Zombie kostume til voksne

Skal du til Halloween, temafest eller en anden begivenhed, hvor du har brug for et zombie kostume til voksne?

Et zombie kostume er oplagt til at der skal skræmme eller som er vild med zombier, zombiefilm og uhygge. Og selvfølgelig er zombie kostumet oplagt  som udklædning til den kommende halloween- eller fastelavnsfest.

Et zombie kostume til voksne er en god idé til Halloween, eller en anden festlig lejlighed hvor det gælder om at skræmme. En zombie er nært beslægtet med et spøgelse og en genganger, også kaldet et genfærd. Zombie kommer fra den haitianske religion voodoo og betyder et spøgelse eller en levende død. Det er en person, der efter sin død, vækkes til live. Zombien er nu besat og i den tilstand udfører den slavelignende arbejde. En teori, der er næsten lige så fantastisk som den religiøst-rituelle, går ud på, at zombien kun har været skindød og handler viljeløst pga. gift eller styring af en troldmand. Det passer rigtig godt sammen med at begrebet “zombie” bruges om levende personer der er apatiske, robotagtige og søvngængeragtige.

En zombie er altså en krop, der er vendt tilbage fra de døde, eller en krop, man tror, er død og som bliver styret af gift eller en troldmand. De zombier som er mest almindelige, er en krop i forrådnelse, der har rejst sig fra graven. Zombien er altid meget sulten og lever af menneskekød. Det er lidt underligt at de aldrig spiser helt op, siden der konstant kommer nye zombier, men det kan være Hollywoods indflydelse.

Hvordan bliver man en Zombie?

En Zombie bider mennesker, fordi den er sulten og bliver man bidt, smittes man af samme gift eller onde styring. Der er altså risiko for at man bliver en Zombie, hvis man bides eller bare kradses af en Zombie. Zombierne dør i sidste ende af deres egen gift eller smitte – de dør altså ikke af alderdom.

Zombien har naturligvis også et svagt punkt og det er dens hjerne – i nogle tilfælde også rygraden. Vampyren har mange ting den ikke tåle – alt efter hvordan myten tolkes – men en zombie skal man bare skyde i hovedet eller slå den hårdt. Det er meget forskelligt, hvorfor og hvordan zombiesygen begynder. Der kan være tale om radioaktive zombier, en epedemi, magi eller den mere bibelske forklaring, som vi kender fra Romeros “Dawn of the Dead” der fortæller: “When there is no more room en hell, the dead will walk the earth“. 

Zombierne kommer altså fra Haiti, men er blevet almindelige i enhver god amerikansk horrorfilm. Zombier ses naturligvis også i rollespil, tegnefilm og computerspil. 

Når en zombie skitseres, er det oftest med en masse blod, vold og makeupeffekter, hvor forskellige effekttroldmænd igennem tiderne har forsøgt at gøre den udøde mere skræmmende end det nogensinde er set før.

Et zombie kostume til voksne kan både bruges til fastelavn, temafesten og til fødselsdagen/temafesten med Halloween tema.

doktor zombie kostume 450x450 - Zombie kostume til voksne

Doktor zombie kostume

Nogle gange kan det være svært at få den rigtige diagnose af sin læge, især hvis lægen ser sådan her ud. Eller sig snarere at FORSTÅ hvad lægen siger. ØØØØØHHH … Vi vil derfor gætte på at din diagnose hedder LØB FOR LIVET!
Doctor Zombie Kostume består af en hvid lægekittel med blodpletter, sort slips og et stetoskop.

Find kostumet hos Partyking

zombie i kiste kostume til voksne

Zombie i kiste kostume

En mere perfekt dragt til halloweenfesten er svær at finde! Med en kiste spindelvæv og zombie, så har den alt, som kræves til en skræmmende god halloweenfest. Vis, at du har den uhyggeligste feststemning af alle dine venner til næste kostumefest! Zombie i Kiste Halloween Kostume indeholder et sort bodysuit med hætte og en kiste, som sættes ovenpå. Kommer i herrestørrelserne standard og plus size. 

Find kostumet hos PartyKing

 

warking dead zombie kostume

Walking Dead zombie kostume til Halloween

Walking Dead blev netop Morphed. Lad ikke hans jeans snyde dig, denne fyr er ikke nogen Levis-model. Dette er en zombie, som er hentet direkte fra graven, og han er mere end klar til at feste. Morphsuits består af en tight heldragt, som er syet i lycra af en høj kvalitet. Dragten kommer med lynlås langs ryggen og op over bagsiden af hovedet. Masken sidder sammen med resten af dragten, og man kan se igennem den (dog med begrænset udsyn!). De små huller i stoffet gør det muligt at drikke alkohol (eller sodavand) med masken på. Lycra er et meget elastisk materiale, som kan strækkes op til seks gange sin oprindelige længde.

Find kostumet hos PartyKing

uhyggeligt zombie kostume 450x450 - Zombie kostume til voksne

Zombie kostume

Det uhyggelige zombie-kostume inkluderer en mørkegrå trøje med et laset look og kødsårs-lignende plastpartier på arme og bryst, et par matchende bukser i samme slidte look, kødsår på benene, et par zombiehandsker samt en ubehagelig zombiemaske med fastsyet gråt hår.

