Star Wars kostume til børn

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Har du et barn der er vild med Star Wars, så er et Star Wars kostume til børn da et oplagt kostume til den kommende fastelavnsfest eller til leg i hjemmet.

Et Star Wars kostume til børn kan bruges til mange forskellige anledninger.

Star Wars er en science-fiction saga, som foregår i “en fjern, fjern galakse for meget længe siden”.

Universet og fortællingen blev skabt af George Lucas, og den første film i serien så dagens lys i 1977. Siden da er der udkommet fler film, og fanskaren har vokset sig større og større.

Helt centralt for alle filmene er ”The Force”, eller på dansk ”Kraften”, der er en form for livskraft, som bor i alle levende væsner.

Kraften er stærkere hos nogen, og disse unikke individer, der er kendt som Jeddi-ridder, kan træne deres kraft og lære at manipulere med omgivelserne.

Klæd dig ud som din yndlingskarakter eller holde din egen galaksefest derhjemme. Find din udklædning her… and may the force be with you!

Star Wars udklædning er oplagt til både fastelavn, udklædning til fødselsdagen med Star Wars tema eller til leg i hjemmet. Der er efterhånden lavet mange forskellige bud på et flot Star Wars kostume til børn – både drenge og piger:

Stormtrooper kostume til børn 450x450 - Star Wars kostume til børn

Stormtrooper kostume til børn

Tænk at få lov til at være en Stormtrooper for en dag … Nu kan det blive virkelighed med denne cool Stormtrooper-dragt! En perfekt udklædning til halloweenfesten eller børnefesten. Dit barn kommer aldrig til at ville tage den af! Stormtrooper Classic Børnekostume inkluderer en hvid overall med mønster á la Stormtrooper med beskyttelseskuldre. Bæltet på bukserne er delvis fyldt. Der medfølger endda en Stormtrooper-maske som dækker ansigtet.

Find kostumet hos Partyking

Stormtrooper børnekostume 450x450 - Star Wars kostume til børn

Stormtrooper børnekostume

Stormtrooper TFA Deluxe-kostumet inkluderer et jumpsuit og en ansigtsmaske. Dragten er en rummelig og skøn model. Den er hvid med sorte detaljer og har en let vatteret brystdel, der giver et vaskeægte stormtrooper-look. Ansigtsmasken er lavet af hvid plast med sorte detaljer. Den har huller ved øjnene og munden, og den sættes fast bag om hovedet med et stretch-bånd.

Find kostumet hos Partyking

Skærmbillede 2017 09 01 kl. 11.35.04 - Star Wars kostume til børn

Darth Vader kostume til børn

Darth Vader kostume med mange flotte detaljer på den sorte heldragt, samt smart kappe, bælte og maske.

Darth Vader kostume til børn

darth vader luksus børnekostume 324x450 - Star Wars kostume til børn

Darth Vader luksus børnekostume

“When I left you, I was but the learner. Now I am the master” – er blot et af de udtryk Darth Vader er kendt for. Og som enhver der er klædt ud som Darth Vader skal sige. Kostumet består af heldragt m. støvlecovers, kappe, bælte, handsker og maske.

Find kostumet hos Temashop

Yoda børnekostume star wars kostume til børn 450x450 - Star Wars kostume til børn

Yoda børnekostume

Du kan blive den næste jedimester, der er klar til at oplære den nye Obi-Wan Kenobi eller Luke Skywalker. Yoda-kostumet omfatter en maske, som har mange detaljer, en beige heldragt og et taljeskærf. Inkluderer: Heldragt, maske og skærf.

Find kostumet hos Partyking

Skærmbillede 2017 09 01 kl. 11.49.59 - Star Wars kostume til børn

Jedi kostume til børn

Tilslut dig modstandsbevægelsen og bekæmp The First Order som en modig Jedi! Lysværd medfølger IKKE.

Find Jedi kostume til børn hos Temashop

prinsesse leia kostume til børn 297x450 - Star Wars kostume til børn

Prinsesse Leia kostume

Kom til at ligne Prinsesse Leia fra Star Wars med denne smukke hvide kjole, og kæmp imod Galactic Empire.

Find kostumet hos Temashop

Chewbacca børnekostume 450x450 - Star Wars kostume til børn

Chewbacca børnekostume

Forvandl dit barn til en Wookie og lad ham eller hende spille en vigtig rolle i Star Wars-universet som en nær følgesvend til Han Solo.
Chewbacca Børnekostumet inkluderer en brun heldragt med en kunstig, men alligevel realistisk pels, en ansigtsmaske i latex, latexhandsker og latex bandolier med pose, der bæres over skuldrene.

