Frankenstein kostume til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Skal du klædes ud til Halloween eller elsker du bare uhygge?

Så er et Frankenstein kostume til voksne, den oplagte udklædning til den kommende halloween- eller temafest.

Historien om Frankenstein er nok en af de mest kendte gyserhistorier og faktisk har den en del år på bagen. Den blev skrevet i 1818 af Mary Wollstonecraft Shelley.

Den gotiske fortælling om videnskabsmanden Victor Frankenstein, for hvem det lykkedes at skabe et menneske af sammensyede ligdele, bliver tit kaldt den første science fiction-roman. Af forskellige ligdele skaber han et uhyre, som han derefter uden nærmere forklaring indgiver liv; hans navnløse uhyre antages ofte fejlagtigt for at være romanens titelperson. Da uhyret ingen plads kan få i det menneskelige samfund, og da Frankenstein nægter at skabe en kvindelig partner til det, vender det sig i frustreret kærlighed mod Frankenstein og myrder hans familie.

Det menneske som Victor Frankenstein skabte omtales både som Frankensteins monster og Frankenstein. Når Frankensteins monster karakteriseres er det typisk med et betydeligt større hoved end almindelige menneske, tydelige syninger af huden flere steder på kroppen og med laset tøj. Frankenstein går meget stift og skræmmende.

Et Frankenstein kostume til voksne kan både bruges til Halloween, fastelavn og fødselsdagen/temafesten med Halloween tema. Bliv forvandlet om til Frankensteins monster med et af disse Frankenstein kostumer til voksne:

 

Skærmbillede 2018 09 02 kl. 11.07.39 792x1024 - Frankenstein kostume til voksne

Frankenstein kostume

Når natten falder på og du skal ud og skræmme til halloween, så klæd dig ud i dette Frankenstein kostume og gør det til den bedste halloweenfest nogensinde.

Find Frankenstein kostume hos Temashop

 

 

halloween maske voksen frankenstein maske til voksne

Frankenstein maske

Keep it simple! Du kan vælge at droppe det fuldendte Frankenstein kostume og vælge den enkelte løsning med en tro Frankenstein maske i latex.Uhyggelig monstermaske i stil med Frankenstein. Ideel til både halloween og fastelavn!

Find kostumet hos Temashop  

 

Hvilket Frankenstein kostume til voksne leder du efter?

collage 5 1024x522 - Frankenstein kostume til voksne

 

LÆS OGSÅ: Frankenstein kostume til børn

LÆS OGSÅ: Monster kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Varulv kostume til voksne

Indlægget Frankenstein kostume til voksne indeholder affiliatelinks til troværdige danske webshops

 

 

error: Content is protected !!