Oktoberfest kostume til kvinder

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Skal du til fastelavn, temafest eller skal du afholde årets fedeste oktoberfest.

Så er det oplagt at du hopper i et flot oktoberfest kostume til kvinder.

Årets oktoberfest er en oplagt mulighed for at komme til årets fest og klæde sig ud i et flot kostume.

Hvert år fejres den tyske oktoberfest i delstaten Bayern‘s hovedstad, München. Det er blevet til verdens største folkefest og er ikke længere en fest udelukkende for tyskere. 

Den 17. oktober 1810 fandt oktoberfesten sted for første gang. Den blev holdt i anledning af kronprins Ludwig og prinsesse Thereses bryllup. De to blev gift den 12. oktober samme år, altså fem dage før. Kronprins Ludwig var vild med det antikke Grækenland. Han lod sig inspirere af de græske olympiske lege. Der blev afholdt hesteløb og festen var på den måde en kulturel sportsbegivenhed sponsoreret af det tyske monarki. Festen blev hurtig til en tradition og hesteløbene blev afholdt årligt. Siden da har festen udviklet sig til den kæmpemæssige turistattraktion, som den er i dag.

Ved oktoberfester er der specielt som de medvirkende ifører sig, tyrolerkjoler for kvindernes vedkommende og lederhosen for mændenes vedkommende.

Oktoberfest kostume til kvinder

Find flotte og klassiske tyrolerkjoler – eller som de hedder på tysk Dirndl – til oktoberfesten En dirndl er en smuk traditionel tyrolerkjole med flotte broderier og dekorationer samt forklæde. Faktisk betyder Dirndl pige på lokal sydtysk. Til tider går kjolen også under navnet Landhausmode. Den traditionelle beklædningsgenstand, der går under navnet Dirndl, stammer fra Sydtyskland og Østrig. Det er dog kun en ældre generation af kvinder på landet, der bærer kjolen til hverdag. Andre anvender den ved særlige højtider eller folkefester, og den er især populær til oktoberfest og lignende festivaler.

Tyrolerkjolen er inspireret af folkedragter, der består af kjole, bluse og forklæde. Snørre og sløjfer holder kjolen på plads, og materialet er ofte bomuld, hør og silke. Dirndlen var oprindeligt bøndernes festdagspåklædning, men er siden hen blevet folkedragt. Folkedragter varierer meget i stil og farver, eftersom hvert område i Tyskland og Østrig har sin egen udgave. Dirndl er dog mere uformel og ikke på samme måde præget af disse farvekodekser. Siden 1990’erne har Dirndl og tyrolerkjoler været en fast del af oktoberfesten. 

Se her nogle forskellige bud på et flot oktoberfest kostume til kvinder:

mørkerød oktoberfest kjole luksus oktoberfest kostume tyroler udklædning ølfest kostume kvinder

Mørkerød oktoberfest kjole til kvinder – fås også i stor størrelse

En fin vinrød kjole af satinlignende materiale og med mange smukke detaljer! Her får du en smuk tre-delt tyrolerkjole, der bestemt vil blive omdrejningspunktet ved næste oktoberfest! Kjole inkl forklæde findes i størrelser fra XS til 3XL. 

Find kostumet hos Temashop

 

tyroler kostume ølfest kjole oktoberfest kostume til kvinder

Tyrolerkjole til kvinder

Skøn tyrolerkjole til kvinder der skal til sydtyskland eller oktoberfest. Kjolen har et lille påsyet forklæde og fine ærmer. Fuldfør looket med en tyrolerhat og du er klar til ølfesten.

Find kostumet hos Temashop

 

Skærmbillede 2017 08 24 kl. 15.51.54 - Oktoberfest kostume til kvinder

Oktoberkjole

Indtag oktoberfesten med det helt rigtige kostume og løb med alt opmærksomheden. Du bliver Bierfestens dronning, når du hopper i denne smarte kjole, der forvandler dig til en sand Fraulein.
Den tyske dirndl er et must have, når du skal til oktoberfest. Fuldend looket med et par fletninger eller accessories. Vupti, du er klar til give den gas til DJ Ötzi og Hansi Hinterseer.

