Oktoberfest kostume til børn og baby

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Skal familiens yngste med til årets oktoberfest? Så er et oktoberfest kostume til børn en obligatorisk udklædning.

Skal I som så mange andre fejre årets oktoberfest sammen med hele familien, så skal familiens børn da også klædes ud med oktoberfest kostume til børn.

Den 12. oktober 1810 fejrede Maximilian I af Bayern sin førstefødte søns ægteskab for fuld udblæsning. Kronprins Ludwig og prinsesse Therese von Sachsen-Hildburghausens bryllupsfest varede i fem dage og blev afholdt i München på samme sted, som der også blev afholdt hestevæddeløb.

Fejringen var så stor, og folk nød den så meget, at fest blev afholdt igen år efter år. Så var det lige meget, at ægteskabet led under utroskab, og at det tog Ludwig 15 lange år om at overtage tronen.

I 1835, i forbindelse med deres sølvbryllup, besluttede Ludwig I at festen skulle indeholde en parade med traditionelle bayerske dragter.

Efter den bølge af revolutioner, der skyllede ind over Europa i 1848, måtte kongen, hans kone og deres ni børn drage i eksil i Frankrig. Og festlighederne ophørte med at finde sted, men blev siden genoptaget i 1948, hundrede år senere. Siden da, besluttede bayrerne at denne fest skulle gentages hvert år, med eller uden konge, og at den skulle finde sted i september (da vejret er bedre end i oktober). Således er Oktoberfesten blevet en af de fester, der bliver set mest frem til hele året.

lfestivalen er blevet indført i vores kultur, og det er endnu en mulighed for at være sammen med venner, drikke øl og have det sjovt med hinanden.

Der er også mulighed for at fejre Oktoberfesten flere steder i Danmark, hvis man ikke har lyst til at tage turen helt til München for at føle sig som en ægte bayrer. Faktisk er den traditionelle tyske ølfestivals popularitet vokset så meget, at man i flere danske byer fejrer den tyske tradition.

Lederhosen til børn 577x1024 - Oktoberfest kostume til børn og baby

Lederhosen til børn

Er den lille tyrolerdreng klar til at blive en rigtig alpedreng? Klæd ham ud i disse korte brune lederhosen med fine broderier, knapper i hjorte-gevir look og i ægte læder. Bemærk: Skjorte medfølger ikke.

Find dem hos Temashop

Find også skjorten 

Find skjorten hos Temashop

oktoberfest kostume baby oktoberfest udklædning dreng 3 år ølfest kostume barn

Oktoberfest kostume til drenge 1-4 år

Tyrolerfest behøver ikke at handle om masser af øl og fuldesnak! Ta’ den lille med til en hyggelig aften med dette Tyroler Børnekostume. Her får du en fin heldragt (trøje og buks sammensyet) i den bavariske ånd. Kostumet består af at par bløde lederhosen med seler, der går lige over knæet. På midterstykket af selerne er der et fint blomsterlignende print i guld, der matcher de traditionelle klæder fra Tyrol. Den grønne overdel er inspireret af de velkendte skovmandsskjorter, men med et fint og unikt præg af farver i rød, blå, pink og gul.

Find kostumet hos Temashop

 

oktoberfest kostume pige tyrolerkjole barn ølfest udklædning til piger

Oktoberfest kostume til piger

Yndig dirndl kjole til piger med fine blonder og forklæde. Kostumet indeholder kjole og matchende hat. 

Find kostumet hos Temashop

 

tyrolerkjole til piger oktoberfest kostume til pige ølfest udklædning barn

Tyrolerkjole til piger

Virkelig sød original Dirndl med top til denne lille pige. Kjolen indeholder mange fine detaljer og blonder. Bindebånd på brystet og et lille fint forklæde som kan bindes om livet. Kjole, top og forklde er inkluderet i kostumet, der findes i størrelser fra 3 – 14 år.

Find kostumet hos Temashop

 

Fandt du det oktoberfest kostume til børn du ledte efter?

oktoberfest kostume til børn - Oktoberfest kostume til børn og baby

SE OGSÅ: Oktoberfest kostume til mænd

SE OGSÅ: Oktoberfest kostume til kvinder

SE OGSÅ: Emil fra Lønneberg kostume til børn

Indlægget Oktoberfest kostume til børn og baby indeholder affiliatelinks

 

En mening om “Oktoberfest kostume til børn og baby

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!