Sjove fastelavnskostumer til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er du på jagt efter Sjove fastelavnskostumer til voksne?

Her på Kostumeuniverset har vi samlet en masse gode bud på sjove fastelavnskostumer til voksne – både til mænd og kvinder.

Kostumer, fastelavnsboller og fastelavnsris er bare nogle af de ting vi forbinder med at fastelavn. Fastelavn er en årlig begivenhed hvor børn og barnlige sjæle klæder sig ud og slår katten af tønden. Fastelavn eller karneval er en fest, der på den nordlige halvkugle ligger på grænsen mellem vinter og forår.

Fastelavn var oprindeligt en kristlig festlighed der er blevet fejret gennem flere hundrede år i Danmark. Fastelavn var med til at markere den 40 dage lange faste, som blev betragtet betragtet som en bods-, anger- og forberedelsestid, hvor det enkelte menneske afstod fra forskellige former for nydelse, traditionelt visse former for mad.

Ordet “fastelavn” kommer af det plattyske ord “vastel-avent”, hvilket betyder fasteaften. Fasteaften henviser til den 40 dage lange faste, som begynder efter fastelavnsdagene og varer frem til påske. Denne tid blev også kaldt for karnevalstiden, hvilket dækker over ordet karneval, altså “carne vale”, som betyder “uden kød”, fordi man i fastetiden ikke måtte spise kød.

Fastelavnstiden varede fire dage, og talte fastelavnssøndag, fastelavnsmandag, hvide tirsdag og askeonsdag. Efter reformationen blev fasten i katolsk forstand afskaffet, men fastelavnen blev bibeholdt som folkelig skik.

I dag er det primært børn og barnlige sjæle, der fejrer fastelavn. Men oprindeligt var højtiden en voksenfest, hvor både mænd og kvinder klædte sig ud og festede med rigelige mængder mad og drikke i flasker.

Læs meget mere om fastelavn her.

Sjove fastelavnskostumer til voksne

farvekridt fastelavnskostume 227x450 - Sjove fastelavnskostumer til voksne

Farvekridt voksenkostume

Sæt farve på den kommende temafest med dette farvekridt kostume. Kostumet består af en kjole og hat. Kostumet findes også i flere farver, hvilket er oplagt hvis I er flere der skal afsted sammen.

Find kostumet hos Temashop

 

kaktus fastelavnskostume sjove kostume til voksne 368x450 - Sjove fastelavnskostumer til voksne

Kaktus fastelavnskostume

Klæd dig ud som en stikkende kaktus til den kommende fastelavnskostume. Et sjovt kostume der kan bruges til mange anledninger. Kostumet består af en heldragt der forestiller en kaktus,

Find kostumet hos Temashop

 

potteplante fastelavnskostume sjove fastelavnskostumer til voksne 318x450 - Sjove fastelavnskostumer til voksne

Potteplante fastelavnskostume

Klæd dig ud som en vaskeægte potteplante. Et sjovt og anderledes kostume til enhver udklædningsfest. Dette potteplante kostume består af overdel m. påsyet hætte, plante potte og handsker.

Find kostumet hos Temashop

rubiks fastelavnskostume sjove voksenkostumer 384x450 - Sjove fastelavnskostumer til voksne

Rubiks fastelavnskostume

Mangler du et sjovt og anderledes kostume? Hop i denne sjove terning, som alle børn fra 80’erne og 90’erne kan huske. Et sjovt kostume som uden tvivl vil skabe mange sjove samtaler.

Find kostumet hos Temashop

 

ismand fastelavnskostume 303x450 - Sjove fastelavnskostumer til voksne

Ismand kostume til voksne

Klædt ud som ismand, ender det med at alle festens deltager ender med at købe løbende efter dig. For hvem elsker ikke is? Klæd dig ud som Hr. Ismand i dette fine kostume, bestående af skjorte med stribet vest, rød butterfly, hat og isholder med 6 is.

Find kostumet hos Temashop

 

oppusteligt struds kostume 415x450 - Sjove fastelavnskostumer til voksne

Oppusteligt strudse kostume

Ankom til fastelavnsfesten på en struds. Ifør dig dette fine, oppustelige strudse kostume og fuldend outfittet med hat og skjorte og så er du parat til, at ride ud på eventyr – eller til temafesten.

Find kostumet hos Temashop

hot babe fastelavnskostume 264x450 - Sjove fastelavnskostumer til voksne

Hr. Hot babe kostume

Ankom til fastelavnsfesten, i dette sæt, der består af en top med teksten “Do Not Touch”, hængebryster og en lyserød nederdel. Et kostumet der helt sikkert vil skabe en masse sjov og ballade.

Find kostumet hos Temashop

Marijuana Superhero kostume  387x450 - Sjove fastelavnskostumer til voksne

Klæd dig ud som en noget anderledes superhelt med dette Marijuana superhelt kostume til voksne. Et sjovt kostume der kan bruges til flere festlige lejligheder. Kostumet består af jumpsuit, maske, kappe, handsker og bælte.

Find kostumet hos Temashop

Blotter bedstemor fastelavnskostume 315x450 - Sjove fastelavnskostumer til voksne

Bedstemor blotter kostume

Denne bedstemor er ikke helt så uskyldig som hun ser ud til, for hun er nemlig også blotter. Kostumet der består af heldragt og kåbe er et sjovt indspark til enhver temafest.

Fin kostumet hos Temashop

SE OGSÅ: Billige fastelavnskostumer til kvinder under 200 kroner

SE OGSÅ: Billige fastelavnskostumer til mænd under 200 kroner

SE OGSÅ: Lyserøde/pink kostumer til voksne

Listen med sjove kostumer til voksne opdateres løbende…

Sjove kostumer til voksne - Sjove fastelavnskostumer til voksne

Indlægget Sjove fastelavnskostumer til voksne indeholder affiliatelinks til troværdige webshops

 

error: Content is protected !!