Zombie kostume til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Skal du til Halloween, temafest eller en anden begivenhed, hvor du har brug for et zombie kostume til voksne?

Et zombie kostume er oplagt til at der skal skræmme eller som er vild med zombier, zombiefilm og uhygge. Og selvfølgelig er zombie kostumet oplagt  som udklædning til den kommende halloween- eller fastelavnsfest.

Et zombie kostume til voksne er en god idé til Halloween, eller en anden festlig lejlighed hvor det gælder om at skræmme. En zombie er nært beslægtet med et spøgelse og en genganger, også kaldet et genfærd. Zombie kommer fra den haitianske religion voodoo og betyder et spøgelse eller en levende død. Det er en person, der efter sin død, vækkes til live. Zombien er nu besat og i den tilstand udfører den slavelignende arbejde. En teori, der er næsten lige så fantastisk som den religiøst-rituelle, går ud på, at zombien kun har været skindød og handler viljeløst pga. gift eller styring af en troldmand. Det passer rigtig godt sammen med at begrebet “zombie” bruges om levende personer der er apatiske, robotagtige og søvngængeragtige.

En zombie er altså en krop, der er vendt tilbage fra de døde, eller en krop, man tror, er død og som bliver styret af gift eller en troldmand. De zombier som er mest almindelige, er en krop i forrådnelse, der har rejst sig fra graven. Zombien er altid meget sulten og lever af menneskekød. Det er lidt underligt at de aldrig spiser helt op, siden der konstant kommer nye zombier, men det kan være Hollywoods indflydelse.

Hvordan bliver man en Zombie?

En Zombie bider mennesker, fordi den er sulten og bliver man bidt, smittes man af samme gift eller onde styring. Der er altså risiko for at man bliver en Zombie, hvis man bides eller bare kradses af en Zombie. Zombierne dør i sidste ende af deres egen gift eller smitte – de dør altså ikke af alderdom.

Zombien har naturligvis også et svagt punkt og det er dens hjerne – i nogle tilfælde også rygraden. Vampyren har mange ting den ikke tåle – alt efter hvordan myten tolkes – men en zombie skal man bare skyde i hovedet eller slå den hårdt. Det er meget forskelligt, hvorfor og hvordan zombiesygen begynder. Der kan være tale om radioaktive zombier, en epedemi, magi eller den mere bibelske forklaring, som vi kender fra Romeros “Dawn of the Dead” der fortæller: “When there is no more room en hell, the dead will walk the earth“. 

Zombierne kommer altså fra Haiti, men er blevet almindelige i enhver god amerikansk horrorfilm. Zombier ses naturligvis også i rollespil, tegnefilm og computerspil. 

Når en zombie skitseres, er det oftest med en masse blod, vold og makeupeffekter, hvor forskellige effekttroldmænd igennem tiderne har forsøgt at gøre den udøde mere skræmmende end det nogensinde er set før.

Et zombie kostume til voksne kan både bruges til fastelavn, temafesten og til fødselsdagen/temafesten med Halloween tema.

uhyggeligt zombie kostume 450x450 - Zombie kostume til voksne

Zombie kostume

Det uhyggelige zombie-kostume inkluderer en mørkegrå trøje med et laset look og kødsårs-lignende plastpartier på arme og bryst, et par matchende bukser i samme slidte look, kødsår på benene, et par zombiehandsker samt en ubehagelig zombiemaske med fastsyet gråt hår.

Find kostumet hos Partyking

Oktoberfest zombie kostume 450x450 - Zombie kostume til voksne

Oktoberfest zombie kostume

Denne mand er enten blevet bidt af en zombie midt under en brændende oktoberfest, eller så har han fået for meget øl og har slået sig halvt fordærvet. Du bestemmer selv baggrundshistorien, når du ifører dig dette blodige tøj! Perfekt til udklædningsfesten eller en halloweenfest. Kostumet består af en dragt i polyester samt en hat i plast.

