Shrek kostume til børn

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er dit barn vild med trolde og historien om Shrek? Så er et Shrek kostume til børn lige sagen til den kommende udklædningsfest.

Et Shrek kostume til børn er oplagt til den kommende børnefødselsdag med Shrek tema, årets fastelavnsfest eller leg i hjemmet.

Kan man andet end elske det grønne trold Shrek og hans venner?

Da den første Shrek så dagens lys, tog den alle med storm – pga. den var nytænkende, sjov og anderledes og siden er det da også blevet til flere film i rækken, der er mindst lige så sjove. Livet som Shrek er ikke altid lige nemt og gang på gang udfordres han på sin tålmodighed.

Shrek filmene vender på hovedet og sætter den ind i en ny sammenhæng ved at spille på et væld af referencer til andre eventyr og popkultur. Sammenhængen bliver skabt af intertekstualitet – en teoretisk betegnelse, som blev introduceret af litteraturforskeren Kristeva. Intertekstualitet er, når litteratur, film og medier generelt bruger referencer og citater til andre værker i deres fortælling.

For eksempel er den smukke prinsesse i den første film en forhekset trold, den onde trold viser sig at være den ridder, som skal give kærlighedskysset, den gode fe er ond, den gamle konge var oprindeligt en frø, som blev kysset, og dronningen kan nikke skaller, som kan bryde borgmure ned.

Er dit barn vild med Shrek figurerne? Så skal han/hun da klædes ud som en af dem til den kommende temafest:

Shrek kostume til børn 326x450 - Shrek kostume til børn

Shrek kostume til børn

Du finder ham i sumpen. Han er grim, han er ækel, men vigtigst af er han alles bedste ven. I starten er han en hadet trold, som ingen kan lide, men NU råber alle hans navn, og hepper på ham. Shrek er en fantastisk karakter, og alle kender ham fra filmene Shrek, som er opkaldt efter ham selv. Kostumet indeholder bukser, bluse og maske.

Find kostumet hos Temashop

 

Prinsesse fiona kostume til børn 356x450 - Shrek kostume til børn

Prinsesse Fiona kostume til børn

Shrek Prinsesse Fiona er nutidens smukkeste prinsesse i kongeriget, lige som vores egne små dejlige piger er det. Kostumet indeholder kjole og pandebånd.

Find kostumet hos Temashop

 

lille kagemand kostume til børn 336x450 - Shrek kostume til børn

Lille kagemand kostume til børn

Den lille kagemand er bl.a. kendt fra den animerede tegnefilm Shrek, og er ganske velegnet til fastelavnsfesten! Kostumet indeholder bluse, bukser og hovedbeklædning.

Find kostumet hos Temashop

 

SE OGSÅ: Shrek kostume til voksne

SE OGSÅ: Æsel kostume til børn

SE OGSÅ: Katte kostume til børn

Indlægget Shrek kostume til børn indeholder affiliatelinks

error: Content is protected !!