Star Wars kostume til børn

Har du et barn der er vild med Star Wars, så er et Star Wars kostume til børn da et oplagt kostume til den kommende fastelavnsfest eller til leg i hjemmet.

Et Star Wars kostume til børn kan bruges til mange forskellige anledninger.

Star Wars er en science-fiction saga, som foregår i “en fjern, fjern galakse for meget længe siden”.

Universet og fortællingen blev skabt af George Lucas, og den første film i serien så dagens lys i 1977. Siden da er der udkommet fler film, og fanskaren har vokset sig større og større.

Helt centralt for alle filmene er ”The Force”, eller på dansk ”Kraften”, der er en form for livskraft, som bor i alle levende væsner.

Kraften er stærkere hos nogen, og disse unikke individer, der er kendt som Jeddi-ridder, kan træne deres kraft og lære at manipulere med omgivelserne.

Klæd dig ud som din yndlingskarakter eller holde din egen galaksefest derhjemme. Find din udklædning her… and may the force be with you!

Star Wars udklædning er oplagt til både fastelavn, udklædning til fødselsdagen med Star Wars tema eller til leg i hjemmet. Der er efterhånden lavet mange forskellige bud på et flot Star Wars kostume til børn – både drenge og piger:

Skærmbillede 2017 09 01 kl. 11.25.23 - Star Wars kostume til børn

Stormtropper børnekostume

Gør dig klar til action, i dette flotte Stormtrooper kostume. Forsvar the First Order mod modstandsbevægelsen!

Find Stormtropper kostume til børn hos Temashop

Star wars storm trooper børnekostume 316x450 - Star Wars kostume til børn

Stormtrooper udklædning til børn

Stormtrooper udklædning er oplagt til både fastelavn, udklædning til fødselsdagen med Star Wars tema eller til temafesten med temaet “Star Wars”. Kostumet består af heldragt, bælte, handsker og 2-delt maske.

Find kostumet hos Temashop

star wars kostume til piger 343x450 - Star Wars kostume til børn

Star Wars kostume til piger

Dette er Stormtrooper kostume til piger er til pigen der er vild med Star Wars, men ikke ønsker at klæde sig ud i det klassiske stormtrooper kostume. Kostumet består af kjole, bælte, hat og knæstrømper.

Find kostumet hos Temashop

Skærmbillede 2017 09 01 kl. 11.35.04 - Star Wars kostume til børn

Darth Vader kostume til børn

Darth Vader kostume med mange flotte detaljer på den sorte heldragt, samt smart kappe, bælte og maske.

Darth Vader kostume til børn

darth vader luksus børnekostume 324x450 - Star Wars kostume til børn

Darth Vader luksus børnekostume

“When I left you, I was but the learner. Now I am the master” – er blot et af de udtryk Darth Vader er kendt for. Og som enhver der er klædt ud som Darth Vader skal sige. Kostumet består af heldragt m. støvlecovers, kappe, bælte, handsker og maske.

Find kostumet hos Temashop

Skærmbillede 2017 09 01 kl. 11.44.26 - Star Wars kostume til børn

Kylo Ren kostume

Fremdyrk din mørke side og hop i kostumet som den skræmmende og dystre Kylo Ren fra Star Wars-filmene. Kylo Ren, der oprindeligt var kendt som Ben Solo, blev første gang set i Star Wars: The Force Awakens. Han er den eneste søn af prinsesse Leia og Han Solo, og han blev trænet af sin jedi-onkel Luke Skywalker inden, han blev fristet af den mørke side af Kraften og bliver medlem af Knight of Ren.

Find Kylo Ren kostume hos Temashop

Skærmbillede 2017 09 01 kl. 11.49.59 - Star Wars kostume til børn

Jedi kostume til børn

Tilslut dig modstandsbevægelsen og bekæmp The First Order som en modig Jedi! Lysværd medfølger IKKE.

Find Jedi kostume til børn hos Temashop

Skærmbillede 2017 09 01 kl. 11.53.19 - Star Wars kostume til børn

Jedi ridder kostume til børn

Fægt med dit lyssværd som en rigtig jediridder! Med dette sæt får du alt det, der er nødvendigt for at blive en ægte jedi. Alt fra sværd til fletning! Så nu behøver du ikke engang at fikse dit eget hår for at få en ægte jedifrisure.

