Thor kostume til børn

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Har du et barn der er vild med Thor og de andre superhelte fra Avengers, så er et Thor kostume til børn da et oplagt kostume til den kommende fastelavnsfest eller til leg i hjemmet.

Med et Thor kostume til børn er superhelten flyttet ind i familien og det kan bruges både til fest og leg, når der er andre superhelte på besøg.

Thor er en amerikansk superhelt der så dagens lys i den første Thor film fra 2011. Filmen om Thor og hele universet omkring de seje Avengers superhelte, er baseret på Marvels tegneseriefigurer – hvor Thor er en af dem. Den første film om Thor handler om Bulderbassen Thor, Odins søn, bliver kastet ud af gudernes verden, Asgård, fordi hans temperament har vakt frostjætternes vrede. På Jorden er den mægtige tordengud frataget sine kræfter og hans magiske hammer, Mjølner, som havner i S.H.I.E.L.D.-agenternes varetægt. Mens Thor møder kærligheden i form af astrofysikeren Jane Foster, har Thors halvbror, Loke, lumske planer om at rane Odins trone.

I 2’eren om Thor, der hedder “The Dark World” finder sted to år efter første film, dvs. real tid. Meget atypisk for superhelte på film. Handlingen i “Avengers fra 2012 bliver i øvrigt også inddraget. Som det hører sig til det antikke tilsnit hos Thor, så starter filmen mange, mange år før og viser en konflikt mellem de magthungerende Svartelver og Odins far, Bor. Naturligvis kommer asen bedst ud af den kamp, og man har siden da i Asgård antaget, at Svartelverne var en saga blot. Aserne bliver i løbet af filmen selvfølgelig klogere og må igen tage kampen op.

Ragnarok

Siden er historien om Thor fuldt op af 3’eren “Ragnarok” i 2017. Thor er fanget i den anden ende af universet uden sin mægtige hammer, Mjølner. Forinden er han blevet besejret af selveste dødsgudinden Hel, der truer med at lægge Asgård øde gennem et altudslettende ragnarok. For at undslippe fangenskabet og forhindre verdens undergang må Thor udkæmpe en gladiatordyst mod sin ven og Avengers-allierede, Hulk.

‘Thor: Ragnarok’ samler de to mest magtfulde superhelte i et rumeventyr løst baseret på Marvel-tegneserien ‘Planet Hulk’. I Thor filmen for Avengers holdet modstand af dødsgudinden Hel, der er en mere end værdig modstander for Thor, og derfor må tordenguden samle et hold af allierede, bestående af både velkendte Avengers helte og mere uhelte figurer.

Thor kostume til børn

Kort sagt er Thor en vaskeægte amerikansk superhelt med nordiske gudestamtræ – der med hjælp fra andre superhelte, ofte får has på de skurke der ligger store skumle planer. 

Thors uniform er inspireret af den Middelalder hvor den nordiske mytologi var religionen i de nordiske lande. Thor har derfor vikinglignende udseende med langt hår og ridderagtig rustning. Som næsten alle superhelte, har Thor en kappe – en rød kappe, der står godt til hans ellers grå uniform. Våbenet er selvfølgelig hans tro følgesvend: Mjølner – en tung hammer. Det er også den han mangler i starten af “Ragnarok”. Thor bruger ikke maske, som de fleste af Avengers heltene ellers gør.  

Et Thor kostume til børn er oplagt til både fastelavn, udklædning til fødselsdagen med Nordisk Mytologi eller Superhelte tema. Det kan også bruges til leg i hjemmet. Der er efterhånden lavet mange forskellige bud på et flot Thor kostume til børn:

 

thor kostume til børn avengers kostume til børn

Avengers Thor børnekostume

Karneval er den perfekte anledning for alle børn at klæde sig ud som deres store idoler eller fiktive karakterer som de ser op til. I dette tilfælde får du kostumet til at se ud som præcis Thor. Med det ser du rigtig hård og farlig ud, og der vil ikke være mange som tør at komme i problemer med dig.

Find kostumet hos Temashop

 

thor kostume til børn avengers børnekostume tor kostume

Thor deluxe kostume

Nu har du chancen for at blive selveste Thor fra Avengers ved at iføre dig dette unikke kostume. Bliv super stærk, og se hvor mange skurke du kan nå at få ram på inden dagen er omme.

Find kostumet hos Temashop 

tor kostume fastelavn avengers kostume

Tor kostume til børn

You’ll feel quite the super-hero once inside Thor’s muscly suit and cape. And while you may think you can support the weight of 20 planets or battle the entire Frost Giant army, start slow and keep eating those Golden Apples of Idunn…

Find kostumet hos Temashop

Fandt du det helt rigtige Thor kostume til børn?

avengers 4 thor kostume thor børnekostume tor kostume fastelavn 

 

 

LÆS OGSÅ: Captain America kostume til børn

LÆS OGSÅ: Thanos kostume til børn

LÆS OGSÅ: Captain America kostume til børn

LÆS OGSÅ: Hulk kostume til børn

Thor kostume til børn indeholder affiliatelinks til troværdige danske webshops

error: Content is protected !!