Cirkus kostume til voksne

Er du på udkig efter et cirkus kostume til voksne? Så kunne du overveje et løvetæmmer kostume, et ballerina kostume, et cirkus direktør kostume, et klassisk klovn kostume eller måske et mimer kostume? Der er også alle dyrene… En cirkusløve måske?

Et cirkus kostume til voksne kan være mange forskellige kostumer. Er du inviteret til temafest med joglersjov og savsmuld? Eller skal du selv holde en cirkus temafest? Vi har mange idéer til et cirkus kostume til voksne. Læs med her hvor vi spreder inspiration med den brede pensel.blodigt løvetæmmer kostume til voksne løvetæmmer halloween kostume blodigt halloween kostume

Blodigt løvetæmmer kostume til mænd

Hvis du går og tænker på at lægge den grå hverdag bag dig og i stedet vil begynde at arbejde i et cirkus, har du muligvis det allerfarligste cirkusjob i tankerne: Løvetæmmer. For denne løvetæmmer har arbejdsdagen virkelig været hård, hvilket kan ses på de blodige rifter. Hvis dette ikke afskrækker dig, passer dette cool outfit perfekt til halloweenfesten! Kostumet inkluderer et jumpsuit og en hat. Jumpsuitet er en behagelig og bøjelig model. Det består af en trøje, et bælte, et par bukser og en jakke i et og samme stykke. Trøjen er beige med tryk, der forestiller blodige rifter. Bæltet er sort-hvidt og bærer teksten “Circus Hell”, der er trykt i en rød farve. Bukserne er hvid- og sortstribede med blodpletter samt tryk længst nede, som får det til at se ud som om, at du bærer sorte og røde støvler. Jakken er rød, har en sort satinkrave med guldfarvede knapper og ser ud til at have rivemærker. Den går ned i et længere stykke bagtil. Hatten er sort og rød med guldfarvede tynde bånd, som skiller farverne ad. Der er tale om en overdimensioneret og høj model.

Find kostumet hos Partyking

 

luksus løvetæmmer kostume til kvinder

Luksus løvetæmmer kostume til kvinder

Nu har du chancen for at vise dig som den store og mægtige løvetæmmer ved udklædningsfesten, som har temaet cirkus. Perfekt valg, hvis der nu skulle dukke en uhøflig løve op ved festen (eller besværlige klovne for den sags skyld). Kostumet består af en lækker kjole med skinnende detaljer i farverne rød, hvid og turkis. Kjolen leveres med pufskuldre, guldknapper med guldlænker af tekstil og hvid mave. Kjolen har en skjult lynlås langs siden. Derudover indgår der en matchende minihat i et herligt cirkusdesign.

Find kostumet hos Partyking

 

kvindelig cirkus direktør kostume til voksne

Kvindelig cirkus direktør udklædning til voksne

Cirkus er kommet til byen og du er showets store stjerne! Styr manegen både i cirkus eller til fest med dette smarte kostume. Kostumet består af jakke, krave og minihat. Bemærk, du skal selv have top og bukser, da disse ikke medfølger.

Find kostumet hos Temashop

 

pjerrot kostume til kvinder cirkus kostume til voksne

Pjerrot cirkus kostume til kvinder

Er klovne væmmelige? De psykotiske franske klovne fra dødens cirkus er formodentlig de mest skræmmende! Klæd dig ud som en psykopatisk og sexet Pjerrot! Voksenkostume til kvinder som består af kjole, halskæde og stofmanchetter

Find kostumet hos Coolstuff

 

cirkus direktør kostume til kvinder

Cirkus direktør kostume til voksne

Ej manegen i denne stilige karnevalsdragt, som forvandler dig til cirkusdirektør! Drømte du om at være cirkusprinsesse som lille? Nu, hvor du er lidt større, indser du, at den cooleste i cirkusset jo faktisk er den, der ejer og bestemmer over hele showet. Alt hænger på dig nu! Derfor er det ikke mere end rimeligt, at du bare skal have dette kostume, som viser, hvem der bestemmer!