Find kostumet hos Coolstuff

Skærmbillede 2017 09 01 kl. 11.58.23 - Star Wars kostume til børn

Yoda kostume til børn

Bliv lige så klog som jedimesteren, Yoda. Dette kostume indeholder alt, hvad du har brug for – undtagen Yodas sindrige citater. Dem må du selv stå for!

Find Yoda børne kostume hos Coolstuff

prinsesse leia kostume til børn 297x450 - Star Wars kostume til børn

Prinsesse Leia kostume

Kom til at ligne Prinsesse Leia fra Star Wars med denne smukke hvide kjole, og kæmp imod Galactic Empire.

Find kostumet hos Temashop

Star wars prinsesse leia kostume 294x450 - Star Wars kostume til børn

Prinsesse Leia udklædning til børn

Et prinsesse Leia kostume til børn er populært til fastelavn eller udklædningsfesten med Star Wars tema og med dette kostume bliver du nemt klædt på som din yndlingskarakter fra Star Wars filmene.

Find hos Temashop

Chewbacca børnekostume 450x450 - Star Wars kostume til børn

Chewbacca børnekostume

Forvandl dit barn til en Wookie og lad ham eller hende spille en vigtig rolle i Star Wars-universet som en nær følgesvend til Han Solo.
Chewbacca Børnekostumet inkluderer en brun heldragt med en kunstig, men alligevel realistisk pels, en ansigtsmaske i latex, latexhandsker og latex bandolier med pose, der bæres over skuldrene.

Find kostumet hos Partyking

rey børne kostume 450x450 - Star Wars kostume til børn

 

Rey børnekostume

Med dette kostume forvandles barnet til den seje Rey fra filmen “Star Wars”. Hun kæmper for de gode i kampen mod de mørke kræfter. Lad barnet være med til at redde universet!
Kostumet inkluderer et jumpsuit med et blødt, brunt bælte med pyntetaske. Jumpsuitet har fastsyede grå stofdetaljer, der krydser foran og slutter ved hofterne. Der medfølger et par lyse ærmer samt et brunt armbånd.

Find kostumet hos Partyking

c 3po børnekostume 450x450 - Star Wars kostume til børn

C-3PO børnekostume

Er dit barn kæmpe Star Wars-fan som vil klæde sig ud som en cool Star Wars-karakter til børnefesten? De fleste er jo cool, også droiden C-3PO! Dette autentiske kostume får alle til at tabe næse og mund når dit barn træder ind til festen som den smarte C-3PO!
C-3PO Børnekostume inkluderer en guldfarvet heldragt med autentisk C-3PO-motiv med let polstrede dele og fastsyet skoovertræk forneden. Der medfølger matchende handsker og en plastmaske der dækker ansigtet. Masken har netstof ved øjnene som gør, at du kan se samt et lille hul ved munden. Der er også en hue som dækker bagsiden af hovedet og nakken, dvs. de dele som masken ikke dækker.

Find kostumet hos Partyking

kaptajn phasma børnekostume 450x450 - Star Wars kostume til børn

Captain Phasma børnekostume

Lad dit barn bestemme over sin egen troopergruppe og få styr på enhver situation iført denne supersmarte Captain Phasma-dragt! Dragten ser præcis ud som den barske kaptajns, men med den forskel at den er blød, skøn og legevenlig. Hjælp dit barn med at forberede takketalen, for kommer den lille til festen iført dette kostume, vinder han eller hun garanteret førstepræmien!
Kostumet inkluderer et jumpsuit, en kappe og en ansigtsmaske. Dragten er en enkel og lige model. Den er sølvfarvet med grå og sorte tryk, hvorfor den efterligner Captain Phasmas rustning.

Find kostumet hos Partykingezra kostume til børn 450x450 - Star Wars kostume til børn

Ezra børnekostume

Træd ind i rumeventyrenes verden, når du tager dette superseje Ezrakostume på! Dragten har fine detaljer i form af Ezras tilbehør, og den kommer garanteret til at imponere dine venner. Et morsomt kostume at bruge både til leg derhjemme og til fastelavns-/halloweenfesten!
Ezra-kostumet inkluderer et jumpsuit, et bælte, en rygsæk og en maske. Jumpsuitet er en stretchy og fleksibel model i farverne rød og brun. Den har påtrykte detaljer i gul og sort, som får det til at se ud som om, at du bærer Ezras dragt.