Find oktoberkjolen hos Temashop

Skærmbillede 2017 08 24 kl. 15.54.42 - Oktoberfest kostume til kvinder

Tyrolerkjole

Mangler du en traditionel og klassisk tyrolerkjole til oktoberfesten? Ifør dig denne smukke kjole, der transformerer dig til en bayersk skønhed på et øjeblik. Du skal blot gennemføre med et par fletninger. Vupti, du bliver klar til alpestemning, fadøl i lange baner og schlagermusik.
Uanset om du skal til den tyske folkefest i München eller den lokale tyrolerfest, så er du godt klædt på med denne elegante og traditionelle dirndl.

Find tyrolerkjolen hos Temashop

Skærmbillede 2017 08 24 kl. 15.59.22 - Oktoberfest kostume til kvinder

Oktoberkjole

Drømmer du om at indtage oktoberfesten med stil? Ifør dig denne smukke og moderne tyrolerkjole og indtag den tyske folkefest.
Oktoberfesten har rødder i München i Sydtyskland, og den traditionelle tyrolerkjole er også bedre kendt som Dirndl. Tyrolerkjolen er inspireret af tyske folkedragter, der består af kjole, bluse og forklæde. Snørre eller sløjfe er også en fast del af kjolen, der er med til gøre kjolen landlig og fin.
Bliv klar til årets oktoberfest og drik iskolde fadøl i bedste Heidi-stil.

Find oktoberkjole hos Temashop

Tyrolerkjole til voksne 322x450 - Oktoberfest kostume til kvinder

Tyrolerkjole til voksne

Er du inviteret til Oktoberfest? Hop i kostumet og bliv klar til en aften fyldt med store fadøl og skøn tyrolermusik. Kostumet består af kjole og tørklæde. 

Find kostumet hos Temashop

Oktoberfest kostume kvinder 284x450 - Oktoberfest kostume til kvinder

Oktoberfest kostume

Bliv klædt på til en af årets sjoveste fester. Kjolen har det fineste farverige design, der oser af tyroler-stemning og godt humør. Kostumet består af en kjole, fuldende kostumet med stockings.

Find kostumet hos Temashop

Skærmbillede 2017 08 24 kl. 16.01.55 - Oktoberfest kostume til kvinder

Dirndl

Skal du til den lokale oktoberfest eller en tur til München? Bliv klar til fest med denne skønne Dirndl, der forvandler dig til den smukkeste Fraulein. Du bliver klar til at svinge de store fadbamser og danse natten lang. Tyrolerkjolen har mange fine detaljer, der gør den til et sikkert valg, når du skal fejre den tyske folkefest med stil.

Find Dirndl hos Temashop

Skærmbillede 2017 08 24 kl. 16.04.26 - Oktoberfest kostume til kvinder

Klassisk tyrolerkjole

Vil du tage kegler til årets oktoberfest? Så skal du vælge denne smukke og klassiske tyrolerkjole, der er inspireret af det bayerske tyrolertøj. Kjolen kan bruges flere år frem, og du kan nemt supplere med lidt tilbehør, der fuldender tyrolerudklædningen. For eksempel en tyrolerhat eller et par elegante strømper.

Find den klassiske tyrolerkjole hos Temashop

 

dirndl kjole oktoberfest udklædning sydtysk nationaldragt tyrolerkostume dame

Mærkerød dirndl kjole – Luksus Oktoberfest kjole

Drømmer du om at gå all-in på Oktoberfest udklædningen? Så er denne smukke Dirndl i vinrød og sølvgrå det perfekte valg! Dirndlen består af en 2-delt kjole med et elegant forklæde af smukt detaljerede blonder, der skaber et gennemført design. Kjolen har skinnende spænder med ægte rhinsten, der holder overdelen sammen, samt en smuk indrammet halsudskæring med satin flæser og et bredt satinbånd ved mavestykket. Kjolen er lavet af kvalitetsvævet Jacquard materiale, hvilket giver et fantastisk og detaljeret vævemønster. 

