Cirkus kostume til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er du på udkig efter et cirkus kostume til voksne? Så kunne du overveje et løvetæmmer kostume, et ballerina kostume, et cirkus direktør kostume, et klassisk klovn kostume eller måske et mimer kostume? Der er også alle dyrene… En cirkusløve måske?

Et cirkus kostume til voksne kan være mange forskellige kostumer. Er du inviteret til temafest med joglersjov og savsmuld? Eller skal du selv holde en cirkus temafest? Vi har mange idéer til et cirkus kostume til voksne. Læs med her hvor vi spreder inspiration med den brede pensel.

kvindelig cirkus direktør kostume til voksne

Kvindelig cirkus direktør udklædning til voksne

Cirkus er kommet til byen og du er showets store stjerne! Styr manegen både i cirkus eller til fest med dette smarte kostume. Kostumet består af jakke, krave og minihat. Bemærk, du skal selv have top og bukser, da disse ikke medfølger.

Find kostumet hos Temashop

klassisk klovne kostume cirkus voksenkostume 450x450 - Cirkus kostume til voksne

Klassisk cirkusklovn kostume

Gør en festlig entré til festen udklædt som en munter klovn med dette klassiske klovnekostume.
Klovnekostumet omfatter en rød klovnedragt med store, hvide prikker og en stor, hvid krave med farvestrålende knapper på maven. Der indgår også en matchende hat. Paryk, sko, sminke, handsker og truthornet på billedet indgår ikke, men kan tilkøbes.

Find kostumet hos Partyking

upside down klovnekostume 341x450 - Cirkus kostume til voksne

Upside down klovne kostume

Sjovt klovnekostume der er perfekt til temafesten med cirkustema. Med dette kostume ligner det at du er en glad klovn, der står på hovedet.

Find kostumet hos Temashop

kvindelig mimer kostume 450x450 - Cirkus kostume til voksne

Mimer kostume

I stedet for at snakke skal du gestikulere og det bliver lidt som at lege gæt og grimasser en hel aften! Dette kostume bliver ekstra effektfuldt, hvis du kombinerer det med en passende ansigtsmakeup.
Her får du et mimerkostume, der indeholder en stribet top i sort og hvid samt et par røde seler. Kostumet er lavet af polyester og fås i én størrelse, der er egnet til voksne.

Find kostumet hos Partyking

cirkus abe kostume 450x450 - Cirkus kostume til voksne

Cirkus abe kostume

Klæde dig ud som en vaskeægte cirkusabe. Cirkusabe Kostume Deluxe inkluderer en heldragt der ser ud som en befippet abe med røde shorts og matchende vest samt en lille hat på hovedet og et par hænder og fødder.

Find kostumet hos Partyking

Løvetæmmer kostume til voksne 450x450 - Cirkus kostume til voksne

Løvetæmmer kostume

I et cirkus hører der sig en løvetæmmer til. Tæmmer Kostume består af en længere rød jakke med guldfarvede detaljer, rød butterfly, sorte bukser, sort højhat og en pisk. Kostumet kan også bruges som cirkusdirektør. Så kan du selv føle efter hvad der er mest dig. 

Find kostumet hos Partyking

 

 

stærk mand kostume til voksne

Stærk mand kostume til voksne

Stærke Adolf er slet ikke at lege med, for han tilbringer nemlig hvert vågent minut i motionscentret, for at se sine muskler vokse sig større og større. Ingen klog person ville tage en kamp med denne muskuløse fætter, så alle slagsbrødre vil lade dig i fred. Dragten er perfekt til at bære til udklædningsfest, for eksempel med temaet cirkus. Stærke Adolf Kostume får dig til at se stærkere ud, end du nogensinde har været. Dragten er formet, så det ser ud som du er rigtig stærk, og den kommer også med et matchende, stribet outfit.

Find kostumet hos PartyKing

cirkus direktør kostume til mænd

Cirkus Direktør kostume til mænd

Den helt rigtige dragt til dig som bor i et stort, farverigt telt og har en masse farlige husdyr som du plejer at lege med i fritiden. Den røde frakke giver dig det rigtige look når der er cirkus i byen! Cirkusdirektør Kostume inkluderer en rød frakke og et hvidt skjortebryst med en sort butterfly. Der medfølger også et par matchende bukser og et sort tørklæde. Tilkøb hat og handskeri samme butik. 

Find kostumet hos PartyKing

den skæggede dame kostume 338x450 - Cirkus kostume til voksne

Den skæggede dame kostume

Med dette kostume er der sikret mange gode grin til cirkusfesten. Bliv klædt ud som den skæggede dame med dette kostume bestående af kjole, skæg og pandebånd.

Find kostumet hos Temashop

knivkasterens assistent kostume 450x450 - Cirkus kostume til voksne

Knivkasterens assistent kostume

Det findes mange utaknemmlige professioner, men en af de mest udsatte må vel være knivkasterens assistent? Det er i hvert fald den opfattelse vi får når vi kigger på denne blodige dragt!  Knivkasterens Assistent Udklædningsdragt inkluderer en kjole og et pandebånd med en fastsat kniv. Kjolen er ærmeløs med røde, brede skulderstropper, gule frynser i taljen og ved udskæringen samt et sort-hvidt-stribet parti over maven. På den stribede del er der blodstænk samt tryk der forestiller indstukne knive.

Find kostumet hos Partyking

 

SE OGSÅ: Cirkus klovn kostume til voksne

SE OGSÅ: Pennywise kostume til voksne

SE OGSÅ: Løvekostume til voksne

SE OGSÅ: Løve kostume til voksne

SE OGSÅ: Mimer kostume til voksne

SE OGSÅ: Ballerina kostume til voksne

 

Fandt du det helt rigtige cirkus kostume til voksne?

cirkus kostume for voksne cirkus stærk mand kostume løvetæmmer kostume kanin i hatten kostume

Indlægget Cirkus kostume til voksne indeholder affiliatelinks

 

 

error: Content is protected !!