Spøgelse kostume til voksne

Skal du klædes ud til Halloween eller elsker du bare uhygge?

– så er et spøgelse kostume til voksne, den oplagte udklædning til den kommende halloween- eller temafest.

I flere historier og eventyr dukker spøgelset eller genfærdet op og ofte opfattes de som ondsindet. Spøgelsesfiguren tager udgangspunkt i noget overnaturligt. Spøgelset er menneskelignende og skræmmende i et tåget dis eller i en gennemsigtig fremtoning. Ofte forestilles spøgelses at være en afdød som ifølge overtro eller folketro, er genopstået eller ikke sendt videre, fordi personens opgave på jorden, endnu ikke er udført. Derfor siger man at et spøgelse går igen. Det kan også være at vedkommende har lidt en voldsom død eller begået en voldsom forbrydelse. Vær derfor varsom overfor spøgelser!

Når et spøgelse skitseres er det oftest med et lagen og huller til øjnene. Dette er den nemme udgave. Det er selvfølgelig også muligt at være spøgelse på en mere elegant måde. 

Et spøgelse kostume til voksne kan både bruges til Halloween, fastelavn og fødselsdagen/temafesten med Halloween tema. Bliv forvandlet om til Spøgelse med et af disse spøgelse kostumer til voksne:

Skærmbillede 2018 09 02 kl. 01.27.21 783x1024 - Spøgelse kostume til voksne

Spøgelse kostume til kvinder

Spøgende kostume bestående af grå kjole med hvide flængende effekter. Ifør dig dette spøgelseskostume til halloween og bliv den uhyggeligste til udklædningsfesten. Perfekt hvis du skal være “den hvide dame” til halloween eller karnevallet.

Find spøgelse kostume til kvinder hos Temashop

Skærmbillede 2018 09 02 kl. 01.30.21 653x1024 - Spøgelse kostume til voksne

Spøgelse nonne kostume

Den uhyggelige spøgelses nonne er stået op fra sin grav og er ude på, at skræmme og skabe uhygge. Klæd dig ud som en uhyggelig nonne til halloween i dette gennemførte kostume og gør det komplet med sminke og kors!

Find spøgelse nonne kostume hos Temashop

Skærmbillede 2018 09 02 kl. 01.33.44 724x1024 - Spøgelse kostume til voksne

Spøgelse pirat kostume

Uhyggelig pirat i grålige klæder med flænser. Læg en uhyggelig spøgelses-makeup eller skeletmakeup og kom udklædt som en af de mest uhyggelige udklædninger til halloweenfesten. Husk at se meget alvorlig ud – så ser du endnu mere skræmmende ud.

Find spøgelse pirat kostume hos Temashop

 

Skærmbillede 2018 09 02 kl. 01.36.03 858x1024 - Spøgelse kostume til voksne

Feminint spøgelse pirat kostume

Klæd dig ud som en uhyggelig spøgelses pirat prinsesse til halloween. Læg en uhyggelig spøgelses-makeup eller skeletmakeup og kom udklædt som en af de mest uhyggelige udklædninger til halloweenfesten. 

Find spøgelse pirat kostume hos Temashop

Skærmbillede 2018 09 02 kl. 01.38.16 718x1024 - Spøgelse kostume til voksne

Spøgelseskvinde kostume

Klæd dig ud som en uhyggelig spøgelseskvinde til halloween i dette gennemførte kostume, der består af kjole, hat, bolero, bælte og handsker.

Find spøgelseskvinde kostume hos Temashop

spøgelseskostume brudgom halloween kostume

Spøgelsesbrudgom

Det kan føles lidt skræmmende at gifte sig, og det bliver nok ikke bedre med det her kostume. Lynhurtigt forvandles du til en spøgelsesbrudgom, der endda har et uhyggeligt dødningehoved i knaphullet. Kostumet har en grå jakke og bukser og en hvid skjorte med tilhørende slips og er både stilet og elegant på samme tid, som den giver gåsehud i lokalet.

Find kostumet hos PartyKing

 

Hvilket spøgelse kostume til voksne leder du efter?

collage 1024x461 - Spøgelse kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Spøgelseskostume til børn

Indlægget Spøgelse kostume til voksne indeholder affiliatelinks

pinit fg en rect red 28 - Spøgelse kostume til voksne

2 meninger om “Spøgelse kostume til voksne

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!