Hulk kostume til børn – Et avengers kostume

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Har du et barn der er vild med Hulk og de andre superhelte fra Avengers, så er et grønt Hulk kostume til børn da et oplagt kostume til den kommende fastelavnsfest eller til leg i hjemmet.

Med et Hulk kostume til børn er superhelten flyttet ind i familien og det kan bruges både til fest og leg, når der er andre superhelte på besøg.

Hulk er en amerikansk superhelt der så dagens lys i den første Hulk film fra 2003. Filmen om Hulk og hele universet omkring de seje Avengers superhelte, er baseret på Marvels tegneseriefigurer – hvor Hulk er en af dem. Den første film om Hulk handler om Edward Norton, en frustreret forsker, der tilfældigvis er blevet sprøjtet med en masse gamma-stråler og nå ja… bliver grøn, når han bliver for rasende. er denne gang flygtet til Brasilien for at meditere og få kontrol over sin vejrtrækning og dermed også sit aggressive alter ego. I The Incredible Hulk filmen er Edward flygtet til Brasilien for at deltage i et kursus i selvbeherskelse. Det bliver dog hurtigt afbrudt, da han viser for stor uforsigtighed på tapperiet, hvor han arbejder, og snart indhenter fortiden samt et dusin soldater ham, hvorfor han er nødsaget til at rejse hjem til USA, hvor det hele startede. Efter at have mødt sin gamle kæreste Betty Ross står Hulk nu over for svigerfar Thaddeus Ross alias general Thunderbolt samt hans nyeste diabolske kreation.

Hulk kostume til børn

Kort sagt er Hulk en vaskeægte amerikansk superhelt – der med hjælp fra andre superhelte, ofte får has på de skurke der ligger store skumle planer. 

Hulks uniform er inspireret af den grønne farve som hele historien om Hulk, handler om. Og så er han jo en kæmpe, et gigantisk grønt muskelbundt i bar overkrop og lilla bukser. 

Et Hulk kostume til børn er oplagt til både fastelavn, udklædning til fødselsdagen med Superhelte tema. Det kan også bruges til leg i hjemmet. Der er efterhånden lavet mange forskellige bud på et flot Hulk kostume til børn:

 

hulk kostume til børn grønt kostume til børn superhelt fastelavnskostume avengers kostume til drenge

Hulk fra Avengers – kostume

Man kender Hulk fra Hulk filmene og selvfølgelig fra Avengers filmene. Hulk er en superhelt, som er værd at se op til. Han er nemlig modig, rasende og frygtløs. Er der en lille Hulk gemt i dig? Så er dette kostume helt perfekt. Du får en sej heldragt med 3D billede af de stærkeste muskler på jorden. I denne Hulkdragt behøver du ikke at holde vreden inde – så er du sur, gør det heldigvis ingenting, faktisk er det jo en fordel. Kostumet indeholder Heldragt med Støvlecovers og Maske. 

 Find det flotte Hulk kostume til børn hos Temashop

 

avengers hulk børnekostume marvel kostume til børn

Hulk udklædning

Din dreng kan blive den bedste superhelt til festen med dette fine Hulk kostume. Med denne udklædningsdragt forvandler du barnet til Hulken. Din øjesten bliver nu en del af slænget fra “Avengers”, så det er tid til at redde verden! Dette er en supersej dragt til næste udklædningsfest.

Find Hulk kostume til børn hos Temashop

hulk kostume grønt kostume hulk børnekostume marvel kostume superhelt kostume

Hulken børnekostume

Lad børnene slutte sig til Avengers-holdet, når de næste gang skal til udklædningsfest! Iført dette kostume forvandles de til det grønne muskelbundt Hulken! Hvad er stort og grønt? Et træ? En kæmpeært? Nej, vi snakker selvfølgelig om muskelbundet Hulken! Kostumet indeholder heldragt og maske.

Find kostumet hos Temashop 

 

luksus hulk børnekostume fastelavnskostume supereheltekostume til drenge

Hulk Deluxe børnekostume

Med denne udklædningsdragt forvandler du barnet til Hulken. Din øjesten bliver nu en del af slænget fra “Avengers”, så det er tid til at redde verden! Dette er en supersej dragt til næste udklædningsfest. Kostumet er komplet med muskler i heldragter og maske, så du undgår at smøre hele hovedet ind i grøn farve.

Find kostumet hos Temashop 

 

Tilbehør til Hulk børnekostume

hulk børnekostume hulk kostume til børn tilbehør til hulk kostume

Har du mod på at lave et Hulk kostume selv – men mangler der et par muskler på dit barns overkrop, så overvej en postret grøn overkrop sammen med et par lilla iturevne bukser og noget grønt ansigtsmaling. Find den grønne Hulk overkrop til børn hos Temashop

Fandt du det tigtige Hulk kostume til børn?

hulk kostume til drenge hulk børnekostume marvel fastelavnskostume superhelt børnekostume hulken kostume til børn

 

LÆS OGSÅ: Captain America kostume til børn

LÆS OGSÅ: Avengers End Game kostume til børn

LÆS OGSÅ: Iron man kostume til børn

LÆS OGSÅ: Avengers kostume til voksne

Hulk kostume til børn indeholder affiliatelinks

2 meninger om “Hulk kostume til børn – Et avengers kostume

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!