Cruella de vil kostume til børn

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS
Et Cruella de vil kostume til børn er et oplagt kostume til fastelavn eller festen med Disney tema. Cruella de vil er kendt fra Disney filmen 101 Dalmatinere.

Klæd dig ud som en af Disneys ondeste skurke med et Cruella de vil kostume til børn.

Cruella de Vil er en skurk og fiktiv karakter der dukker op i Dodie Smith’s bog om 101 Dalmatinere (Hund og Hund i mellem). Hun er med i Disney s animerede film 101 Dalmatinere og forsættelsen 101 Dalmatinere II – Kvik på eventyr I London, samt tv-serien 101 Dalmatinere og Disney,s live-action film 101 Dalmatinere og 102 Dalmatinere, hvor hun bliver spillet af skuespillerinden Glenn Close.

I live-action filmene kidnapper Cruella 97 og 99 dalmatiner hvalpe, for at lave pelse ud af dem. I live-action-version afsløres det, at grunden til at Cruella vælger hvalpenes pels, er at når de korthårede hunde bliver ældre, bliver deres pels meget grove, og kan derfor ikke sælger så godt, som de fine, bløde pels modebranchen. Navet Cruella er en sammentrækning af ordet grusom og djævel.

Cruella de Vil er nem at genkende på hendes sorte kjole, hvor den øverste del typisk er dækket med en dalmatiner kappe. Håret er 2 farver, hhv. hvidt og sort.

Klæd dig ud som en af Disneys mest frygtede skurke med et af disse Cruella de Vil børnekostumer:

cruella de vil børnekostume 284x450 - Cruella de vil kostume til børn

Cruella de vil børnekostume

Din lille pige (eller dreng) kan nu give den som Disneys skurk Cruella De Vil, der elsker dalmatinere lidt for meget. Kostumet består af kjole med vest og handsker.

Find det hos Temashop

cruella de vil kostume til børn 450x450 - Cruella de vil kostume til børn

Cruella de vil kostume til børn

Hvilket barn elsker ikke små søde vovser? Cruella De Vil er også ret glad for hundehvalpe, dog måske på en lidt anden måde end de fleste børn. Cruella De Vil-kostumet inkluderer en kjole med sort overdel, rød nederdel og dalmatinermønster med et Cruella De Vil-tryk på maven. Derudover indgår der en matchende kappe med rødt smykke og et par røde fingerløse handsker. Køb en paryk og skab et komplet look.

Find kostumet hos Partyking

 

 

SE OGSÅ: Hunde kostume til børn

SE OGSÅ: Katte kostume til børn

SE OGSÅ: 101 Dalmatiner kostume til børn og voksne

 

Indlægget Cruella de vil kostume til børn indeholder affiliatelinks

pinit fg en rect red 28 - Cruella de vil kostume til børn

En mening om “Cruella de vil kostume til børn

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!