Oktoberfest kostume til kvinder

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Skal du til fastelavn, temafest eller skal du afholde årets fedeste oktoberfest.

Så er det oplagt at du hopper i et flot oktoberfest kostume til kvinder.

Årets oktoberfest er en oplagt mulighed for at komme til årets fest og klæde sig ud i et flot kostume.

Hvert år fejres den tyske oktoberfest i delstaten Bayern‘s hovedstad, München. Det er blevet til verdens største folkefest og er ikke længere en fest udelukkende for tyskere. 

Den 17. oktober 1810 fandt oktoberfesten sted for første gang. Den blev holdt i anledning af kronprins Ludwig og prinsesse Thereses bryllup. De to blev gift den 12. oktober samme år, altså fem dage før. Kronprins Ludwig var vild med det antikke Grækenland. Han lod sig inspirere af de græske olympiske lege. Der blev afholdt hesteløb og festen var på den måde en kulturel sportsbegivenhed sponsoreret af det tyske monarki. Festen blev hurtig til en tradition og hesteløbene blev afholdt årligt. Siden da har festen udviklet sig til den kæmpemæssige turistattraktion, som den er i dag.

Ved oktoberfester er der specielt som de medvirkende ifører sig, tyrolerkjoler for kvindernes vedkommende og lederhosen for mændenes vedkommende.

Oktoberfest kostume til kvinder

Find flotte og klassiske tyrolerkjoler – eller som de hedder på tysk Dirndl – til oktoberfesten En dirndl er en smuk traditionel tyrolerkjole med flotte broderier og dekorationer samt forklæde. Faktisk betyder Dirndl pige på lokal sydtysk. Til tider går kjolen også under navnet Landhausmode. Den traditionelle beklædningsgenstand, der går under navnet Dirndl, stammer fra Sydtyskland og Østrig. Det er dog kun en ældre generation af kvinder på landet, der bærer kjolen til hverdag. Andre anvender den ved særlige højtider eller folkefester, og den er især populær til oktoberfest og lignende festivaler.

Tyrolerkjolen er inspireret af folkedragter, der består af kjole, bluse og forklæde. Snørre og sløjfer holder kjolen på plads, og materialet er ofte bomuld, hør og silke. Dirndlen var oprindeligt bøndernes festdagspåklædning, men er siden hen blevet folkedragt. Folkedragter varierer meget i stil og farver, eftersom hvert område i Tyskland og Østrig har sin egen udgave. Dirndl er dog mere uformel og ikke på samme måde præget af disse farvekodekser. Siden 1990’erne har Dirndl og tyrolerkjoler været en fast del af oktoberfesten. 

Se her nogle forskellige bud på et flot oktoberfest kostume til kvinder:

Skærmbillede 2017 08 24 kl. 15.51.54 - Oktoberfest kostume til kvinder

Oktoberkjole

Indtag oktoberfesten med det helt rigtige kostume og løb med alt opmærksomheden. Du bliver Bierfestens dronning, når du hopper i denne smarte kjole, der forvandler dig til en sand Fraulein.
Den tyske dirndl er et must have, når du skal til oktoberfest. Fuldend looket med et par fletninger eller accessories. Vupti, du er klar til give den gas til DJ Ötzi og Hansi Hinterseer.

Find oktoberkjolen hos Temashop

Skærmbillede 2017 08 24 kl. 15.54.42 - Oktoberfest kostume til kvinder

Tyrolerkjole

Mangler du en traditionel og klassisk tyrolerkjole til oktoberfesten? Ifør dig denne smukke kjole, der transformerer dig til en bayersk skønhed på et øjeblik. Du skal blot gennemføre med et par fletninger. Vupti, du bliver klar til alpestemning, fadøl i lange baner og schlagermusik.
Uanset om du skal til den tyske folkefest i München eller den lokale tyrolerfest, så er du godt klædt på med denne elegante og traditionelle dirndl.

Find tyrolerkjolen hos Temashop

Skærmbillede 2017 08 24 kl. 15.59.22 - Oktoberfest kostume til kvinder

Oktoberkjole

Drømmer du om at indtage oktoberfesten med stil? Ifør dig denne smukke og moderne tyrolerkjole og indtag den tyske folkefest.
Oktoberfesten har rødder i München i Sydtyskland, og den traditionelle tyrolerkjole er også bedre kendt som Dirndl. Tyrolerkjolen er inspireret af tyske folkedragter, der består af kjole, bluse og forklæde. Snørre eller sløjfe er også en fast del af kjolen, der er med til gøre kjolen landlig og fin.
Bliv klar til årets oktoberfest og drik iskolde fadøl i bedste Heidi-stil.

Find oktoberkjole hos Temashop

Tyrolerkjole til voksne 322x450 - Oktoberfest kostume til kvinder

Tyrolerkjole til voksne

Er du inviteret til Oktoberfest? Hop i kostumet og bliv klar til en aften fyldt med store fadøl og skøn tyrolermusik. Kostumet består af kjole og tørklæde. 

