Oktoberfest kostume til børn og baby

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Skal familiens yngste med til årets oktoberfest? Så er et oktoberfest kostume til børn en obligatorisk udklædning.

Skal I som så mange andre fejre årets oktoberfest sammen med hele familien, så skal familiens børn da også klædes ud med oktoberfest kostume til børn.

Den 12. oktober 1810 fejrede Maximilian I af Bayern sin førstefødte søns ægteskab for fuld udblæsning. Kronprins Ludwig og prinsesse Therese von Sachsen-Hildburghausens bryllupsfest varede i fem dage og blev afholdt i München på samme sted, som der også blev afholdt hestevæddeløb.

Fejringen var så stor, og folk nød den så meget, at fest blev afholdt igen år efter år. Så var det lige meget, at ægteskabet led under utroskab, og at det tog Ludwig 15 lange år om at overtage tronen.

I 1835, i forbindelse med deres sølvbryllup, besluttede Ludwig I at festen skulle indeholde en parade med traditionelle bayerske dragter.

Efter den bølge af revolutioner, der skyllede ind over Europa i 1848, måtte kongen, hans kone og deres ni børn drage i eksil i Frankrig. Og festlighederne ophørte med at finde sted, men blev siden genoptaget i 1948, hundrede år senere. Siden da, besluttede bayrerne at denne fest skulle gentages hvert år, med eller uden konge, og at den skulle finde sted i september (da vejret er bedre end i oktober). Således er Oktoberfesten blevet en af de fester, der bliver set mest frem til hele året.

lfestivalen er blevet indført i vores kultur, og det er endnu en mulighed for at være sammen med venner, drikke øl og have det sjovt med hinanden.

Der er også mulighed for at fejre Oktoberfesten flere steder i Danmark, hvis man ikke har lyst til at tage turen helt til München for at føle sig som en ægte bayrer. Faktisk er den traditionelle tyske ølfestivals popularitet vokset så meget, at man i flere danske byer fejrer den tyske tradition.

tyroler kostume til dreng 297x450 - Oktoberfest kostume til børn og baby

Tyroler dreng kostume til børn

Skal dit barn klædes ud i dette tyrolerkostume, bliver han ikke til at stå for. Super nuttet tyrolerkostume til børn, bestående af heldragt. Hat og andet medfølger desværre ikke.

Find kostumet hos TemashopLederhosen til børn 577x1024 - Oktoberfest kostume til børn og baby

Lederhosen til børn

Er den lille tyrolerdreng klar til at blive en rigtig alpedreng? Klæd ham ud i disse korte brune lederhosen med fine broderier, knapper i hjorte-gevir look og i ægte læder. Bemærk: Skjorte medfølger ikke.

Find dem hos Temashop

tyroler kostume til børn 450x450 - Oktoberfest kostume til børn og baby

Oktoberfest kostume til drenge

Når det er tid til at fejre Oktoberfesten, er det vigtigt, at have outfittet klar! Ved hjælp af dette kostume kan festen fejres med hele familien! Du får her et flot kostume til dit barn, der forestiller en typisk dragt fra Oktoberfesten. Der medfølger en flot ternet skjorte med store knapper samt et par brune bukser med seler. Du kan selvfølgelig også bruge kostumet til halloweenfesten. Der medfølger et par bukser og en skjorte.

Find kostumet hos Partyking

oktoberfest kjole til børn 450x450 - Oktoberfest kostume til børn og baby

Oktoberfest kjole til børn

Rosamund, schenk mir dein Herz und dein Ja, Rosamunde, frag doch nicht erst die Mama, Rosamund, glaub mir auch ich bin dir treu, denn zur Stunde Rosamunde ist dein Herz g´rade noch frei”
Nu sidder du sikkert og undrer dig over hvad det er du lige har læst … men det er en sang, du og din datter bliver nødt til at træne til oktoberfesten! Når I har lært sangen … så er det bare at klæde sig i denne virkelig flotte oktoberfestdragt, og så er festen i gang! Oktoberfest Kjole Børnekostume er en virkelig flot oktoberfestkjole til børn med sløjfe og diadem. Dragten er pinkmønstret med grønne bånd, pink sløjfe og en lille, fastsyet nederdel med flere mønstre. En vældig fin kjole i en høj kvalitet og som også kan anvendes til hverdag.

Find kostumet hos Partyking

Skærmbillede 2019 08 06 kl. 13.10.05 244x450 - Oktoberfest kostume til børn og baby

Oktoberfest kostume til drenge

Oktoberfest bliver meget sjovere, når man er iklædt et kostume der passer til festen. Tyroler sæt til børn. Fedt sæt til drengene, så de også kan blive klædt ud i den bedste tyroler stil.

Find kostumet hos Temashop

lederhosen børnekostume til oktoberfest - Oktoberfest kostume til børn og baby

Børnekostume til oktoberfest

Elsker dit barn alt, som har med Tyskland at gøre? Eller skal I til oktoberfest sammen? Så er disse lederhosen den perfekte udklædning. De er sjove, og selvfølgelig en klassiker, når det kommer til tysk udklædning. Det er bare at hoppe i tøjet, og nyde en tysk fest! Lederhosen Børnekostume indeholder en rødternet skjorte og et par lederhosen-overalls.

Find kostumet hos Partyking eller Find dem her hos Billig-Billy

Fandt du det oktoberfest kostume til børn du ledte efter?

oktoberfest kostume til børn - Oktoberfest kostume til børn og baby

SE OGSÅ: Oktoberfest kostume til mænd

SE OGSÅ: Oktoberfest kostume til kvinder

SE OGSÅ: Emil fra Lønneberg kostume til børn

Indlægget Oktoberfest kostume til børn og baby indeholder affiliatelinks

 

En mening om “Oktoberfest kostume til børn og baby

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!