Middelalder kostume til kvinder

Er du blevet inviteret til Middelalderfest? Klæd dig ud i et passende kostume med et middelalder kostume til kvinder

Et Middelalder kostume til kvinder er oplagt til den kommende middelalderfestival, sidste skoledag, rollespil eller fastelavn.

Middelalder (1000-1536) I Danmark bruges betegnelsen middelalder om perioden fra o. 1000, da Danmark var blevet et kristent kongerige, og indtil 1536, da en luthersk reformation gjorde op med den pavestyrede romersk-katolske kirke. Det var kristendommens indtog, der for alvor markerede middelalderens begyndelse. Der var meget stor fokus på religion i middelalderen, og folk var ekstremt religiøse.

Det var til dels en periode med masser af konflikt – borgerkrig, kongemord og religiøse konflikter – og udfaldet af disse konflikter fik stor indflydelse på eftertiden og har også betydning for den tid, vi lever i nu. Det var også en periode hvor der var stor forskel på rig og fattig.

Men samtidig spillede landbruget en stor rolle i den middelalderlige periode. Danmark var uden tvivl et landbrugsland dengang, og størstedelen af danskerne boede på landet i de små landsbyer. De små landsbyer førte folk sammen, og der blev skabt gode fællesskaber i landsbyerne. Familien og slægten var i næsten alle tilfælde nogle altafgørende faktorer i forhold til en persons valg af partner, erhverv og utallige andre ting.

Middelalderen har stor betydning for dansk historie og også hvor vi er idag. Den dag idag er der stadig mange der fascineres af middelalderen og hvert år bliver der i en del danske byer holdt Middelalderfestival, en af de mest kendte er Horsens middelalderfestival.

Ønsker du at klæde dig ud i et middelalder kostume til kvinder, findes der mange gode bud. For eksempel middelalder prinsesse kostume, middelalder kromutter kostume, middelalder dronning kostume, middelalder hofdame kostume mm.

middelalder Kromutter kostume 450x450 - Middelalder kostume til kvinder

Middelalder kromutter kostume

Indtag rollen som en middelalderlig værtshusværtinde og servér øl til dine gæster ved festen! Kostumet som værthusværtinde inkluderer en kjole bestående af en lang brunstribet underkjole og
en grøn overdel. Kjolen har en mørkebrun vest og en cremefarvet top med guldfarvede korsetsnore. Derudover medfølger der et sort bælte med et metalspænde. 

Find kostumet hos Partyking

Middelalder hofdame kostume 450x450 - Middelalder kostume til kvinder

Middelalder hofdame kostume

Dette flotte kostume passer ekstra godt til kongelige arrangementer eller middelalderfester. De flotte, diamantmønstrede guldsømme og draperede ærmer giver dig et autentisk look. Hofdame-kostumet
inkluderer en elegant, blommefarvet kjole med grøn top og grønne ærmer med guldsømme. Ærmerne er draperede i et matchende stof, og foran er der to lange bånd samt et grønt stof forneden. Der medfølger også en flot guldkrone.

Find kostumet hos Partyking

Middelalder kostume til kvinder 360x450 - Middelalder kostume til kvinder

Middelalder Lady kostume

En større skønhed skal man lede længe efter, når du hopper i denne grønne drøm med flot bælte og dekorativt pandebånd. Går også godt som en smuk Lady Marion.

Find kostumet hos Temashop

Lady marion kostume 360x450 - Middelalder kostume til kvinder

Lady Marion kostume

Bliv den smukke Lady Marion fra Robin Hood i dette flotte kostume. Sættet består af en lang, mørkerød kjole med flotte detaljer samt et elegant hovedsmykke med hvidt slør.

Find det hos Temashop

middelalder kromutter voksenkostume  427x450 - Middelalder kostume til kvinder

Middelalder kromutter kostume

Flot kro mutter fra middelalderen. Kostumet består af bluse med korset og fine detaljer, ‘dobbelt’ nederdel og bælte.

Find kostumet hos Temashop

Middelalder dronning kostume 360x450 - Middelalder kostume til kvinder

Middelalder Dronning kostume

Flot lang kjole i middelalder stil, med bælte og fin hovedpynt. Med denne fine kjole kan du klæde dig ud som den smukke dronning Cersei fra den meget populære serie Game Of Thrones!

Find kostumet hos Temashop

middelalder jomfru kostume 426x450 - Middelalder kostume til kvinder

Middelalder Jomfru kostume

Bliv klædt ud som en skønjomfru fra slottet, iført fin og lang, rød kjole. Denne kjole passer rigtig godt til middelalder temaet eller game of thrones tema.

Find kostumet hos Temashop

Middelalder prinsesse kostume 422x450 - Middelalder kostume til kvinder

Middelalder Prinsesse kostume

Bliv en smuk, autentisk Middelalder prinsesse i dette elegante kostume, der består af en lang, blå kjole med kappe og pels og brunt bælte med spænde. Derudover medfølger et blåt pandebånd med sølv bånd.

Find kostumet hos Temashop

SE OGSÅ: Præst kostume til voksne

SE OGSÅ: Baronesse kostume til voksne

SE OGSÅ: Oktoberfest kostume til kvinder

Indlægget Middelalder kostume til kvinder indeholder affiliatelinks

pinit fg en rect red 28 - Middelalder kostume til kvinder

error: Content is protected !!