Darth Vader kostume til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Drømmer du om at klæde dig ud som galaksens ubestridte overskurk? Så er et Darth Vader kostume til voksne det oplagte kostume.

Et Darth Vader kostume til voksne kan bruges til flere anledninger, hvad enten du skal til årets karneval, fastelavn eller måske Star Wars temafest.

“You don’t know the power of the dark side!”

Er han mon verdens mest kendte filmskurk, den skrækindgydende, mørke jedi Darth Vader fra Star Wars-universet?

Darth Vader er en person i Star Wars-universet. Han hedder i begyndelsen Anakin Skywalker og er en lovende jedi, men får navnet Darth Vader af kejser Palpetine/Darth Sidious da han går over til den onde kejser Darth Sidious’ side og selv bliver en ond sith-herre. Darth Vader er fader til Luke Skywalker og Leia Organa.

Galaksens ubestridte overskurk, Darth Vader, er kendt for sin besværede vejrtrækning og sin sorte dragt med maske.

Star Wars filmene

Star Wars er en science-fiction saga, som foregår i “en fjern, fjern galakse for meget længe siden”.

Universet og fortællingen blev skabt af George Lucas, og den første film i serien så dagens lys i 1977. Siden da er der udkommet flere film, og fanskaren har vokset sig større og større. I slutningen af 2017 udkom den nyeste Star Wars film: The Last Jedi er en kommende amerikansk science fiction-film skrevet og instrueret af Rian Johnson

Helt centralt for alle filmene er ”The Force”, eller på dansk ”Kraften”, der er en form for livskraft, som bor i alle levende væsner.

Kraften er stærkere hos nogen, og disse unikke individer, der er kendt som Jedi-ridder, kan træne deres kraft og lære at manipulere med omgivelserne.

I december 2019 får en ny Star Wars film premiere, nemlig The rise of Skywalker:

Stormtrooper udklædning er oplagt til både fastelavn, udklædning til fødselsdagen med Star Wars tema eller til temafesten med temaet “Star Wars”. Der er efterhånden lavet mange forskellige bud på et flot Stormtrooper kostume til voksne:

 

star wars Anakin kostume 283x450 - Darth Vader kostume til voksne

Anakin voksenkostume

Er du kæmpe fan af Star Wars og Anakin Skywalker, så er dette kostume helt perfekt! Forvandl dig til den legendariske Jedi Ridder, du ved, inden han blev til Darth Vader.

Find kostumet hos Temashop

star wars kostume til voksne 313x450 - Darth Vader kostume til voksne

Star Wars: Darth Vader deluxe kostume

Er du klar til at indtage Dødsstjernen? Kæmp som den onde Darth Vader og bered dig på, at skabe kaos i galaksen. Kostumet indeholder jumpsuit, maske, kappe og bælte.

Find kostumet hos Temashop

 

darth vader voksenkostume 341x450 - Darth Vader kostume til voksne

Darth Vader kostume

Mørkets fyrste er klar til kamp i dette flotte Darth Vader kostume. Kostumet indeholder heldragt, hat/maske og kappe.

Find kostumet hos Temashop

feminint darth vader kostume 292x450 - Darth Vader kostume til voksne

Feminint Darth Vader kostume

Er du fan af Star Wars og mørkets fyrste? Så er Kraften med dig. Nu kan du nemlig klæde dig ud som den kvindelig udgave af Darth Vader. Bliv en del af den mørke side og spred had og frygt i hele galaksen.
Darth Vader var oprindeligt en lovende jedi, men han blev tiltrukket af den mørke side. Hans hadefulde sind fik ham til at vende sig imod det gode. Dette Darth Vader Kostume, der er et officielt Star Wars-produkt, er komplet med detaljeret heldragt med kappe og panser samt maske og bælte.

Find kostumet hos Temashop

 

darth vader luksus kostume 408x450 - Darth Vader kostume til voksne

Darth Vader luksuskostume

For Star Wars-kenderen kommer intet så tæt på den virkelige Darth Vader som dette Collector’s Edition Darth Vader-kostume. Kappen er skåret ud fra det originale mønster, og den kraftige støbte rustning støbes fra de originale Lucas Studios forme!

Find kostumet hos Temashop

Fandt du det Darth Vader kostume du ledte efter?

darth vader kostume 1 - Darth Vader kostume til voksne

SE OGSÅ: Star Wars kostume til voksne

SE OGSÅ: Prinsesse Leia kostume til voksne

SE OGSÅ: Stormtrooper kostume til voksne

Indlægget Darth Vader kostume til voksne indeholder affiliatelinks

 

error: Content is protected !!