Munke kostume til børn

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Skal dit barn klædes ud til en julefest, Fastelavn eller til en temafest? Så kan et munke kostume til børn måske være den oplagte udklædning. 

Et munke kostume til børn er oplagt til teaterforestillingen på skolen, årets fastelavn eller til leg i hjemmet.

En munk er en mand, der har aflagt klosterløfte og lever sammen med ligesindede i et kloster. Munke forekommer inden for den romersk-katolske kirke, den ortodokse kirke samt inden for Buddhismen.

Ordet munk kommer af det græske ord monachos, der betyder én, der lever alene, altså en eneboer, men allerede i de første århundreder sluttede mænd sig sammen i klostre for at leve et religiøst liv i fattigdom, kyskhed og lydighed under en ordensregel

Et munke kostume til voksne kan gøres uhyggeligt i forbindelse med halloween, men er desuden oplagte til religiøse adledninger, som fastelavn, påske og jul, jo egentligt er. 

En munk skitseres ofte som en fattig eneboer, med sort eller brun kåbe med hætte og et simpelt bælte. Et munkekostume er med andre ord, ganske simpelt og afslappende af have på. 

Uhyggelig munk børnekostume 205x450 - Munke kostume til børn

Uhyggeligt munk børnekostume

Uhyggeligt munk børnekostume, perfekt til den kommende fastelavnsfest eller når du skal skræmme livet af venner og familie til fastelavn.

Find kostumet hos Billig-Billy

 

LÆS OGSÅ: Munke kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Præst kostume til voksne

Indlægget Munke kostume til børn indeholder affiliatelinks

pinit fg en rect red 28 - Munke kostume til børn

2 meninger om “Munke kostume til børn

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!