Find kostumet hos Temashop

 

lyserød oktoberfest kjole lyserød oktoberfest kostume dame sexet oktoberfest kostume luksus tyroler kjole

Rosa ølfest kjole til kvinder

Dirndlen består af en 2-delt kjole med et elegant blonde forklæde med mange smukke detaljer. Kjolen har skinnende spænder med ægte Rhinsten, der holder overdelen sammen, samt smukt broderi omkring halsudskæring og et bredt satinbånd. Skørtet er lavet af kvalitetsvævet Jacquard materiale, hvilket giver et fantastisk og detaljeret vævemønster.

Find kostumet hos Temashop

 

ølfest kostume luksus oktoberfest kostume deluxe creme farvet oktoberfest kjole til kvinder plus size oktoberfest kostume

Luksus oktoberfest kostume til kvinder fra Haus Hubert

Denne Dirndl består af en 2-delt kjole med dobbelt forklæde og mange smukke detaljer. Kjolen har skinnende spænder med ægte Rhinsten, der holder øverdelen sammen, samt smukt blomstret broderi omkring halsudskæring og et bredt satinbånd. Skørtet er lavet af kvalitetsvævet Jacquard materiale, hvilket giver et fantastisk og detaljeret vævemønster. Husk en tyrolerbluse indenunder!

Find kostumet hos Temashop

 

tyrol kjole ølfest udklæding

Klassisk oktoberfest kostume til kvinder

Sød kort kjole bestående af hvid overdel med brun underdel og påsyet forklæde. 

Find kostumet hos Temashop

 

luksus oktoberfest kjole bronze komplet ølfest kostume dame plus size oktoberfest kjole

Luksus oktoberfest kostume

Dirndlen består af en elegant kjole med smukt detaljerede blonder. Kjolen har skinnende spænder med ægte rhinsten, der giver dig mulighed for at spænde kjolen efter din figur. Hertil består overdelen af smukke flæser omkring halsudskæring og et bredt satinbånd ved mavestykket, der binder forklædet med skørtet. Forklædet er lavet af satin materiale med flotte blonder, der skaber smukke detaljer. Hertil medfølger der en yndig hvid bluse med justerbar halsudskæring og søde elastikker ved ærmer, der skaber de traditionelle pufærmer. 

Find kostumet hos Temashop

 

grøn oktoberfest kjole luksus ølfest kostume deluxe kostume beerparty

Komplet oktoberfest udklædning

Her får du en meget elegant 3-delt sæt med: Sort- og olivengrøn kjole i et minimalistisk og elegant design. Ved halsudskæringen er der satinbeklædte flæser, hvor der på bærestykket er metalspænder med rhinsten, samt olivengrønne “bindebånd”, der gør det muligt at spænde kjolen efter din figur. Forklædet kan nemt fastspændes omkring livet med et smukt grønt satinbånd, der matcher farven på både forklæde og kjole. Forklædet består af flot satin med broderede detaljer, der fuldender sættets farvetema. Hertil medfølger der en yndig hvid bluse med justerbar halsudskæring og søde elastikker ved ærmer, der skaber de traditionelle pufærmer. Kostumet fås plussize: S – 5XL.

