Pennywise kostume til voksne

Er du også begejstret for IT filmen med Pennywise klovnen? Så er et Pennywise kostume til voksne det oplagte kostume til årets halloweenfest.

Tag til halloweenfesten som en skræmmende klovn, iført et uhyggeligt Pennywise kostume til voksne.

De fleste forbinder klovne som hyggelige og sjove karakterer der hører til i et cirkus, men faktisk er der også rigtig mange der er bange for dem og hvor en klovnefigur kan give utallige af mareridt. Faktisk er der mange både børn og voksne der har klovnefobi. Klovnefobien er næret af det faktum, at klovne er iført makeup og forklædninger, der skjuler deres sande identitet og følelser.

Pennywise – klovnen fra den klassiske horror film IT fra 1986 af Stephen King, som efterfølgende både blev til en tv-serie i 1990 og 1998, samt nye biograf film i 2017 og 2019.  Klovnen Pennywise kommer til byen Derry hvert 27 år, for at jage byens børn. Pennywise er en af de gyserfilm, som har givet utrolig mange børn og voksne mareridt.

Et Pennywise kostume til voksne er det oplagte kostume til årets halloweenfest, hvor du gerne vil skræmme livet af de andre gæster. 

pennywise kostume til voksne 450x450 - Pennywise kostume til voksne

Pennywise kostume til voksne

Begiv dig ind i Stephen Kings fantastiske horrorunivers og skræm alle, du kender, fra vid og sans i denne fantasifulde Pennywise-dragt. Monstret vækkes til live, når nogen vover at forstyrre ham, og så er han mere end klar til at skræmme og myrde!
Pennywise-kostumet omfatter et jumpsuit, en maske med paryk og et par handsker. Jumpsuitet ligner den klassiske klovnedragt og er gult med røde kvaste. Den korte jakke er fastsyet og er sort med farverige striber på ærmerne. Foroven er der en klovnekrave i farverne hvid, lilla og grøn. Masken er hvid med en rød klovnenæse, en uhyggelig mund med gule tænder samt sort sminke som øjenbryn og rundt om øjnene. Der medfølger naturligvis også en rød klovneparyk. Masken har hul til øjnene og munden, og den holdes på plads af en elastik. Handskerne er hvide og er holdt i en enkel stil.

Find kostumet hos Partyking

Pennywise IT kostume til voksne 450x450 - Pennywise kostume til voksne

IT kostume til voksne

Har du lige siden premieren d. 13. september 2017 længtes efter at få lov til at stå på gaden klædt ud som klovnen Pennywise? Vi har vel alle trænet på det syge smil, og endelig kan vi vise, hvad vi kan! Hiiihihihii!
Du modtager et detaljeret og flot kostume, som efterligner karakteren Pennywise i filmen “IT”. Dragten er fremstillet i polyester, og masken er fremstillet i smart latex. Bliv ikke overrasket, hvis du vinder for “mest skræmmende udklædning” ved udklædningsfesten!

Find kostumet hos Partyking

Pennywise kostume 1 - Pennywise kostume til voksne

Blodig klovn kostume

En blodig og grå klovnedragt, der minder om den ubehagelige og creepy klovn fra den der gyserfilm, du ved nok. Ham der helt pludselig kan få en super stor og grotesk mund med en milliard tænder, og har som hobby at samle på børn. Nu kan du se ud som den forfærdelige klovn iført denne klovnedragt!
Blodig Klovn Udklædningsdragt indkluderer en luftig, grå tunika med blodpletter, røde bolde på maven og en matchende klovnekrave. Inkluderet er også et par grå skoovertræk med lag-på-lag effekt.

Find kostumet hos Partyking

vintage klovn kostume - Pennywise kostume til voksne

Vintage klovn kostume

Denne klovn gør ingen anden end sig selv glad, og det ser ud til, at det at skræmme livet af dine venner er dens yndlingsaktivitet! Duk op i dette kostume til halloweenfesten for at vise de andre gæster, at du tager halloween på blodigste alvor og vil gøre dit for, at det skal blive den mest skræmmende fest, halloween nogensinde har set. Vintage Klovn Kostume indeholder et jumpsuit og en puffet krave.

Find kostumet hos Partyking

vintage klovn damekostume pennywise - Pennywise kostume til voksne

Vintage klovn damekostume

Denne klovn lader sig kun underholde af de mest forfærdelige situationer, hvilket passer perfekt til din halloweenfest! I en typisk mundering for en klovn fra en skrækfilm vil det være tydeligt, at du hører hjemme til årets mest uhyggelige fest, og at du ikke er bange for at gå all in med udklædningen.
Vintage Klovn Damekostume indeholder en kjole og krave.

Find kostumet hos Partyking

SE OGSÅ: Uhyggeligt klovne kostume til voksne

SE OGSÅ: Klovne kostume til voksne

SE OGSÅ: Chucky kostume til voksne

Indlægget Pennywise kostume til voksne indeholder affiliatelinks

pinit fg en rect red 28 - Pennywise kostume til voksne

En mening om “Pennywise kostume til voksne

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!