Får kostume til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Skal du klædes ud til Krybbespil, Påske, Fastelavn eller til en temafest med bondegårdsdyr som tema? 

Så kunne et får kostume til voksne eller et lam kostume til voskne, være den oplagte udklædning.

Juleevangeliet – Lukasevangeliet kap 2 starter med ordene “Og det skete i de dage, at der udgik en befaling fra Kejser Augustus, at al Verden skulle skrives i Mandtal.” Dette var årsagen til at Jomfru Maria og Josef var på rejse til Bethlehem. De skulle indskrives dér, da Josef var af Davids slægt. Jomfru Maria ventede på at nedkomme og det skete mens de var i Bethlehem. Hun fødte sin søn Jesus den førstefødte, og svøbte ham og lagde ham i en krybbe, da der ikke var plads til dem i herberget. På den samme egn var der hyrder, som lå ude på marken og holdt nattevagt over deres hjord. Og en Herrens engel stod for dem, og Herrens herlighed strålede om dem, og de blev grebet af stor frygt.

Men englen sagde til dem: “Frygt ikke; thi se, jeg forkynder eder en stor glæde, som skal være for hele folket. Thi eder er i dag en frelser født i Davids by; han er Kristus, Herren! Og dette skal være jer et tegn: I skal finde et barn svøbt og liggende i en krybbe.” Og i det samme var der med englen en mangfoldig himmelsk hærskare, som lovpriste Gud og sagde: Ære være Gud i det højeste! og på jorden fred i mennesker, der har hans velbehag!”  

LÆS OGSÅ: De tre vise mænd kostumer til voksne

Et får kostume til voksne kan både bruges til Krybbespil, Påske, Fastelavn, og fødselsdagen/temafesten med et dyretema. 

Får kostume til kvinder 450x450 - Får kostume til voksne

Får kostume til voksne

Tag til udklædningsfest som den kvindelige version af det populære får Shaun! Livlige og opfindsomme Shaun finder altid på forskellige påfund, som gør livet på landet ekstra sjovt for vennerne. Passer det på din personlighed, er dette den perfekte dragt til netop dig! Produktet omfatter en kjole og et pandebånd. Kjolen består af et pjusket, beige materiale med lange, sorte ærmer fremstillet af et tyndere materiale. Bagtil sidder der en pjusket og polstret hale. Pandebåndet er fremstillet af plast og dekoreret med et beige stof i midten og et par sort, polstrede ører på siderne.

Find kostumet hos Temashop

SE OGSÅ: Josef og Jomfru Maria kostume

SE OGSÅ: Får kostume til børn

SE OGSÅ: De tre vise mænd kostume til børn

SE OGSÅ: Ko kostume til voksne

Indlægget Får kostume til voksne indeholder affiliatelinks

 

En mening om “Får kostume til voksne

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!