Find kostumet hos Temashop

 

dirndl kjole ølfest kjole italienske farver tyrol kostume

Tyrolerkjole til ølfesten

Dirndl kjolen består af en kjole med en top i hvid. Kjolen er designet til at ligne en traditionel sydtysk og østrigsk folkedragt som du kender fra landhausmoden. Kjolen er fremstillet i rødt, grønt og hvidt bomuld, der gør kjolen let og behagelig at have på. Kjolen er udstyret med smukke blonde detaljer på skørtet, samt et smukt og traditionelt korsetdesign. Kjolens hvide bluse er designet med smukke off-shoulder ærmer og en hjerteformet udskæring ved barmen, der er justerbar. Dette giver dig en utrolig smuk pasform i og med kjolen også er designet med en korset med indbroderede detaljer, hægter og maller, der lukkes ved hjælp af de blå og røde snore. Skørtedelen har smukke blondedetaljer ved kanten, måler cirka 50 cm. og har en lomme til læbestiften.

Find kostumet hos Temashop

 

oktoberfest kostume plus size dame oktoberfestkjole stor størrelse

Plus size Oktoberfest kostume

Her får du en skøn todelt tyrolerkjole i brun med hvid- og pink tern langs bluse, ærmer og forklæde. Kjolen kan spændes med hvide bånd på maven for at opnå den perfekte pasform. Langs halsudskæring og ærmer, er der søde blonde detaljer. I ærmerne er der elastikker, der giver et puffet look, som man kender det fra de traditionelle beklædninger fra München. Kjolen findes i plus size – op til 7XL

Find kostumet hos Temashop

 

kromutter kostume ølfest dame udklædning oktoberfest servetrisse kostume oktoberfest kjole lang

Kromutter kostume – lang tyrolerkjole

Flot kro mutter fra middelalderen. Kostumet består af bluse med korset og fine detaljer, ‘dobbelt’ nederdel og bælte. Kostumet er oplagt til serveringspersonale til Oktoberfesten. 

Find kostumet hos Temashop

 

oktoberfest skjorte hvid skjorte dame tyroler bluse tyrolerskjorte hvid

Dirndl skjortebluse til oktoberfest

Denne korte hvide bluse passer perfekt under de fleste af vores fantastiske dirndler. Toppen har søde flæser og elastikker ved ærmerne, der fremtoner de fine pufærmer. Toppen kan justeres ved barmen efter behov, hvilket giver en perfekt pasform. Findes i str S – 10XL. 

Find skjorten hos Temashop

 

dirndl skjorte dirndl bluse oktoberfest hvid top overdel kvinder

Oktoberfest bluse med blonder og flæser

Toppen er lavet med let elastiske blonder og fungerer perfekt som en inderdel til en smuk Dirndl med de korte ærmer og den forførende halsudskæring. Hertil kan toppen sagtens fungerer til hverdagsbrug under en kjole eller frakke.

Find kostumet hos Temashop

 

Find flere Tyrolerkjoler hos Temashop

 

collage 9 - Oktoberfest kostume til kvinder

Tilbehør til oktoberfest kostume til kvinder

  1. Har du husket at pynte ørerne til oktoberfesten? Lækre kringler, som du kan hænge i øreflipperne til din næste tyrolerfest. Find dem hos Temashop.
  2. Tyrolerstrømper. Fuldend dit kostume til oktoberfesten med disse søde strømper til damer. Strømperne kan også bruges til skolepige uniformen eller bare som lidt ekstra lir til dit fest look. Find strømperne hos Temashop.
  3. Tyrolerparyk. Skal du til Oktober fest , er dette smukke blonde paryk helt perfekt. Den giver et autentisk tyroler look, men sine lange lyse fletninger. Find den hos Temashop.
Hvilken type Oktoberfest kostume til kvinder leder du efter?

collage 21 1024x461 - Oktoberfest kostume til kvinder

oktober fest beer garden kostume til kvinder

oktoberfest kostume til kvinder dirndl kjole ølfest udklædning kvinder

 

LÆS OGSÅ: Oktoberfest kostume til mænd

LÆS OGSÅ: Oktoberfest kostume til børn og baby

Indlægget oktoberfest kostume til  kvinder indeholder affiliatelinks 

 

 

 

 

3 meninger om “Oktoberfest kostume til kvinder

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!