Røde kostumer til børn

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS
Er dit barn inviteret til en temafest, hvor alle skal komme udklædt i rødt? Vi har samlet det bedste udvalg af røde kostumer til børn, så han/hun bliver klar til fest.

Røde kostumer til børn kan bruges til flere anledninger f.eks. fastelavn, fødselsdagen, leg i hjemmet eller den kommende temafest.

Rød bruges i flere sammenhænge, f.eks. er det kærlighedens farve, den bruges ofte på flag som symbol på stolthed og styrke, forbundet med ordet stop og så er det blodets farve. Den røde farve er en varm farve, der fremkalder en stærk følelse af lidenskab, begær, sex, energi, blod og krig. Den røde farve er god til at stjæle opmærksomheden fra andre farver, hvilket er nyttigt i mange sammenhænge.

Den røde farve stjæler ofte opmærksomheden fra andre farver – og det kan være nyttigt til udklædningsfesten, hvis du ønsker en masse opmærksomhed. Rød er en farve der fanger vores opmærksomhed og får vores hjerte til at slå hurtigere. Det er den farve vi ser først og glemmer sidst.

Vi har samlet det største udvalg af røde kostumer til børn;

Miraculous Ladybug børnekostume 450x450 - Røde kostumer til børn

Miraculous Ladybug børnekostume

Klæd dig ud som Marinette fra Miraculous! Teenagerene Marinette og Adrien forvandler sig til superhelte, når det onde opstår i det moderne Paris. Marinette forvandler sig til hendes superhelte-persona Ladybug, mens Adrien forvandler sig til sin superhelte-persona Cat Noir ved hjælp af magiske juvelerede genstande kendt som Miraculous. De to teenage-helte kender ikke hinandens sande identitet, men arbejder sammen om at beskytte Paris mod den mystiske skurk Hawk Moth.

Find kostumet hos Eurotoys

Papegøje børnekostume 450x450 - Røde kostumer til børn

Papegøje børnekostume

Lad dit barn blive forvandlet til en eksotisk fugl, som kan løbe rundt og baske med de farverige vinger til udklædningsfesten og lege, at han eller hun flyver gennem de smukke regnskove og jungler. Her får du et børnekostume i polyester, der forestiller en papegøje. Der medfølger en trøje med vinger samt en hue.

Find kostumet hos Partyking

Jordbær børnekostume 450x450 - Røde kostumer til børn

Jordbær børnekostume

Vær som et jordbær: Godt, smagsfyldt, herligt og udsøgt”! Hvorfor ikke lade dit barn klæde sig ud som et smagsfyldt jordbær i stedet for et kedeligt spøgelse som alligevel ikke skræmmer nogen?  Jordbær Børnekostume er en sød, lille tunika med inkluderende diadem.

Find kostumet hos Partyking

shazam børnekostume - Røde kostumer til børn

Shazam børnekostume

Shazam er en helt i et barns krop, og han har masser af seje kræfter såsom styrke, intelligens og hurtighed. Lad dit barn bære dette kostume til næste maskerade og se deres indre superhelt med alle tilhørende kræfter komme frem! Her får du et børnekostume, der forestiller DC Comics karakter Shazam, som forekommer i både serier og en film. Dragten omfatter en helkropsdragt med polstrede arme og bryst, et bælte, kappe, armbeskyttelse og skoovertræk.

Find kostumet hos Partyking

brandmand kostume til børn røde kostumer til børn 330x450 - Røde kostumer til børn

Rødt brandmand kostume

Smart brandmands kostume, der består af bluse med spænder, bukser, skocovers og hjelm. Komplet kostumet med sminke og brandslukker og så er du parat til, at redde liv og slukke ildebrande.

Find kostumet hos Temashop

Krebs børnekostume røde kostumer til børn 450x450 - Røde kostumer til børn

Krebs børnekostume

Dette er et helt fantastisk kostume, der vil være en succes til næste kostumefest. Krebs Børnekostume inkluderer en rød krebsedragt med lang hale, en matchende krebsehue og et par krebsehandsker.

Find kostumet hos Partyking

iron man børnekostume 450x450 - Røde kostumer til børn

Iron man børnekostume

Tony Starks 15. Iron Man-dragt er mere avanceret end nogensinde! Med F.R.I.D.A.Y. OS indbygget, har dragten kraften til at materialisere nanoforstærkervinger og stabilisere kraften fra dine håndflader så Iron Man flyttes til det næste niveau!