Find kostumet hos CoolStuff

 

stærk mand kostume cirkus kostume kraftkarl kostume stærke arvid kostume til mænd

Stærk mand kostume til mænd

Klæd dig ud som en rigtig kraftkarl fra fortiden. I denne karnevalsdragt bliver du verdens stærkeste mand og flekser musklerne med stil! Glem crossfit-gym, spinningcykler, crosstrainers og andet halløj. Allerede for 150 år siden vidste man, hvordan man fleksede musklerne, og man gjorde det med stil! Foran et henført, betalende publikum viste man, hvad rigtig muskelkraft betyder. Med denne karnevalsdragt bliver du lige så stilig som selveste Stærke Arvid. Måske kan du selv få et publikum til at blive lige så imponeret som datidens kraftmænd! Perfekt outfit til alle typer karneval.

Find kostumet hos CoolStuff

knivkaster kostume cirkus udklædning uden sminke magi kostume

Knivkaster offer kostume til voksne

Hvis man kaster sig ind i legen, skal man kunne tåle den! Blodig karnevalsdragt, hvor du udsættes for en klodset knivkaster! Endelig må du gøre det, du altid har drømt om! At få lov til at stå ved skydeskiven foran en knivkaster. Lige netop din knivkaster virker desværre til at have været lidt rystende på hænderne, men hvad bekymrer du dig om det? Du kan jo altid kaste kniven tilbage og se, om den rammer. En passende leg til halloween og andre makabre karnevalsfester.

Find kostumet hos Coolstuff

 

stærk mand kostume til voksne

Stærk mand kostume til voksne

Stærke Adolf er slet ikke at lege med, for han tilbringer nemlig hvert vågent minut i motionscentret, for at se sine muskler vokse sig større og større. Ingen klog person ville tage en kamp med denne muskuløse fætter, så alle slagsbrødre vil lade dig i fred. Dragten er perfekt til at bære til udklædningsfest, for eksempel med temaet cirkus. Stærke Adolf Kostume får dig til at se stærkere ud, end du nogensinde har været. Dragten er formet, så det ser ud som du er rigtig stærk, og den kommer også med et matchende, stribet outfit.

Find kostumet hos PartyKing

 

kanin op af hatten kostume sjovt cirkus kostume til kvinder

Kanin op af hatten kostume

Simsalabim! Hvorfor trylle en helt almindelig kanin op af hatten, når du kan trylle dig selv om til en sød kanin? Perfekt, når du er træt af udslidte gamle tryllekunster og vil fornøje dit publikum til cirkusfesten med noget helt tosset. Magisk Kanin-kostumet består af en sort kjole formet som en sort tryllekunstnerhat med et skinnende sort bånd foroven. Der medfølger en plysset hvid hårbøjle med lyserøde og hvide kaninører.

Find kostumet hos PartyKing

 

cirkus direktør kostume til mænd

Cirkus Direktør kostume til mænd

Den helt rigtige dragt til dig som bor i et stort, farverigt telt og har en masse farlige husdyr som du plejer at lege med i fritiden. Den røde frakke giver dig det rigtige look når der er cirkus i byen! Cirkusdirektør Kostume inkluderer en rød frakke og et hvidt skjortebryst med en sort butterfly. Der medfølger også et par matchende bukser og et sort tørklæde. Tilkøb hat og handskeri samme butik. 

Find kostumet hos PartyKing

 

SE OGSÅ: Cirkus klovn kostume til voksne

SE OGSÅ: Pennywise kostume til voksne

SE OGSÅ: Løvekostume til voksne

SE OGSÅ: Løve kostume til voksne

SE OGSÅ: Mimer kostume til voksne

SE OGSÅ: Ballerina kostume til voksne

 

Fandt du det helt rigtige cirkus kostume til voksne?

cirkus kostume for voksne cirkus stærk mand kostume løvetæmmer kostume kanin i hatten kostume

Indlægget Cirkus kostume til voksne indeholder affiliatelinks

 

 

pinit fg en rect red 28 - Cirkus kostume til voksne

error: Content is protected !!