Zombie kostume til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Skal du til Halloween, temafest eller en anden begivenhed, hvor du har brug for et zombie kostume til voksne?

Et zombie kostume er oplagt til at der skal skræmme eller som er vild med zombier, zombiefilm og uhygge. Og selvfølgelig er zombie kostumet oplagt  som udklædning til den kommende halloween- eller fastelavnsfest.

Et zombie kostume til voksne er en god idé til Halloween, eller en anden festlig lejlighed hvor det gælder om at skræmme. En zombie er nært beslægtet med et spøgelse og en genganger, også kaldet et genfærd. Zombie kommer fra den haitianske religion voodoo og betyder et spøgelse eller en levende død. Det er en person, der efter sin død, vækkes til live. Zombien er nu besat og i den tilstand udfører den slavelignende arbejde. En teori, der er næsten lige så fantastisk som den religiøst-rituelle, går ud på, at zombien kun har været skindød og handler viljeløst pga. gift eller styring af en troldmand. Det passer rigtig godt sammen med at begrebet “zombie” bruges om levende personer der er apatiske, robotagtige og søvngængeragtige.

En zombie er altså en krop, der er vendt tilbage fra de døde, eller en krop, man tror, er død og som bliver styret af gift eller en troldmand. De zombier som er mest almindelige, er en krop i forrådnelse, der har rejst sig fra graven. Zombien er altid meget sulten og lever af menneskekød. Det er lidt underligt at de aldrig spiser helt op, siden der konstant kommer nye zombier, men det kan være Hollywoods indflydelse.

Hvordan bliver man en Zombie?

En Zombie bider mennesker, fordi den er sulten og bliver man bidt, smittes man af samme gift eller onde styring. Der er altså risiko for at man bliver en Zombie, hvis man bides eller bare kradses af en Zombie. Zombierne dør i sidste ende af deres egen gift eller smitte – de dør altså ikke af alderdom.

Zombien har naturligvis også et svagt punkt og det er dens hjerne – i nogle tilfælde også rygraden. Vampyren har mange ting den ikke tåle – alt efter hvordan myten tolkes – men en zombie skal man bare skyde i hovedet eller slå den hårdt. Det er meget forskelligt, hvorfor og hvordan zombiesygen begynder. Der kan være tale om radioaktive zombier, en epedemi, magi eller den mere bibelske forklaring, som vi kender fra Romeros “Dawn of the Dead” der fortæller: “When there is no more room en hell, the dead will walk the earth“. 

Zombierne kommer altså fra Haiti, men er blevet almindelige i enhver god amerikansk horrorfilm. Zombier ses naturligvis også i rollespil, tegnefilm og computerspil. 

Når en zombie skitseres, er det oftest med en masse blod, vold og makeupeffekter, hvor forskellige effekttroldmænd igennem tiderne har forsøgt at gøre den udøde mere skræmmende end det nogensinde er set før.

Et zombie kostume til voksne kan både bruges til fastelavn, temafesten og til fødselsdagen/temafesten med Halloween tema.

 

burlesque zombie kostume til voksne halloween kostume til kvinder sexey halloween kostume piger

Halloween kostume til kvinder

Drømmer du om at skabe et look der både er frækt, forførende og skabe rædsel? Her har du årets halloween kostume til kvinder der med det rette tilbehør kommer til at skabe opmærksomhed ved årets halloweenfest. 

Find kostumet hos Temashop

 

carry me zombie halloween kostume til voksne

Carry me zombie kostume

Halloween er dagen hvor sløret mellem de levende og dødes verdener brydes. Det er her mennesket skal dele plads med onde ånder, spøgelser, hekse vampyrer og.. Zombier! De skræmmende menneskelignende skabninger får os alle op at køre når vi ser dem. De er fordærvede og deres adfærd ligner ikke ligefrem vores, men alligevel er de så menneskelige. Det er præcis tanken om et menneske, der har mistet al kontrol over egne evner, der er så ubehagelig og uhyggelig. Det eneste zombierne har tilbage, er deres instinkt for at spise kød og hjerner.. Uanset hvad, så rammer du i hvert fald plet med et zombie inspireret kostume til Halloween!

Find kostumet hos Temashop

 

pater madsen kostume halloween kostume håndværker zombie kostume til voksne overall udklædning

Peter Madsen Halloween kostume til voksne

Skal du til halloweenfest? Så overvej at klæde dig ud som Peter Madsen på ubåden eller bare en gal håndværker der er gået zombie amok. Kostumet består af et par overalls. 

Find kostumet hos Temashop

 

 

 

proom queen zombie kostume til kvinder

Prom queen zombie kostume til voksne

Dette skræmmende zombiekostume til kvinder består af en kjole med skråbånd med “Prom Queen” påskrevet, handsker og tiara. Bliv klar til Halloween med et uhyggeligt kostume. Denne udklædning forvandler dig om til en skræmmende ond zombie wanna be Prom Queen. Tilføj et sæt hvide kontaktlinser, noget hvid ansigtsmaling og spar ik på eyelineren. Så er du helt klar til halloweenfesten!  

Find det uhyggelige zombie kostume hos Temashop

shawn the undead zombie kostume 253x450 - Zombie kostume til voksne

Shawn The Undead kostume

Shawn er sulten – efter nogle hjerner! Klæd dig ud som denne grumme zombie til Halloween og skræm alle du møder på din vej! Kostumet består af jakke, bluse og bukser.

Find det hos Temashop

 

doktor zombie kostume 336x450 - Zombie kostume til voksne

Zombie læge kostume

Klæd dig ud som en faretruende læge, med dette zombie kostume. Kostumet består aittel m. bluse og indvolde samt hoveddel. Perfekt til årets fastelavn, halloween eller sidste skoledag.

Find kostumet hos Temashop

 

sygeplejeske zombie kostume til kvinder halloween sygeplejeske udklædning uhyggeligt halloween kostume dame

Zombie sygeplejeske kostume til kvinder

Selv byens søde sygeplejerske, er blevet forvandlet om til en ond zombie, der ikke har i sinde at hjælpe syge og gøre gode gerninger – tværtimod så ligner hun mest af alt én, der kun er ude på at give patienterne den dødbringende sprøjte! Kostumet indeholder kjole, handsker og hovedpynt.

Find kostumet hos Temashop

 

zombie jakkesæt halloween jakkesæt alternativt halloween kostume

Zombie jakkesæt – Alternativ til Halloween kostumet

Er du SLET IKKE til kostumer, men skal til Halloweenfest hvor det forventes at være udklædt? Der er 2 muligheder! Enten en uhyggelig maske du i løbet af aftenen kan smide (så har du gjort lidt i udklædning). Den anden mulighed er dette zombie jakkesæt. Med jakkesættet undgår du de bloddryppende kostumer og du fremstår udklædt og stilfuld til årets Halloweenfest. 

Find jakkesættet hos Temashop

 

 

 

Hvilken type zombie kostume til voksne er du på jagt efter?

zombie kostume til voksne sjove zombie kostumer halloween kostume zombie udklædning

zombie kostume til halloween zombie kostume til voksne halloween kostume til mænd

LÆS OGSÅ: Zombie kostume til børn

LÆS OGSÅ: Om døden kostumer til voksne

 

Indlægget Zombie kostume til voksne indholder affiliatelinks

 

3 meninger om “Zombie kostume til voksne

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!