Øl kostume til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er du på jagt efter et sjovt kostume til sidste skoledag, som sikrer dig en masse opmærksomhed? Så er et øl kostume til voksne lige sagen.

Iklædt i et øl kostume til voksne, er du sikker på at få en masse opmærksomhed til udklædningfesten.

Er du klar til sidste skoledag? De bedste kostumer til et brag af en dag  – Sidste skoledag – et højdepunkt for alle, der vinker farvel til skolebænken! Sidste skoledag er og bliver en festdag, hvor den gerne må få fuld skrue iført et festligt kostume. Sidste skoledag er dagen, hvor der skal festes igennem, og både dag og nat byder på fest som aldrig før. Og feststemningen ryger helt til tops, når der bliver festet til den lyse morgen i sjove og underholdende sidste skoledags kostumer.

Sidste skoledag er et vidt begreb, der er jo en sidste skoledag for folkeskoler, gymnasier, aftenskoler osv., alle studerene vil på sigt deltage i en “sidste skoledag” uanset uddanelse. Det er dog noget ekstra særligt for de mange niende klasser i folkeskolen. Det er jo første gang man oplever en sidste skoledag. Formentlig er det også den længste sammenhængene skoleperiode uden sabbatår og andre pauser, som er ved at være afsluttet. Så selvfølgelig skal det fejres! Til den særlige dag er der opstået nogle traditioner, som måske ikke giver meget mening, men alligevel altid er en del af elevernes sidste skoledag.

Sidste skoledag er ofte også lig med at der indtages en masse øl. Og hvorfor kun drikke øl? Når du kan klæde dig ud som en øl eller endnu bedre klæde dig ud som øl mand/kvinde, som hjælper det tørstende folk?

 

øl kostume til voksne alkohol kostume beer man udklædning superhelt kostume rusfest kostume

BeerMan kostume til voksne

Hvilken genial idé at klæde sig ud som Beer Man til næste kostumefest. Det er nemlig sådan, at denne figur er en slags superhelt, deraf kappen. Han befinder sig for det meste til fester og kostumefester, for at ingen skal opdage ham. Det han gør er, at han tager alles øl til festen, uden at de opdager det, og så drikker han dem selv. Det er jo en helt, for så slipper alle andre for tømmermænd dagen efter. Right? 

Find kostumet hos PartyKing

 

øl jakkesæt øl udklædning øl udklædning rusfest kostume

Øl jakkesæt

Det eneste, der er bedre end at drikke en kølig øl på en varm sommerdag, er at klæde sig ud som en kølig øl på en varm sommerdag. Med dette naturtro kostume dukker du op til festen som en skummende pilsnerøl, og ja, selvfølgelig har slipset en indbygget oplukker!

Find kostumet hos Partyking

 

øl superhelte kostume til voksne øl udklædning superhelte kostume

Øl superhelte kostume

Nogen vil måske være en superhelt, fordi superhelte kan flyve, eller fordi de er superstærke, men ikke dig. Du vil være den vigtigste superhelt af dem alle, nemlig ølsupermanden. Her kommer han!

Find kostumet hos PartyKing

 

i love beer kostume til voksne - Øl kostume til voksne

I love beer kostume

I Love Beer-kostumet er en grøn dragt i én stykke, der forestiller en ølflaske i kæmpeformat. På toppen har dragten et guldfarvet parti, der skal forestille en kapsel. Brystpartiet er ovalt med teksten “I (hjerte/love) Beer”. Denne dragt passer perfekt som et overraskelsesmoment til den nybagte 16-årige, der endelig er gammel nok til at må købe øl.

Find kostumet hos Partyking

beer woman kostume - Øl kostume til voksne

Beer woman kostume

Alle superhelte har en slags superkraft. De kan være superstærke, flyve eller løbe lige så hurtigt, som du kan blinke med øjet. Men denne superheltinde har en virkelig unik superkraft. Hun sørger for, at ingen går tørstige fra festen, og nu kan du forvandle dig til denne heltinde via dette seje superheltekostume!
Beerwoman-kostumet består af en blå og hvid kjole, som bærer teksten “BEER” på brystet mod en hvid baggrund. Desuden indgår der en rød kappe og et gult bælte, som har to dåseholdere.

