Klovne kostume til børn

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Har du et barn der er helt vild med cirkus og klovne? Så er et klovne kostume til børn den oplagte udklædning til fastelavn, fødselsdagen med cirkus tema eller leg i hjemmet.

Et klovne kostume til børn er et sjovt kostume der bruges til flere forskellige anledninger.

En klovn er en komisk artist, der er ansat til at optræde i en varieté eller et cirkus. Klovne er karakteristiske ved deres groteske påklædning, parykker og sminkning, og de optræder overdrevet kejtet og klodset i alt, hvad de foretager sig. Klovnen er i al sin mangfoldighed blevet et ikon for cirkus. Der findes musikalske klovne, akrobatiske klovne, pauseklovne, augustklovne og hvide klovne. De optræder på rulleskøjter, i trapez, på cykel, med dyr, alene og i grupper. Fælles for dem er at de taler til vores indre grinebidder med deres komiske facon.

Klovne er for de fleste mennesker sjove, men der er også nogle der finder dem skræmmende, da en klovn er uforudsigelig.

Ofte har klovnen stort og krøllet hår samt et meget farverigt tøj, der spreder glæde. Et af klovnens vigtigste kendetegn er selvfølgelig den røde næse. Som klovn skal du ikke være bange for at gøgle og lave sjov.

En klovne udklædning til børn kan bruges i flere sammenhænge f.eks. til den kommende fødselsdag, fastelavn, temafest eller blot til leg i hjemmet. Der findes flere forskellige bud på et flot klovne kostume til børn:

Skærmbillede 2018 02 28 kl. 11.11.05 934x1024 - Klovne kostume til børn

Klovnekostume

Mangler du et skønt kostume til dit barn til fastelavn, så klæd ham ud som en sød lille klovn i disse fine og farverige overalls med bobler og tern. Smink  med klovnesminke og så er han/hun klar til fastelavnsfesten.

Find klovnekostumet hos Temashop

Skærmbillede 2018 02 28 kl. 11.13.25 892x1024 - Klovne kostume til børn

Klovnepige kostume

Klæd dit barn ud som en nuttet klovn til fastelavn. Folk vil beundre hende på sin vej og være misunderlig over hendes sjove og flotte kostume.

Find klovnepige kostume hos Temashop

Skærmbillede 2018 02 28 kl. 11.15.33 796x1024 - Klovne kostume til børn

Klovnekostume til børn

Klovnekostumer er populære og et sikkert hit til fastelavnsfesten. Lad dit barn dreng iføre sig dette kostume og han/hun vil helt sikkert få dig en sjov dag.

Find klovnekostumet hos Temashop

 

Skærmbillede 2018 02 28 kl. 11.21.02 939x1024 - Klovne kostume til børn

Klovnekostume

Super fint klovnekostume i fantastiske farver. Klæd din datter eller søn ud som en sjov og fjollet klovn, som er klar på at lave tricks og gøre sig til grin foran alle. Husk at en klovn altid har en flot rød næse på og gør kostumet endnu smartere med hat, afro og sjove gimmicks som pruttepude, klovnehorn, sprøjende blomst eller lignende.

Find Klovnekostumet hos Temashop

collage 3 1024x932 - Klovne kostume til børn

Tilbehør til klovne kostume til børn

  1. Klovnehat og butterfly. Sød klovnehat i assorterede farver med prikker og dertil matchende butterfly. Perfekt accessorie til klovnekostumet til børn. Find hos Temashop.
  2. Klovnesminke. Med dette makeup sæt og næse kan du blive en rigtig klovn. Du kan lave din ansigtsmaling i rød, gul, sort og blå, – og der medfølger prikken over i’et: en fin rød klovnenæse i blødt skum. Find hos Temashop.
  3. Klovnenæse. Nu kan du gennemføre udklædningen som den festlige og sjove klovn. Den røde næse er et klassisk træk ved den originale cirkusklovn! 

 

LÆS OGSÅ: Klovnekostume til voksne

LÆS OGSÅ: Løve kostume til børn

LÆS OGSÅ: Løvetæmmer kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Spåkone kostume til børn og voksne 

LÆS OGSÅ: Ballerina kostume til børn

Indlægget Klovne kostume til børn indeholder affiliatelinks

En mening om “Klovne kostume til børn

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!