Amerikanske kostumer til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS
Er du inviteret til amerikansk temafest, eller er du amerikaner og skal du til fastelavn, karneval eller udklædningsfest i Danmark? Vi har samlet det bedste udvalg af amerikanske kostumer til voksne, så du bliver klar til fest.

Amerikanske kostumer til voksne kan bruges til flere anledninger f.eks. sidste skoledag, 4. Juli arrangementer, karneval, temafest, halloween, jul, valentinsdag eller fastelavn.

USA er historisk set, verdens lillebror. Et ungt land i forhold til mange andre lange. Alligevel er USA det førende land i verden – på rigtig mange områder. Det er her mange idéer fødes og føres ud i livet. Intet andet sted i verden er tiden gået så hurtigt som på det amerikanske kontingent. Og når det gælder amerikanske kostumer, så er der rigeligt at vælge i mellem. USA har avlet mange store stjerne, der er et kostume værdigt. Tænk på alle de amerikanske sangere, skuespillere og superstjerner, der har været gennem tiderne.Et amerikansk kostume kan også være en amerikansk sport, et monoment eller en mode eller trend, som er opstået i mulighedernes land. 

Vi har samlet det største udvalg af amerikanske kostumer til voksne, så du kan blive inspireret.

 

Amerikansk kostume til voksne

elvis kostume amerikansk kostume til voksne elvis eagle udklædning

 

Elvis kostume

Nu har du endelig chancen for at blive ”The King of Rock’n’Roll”, der tog 50’erne med storm. Der findes flere forskellige Elvis kostumer. F.eks. den klassiske hvide model til både mænd og kvinder. Du kan også vælge guld sættet eller det sorte elvis kostume.  Elvis Presley er en legende, og han er kendt som kongen eller The King. Find kostumer inspireret af hans store sceneshows: American Eagle, Jail House Rock og Viva Las Vegas.

 Find kostumerne hos Temashop

 

 

miss usa kostume amerikansk flag udklædning kjole i amerikanske farver

Miss USA kostume

Et meget enkelt amerikansk kostume: Det amerikanske flag. Er du vild med USA, så klæd dig ud som selveste Miss USA i denne skønne pallietkjole, der ligner USA’s flag, Stars and Stripes.

Find kostumet hos Temashop

 

ghostbusters kostume til voksne amerikansk film kostume hollywood kostume til voksne 80er kostume

Amerikansk film kostume – Ghostbusters

Hollywood har underholdt os lige siden Chaplins stumfilm til nytidens superstjerner. Når det gælder amerikanske filmstjerner og amerikanske filmkarakterer, så er der så rigelige at vælge imellem. F.eks et klassisk Ghostbuster kostume fra 80erne, hvor fire gutter, der fanger spøgelser og underlige væsner, og filmen er et godt grin. Udklædningen er inspireret af den klassiske film, og du får et populært og genkendeligt kostume, når du tropper op i denne seje uniform!

Find kostumet hos Temashop

 

dum dummere kostume jim carrey kostume amerikansk film kostume orange kostume til voksne

Dum Dummere

Et andet amerikansk film kostume kunne være dette, fra film Dum Dummere. Et af Jim Carreys mest kendte karaktere og et sjovt og festligt 90er kostume. Er I 2 venner der skal afsted til temafest så kan I følges ad som Harry og Lloyd.

Find kostumerne hos Temashop

 

amerikansk udklædning kostume til kvinder cheerleader kostume til voksne

Amerikansk cheerleader kostume til voksne

Bliv klar til amerikansk fest med dette smukke cheerleader kostume, der er perfekt til sjove temafester, sidste skoledag eller karneval. Cheerleadere optræder, danser og hujer med opmuntrende tilråb – og de er især kendt fra amerikansk fodbold, hvor de underholder i pausen. Med denne flotte udklædning og det rette humør bliver du helt sikkert festens midtpunkt. Øv dig på cheers, og moves og du er klar til fest… og kamp. 

Find kostumet hos Temashop

 

amerikansk tegnefilm kostume fred flintstone kostume wilma kostume usa kostume til voksne

Amerikansk tegnefilm – Fred og Wilma Flinstone kostume

Amerikansk tegnefilm har også nogle enestående karakterer som er et kostume værdigt. F.eks. Lucky Luke og Flintstones, som nogle af de ældre tegnefilm karakterer. Flintstones kostume kan vælges som enten Fred eller Wilma, eller som par kostume. Og er I to veninder, så kan I komme til temafest som Wilma og Betty. 

Find kostumerne hos Temashop

 

 

 

SE OGSÅ: Cowboy kostume til voksne

SE FLERE: Ghostbusters kostumer

SE OGSÅ: Halloween jakkesæt kostumer

SE OGSÅ: Indianer kostume til voksne

SE OGSÅ: Avengers kostume til voksne

 

Fandt du det helt rigtige amerikanske kostume?

amerikansk udklædning usa temafest kostume usa kendt kostume stars and stribes kostume elvis kostume frihedsgudinde kostume amerikansk fest

 

Indlægget Amerikanske kostumer til voksne indeholder affiliatelinks/reklamelinks til danske webshops

 

En mening om “Amerikanske kostumer til voksne

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!