Find kostumet hos Partyking

zombie kardinal zombie præst kostume religiøs zombie haloween kostume

Zombie kardinal kostume til voksne

Denne ypperstepræst er formodentlig rasende over, at han ikke blev valgt til pave, trods at han har den næsthøjeste rang. Nu er han ude efter hævn… Zombie Kardinal-kostumet indeholder en lang, sort frakke og en jakke med røde sømme samt et rødt bælte og et par zombiehandsker. Der medfølger endda en matchende mitrehat med kors og en uhyggelig zombiemaske med gabende mund. Masken dækker dit ansigt og fæstnes med bånd rundt om hovedet.

Find kostumet hos PartyKing

zombie panda kostume til voksne 318x450 - Zombie kostume til voksne

Panda zombie kostume

Normalt forbinder man pandaer med at være et roligt og nuttet dyr. Men denne panda er langt fra nuttet, den er nemlig blevet bidt af en gal zombie og er nu selv blevet til en zombie. Kostumet består af en heldragt og maske.

Find kostumet hos Temashop

zombie kostume til voksne zombie kostume til kvinder zombie halloween kostume halloweenudklædning til voksne

Bondepige zombie kostume til voksne

Dette skræmmende zombiekostume til kvinder består af en kjole, hoveddel og strømpedel. Bliv klar til Halloween med et uhyggeligt kostume. Denne udklædning forvandler dig om til en skræmmende ond zombie pige. Tilføj et sæt hvide kontaktlinser, noget hvid ansigtsmaling og spar till på eyelineren, et par hvide strømper med blod sprøjtet på og en uhyggelig zombie paryk for at fuldføre det skræmmende zombiekostume. Så er du helt klar til halloweenfesten!  

Find det uhyggelige zombie kostume hos Temashop

shawn the undead zombie kostume 253x450 - Zombie kostume til voksne

Shawn The Undead kostume

Shawn er sulten – efter nogle hjerner! Klæd dig ud som denne grumme zombie til Halloween og skræm alle du møder på din vej! Kostumet består af jakke, bluse og bukser.

Find det hos Temashop

Pirat zombie kostume til kvinder 450x450 - Zombie kostume til voksne

Zombie pirat kostumet til kvinder

Skal du være zombie eller pirat til næste halloweenfest? Hvorfor vælge! Hvad med en pirat, der er bidt af en zombie? Det bedste af to forfærdelige verdener! Kostumet indeholder top, bukser, hat, to pandebånd, to bælter, tørklæde til hoften, to armbånd og halskæde i polyester.

Find kostumet hos Partyking

ZOMBIE KOSTUME 450x450 - Zombie kostume til voksne

Zombie kostume til voksne

Denne hillbilly overlevede ikke zombie-angrebet og er nu dukket op til halloweenfesten for at suge livet ud af folk. Hillbilly Zombie Kostume er fuldkommen skrækindjagende og vil give enhver gæst et koldt gys. Leder du efter noget specielt til halloween, så behøver du ikke at lede længere! Her får du et komplet hillbilly zombie-kostume; bukser, skjorte og hue. Alt er også dækket af blod og snavs hvilket virkelig får det til at se ud som om du er blevet til en ægte zombie.

Find kostumet hos Partyking

doktor zombie kostume 336x450 - Zombie kostume til voksne

Zombie læge kostume

Klæd dig ud som en faretruende læge, med dette zombie kostume. Kostumet består aittel m. bluse og indvolde samt hoveddel. Perfekt til årets fastelavn, halloween eller sidste skoledag.

Find kostumet hos Temashop

Hvilken type zombie kostume til voksne er du på jagt efter?

zombie kostume til voksne sjove zombie kostumer halloween kostume zombie udklædning

zombie kostume til halloween zombie kostume til voksne halloween kostume til mænd

LÆS OGSÅ: Zombie kostume til børn

LÆS OGSÅ: Om døden kostumer til voksne

 

Indlægget Zombie kostume til voksne indholder affiliatelinks

 

3 meninger om “Zombie kostume til voksne

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!