Find kostumet hos Temashop

Oktoberfest kostume kvinder 284x450 - Oktoberfest kostume til kvinder

Oktoberfest kostume

Bliv klædt på til en af årets sjoveste fester. Kjolen har det fineste farverige design, der oser af tyroler-stemning og godt humør. Kostumet består af en kjole, fuldende kostumet med stockings.

Find kostumet hos Temashop

Skærmbillede 2017 08 24 kl. 16.01.55 - Oktoberfest kostume til kvinder

Dirndl

Skal du til den lokale oktoberfest eller en tur til München? Bliv klar til fest med denne skønne Dirndl, der forvandler dig til den smukkeste Fraulein. Du bliver klar til at svinge de store fadbamser og danse natten lang. Tyrolerkjolen har mange fine detaljer, der gør den til et sikkert valg, når du skal fejre den tyske folkefest med stil.

Find Dirndl hos Temashop

Skærmbillede 2017 08 24 kl. 16.04.26 - Oktoberfest kostume til kvinder

Klassisk tyrolerkjole

Vil du tage kegler til årets oktoberfest? Så skal du vælge denne smukke og klassiske tyrolerkjole, der er inspireret af det bayerske tyrolertøj. Kjolen kan bruges flere år frem, og du kan nemt supplere med lidt tilbehør, der fuldender tyrolerudklædningen. For eksempel en tyrolerhat eller et par elegante strømper.

Find den klassiske tyrolerkjole hos Temashop

tyroler kjole oktoberfest kjole

Tyroler kjole til Oktoberfesten

Klæd dig på til Oktoberfesten i denne prisvenlige tyrolerkjole og vis mændene, at vi damer skam også kan drikke øl i lange baner. Produktet omfatter en beige kjole med snøring foran og pufærmer. Der indgår også en hvid underkjole med blonder. 

Find kostumet hos Partyking

 

klassisk bayersk frækt oktoberfest kostume

Bayersk kostume til kvinder

Oktoberfest er en tysk højtid, som er blevet en rigtig højtid i resten af verden, inklusiv i Danmark. Sørg for at du klæder dig passende, når det er tid til ølfesten med denne flotte kjole, der indeholder det, du har brug for til en Oktoberfest! Beer Garden Kjole Deluxe Kostume er en dragt, som indeholder en kjole med et forklæde foran samt en hvid underkjole.

Find kostumet hos Partyking

kromutter kostume værtshus kostume oktoberfest vært kostume oktoberfest lang kjole

Bayersk kromutter kostume

Indtag rollen som en middelalderlig værtshusværtinde og servér øl til dine gæster ved festen! Kostumet som værthusværtinde inkluderer en kjole bestående af en lang brunstribet underkjole og en grøn overdel. Kjolen har en mørkebrun vest og en cremefarvet top med guldfarvede korsetsnore. Derudover medfølger der et sort bælte med et metalspænde. 

Find kostumet hos Partyking

Oktoberfest halloween kostume 450x450 - Oktoberfest kostume til kvinder

Oktoberfest halloween kostume

Det er den perfekte dragt til den, som ikke orker at skaffe forskellige outfits til efterårets største festligheder – oktoberfesten og halloweenparty – eftersom dette skrud fungerer godt til begge fejringer. 
Oktoberfest Zombie Dame Kostume forestiller en blodig kjole i klassisk oktoberfest-stil.

Find kostumet hos Partyking

Find flere Tyrolerkjoler hos Temashop

 

collage 9 - Oktoberfest kostume til kvinder

Tilbehør til oktoberfest kostume til kvinder

  1. Har du husket at pynte ørerne til oktoberfesten? Lækre kringler, som du kan hænge i øreflipperne til din næste tyrolerfest. Find dem hos Temashop.
  2. Tyrolerstrømper. Fuldend dit kostume til oktoberfesten med disse søde strømper til damer. Strømperne kan også bruges til skolepige uniformen eller bare som lidt ekstra lir til dit fest look. Find strømperne hos Temashop.
  3. Tyrolerparyk. Skal du til Oktober fest , er dette smukke blonde paryk helt perfekt. Den giver et autentisk tyroler look, men sine lange lyse fletninger. Find den hos Temashop.
Hvilken type Oktoberfest kostume til kvinder leder du efter?

collage 21 1024x461 - Oktoberfest kostume til kvinder

oktober fest beer garden kostume til kvinder

LÆS OGSÅ: Oktoberfest kostume til mænd

LÆS OGSÅ: Oktoberfest kostume til børn og baby

Indlægget oktoberfest kostume til  kvinder indeholder affiliatelinks 

 

 

 

 

3 meninger om “Oktoberfest kostume til kvinder

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!