Find kostumet hos Eurotoys

Racerkører børnekostume 450x450 - Røde kostumer til børn

Racerkører børnekostume

Dette er årets hurtigste dragt, uden tvivl! Vil dit barn vinde guld for bedste udklædning, er det denne dragt, I skal have fat i. Køb dragten og gør barnet klar til præmiepodiet!Børnekostumet omfatter dragt, kasket og bælte i polyester.

Find kostumet hos Partyking

rødt angrybirds kostume 392x450 - Røde kostumer til børn

Angrybirds børnekostume

Et sjovt og anderledes rødt kostume til barnet der er vild med Angrybirds. Kostumet er helt perfekt til den kommende udklædningsfest, leg i hjemmet eller fastelavn.

Find kostumet hos Temashop

mariehøne kostume til børn 450x450 - Røde kostumer til børn

Mariehøne kostume til børn

Flyv lille Mariehøne, flyv! Eller det kan man vist ikke helt i virkeligheden med dette superfine mariehønekostume til børn, men sødt er det i hvert fald. Mariehønekostumet består af en rød kjole med sorte prikker, præcis som det nu skal være. Desuden medfølger der et par vinger og antenner til at sætte på hovedet, så forvandlingen bliver komplet.

Find kostumet hos Partyking

rødt cheerleader kostume til børn 450x450 - Røde kostumer til børn

Rødt Cheerleader kostume til børn

Med dette flotte cheerleaderkostume kan din lille pige heppe på sit favorithold og opmuntre publikum via de vilde dansetrin! Cheerleaderkostumet omfatter en rød og hvid kjole med teksten “Cheer” foroven.
Køb pomponer som ekstratilbehør og få det komplette look.

Find kostumet hos Partyking

kinesisk kostume til børn røde børnekostumer 401x450 - Røde kostumer til børn

Kinesisk kostume til børn

Denne smukke super kjole i rød, er helt klart en sikker vinder, hvis du står og skal til fastelavn eller til fest med kinesisk tema. Kostumet består af en smuk rød kjole.

Find kostumet hos Temashop

rødt skinz børnekostume 450x450 - Røde kostumer til børn

Skinz rødt børnekostume

Skinz Rød Børnekostume er en elastisk, tætsiddende rød heldragt med hætte, som kan trækkes ned over ansigtet. Bagerst på hætten er der velcro, så barnet let kan tage hætten af og på selv. Dragten dækker både fødder og hænder, og er tyndere ved ansigtet, så barnet kan ånde og se igennem stoffet (med begrænset udsyn).

Find kostumet hos Partyking

julemand kostume til børn 450x450 - Røde kostumer til børn

Julemand kostume til børn

Måske er det tid til at lade ungerne gøre arbejdet som julemand til juleaften? Med denne dragt er det nu muligt! I kostumet indgår der en rød julemandsjakke med matchende bukser og en rød nissehue med hvid kunstpels. Desuden indgår der et par sort skoovertræk og et sort bælte med guldfarvet spænde. Selvfølgelig medfølger der også et julemandsskæg!

Find kostumet hos Partyking

pyjamasheltene ugline kostume 450x450 - Røde kostumer til børn

Pyjamasheltene Ugline kostume

Ugline er ifølge mange Pyjamasheltenes sejeste medlem! Med sit supersyn kan hun spotte ballademagere på lang afstand! Vil du også forvandle dig til Ugline, så er denne dragt et must! Perfekt til kostumefest og fødselsdag! Pyjamasheltene Ugline Børnekostume indeholder dragt og maske.

Find kostumet hos Partyking

minnie mouse børnekostume 365x450 - Røde kostumer til børn

Minnie Mouse børnekostume

Har du et barn der er helt skudt i Minnie Mouse, så skal hun selvfølgelig klædes ud som Minnie til den kommende udklædningsfest. Kostumet består af kjole og pandebånd.

Find kostumet hos Temashop

SE OGSÅ: Gule kostumer til børn

SE OGSÅ: Orange kostumer til børn

SE OGSÅ: Lilla kostumer til børn

SE OGSÅ: Rødhætte kostume til børn

SE OGSÅ: Flash kostume

Røde kostumer til børn bliver løbende opdateret

Røde børnekostumer 1024x1024 - Røde kostumer til børn

Indlægget Røde kostumer til børn indeholder affiliatelinks/reklamelinks til relevante danske webshops

En mening om “Røde kostumer til børn

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!