Find kostumet hos Partyking

anakin skywalker børnekostume 450x450 - Star Wars kostume til børn

Anakin Skywalker børnekostume

Et fedt Anakin Skywalker børnekostume til børnefesten. Hvor cool er det ikke lige at lege stjernekrig med vennerne? Anakin Skywalker-kostumet inkluderer en brun tunika med gråblå detaljer og et par matchende bukser med skoovertræk.

Find kostumet hos Partyking

star wars k 2so børnekostume 450x450 - Star Wars kostume til børn

Star Wars K-2SO Børnekostume

Den nye, lille ulidelige, men også sjove, droide K-2SO siger og gør hvad han har lyst til. Han er ligeglad med hvad alle andre synes. I dette seje kostume forvandles du til K-2SO. Perfekt til kostumefesten eller en fest med Star Wars-tema! Star Wars K-2SO Børnekostume er et sort jumpsuit med tryk og en sort maske med hul til øjnene.

Find kostumet hos Partyking

star wars darth maul børnekostume 330x450 - Star Wars kostume til børn

Darth Maul børnekostume

Klæd dig ud som den altid parate Sith herre Darth Maul. Omfavn den mørke side og bliv klar til kamp. Så er du lidt hævngerrig, er dette kostume lige noget for dig! “At last we will reveal ourselves to the Jedi. At last we will have revenge.” Muahahahaha! Kostumet indeholder maske, tunika og bukser.

Find kostumet hos Temashop

star wars poe x wing fighter kostume til børn 289x450 - Star Wars kostume til børn

Poe X-Wing Fighter børnekostume

Poe Dameron er en X-Wing Fighter i Star Wars filmen: The Force Awakens. Med dette kostume, kan du blive forvandlet om til jagerpiloten Poe. Klæd dig ud som Poe Dameron til fastelavn i dette flotte kostume, der består af en rød heldragt med print og medfølgende maske.

Find kostumet hos Temashop

star wars finn børnekostume 304x450 - Star Wars kostume til børn

Star Wars Finn børnekostume

Bliv den seje Finn fra Star Wars med dette deluxe kostume med 3D detaljer på overdelen. Kostumet består af bukser og bluse.

Find kostumet hos Temashop

Star Wars han solo børnekostume 300x450 - Star Wars kostume til børn

Han solo børnekostume

Han er smugler og en rumhelt! Kaptajnen af Millennium Falcon er en svær én at slå. Tag ud på mission og besejr den onde Darth Vader. Kostumet består af skjorte, vest og bukser med støvlecovers

Find kostumet hos Temashop

collage - Star Wars kostume til børn

Tilbehør til Star Wars kostume til børn

  1. Det fascinerende Darth Vader lyssværd har et gennemborende rødt blad, der lokker de unge Jedi over til den mørke side. Lys, bevægelsessensor og lydeffekter giver liv til den evige kamp! 
  2. Yoda maske. Bliv klog som en bog – eller en Jedimester – iført denne Yoda-maske. Et outfit bliver ikke lettere end dette! Men Yoda-stemmen må du altså selv fikse. Find masken hos Coolstuff.
  3. Slut dig til modstandsbevægelsen! Når du svinger Reys lyssværd, der er inspireret af Star Wars: Den sidste Jedi, kan du mærke hendes styrke i dine hænder. Lyssværdet har et blåt blad, der kan lyse, samt lydeffekter, der aktiveres ved bevægelse.
  4. Supplér dit kostume som Finn fra Star Wars: The Force Awakens med dette Blaster-våben. Man vil jo ikke være tomhændet, hvis man tilfældigvis løber ind i The First Order. Find det hos Coolstuff.

Fandt du det Star Wars kostume til børn du ledte efter?

star wars kostume til børn - Star Wars kostume til børn

SE OGSÅ: Prinsesse Leia kostume til børn

SE OGSÅ: Darth Vader kostume til børn

SE OGSÅ: Star War – Yoda kostume til børn og voksne

Indlægget Star Wars kostume til børn indeholder affiliatelinks

 

 

 

 

 

pinit fg en rect red 28 - Star Wars kostume til børn

error: Content is protected !!