostume indeholder et kostume fremstillet i polyester som ligner en sort smartphone med forskellige apps, batteritid og andre symboler. Træk mobildragten over hovedet og lad den hænge på dine skuldre.

Find kostumet hos Partyking

Beer pong fastelavnskostume 450x450 - Sjove fastelavnskostumer til voksne

Beer pong fastelavnskostume

Elsker du Beer Pong? Med denne dragt kan du nyde spillets glæder – dog på en lidt anderledes måde.
Her får du et Beer Pong-kostume fremstillet af polyester, som fås i størrelsen one size (voksen). Find frem til din indre Beer Pong-spiller – eller bliv en del af spillet.

Find kostumet hos Partyking

gave kostume 450x450 - Sjove fastelavnskostumer til voksne

Guds gave kostume

Du er Guds gave til menneskeheden, og din blotte tilstedeværelse er en gave, når du træder ind til festen. Omringet af blåt gavepapir og en grøn gavesnor lader du gæsterne slås om, hvem som skal pakke dig ud og tage del i herlighederne! Dette kostume består af en blå pakke i polyester med huller til arme, ben og hoved, så du kan se fremad.

Find kostumet hos Partyking

Oppustelig wrestler kostume til voksne 450x450 - Sjove fastelavnskostumer til voksne

Oppustelig wrestler kostume

Her får du et oppusteligt kostume i polyester, som får det til at se ud som om, at en wrestler holder dig oppe i luften i et brydergreb. Kostumet fås i størrelsen one size til voksne. Dragten har en indbygget blæser, der puster den op på et par sekunder. Den holder på luften i op til 7 timer.

Find kostumet hos Partyking

tigerking fastelavnskostume sjove fastelavnskostumer til voksne 450x450 - Sjove fastelavnskostumer til voksne

Tigerking fastelavnskostume til voksne

People don’t come to see the tigers, they come to see me!” Dette er bevingede ord fra verdens førende tigerkonge. Nu kan du endelig stjæle stilen og blive lige så selvsikker og excentrisk som Joe Exotic i denne glitrende og dyriske skjorte med hvide bukser. Glem ikke at supplere med det blonde og legendariske Bundesliga-hår! Her får du en skrigende blå skjorte samt et par hvide bukser. Paryk, briller, halskæde og sko medfølger ikke.

Find kostumet hos Partyking

den usynlige mand voksenkostume 450x450 - Sjove fastelavnskostumer til voksne

Usynlig mand kostume

Duk op til udklædningsfesten udklædt som… ingenting? Med denne dragt bliver du helt anonym, men tøjet forbliver synligt. Her får du en jakke, som er stor nok til at gemme sig og skabe illusionen af usynlighed. I jakken er der en fastsyet skjorte i en rød farve, og der medfølger også hat og briller.

Find kostumet hos Partyking

tetris kostume 376x450 - Sjove fastelavnskostumer til voksne

Tetris fastelavnskostume

Klæd dig ud som en brik fra verdens måske mest populære spil “Tetris” som handler om at få nedfaldende brikker til at passe sammen. Hvem ved, måske finder du den brik du passer sammen med til udklædningsfesten?!

Find kostumet hos Temashop

oppusteligt struds kostume 415x450 - Sjove fastelavnskostumer til voksne

Oppusteligt strudse kostume

Ankom til fastelavnsfesten på en struds. Ifør dig dette fine, oppustelige strudse kostume og fuldend outfittet med hat og skjorte og så er du parat til, at ride ud på eventyr – eller til temafesten.

Find kostumet hos Temashop

hot babe fastelavnskostume 264x450 - Sjove fastelavnskostumer til voksne

Hr. Hot babe kostume

Ankom til fastelavnsfesten, i dette sæt, der består af en top med teksten “Do Not Touch”, hængebryster og en lyserød nederdel. Et kostumet der helt sikkert vil skabe en masse sjov og ballade.

Find kostumet hos Temashop

Marijuana Superhero kostume  387x450 - Sjove fastelavnskostumer til voksne

Klæd dig ud som en noget anderledes superhelt med dette Marijuana superhelt kostume til voksne. Et sjovt kostume der kan bruges til flere festlige lejligheder. Kostumet består af jumpsuit, maske, kappe, handsker og bælte.

Find kostumet hos Temashop

Blotter bedstemor fastelavnskostume 315x450 - Sjove fastelavnskostumer til voksne

Bedstemor blotter kostume

Denne bedstemor er ikke helt så uskyldig som hun ser ud til, for hun er nemlig også blotter. Kostumet der består af heldragt og kåbe er et sjovt indspark til enhver temafest.

Fin kostumet hos Temashop

SE OGSÅ: Billige fastelavnskostumer til kvinder under 200 kroner

SE OGSÅ: Billige fastelavnskostumer til mænd under 200 kroner

SE OGSÅ: Lyserøde/pink kostumer til voksne

Listen med sjove kostumer til voksne opdateres løbende…

Sjove kostumer til voksne - Sjove fastelavnskostumer til voksne

Indlægget Sjove fastelavnskostumer til voksne indeholder affiliatelinks til troværdige webshops

 

error: Content is protected !!