Find kostumet hos Partyking

Zombie laborant kostume til voksne 362x450 - Zombie kostume til voksne

Zombie Laborant kostume

Særlig skræmmende zombie, der oveni købet er klædt på som laborant til et farligt bio kemisk uheld. Så bliver det ikke mere Halloween agtigt. Kostumet består af heldragt og maske.

Find det hos Temashop

zombie kardinal zombie præst kostume religiøs zombie haloween kostume

Zombie kardinal kostume til voksne

Denne ypperstepræst er formodentlig rasende over, at han ikke blev valgt til pave, trods at han har den næsthøjeste rang. Nu er han ude efter hævn… Zombie Kardinal-kostumet indeholder en lang, sort frakke og en jakke med røde sømme samt et rødt bælte og et par zombiehandsker. Der medfølger endda en matchende mitrehat med kors og en uhyggelig zombiemaske med gabende mund. Masken dækker dit ansigt og fæstnes med bånd rundt om hovedet.

Find kostumet hos PartyKing

 

zombie oktoberfest kostume ølfest kostume

Oktoberfest zombie kostume til mænd

Glem alt om krydrede pølser for nu er det sør’me ferskt menneskekød, som står på das menü! Oktoberfest Zombie Kostume inkluderer en lysegrå trøje og et par mørkegrønne lederhosen med mønster og hængende detaljer i tyndt stof. Der følger også en matchende hat og en skummel halvmaske med hængende øjne med. Brug dine egne knæstrømper for at fuldende looket.

Find kostumet hos PartyKing

 

zombie kostume til voksne zombie blikkenslager zombie udklædning

Håndværker Zombiekostume til voksne

Zombie kostume til voksne som består af busker med seler, en rød trøje, en latex brystkasse og en hat. Fuld evt. udklædningen med make up og en rørtang. Bemærk at denne blikkenslager zombie også er kendt fra et computerspil.

Find håndværker zombie kostumet hos Coolstufff

 

zombie kostume til voksne zombie nonne kostume zombie nonne udklædning

Zombie nonne kostume

Flot zombie halloween kostume som nonne. Nonner gør gode gerninger og plejer at være dydige. Denne zombienonne er uhyggelig og drabelig, hun er blodtørstig og leder efter noget spiseligt… Kostumet er sjovt og gennemført til Halloween. Kostumet indeholder kjole med sår, reb-bælte og hætte. Bemærk at kors, strømper og sko ikke er inkluderet. 

Find det flotte nonne zombie kostume til voksne hos Coolstuff

 

zombie kostume til voksne politimand

Farlig zombie politimand

De fleste vil rende skrigende væk, når de ser dig komme gående i denne mundering. Som den skræmmende og uhyggelige politimand, der er stået op fra de døde, kommer du ikke for at opretholde lov og orden, men for at skabe uroligheder og problemer… Kostumet indeholder trøje med slips og sår i latex, bukser og politihat

Find kostumet til zombie politimand hos  Coolstuff

 

zombie kostume til voksne zombie kostume til kvinder zombie halloween kostume halloweenudklædning til voksne

Bondepige zombie kostume til voksne

Dette skræmmende zombiekostume til kvinder består af en kjole, hoveddel og strømpedel. Bliv klar til Halloween med et uhyggeligt kostume. Denne udklædning forvandler dig om til en skræmmende ond zombie pige. Tilføj et sæt hvide kontaktlinser, noget hvid ansigtsmaling og spar till på eyelineren, et par hvide strømper med blod sprøjtet på og en uhyggelig zombie paryk for at fuldføre det skræmmende zombiekostume. Så er du helt klar til halloweenfesten!  

Find det uhyggelige zombie kostume hos Temashop

shawn the undead zombie kostume 253x450 - Zombie kostume til voksne

Shawn The Undead kostume

Shawn er sulten – efter nogle hjerner! Klæd dig ud som denne grumme zombie til Halloween og skræm alle du møder på din vej! Kostumet består af jakke, bluse og bukser.

Find det hos Temashop

 

zombie kostume til voksne tilbehør

Tilbehør til zombiekostume til voksne

  1. Fuldend zombielooket med en åbent sår. Bliv skræmmende og blodig med dette åbne sår. Langt sår i latex, som sættes på med det medfølgende lim. På billedet er såret kombineret med teaterblod og sort sminke. Find sår til zombiekostumet hos Coolstuff 
  2. Falsk blod på flaske. De fleste udklædninger til halloween kræver blod, masser af blod! Har du også svært ved at afgøre, om du skal være en blodtørstig vampyr, sulten zombie eller et menneskeædende monster, kan du blot hælde næsten en liter blod over dig! Du får et skræmmende kostume i ét snuptag! Gå blot ud og kram alle gæsterne! Find blod på flaske hos Coolstuff.

 

Hvilken type zombie kostume til voksne er du på jagt efter?

zombie kostume til voksne sjove zombie kostumer halloween kostume zombie udklædning

zombie kostume til halloween zombie kostume til voksne halloween kostume til mænd

LÆS OGSÅ: Zombie kostume til børn

LÆS OGSÅ: Om døden kostumer til voksne

 

Indlægget Zombie kostume til børn indholder affiliatelinks

 

pinit fg en rect red 28 - Zombie kostume til voksne

3 meninger om “Zombie kostume til voksne

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!