Oppustelige halloweenkostumer til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS
Skal du klædes ud til halloween, Fastelavn eller til en temafest? Så er et af disse oppustelige halloweenkostumer til voksne den oplagte udklædning. 

Oppustelige halloweenkostumer til voksne er den perfekte udklædning til årets halloweenfest, der både er uhyggelige og sjove.

Halloween er en amerikansk tradition, og det er en festlige højtid, hvor folk klæder sig ud i skræmmende udklædninger. Halloween stammer oprindeligt fra Skotland og Irland, hvor det oprindeligt var en form for høstfest. Siden da har højtiden spredt sig til hele verden, og mange danskere har taget den til sig. Børn er begyndt at gå fra hus til hus iført uhyggelig udklædning og råber højt: “Slik eller ballade!”. Højtiden bliver fejret med fester for både børn og voksne – og folk møder op i vilde udklædninger, mens festlokalet er pyntet drabeligt op.

Den 31. oktober er det Halloween: zombierne bryder ud af deres grave, heksene udøver deres værste heksekunster, vampyrerne spidser deres hugtænder, skeletterne hiver deres knoglede kroppe ud på en gåtur og seriemorderne fra gyserfilmene vælger deres ofre. Alt dette sker ikke langt fra dig, for Halloween kostumerne har efterhånden i nogle år været meget til stede i Danmark.

Faktisk så meget at festen, der er importeret fra USA, er en af de mest populære blandt unge og gamle. Flere og flere trækker hvert år i deres uhyggelige kostumer, for at kunne tilbringe en aften i gyserens tegn. Det sker heller ikke helt uden kontroverser, eftersom at Halloween, for nogle kritikere, er en satanisk fest.

Men hvorfor komme som alle andre, når man kan få sit helt unikke og sjove kostume, som gør at man bliver festens midtpunkt?

oppusteligt heksekostume til voksne 450x398 - Oppustelige halloweenkostumer til voksne

Oppustelig Heks

Når man hører heksegrin kan det kun betyde en ting! Halloween nærmer sig, og det er den ene dag om året det er okay at skræmme din familie og venner – men kun en lille smule.

Find kostumet hos Temashop

oppustelig døden kostume 450x450 - Oppustelige halloweenkostumer til voksne

Oppustelig døden kostume

Det behøver ikke altid at være 100% frygt til en halloween-fest. Hvis du har lyst til fifty-fifty med sjov og skræk er denne oppustelige le-mandsdragt det perfekte valg! Oppustelig Bærende Døden Kostume består af en oppustelig sort dragt der forstiller manden med leen iført en blå skjorte og grå bukser. Det er derfor dig Døden går rundt og bærer på.

Find kostumet hos Partyking

 

oppusteligt frankenstein kostume 450x419 - Oppustelige halloweenkostumer til voksne

Oppustelig Frankenstein kostume

Albert Einstein var en tysk teoretisk fysiker med en omfattende og banebrydende videnskabelig produktion. Vil du også være det? Det bliver super sjov, og alle vil kende dit navn!

Find kostumet hos Temashop

Oppusteligt hallowen kostume 450x450 - Oppustelige halloweenkostumer til voksne

Oppusteligt døden kostume

Med denne dragt ser det ud som om at dine timer er talte. Du mangler halvdelen af kroppen, og døden er allerede kommet for at hente det der er tilbage af dig. Men selvfølgelig skal du have lov at feste en allersidste gang, så tag et glas punch og join de andre gæster til en sjov halloween.

Halloweens absolut bedste kostume er her. Dragten, som holdes oppustet takket være en lille ventilator, kommer garanteret til at skræmme livet af de andre gæster. Det ser ud som om at døden har hentet dig – men altså kun den øverste del af dig som stadig er tilbage.

Find kostumet hos Partyking

 

oppusteligt zombie kostume 450x407 - Oppustelige halloweenkostumer til voksne

Oppustelig Zombie kostume

Så er Zombie jagten i gang, og de er klar til kamp! De er bestemt ikke kræsne, og pas på… De kan snige sig ind på en når man mindst venter det. Få en super sjov dag, og skræm livet af dine venner.

Find kostumet hos Temashop

oppustelige uhyggelig klovn kostume 450x450 - Oppustelige halloweenkostumer til voksne

Oppusteligt klovne kostume

Du vil jage en skræk i livet på alle, når du forvandler dig til en frygtindgydende klovn med mordintentioner! Denne klovn er en rigtig fed fyr, som nyder at spise mennesker til frokost. Med skarpe gule tænder, et ondt grin og friske blodpletter bliver du med garanti, den mest skræmmende karakter ved halloweenfesten. Du kan ydermere supplere med et par gigantiske klovnesko plus blodigt tilbehør, hvis du vil gå skridtet videre. Du får et oppusteligt kostume og en maske. Dragten er en jumpsuit-model, der har en hvid overdel med en sort og hvidstribet nedre del. Du får lidt ekstra uhygge, idet der er blodstænk ud over hele dragten. 

Find kostumet hos Partyking

oppustelig mumie kostume 450x422 - Oppustelige halloweenkostumer til voksne

Oppustelig Mumie kostume

Mumien er på fri fod, og den er på jagt efter Faraoen. Det er dog ikke for at gøre ham fortræd, men fordi at han bliver ved med at stikke af fra pyramiderne.

Find kostumet hos Temashop

 

 

Oppustelig doktor kostume - Oppustelige halloweenkostumer til voksne

Oppustelig Doktor kostume

Hjææælp vi har brug for en doktor herovre! Lad ham komme dig til undsætning, og nå at redde dig inden det er forsent. Red så mange du kan på din vej, og sørg for ikke at lade nogen i stikken. Kostumet kan holde luft helt op til 7 timer.

Find kostumet hos Temashop

 

oppustelig døden kostume - Oppustelige halloweenkostumer til voksne

Oppustelig døden kostume

Når mørket falder på og alle ligger og sover, så husk at låse døren efter jer for det er nemlig ikke alle der ligger i deres senge. Nu er det nemlig tid til at vise alle dine venner og bekendte hvem der har det mest skræmmende kostume. Også til Halloween festen kan du være helt sikkert på at vinde skræmme prisen.

Find kostumet hos Temashop

 

 

Oppustelige halloweenkostumer til voksne

oppustelige halloweenkostumer til voksne - Oppustelige halloweenkostumer til voksne

 

SE OGSÅ: oppustelige kostumer til børn

SE OGSÅ: Uhyggeligt klovne kostume til voksne

SE OGSÅ: Døden kostume til voksne

SE OGSÅ: Frankenstein kostume til voksne

Indlægget Oppustelige halloweenkostumer til voksne indeholder affiliatelinks

3 meninger om “Oppustelige halloweenkostumer til voksne

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!