Frankenstein kostume til børn

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Har du et barn som er vild med hallowen, magi og uhygge?

Så er et Frankenstein kostume til børn, den oplagte udklædning til den kommende halloween- eller fastelavnsfest.

Historien om Frankenstein er nok en af de mest kendte gyserhistorier og faktisk har den en del år på bagen. Den blev skrevet i 1818 af Mary Wollstonecraft Shelley.

Den gotiske fortælling om videnskabsmanden Victor Frankenstein, for hvem det lykkedes at skabe et menneske af sammensyede ligdele, bliver tit kaldt den første science fiction-roman. Af forskellige ligdele skaber han et uhyre, som han derefter uden nærmere forklaring indgiver liv; hans navnløse uhyre antages ofte fejlagtigt for at være romanens titelperson. Da uhyret ingen plads kan få i det menneskelige samfund, og da Frankenstein nægter at skabe en kvindelig partner til det, vender det sig i frustreret kærlighed mod Frankenstein og myrder hans familie.

Det menneske som Victor Frankenstein skabte omtales både som Frankensteins monster og Frankenstein. Når Frankensteins monster karakteriseres er det typisk med et betydeligt større hoved end almindelige menneske, tydelige syninger af huden flere steder på kroppen og med laset tøj. Frankenstein går meget stift og skræmmende.

Et Frankenstein kostume til børn kan både bruges til Halloween, fastelavn, leg i hjemmet og fødselsdagen/temafesten med Halloween tema.

Frankensteins Monster Børnekostume 396x450 - Frankenstein kostume til børn

Et sejt kostume både til halloween, fastelavn eller leg i hjemmet. Bliv nemt klædt ud som Frankensteins monster i dette uhyggelige kostume, der består af en jakke med skjorte, bukser og hat.

Find kostumet hos Temashop

Hvilket Frankenstein kostume til børn leder du efter?

collage 2 1024x389 - Frankenstein kostume til børn

LÆS OGSÅ: Frankenstein kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Monster High kostumer til børn

LÆS OGSÅ: Halloween kostumer til baby

LÆS OGSÅ: Halloween kostumer med maske

LÆS OGSÅ: Killer clown kostume til børn

 

Indlægget Frankenstein kostume til børn indeholder affiliatelinks til troværdige danske webshops

 

error: Content is protected !!