Brandmand kostume til børn

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Har du et barn der er vild med brandmænd, så er et brandmand kostume til børn da et oplagt kostume til den kommende fastelavnsfest eller til leg i hjemmet.

Et brandmand kostume til børn er det perfekte kostume til fødselsdagen med brandmand tema eller til leg i hjemmet.

De fleste drenge elsker helte både i form af de kendte helte fra film og tegneserier såsom Spiderman, Batman, Paw Patrol, Superman, Hulk mm. Men også hverdagens helte såsom politmænd, læger, brandmand mm., fascinerer mange børn, som ser op til disse og måske en dag drømmer om at blive som dem.

Brandmænd er seje, de slukker ildebrande og redder alle i fare, kan man egentlig andet end holde af brandmænd?

Brandmand kostume til børn kan både bruges til fastelavn, Halloween og fødselsdagen/temafesten med brandmands tema.

Skærmbillede 2017 11 23 kl. 18.29.44 905x1024 - Brandmand kostume til børn

Lille brandmand kostume

Sødt lille brandmands kostume til de aller mindste børn. Kostumet er perfekt til fastelavn.

Find lille Brandmand kostume hos Temashop

Great Pretenders brandmand børnekostume 450x450 - Brandmand kostume til børn

Great Pretenders Brandmand børnekostume

Sejeste brandmandskostume fra Great Pretenders, som med et snuptag forvandler dig til en heltemodig ildbekæmper. Kostumet består af en rød brandmandsjakke med påsyet bælte og refleksbesætninger. På jakken er flotte og virkelighedstro brandmandsemblemer, et navneskilt, der kan tages af og på med velcro – og i bæltet sidder en brandmandsøkse klar til action. Kostumet fuldendes med den flotte hjelm med skinnende emblem på fronten – samt en brandslukker (som i virkeligheden bare er en forklædt vandpistol, men sig det ikke til nogen). Et virkelig flot kostume, der ligner de rigtige brandmænds uniformer på en prik.

Find kostumet hos Børnenes Kartel

Skærmbillede 2017 11 23 kl. 18.24.32 1024x968 - Brandmand kostume til børn

Brandmands kostume

Flot brandsmands kostume med tilbehør. Sættet består af en jakke med reflekser, megafon med lydeffekter, brandslukker og hjelm. Derudover medbølger skilt og navneskilt til jakken. Sættet er af en super god kvalitet og utrolig vellignende.

Find Brandmands kostume hos Abeungen

Brandmand børnekostume 450x450 - Brandmand kostume til børn

Brandmand børnekostume

Lad dit barn klæde sig ud som flammernes tæmmer og kattenes redningsmand – Brandmanden! Dette hæderlige job gør sig fremragende som et kostume, når det er tid til kostumefest eller halloweenfest! 
Brandmand Børnekostume indeholder jakke, bukser og hat i polyester.

Find kostumet hos Partyking

Skærmbillede 2017 11 23 kl. 18.35.18 - Brandmand kostume til børn

Brandmand børnekostume

Ifør dig dette fine, røde brandmands kostume med røde reflekser og find ildslukkkeren frem og bliv klar til at slukke ildebrande ligesom Brandman Sam i tegnefilmen.

Find brandmand børnekostume hos Temashop

Skærmbillede 2017 11 23 kl. 18.37.31 795x1024 - Brandmand kostume til børn

Brandmand kostume til børn

Bliv dagens helt og sluk en hver ildebrand. Som brandmand kan du hjælpe katte ned fra træer og slukke ildebrande! Udklædningen er velegnet til fastelavn og sjov! 

Find kostumet hos Temashop

En kendt brandmand som børnene kan relatere til er Brandmand Sam. Brandmand Sam er en britisk dukke-tv-serie for børn. Den handler om Samuel Peyton-Jones, som er bedre kendt som brandmand Sam. Historierne foregår i og omkring den lille walisiske by Pontypandy. Serien er for de mindste fjernsyns-seerere. Er dit barn helt vild med Brandmand Sam, er det også muligt at få kostumer med den kendte figur.

Skærmbillede 2017 11 23 kl. 18.41.28 712x1024 - Brandmand kostume til børn

Brandmand Sam kostume

Nu kan dit barn klæde sig ud som den meget modige Brandmand Sam, i dette fine kostume. Kostumet består af en flot og praktisk heldragt, med en tilhørende front maske. Figuren Sam er kendt fra børne tv-serien Brandmand Sam, der foregår i og omkring den fiktive by, Pontypandy. Sam er kendt for hans rolige sind, store mod og ikke mindst han flinke person.

Find Brandmand Sam kostume hos Temashop

PAW PATROL MARSHALL BØRNEKOSTUME 450x450 - Brandmand kostume til børn

Paw Patrol Marshall Børnekostume

Super sejt Marshallkostume fra det populære børneprogram Paw Patrol. Nu kan dit barn endelig blive forvandlet til den modige dalmatiner Marshall til næste børnekostumefest! Og hvis der skulle udbryde brand til festen, er der en modig brandmand til stede som kan slukke ilden inden nogen kan nå at sige vuf. Paw Patrol Marshall Børnekostume inkluderer overalls med hvide arme og ben med sorte prikker samt rødt midterstykke som forestiller en vest med trykte lommer og lynlås. Der medfølger endda en matchende brandmandshat med hundeører på.

Find kostumet hos Partyking

lego brandmand børnekostume 450x450 - Brandmand kostume til børn

LEGO Brandmand børnekostume

Mange børn drømmer om at blive brandmænd, så hvorfor ikke lade dit barn klæde sig ud som brandmand til den næste kostumefest? Men husk dog at hvis du vælger denne dragt, så er det en brandmand i legoformat! Snak om at din unge bliver utrolig populær til festen! Tror ikke nogen tidligere har set en legobrandmand i virkeligheden, eller…?
LEGO Brandman Børnekostume Deluxe er et rigtig luksuriøst kostume til børn som efterligner en legobrandmand. Med kostumet er der en halvmaske hvilket betyder, at masken kun dækker ansigtet og ikke hele hovedet. Der medfølger også en overdel, et par handsker og et par matchende bukser. Kostumet er fremstillet i polyester og er i en vældig høj kvalitet. Kostumet fungerer ligeså godt til skolens kostumefest som til vennernes halloweenparty.

Find kostumet hos Partyking

Fandt du det Brandmand kostume til børn du ledte efter?

brandmand kostume til børn, brandmand kostumer, brandmand børnekostumer, brandmand sam kostume, brandmand sam kostumer, brandmand sam børnekostumer, helte kostumer, helte udklædning, brandmand udklædning til børn, fastelavnskostumer, hverdagens helte kostumer, helte børnekostumer, kostumeuniverset, uniform kostume, uniform udklædning, uniform børnekostume, kostumeuniverset

 

LÆS OGSÅ: Brandmand kostume til voksne

SE OGSÅ: Politimand kostume til børn

SE OGSÅ: LEGO Ninjago kostume til børn

Indlægget Brandmand kostume til børn indeholder affiliatelinks

 

 

 

 

pinit fg en rect red 28 - Brandmand kostume til børn

error: Content is protected !!