Frankenstein kostume til voksne

Skal du klædes ud til Halloween eller elsker du bare uhygge?

Så er et Frankenstein kostume til voksne, den oplagte udklædning til den kommende halloween- eller temafest.

Historien om Frankenstein er nok en af de mest kendte gyserhistorier og faktisk har den en del år på bagen. Den blev skrevet i 1818 af Mary Wollstonecraft Shelley.

Den gotiske fortælling om videnskabsmanden Victor Frankenstein, for hvem det lykkedes at skabe et menneske af sammensyede ligdele, bliver tit kaldt den første science fiction-roman. Af forskellige ligdele skaber han et uhyre, som han derefter uden nærmere forklaring indgiver liv; hans navnløse uhyre antages ofte fejlagtigt for at være romanens titelperson. Da uhyret ingen plads kan få i det menneskelige samfund, og da Frankenstein nægter at skabe en kvindelig partner til det, vender det sig i frustreret kærlighed mod Frankenstein og myrder hans familie.

Det menneske som Victor Frankenstein skabte omtales både som Frankensteins monster og Frankenstein. Når Frankensteins monster karakteriseres er det typisk med et betydeligt større hoved end almindelige menneske, tydelige syninger af huden flere steder på kroppen og med laset tøj. Frankenstein går meget stift og skræmmende.

Et Frankenstein kostume til voksne kan både bruges til Halloween, fastelavn og fødselsdagen/temafesten med Halloween tema. Bliv forvandlet om til Frankensteins monster med et af disse Frankenstein kostumer til voksne:

Skærmbillede 2018 09 02 kl. 11.02.15 859x1024 - Frankenstein kostume til voksne

Frankensteins monster kostume

Uhyggeligt Frankenstein kostume, der består af en grøn jakke med lys skjorte. Derudover medfølger bukser og hat. Kostumet er helt perfekt til halloween eller andre udklædnings lejligheder, hvor du skal være uhyggelig.

Find Frankenstein monster kostume hos Temashop

Skærmbillede 2018 09 02 kl. 11.05.20 798x1024 - Frankenstein kostume til voksne

Frankenstein kostume

Mangler du den perfekte udklædning til halloween, så er denne udklædning, som monster helt perfekt. Udover kostumet har du kun brug for grøn ansigtsmaling og så er du klar til, at drage afsted til årets mørkeste fest, nemlig halloween.

Find Frankenstein kostume hos Temashop

Skærmbillede 2018 09 02 kl. 11.07.39 792x1024 - Frankenstein kostume til voksne

Frankenstein kostume

Når natten falder på og du skal ud og skræmme til halloween, så klæd dig ud i dette Frankenstein kostume og gør det til den bedste halloweenfest nogensinde.

Find Frankenstein kostume hos Temashop

 

oppusteligt halloween kostume til voksne oppusteligt monster kostume

Fanget af Frankenstein

Albert Einstein var en tysk teoretisk fysiker med en omfattende og banebrydende videnskabelig produktion. Vil du også være det? Det bliver super sjov, og alle vil kende dit navn! Kostume kan holde luft op til 7 timer, og skal bruge 4x AA batterier.

Find kostumet her hos Temashop

grønt monster klassisk frankenstain kostume til voksne

Klassisk Frankenstein kostume til voksne

ra Partykings laboratorium kommer nu dette kostume, som forvandler dig til Frankensteins Monster på ingen tid. Frankensteins Monster-kostumet inkluderer en brun jakke med ødelagte ærmer og falske lommer. Den flotte jakke lukkes nemt foran ved hjælp af velcro og er perfekt formet til at være stram i taljen og bred ved skuldrene for at give dig en imponerende monsterform. Derudover medfølger der en fantastisk hovedbeklædning med lobotomerede ar og bolter gennem hovedet.

Find kostumet hos Partyking

carry me frankenstein kostume - Frankenstein kostume til voksne

Carry me Frankenstein kostume

Hvad siger du til, at komme ridende på skuldrene af et monster til halloweenfesten? Ifør dig disse sjove bukser og sæt ventilatoren i gang – og så puster kostumet sig op. Det vil herefter ligne, at du bliver båret på skuldrene af et monster!

Find kostumet hos Temashop

miss frankenstein kostume - Frankenstein kostume til voksne

Miss Frankenstein Kostume

Hvad nu hvis Frankenstein fik lavet sig en Miss Frankenstein? Så ville hun sikkert se sådan her ud. Fint kostume til halloween eller til sjove udklædningsarrangementer. Kostumet består af kjole, blomst og hårbånd.

Find det hos Temashop

collage 4 1024x1024 - Frankenstein kostume til voksne

Tilbehør til Frankenstein kostume til voksne

  1. Frankenstein monstermaske. Uhyggelig monstermaske i stil med Frankenstein. Ideel til både halloween og fastelavn! Find masken hos Temashop.
  2. Frankenstein hænder. Det perfekte supplement til enhver Frankenstein. Find hænderne hos Temashop.
  3. Grøn Frankenstein make-up. Hvis ikke dit kostume indeholder en maske, så mal dig selv grøn i hovedet. Find den grønne ansigtsfarve hos Temashop

Hvilket Frankenstein kostume til voksne leder du efter?

collage 5 1024x522 - Frankenstein kostume til voksne

frankenstein kostume til mænd frankenstain kostume til kvinder grønt halloween kostume

LÆS OGSÅ: Frankenstein kostume til børn

LÆS OGSÅ: Monster kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Varulv kostume til voksne

Indlægget Frankenstein kostume til voksne indeholder affiliatelinks

 

 

pinit fg en rect red 28 - Frankenstein kostume til voksne

error: Content is protected !!