Chewbacca kostume til børn og voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Klæd dig ud som en af Star Wars mest ikoniske karakterer, med et Chewbacca kostume til børn eller voksne.

Et Chewbacca kostume til børn og voksne kan bruges til årets fastelavnsfesten, Star Wars temafesten, karneval eller leg i hjemmet.

Chewbacca er en karakter i det fiktive Star Wars-univers. Chewbacca er en såkaldt wookiee, der blev købt fri fra slaveri af Han Solo, og gjort til assisterende på Solos rumskib Tusindårsfalken. Chewbacca er med i Revenge of the Sith, A New Hope, The Empire Strikes Back, Return of the Jedi og The Force Awakens. Chewbacca er den mest behårede karakter der er med i Star Wars filmene.

Star Wars filmene

Star Wars er en science-fiction saga, som foregår i “en fjern, fjern galakse for meget længe siden”.

Universet og fortællingen blev skabt af George Lucas, og den første film i serien så dagens lys i 1977. Siden da er der udkommet flere film, og fanskaren har vokset sig større og større. I slutningen af 2017 udkom den nyeste Star Wars film: The Last Jedi er en kommende amerikansk science fiction-film skrevet og instrueret af Rian Johnson

Helt centralt for alle filmene er ”The Force”, eller på dansk ”Kraften”, der er en form for livskraft, som bor i alle levende væsner.

Kraften er stærkere hos nogen, og disse unikke individer, der er kendt som Jedi-ridder, kan træne deres kraft og lære at manipulere med omgivelserne.

I december 2019 får en ny Star Wars film premiere, nemlig The rise of Skywalker:

Chewbacca udklædning er oplagt til både fastelavn, udklædning til fødselsdagen med Star Wars tema eller til temafesten med temaet “Star Wars”. Der er efterhånden lavet mange forskellige bud på et flot Chewbacca kostume til børn og og voksne:

 

star wars chewbacca kostume til børn 450x433 - Chewbacca kostume til børn og voksne

Star Wars: Chewbacca børnekostume

Chewbacca – ”Det omvandrende tæppe” fra Star Wars filmene. Denne loyale og elskværdige skabning og helt er en dygtig pilot og en handy med en skruenøgle, så man er ret heldig, hvis Chewbacca er med på dit team. Klæd dig ud som denne blide, men gigante Wookiee, og øv dig i at sige Chewbacca lyde.
Jumpsuitet har printet skråbånd på og påsyet taske, støvletops og med masken – bliver du den sejeste Star Wars stjerne: Chewbacca.

Find kostumet hos Temashop

star wars lille chewbacca kostume 288x450 - Chewbacca kostume til børn og voksne

Lille Chewbacca børnekostume

Chewbacca er den store, blide Wookie fra Star Wars filmene. Kostumet består af en brun heldragt med skråbånd og taske. Dertil medfølger skocovers og en maske. Ifør dig dette kostume til fastelavn og bliv verdens sejeste Star Wars stjerne – nemlig Chewbacca.

Find kostumet hos Temashop

Star wars Chewbacca børnekostume 287x450 - Chewbacca kostume til børn og voksne

Star Wars Chewbecca børnekostume

Et Chewbacca kostume til børn kan bruges til årets fastelavnsfesten, Star Wars temafesten eller leg i hjemmet. Dette kostume indeholder heldragt, latex maske og skråbånd-taske.

Find kostumet hos Temashop

Fandt du det Chewbacca kostume du ledte efter?

chewbacca kostumer - Chewbacca kostume til børn og voksne

SE OGSÅ: Darth Vader kostume til voksne

SE OGSÅ: Yoda kostume til børn og voksne

SE OGSÅ: Star Wars kostumer til børn

SE OGSÅ: Star Wars kostumer til voksne

Indlægget Chewbacca kostume til børn og voksne indeholder affiliatelinks

 

error: Content is protected !!