Får kostume til voksne

Skal du klædes ud til Krybbespil, Påske, Fastelavn eller til en temafest med bondegårdsdyr som tema? 

Så kunne et får kostume til voksne eller et lam kostume til voskne, være den oplagte udklædning.

Juleevangeliet – Lukasevangeliet kap 2 starter med ordene “Og det skete i de dage, at der udgik en befaling fra Kejser Augustus, at al Verden skulle skrives i Mandtal.” Dette var årsagen til at Jomfru Maria og Josef var på rejse til Bethlehem. De skulle indskrives dér, da Josef var af Davids slægt. Jomfru Maria ventede på at nedkomme og det skete mens de var i Bethlehem. Hun fødte sin søn Jesus den førstefødte, og svøbte ham og lagde ham i en krybbe, da der ikke var plads til dem i herberget. På den samme egn var der hyrder, som lå ude på marken og holdt nattevagt over deres hjord. Og en Herrens engel stod for dem, og Herrens herlighed strålede om dem, og de blev grebet af stor frygt.

Men englen sagde til dem: “Frygt ikke; thi se, jeg forkynder eder en stor glæde, som skal være for hele folket. Thi eder er i dag en frelser født i Davids by; han er Kristus, Herren! Og dette skal være jer et tegn: I skal finde et barn svøbt og liggende i en krybbe.” Og i det samme var der med englen en mangfoldig himmelsk hærskare, som lovpriste Gud og sagde: Ære være Gud i det højeste! og på jorden fred i mennesker, der har hans velbehag!”  

LÆS OGSÅ: De tre vise mænd kostumer til voksne

Et får kostume til voksne kan både bruges til Krybbespil, Påske, Fastelavn, og fødselsdagen/temafesten med et dyretema. 

 

får kostume til voksne krybbespil for voksne lambi voksenkostume

Får kostume til voskne

Fårekostumet er en beige heldragt med hvid mave. Inkluderer også hætte med et halsbånd, øre, næse og øjne.

Find kostumet hos Temashop

 

får kostume frode får kostume til kvinder bondegårdsdyr kostume til kvinder sort og hvidt kostume til kvinder

Frode Får kostume

Tag til udklædningsfest som den kvindelige version af det populære får Shaun! Livlige og opfindsomme Shaun finder altid på forskellige påfund, som gør livet på landet ekstra sjovt for vennerne. Passer det på din personlighed, er dette den perfekte dragt til netop dig! Produktet omfatter en kjole og et pandebånd. Kjolen består af et pjusket, beige materiale med lange, sorte ærmer fremstillet af et tyndere materiale. Bagtil sidder der en pjusket og polstret hale. Pandebåndet er fremstillet af plast og dekoreret med et beige stof i midten og et par sort, polstrede ører på siderne. 

Find kostumet hos Temashop

 

frode får kostume til mænd får voksen kostume krybbespil kostumer til voksne

Frode Får kostume til voksne

Shaun the Sheep-kostumet indeholder en sort heldragt med cremefarvet fleecedel og fastsyet hale. Desuden medfølger der et matchende hovedstykke med øjne og ører.

Find kostumet hos Temashop

lam kostume til voksne - Får kostume til voksne

Plys lam kostume

Mæh siger det lille lam – vil du klædes ud som et sødt lam? Ifør dig denne fine heldragt i plysset materiale og du kan så hele tiden komme med lamme jokes.

Find kostumet hos Temashop

Carry me får kostume 450x450 - Får kostume til voksne

Carry me får kostume

Får du lov til at komme ind til festen? Hvem kan sige nej når du ankommer ridende på et fårs skuldre! Får er nok ikke det første dyr man tænker på når man sender sine invitationskort ud, men ikke desto mindre er det sjovt at se dyret bære rundt på gæsten hele natten lang. Læn dig tilbage og nyd festen mens fårene tager sig af dansen!

Dette outfit er nærmest et must til den næste udklædningsfest. Carry Me Får Kostume er lavet til at se ud som om at du bliver båret af et får. Du vil straks tiltrække dig opmærksomhed, og der vil komme mange grin uanset hvor du (eller fåret) går.

Find kostumet hos Partyking

får kigurumi 450x450 - Får kostume til voksne

Får Kigurumi

Hyg om dig selv i sofaen og hold dig varm med din bløde, skønne uld. Ja, og hvis du ikke har nogen uld på din krop, kan du købe det! Det er utroligt rart, når man gerne vil slappe af efter en lang dag. Nu kan du få super sød kigurumi-dragt, som ligner et lille får med horn. Med denne kan du virkelig holde fyraften eller gå til udklædningsfesten i tøj, der ikke strammer.

Find heldragten hos Partyking

SE OGSÅ: Josef og Jomfru Maria kostume

SE OGSÅ: Får kostume til børn

SE OGSÅ: De tre vise mænd kostume til børn

SE OGSÅ: Ko kostume til voksne

Indlægget Får kostume til voksne indeholder affiliatelinks

 

pinit fg en rect red 28 - Får kostume til voksne

error: Content is protected !!