Cruella de vil kostume til børn

Et Cruella de vil kostume til børn er et oplagt kostume til fastelavn eller festen med Disney tema. Cruella de vil er kendt fra Disney filmen 101 Dalmatinere.

Klæd dig ud som en af Disneys ondeste skurke med et Cruella de vil kostume til børn.

Cruella de Vil er en skurk og fiktiv karakter der dukker op i Dodie Smith’s bog om 101 Dalmatinere (Hund og Hund i mellem). Hun er med i Disney s animerede film 101 Dalmatinere og forsættelsen 101 Dalmatinere II – Kvik på eventyr I London, samt tv-serien 101 Dalmatinere og Disney,s live-action film 101 Dalmatinere og 102 Dalmatinere, hvor hun bliver spillet af skuespillerinden Glenn Close.

I live-action filmene kidnapper Cruella 97 og 99 dalmatiner hvalpe, for at lave pelse ud af dem. I live-action-version afsløres det, at grunden til at Cruella vælger hvalpenes pels, er at når de korthårede hunde bliver ældre, bliver deres pels meget grove, og kan derfor ikke sælger så godt, som de fine, bløde pels modebranchen. Navet Cruella er en sammentrækning af ordet grusom og djævel.

Cruella de Vil er nem at genkende på hendes sorte kjole, hvor den øverste del typisk er dækket med en dalmatiner kappe. Håret er 2 farver, hhv. hvidt og sort.

Klæd dig ud som en af Disneys mest frygtede skurke med et af disse Cruella de Vil børnekostumer:

cruella de vil børnekostume 284x450 - Cruella de vil kostume til børn

Cruella de vil børnekostume

Din lille pige (eller dreng) kan nu give den som Disneys skurk Cruella De Vil, der elsker dalmatinere lidt for meget. Kostumet består af kjole med vest og handsker.

Find det hos Temashop

cruella de vil kostume til børn 450x450 - Cruella de vil kostume til børn

Cruella de vil kostume til børn

Hvilket barn elsker ikke små søde vovser? Cruella De Vil er også ret glad for hundehvalpe, dog måske på en lidt anden måde end de fleste børn. Cruella De Vil-kostumet inkluderer en kjole med sort overdel, rød nederdel og dalmatinermønster med et Cruella De Vil-tryk på maven. Derudover indgår der en matchende kappe med rødt smykke og et par røde fingerløse handsker. Køb en paryk og skab et komplet look.

Find kostumet hos Partyking

cruella børnekostume 327x450 - Cruella de vil kostume til børn

Cruella de vil kostume

Dette Cruella-kostume til piger består af en kjole, en kappe og et par handsker (sko ikke inkluderet). 
Den lange kjole er sort og har en stribe imiteret pels med dalmatiner-print i bunden. Den tages på som en t-shirt og er behagelig at bære. Kappen, der lukkes med velcro sidder om skuldrene og har på den ene side den plettede syntetiske pels og på den anden side en rød foring. Handskerne er lange og røde. 

Find kostumet hos Vegaoo

Parkostume Cruella mor og datter 364x450 - Cruella de vil kostume til børn

Cruella parkostume – mor og datter

Kostume til piger Cruella: Dette Cruella kostume til piger består af en kjole, en kappe og et par handsker (sko ikke inklusiv). Kjolen i sort er lang og uden ærmer pyntet med et stof stykke i hvidt med sorte prikker. Kappen er påsat med velkro med skulderen og er rød. Til at fuldende dette kostume medfølger et par røde handsker. 

Kostume til kvinder Cruella: Dette sexet Cruella kostume til kvinder består af 5 elemeter. En sort kjole i elastisk stof der når til knæet og har en slids der måler ca. 15 cm. Overdelen er døkket med hvidt stof der har sorte prikker som en rigtig dalmatiner. Et par smukke røde handsker medfølger til dette kostume. Du kan udsmykke dit håndled med et armbånd der matcher kraven på kjolen. Til at fuldende dette kostume medfølger et halsbånd i sort der lukkes med velcro. 

Find Cruella parkostume hos Vegaoo

SE OGSÅ: Hunde kostume til børn

SE OGSÅ: Katte kostume til børn

SE OGSÅ: Mor og barn kostume – Par kostume til forældre og børn

Indlægget Cruella de vil kostume til børn indeholder affiliatelinks

pinit fg en rect red 28 - Cruella de vil kostume til børn

error: Content is protected !!