Middelalder kostume til børn

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er dit barn blevet inviteret til Middelalderfest? Så klæd hende/ham ud i et passende kostume med et middelalder kostume til børn.

Et Middelalder kostume til børn er oplagt til den kommende middelalderfestival, fødselsdag, leg i hjemmet eller fastelavn.

Middelalder (1000-1536) I Danmark bruges betegnelsen middelalder om perioden fra o. 1000, da Danmark var blevet et kristent kongerige, og indtil 1536, da en luthersk reformation gjorde op med den pavestyrede romersk-katolske kirke. Det var kristendommens indtog, der for alvor markerede middelalderens begyndelse. Der var meget stor fokus på religion i middelalderen, og folk var ekstremt religiøse.

Det var til dels en periode med masser af konflikt – borgerkrig, kongemord og religiøse konflikter – og udfaldet af disse konflikter fik stor indflydelse på eftertiden og har også betydning for den tid, vi lever i nu. Det var også en periode hvor der var stor forskel på rig og fattig. 

Men samtidig spillede landbruget en stor rolle i den middelalderlige periode. Danmark var uden tvivl et landbrugsland dengang, og størstedelen af danskerne boede på landet i de små landsbyer. De små landsbyer førte folk sammen, og der blev skabt gode fællesskaber i landsbyerne. Familien og slægten var i næsten alle tilfælde nogle altafgørende faktorer i forhold til en persons valg af partner, erhverv og utallige andre ting.

Middelalderen har stor betydning for dansk historie og også hvor vi er idag. Den dag idag er der stadig mange der fascineres af middelalderen og hvert år bliver der i en del danske byer holdt Middelalderfestival, en af de mest kendte er Horsens middelalderfestival.

Er I på jagt efter et middelalder kostume til børn, findes der mange gode bud. For eksempel middelalder ridder kostume, middelalder prins kostume, middelalder prinsesse kostume, middelalder soldat kostume osv. 

Middelalder konge børnekostume 450x450 - Middelalder kostume til børn

Middelalder konge børnekostume

Hvorfor være en superhelt til festen, når man i stedet kan være en mægtig konge! Middelalderkostumet indeholder en blå, langærmet trøje med brune manchetter og et par matchende bukser med støvleovertræk. Der medfølger også et brunt bælte, en rød kappe og en guldfarvet kongekrone.

Find kostumet hos Partyking

middelalder dronning børnekostume 450x450 - Middelalder kostume til børn

Middelalder dronning børnekostume

Rejs tilbage til middelalderen, men gør det med stil. I denne flotte kjole forvandles du nemlig til en middelalderdronning. En dronning får altid sin vilje, så husk at udstikke ordrer til udklædningsfesten. Perfekt til dig, der gerne vil være festens dronning! Middelalder Dronning Børnekostume indeholder en kjole med nederdel og en guldfarvet krone.  Kjolen er blå med mange fine detaljer som guldfarvet kant og faux fur på armene.

Find kostumet hos Partyking

Robin hood kostume 450x450 - Middelalder kostume til børn

Robin Hood kostume

Uanset hvilken version af den ædle og modige Robin Hood du bedst kan lide, kan dit barn nu med dette kostume være Robin Hood for en dag! Robin Hood tog fra de rige og gav til de fattige, og han støttede Kong Richard Løvehjerte i kampen mod hans ondskabsfulde bror. Dit barn kan også gøre en god gerning og komme som Robin Hood til børnefødselsdagen eller kostumefesten!
Robin fra Sherwoodskoven Børnekostume inkluderer en hættetrøje i brune og grønne farver med seje stofdetaljer og et matchende sort bælte. Der medfølger også et par lange fingerløse handsker i brunt imiteret skin og et par brune støvleovertræk. Sidst men ikke mindst indgår et flot pilekogger.

Find kostumet hos Partyking

middelalder ridder kostume 351x450 - Middelalder kostume til børn

Middelalder ridder kostume

Har du et barn der drømmer om at være ridder for en dag. Så er dette kostume helt perfekt. Kostumet er oplagt til den kommende middelalderfest, fastelavn eller leg i hjemmet.

Find det hos Temashop

middelalder kostume til børn 367x450 - Middelalder kostume til børn

Middelalder kostume til børn

Har du et barn der er helt skudt i middelalderen eller skal I til middelalder fest og han ønsker at være passende klædt på? Så er dette Middelalder greve kostume til oplagt.

Find kostumet hos Temashop

Bøddel børnekostume 450x450 - Middelalder kostume til børn

Bøddel børnekostume

Bødlen er kommet! Nu gælder det som forælder om at have øjne i nakken, for man ved aldrig, hvornår bødlen er klar til en henrettelse! Sørg for altid at have slikskålen lige ved hånden som bestikkelse!
Kostumet er fremstillet af polyester og får dit barn til at ligne en forfærdelig bøddel. Det fås i tre forskellige størrelser, nærmere bestemt: Small, Medium og Large. Dragten indeholder en overdel med hætte og bælte. 

Find kostumet hos Partyking

Middelalder prins børnekostume 254x450 - Middelalder kostume til børn

Middelalder prins børnekostume

Hvem vil ikke gerne være prins for en dag? Rid ud i mod solnedgangen med din prinsesse bagpå, og lev lykkeligt til jeres dages ende. Det er i hvert fald sådan historien lyder, men man kan selvfølgelig også bare se super smart ud imens man eksempelvis går rundt og rasler med vennerne. Lille prins er et super lækkert kostume, som din søn, barnebarn eller nevø uden tvivl vil elske.

Find kostumet hos Temashop

middelalder ridder børnekostume 302x450 - Middelalder kostume til børn

Middelalder ridder børnekostume

Skal barnet være sej ridder til den kommende fastelavn eller middelalderfest, så er denne kappe og tilhørende hætte lige sagen.

Find kostumet hos Temashop

Bøddel kostume til børn 361x450 - Middelalder kostume til børn

Lille bøddel børnekostume

I gamle dage fik folk hugget hovedet af, hvis de begik en slem forbrydelse og det var bødlerne, som stod for henrettelsen. Klæd dig ud som en hård bøddel med dette kostume.

Find kostumet hos Temashop

SE OGSÅ: Prins kostume til børn

SE OGSÅ: Prinsesse kostume til børn

SE OGSÅ: Konge kostume til børn

Indlægget Middelalder kostume til børn indeholder affiliatelinks

 

pinit fg en rect red 28 - Middelalder kostume til børn

En mening om “Middelalder kostume til børn

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!