Skotte kostume til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er du på jagt efter et sjovt kostume til årets temafest? Med et skotte kostume til voksne, vil du helt sikkert sætte gang i festen.

Et skotte kostume til voksne er oplagt til flere sjove festligheder og vil uden tvivl sikre dig noget opmærksomhed.

Det skotske folk eller skotter er en nation og en etnisk gruppe, der er hjemmehørende i Skotland. Historisk set stammede de ud fra en sammensmeltning af to keltisk-talende folk, Picts and Gaels, der grundlagde Kongeriget Skotland i det 9. århundrede.

Noget af det første de fleste nok tænker på, når Skotland nævnes, er en kilt. Kilt er betegnelsen for de skotske mænds skørt. Selv om kilten ikke er en traditionel del af nationaldragten uden for Skotland, bliver kilte også brugt i andre keltiske nationer som et tegn på national identitet.

Kilt er betegnelsen for de skotske mænds skørt. Ordet kommer fra nordisk. Kilten er traditionelt skotskternet – det, der på engelsk hedder “tartan”. Den består af et langt stykke uldstof – op til 7 meter – som er glat i hver ende, men syet og presset i læg i midten. Typisk når mænd er iført en kilt, har de ikke noget indenunder – dette gør en kilt oplagt til den sjove temafest.

Kilten hører til den højskotske mandsdragt, men er også til tider mode blandt kvinder i lang eller kort udformning.

Et skotte kostume til voksne aka en kilt til voksne er oplagt til årets fastelavn, karneval eller sjove temafest.

Skotte kostume til voksne

skotte kostume til voksne 313x450 - Skotte kostume til voksne

Skotte kostume til voksne

Denne sjofle udklædning er til dig, der ikke er bange for at skeje ud. Glem alt om sækkepiben. Her er det en anden pibe, der stjæler opmærksomheden. Det kræver uden tvivl mod og en god portion selvironi at iføre sig dette humoristiske skotte kostume, der gør dig til festens midtpunkt. Tør du måske lave helikopteren?

Find kostumet hos Temashop

Skotte kostume til mænd 287x450 - Skotte kostume til voksne

Skotte kostume til mænd

Bliv en charmerende og elegant skotte i dette skottesæt med mange fine detaljer. Flot sort jakke med guldknapper og detaljer for enden og ærmerne, samt skotskternet kilt, hat og skråbånd, så du kan komme til at ligne en original Skotte. Husk en flaske whiskey til at peppe dit skotteoutfit op og en pibe i den anden hånd.

Find kostumet hos Temashop

skotte kostume til kvinder 246x450 - Skotte kostume til voksne

Kvindelig skotte kostume

Klæd dig ud som en sød og charmerende skotte i dette kvindelige skottekostume. Nationaliteter er det sjovt at klæde sig ud som og specielt, når man også kan blive rigtig fin som en skotte fra det fantastiske Skotland.

Find kostumet hos Temashop

skotte voksenkostume 269x450 - Skotte kostume til voksne

Scotsman Duncan kostume

Ifør dig dette Scotsman Duncan kostume, og blive taget tilbage i tiden til hvor alle skotterne lå i krig med England. Måske du kender ham fra serien Outlander?

Find kostumet hos Temashop

skotte med kilt kostume til voksne 450x450 - Skotte kostume til voksne

Skotte med kilt kostume til voksne

Det siges, at skotterne bærer deres kilte luftigt og let, og skal du være en rigtig skotte for en aften, så sørg endelig for ikke at tabe noget på gulvet! Skotte med Kilt-kostumet inkluderer en sort jakke med skotskternede lommeflapper, guldknapper og skulderflapper samt en hvid kravat. Der medfølger også en skotskternet kilt, en matchende hue og to røde sløjfer til knæstrømperne.

Find kostumet hos Partyking

Skotte kostume 450x450 - Skotte kostume til voksne

Skotte kostume

Det er tid til at finde morfars sækkepibe frem og gøre din entré som festens flotteste skotte med dette matchende outfit. Skottekostumet inkluderer en hvid skjorte med sorte bånd foran, en skotskternet kilt med sort bælte samt en matchende hat.

Find kostumet hos Partyking

Skotte kostume til kvinder 450x450 - Skotte kostume til voksne

Skotte kostume til kvinder

Bliv en lækker, skotsk pige på et øjeblik med denne skønne dragt! Skottekostumet inkluderer en kjole med hvide, store ærmer med manchetter, en matchende vest med guldknapper og guldkanter samt en skotskternet lang nederdel med en fastsyet lille taske i leopardmønster. Der medfølger også en matchende hue.

Find kostumet hos Partyking

Fandt du det skotte kostume du ledte efter?

skotte kostume til voksne - Skotte kostume til voksne

SE OGSÅ: Oktoberfest kostume til mænd

SE OGSÅ: Oktoberfest kostume til kvinder

SE OGSÅ: Ridder kostume til voksne

Indlægget Skotte kostume til voksne indeholder affiliatelinks

error: Content is protected !!