Find kostumet hos Partyking

kaptajn phasma børnekostume 450x450 - Star Wars kostume til børn

Captain Phasma børnekostume

Lad dit barn bestemme over sin egen troopergruppe og få styr på enhver situation iført denne supersmarte Captain Phasma-dragt! Dragten ser præcis ud som den barske kaptajns, men med den forskel at den er blød, skøn og legevenlig. Hjælp dit barn med at forberede takketalen, for kommer den lille til festen iført dette kostume, vinder han eller hun garanteret førstepræmien!
Kostumet inkluderer et jumpsuit, en kappe og en ansigtsmaske. Dragten er en enkel og lige model. Den er sølvfarvet med grå og sorte tryk, hvorfor den efterligner Captain Phasmas rustning.

Find kostumet hos Partyking

anakin skywalker børnekostume 450x450 - Star Wars kostume til børn

Anakin Skywalker børnekostume

Et fedt Anakin Skywalker børnekostume til børnefesten. Hvor cool er det ikke lige at lege stjernekrig med vennerne? Anakin Skywalker-kostumet inkluderer en brun tunika med gråblå detaljer og et par matchende bukser med skoovertræk.

Find kostumet hos Partyking

star wars finn børnekostume 304x450 - Star Wars kostume til børn

Star Wars Finn børnekostume

Bliv den seje Finn fra Star Wars med dette deluxe kostume med 3D detaljer på overdelen. Kostumet består af bukser og bluse.

Find kostumet hos Temashop

Star Wars han solo børnekostume 300x450 - Star Wars kostume til børn

Han solo børnekostume

Han er smugler og en rumhelt! Kaptajnen af Millennium Falcon er en svær én at slå. Tag ud på mission og besejr den onde Darth Vader. Kostumet består af skjorte, vest og bukser med støvlecovers

Find kostumet hos Temashop

Star wars rey børnekostume 450x450 - Star Wars kostume til børn

Rey Skywalker børnekostume

En af galaksens sejeste, Rey Skywalker, er den perfekte dragt til den store Star Wars-fan i familien, som snart skal til udklædningsfest! Suppler gerne med et cool lyssværd for den ultimative effekt! Her får du et børnekostume, der indeholder en overdel, bukser, armbånd og bælte med hylster, altsammen i polyester.

Find kostumet hos Partyking

Darth Maul kostume 450x450 - Star Wars kostume til børn

Darth Maul børnekostume

Darth Maul-kostumet inkluderer en trykt sort og sølvfarvet tunika med hætte. Tunikaen fæstnes på bagsiden med velcrobånd, og den har elastik i halvdelen af ryggen for at give en større komfort. Desuden
medfølger der et par sorte bukser med elastik i taljen og sorte skoovertræk. Sidst men ikke mindst medfølger der en karakteristisk Darth Maul-maske med hul til øjne og næse. Masken dækker det forreste af ansigtet og fastgøres med elastikker på baghovedet.

Find kostumet hos Partyking

Boba fett børnekostume star wars kostumer til børn 450x450 - Star Wars kostume til børn

Boba Fett børnekostume

Hvilken Star Wars-gal rolling vil ikke elske at være klædt ud som den cool dusørjæger Boba Fett? Her har vi en lækker og bekvem dragt med trykte detaljer, som forestiller den populære karakters dragt. Med i købet følger der en sej ansigtsmaske. Sættet passer perfekt til udklædningsfester eller bare til hjemmebrug, når man har lyst til at lege.

Find kostumet hos Partyking

star wars rise of skywalker sith trooper kostume 450x450 - Star Wars kostume til børn

Star Wars Skywalker Sith trooper kostume

Kan du lide Star Wars? Ja, hvem kan ikke det? Tag denne cool Sith Trooper-dragt på! Den passer perfekt næste gang, der er Star Wars- eller rumtema til festen. Kostumet er en rød og sort Star Wars-dragt i meget høj kvalitet. Kostumet indeholder et jumpsuit og et par skoovertræk i polyester samt en halvmaske i plastik.

Find kostumet hos Partyking

Fandt du det Star Wars kostume til børn du ledte efter?

star wars kostume til børn - Star Wars kostume til børn

SE OGSÅ: Prinsesse Leia kostume til børn

SE OGSÅ: Darth Vader kostume til børn

SE OGSÅ: Star War – Yoda kostume til børn og voksne

Indlægget Star Wars kostume til børn indeholder affiliatelinks

 

 

 

 

 

pinit fg en rect red 28 - Star Wars kostume til børn

error: Content is protected !!