Find kostumet hos Partyking

beer man kostume til voksne 524x1024 - Øl kostume til voksne

Beer man kostume

Forvandl dig til festens egen øl-superhelt! Når der ikke er mere øl, suser du bare ind som et lyn og forsyner dine tørstige venner med et par kolde, iklædt denne cool superheltedragt!
Beerman-kostumet består af en blå dragt med fake muskler og beige ærmer. Dragten kommer med underbuksetryk i rødt og gult og har en rød kappe bagtil. På dragten finder man også et sort tryk med “Beer” mod en hvid baggrund. Der medfølger ligeledes en “Beer” kopholder med plads til to dåser.

Find kostumet hos Partyking

lglas kostume til voksne 450x450 - Øl kostume til voksne

Ølglas kostume til voksne

Få tænderne til at løbe i vand på alle dine venner, når du ankommer til festen udklædt som et koldt glas øl! De mange bobler, skummet og den dejlige gyldenbrune farve vil gøre dig til et fantastisk syn, og det vil være tydeligt, at du er lidt af en festprins (eller -prinsesse). Her får du et kostume i polyester og i størrelsen one size til voksne. Det forestiller et glas øl.

Find kostumet hos Partyking

Super beer man kostume 450x450 - Øl kostume til voksne

Super beer man kostume

Du kender Supermand, Batman og Spiderman, men har du mødt den sejeste superhelt af alle? Han hedder Super Beer Man, og han har store muskler, et bælte til øl og han elsker at feste!
Super Beer Man Kostume indeholder en heldragt med syede muskler, en kappe, et hylster, et bælte og en kasket. På brystet står der “Beer Man”.

Find kostumet hos Partyking

 

lflaske kostume 425x450 - Øl kostume til voksne

Ølflaske kostume

Sjov øl kostume der får dig til at ligne en stor øl – perfekt til sidste skoledag eller karneval. Med dette kostume er du sikker på at tiltrække en masse sjov opmærksomhed. 

Find kostumet hos Temashop

 

lflaske kostume 1 - Øl kostume til voksne

Ølflaske Kostume

Aftenens festlige indslag vil være en kæmpe ølflaske! Så trop op i dette underholdende kostume og vær klar til sjov!

Find kostumet hos Temashop

lhjul kostume - Øl kostume til voksne

The wheel of beer kostume

Vil du have et lidt sjovere forslag til sjovere partylege som du og vennerne kan prøve? Elsker du og vennerne også øl? Så er dette kostume i form af et såkaldt “Wheel of Beer” perfekt til næste fest. Drej hjulet for at få kommandoer som “Beer for all” eller “Sing a beer song” og glem alt om de gamle triste lege. Leg ølleg i stedet! Dette kostume med motiv af The Wheel of Beer er lavet i polyester og plast. Det kommer som et drejende hjul, der tages på maven.

Find kostumet hos Partyking

 

oktoberfest mand udklædning oktoberfest drag kostume til voksne kostumeuniverset

Drag Oktoberfest kostume

Beer in Boobs! Skønt kostume til mænd med hang til drag universet og som elsker oktoberfest og alle andre fester med øl og tysk slagermusik. 

Find kostumet hos Partyking

 

Fandt du det helt rigtige øl kostume til voksne?

ølkostume til voksne øl kostume oktoberfest beer udklædning alkohol kostume superhelt oktoberfest ølfest udklædning til mand

 

SE OGSÅ: Flaskekjoler og andre sjove drikkekostumer

SE OGSÅ: Suicide squad kostume til voksne

SE OGSÅ: Oktoberfest kostume til mænd

SE OGSÅ: Oktoberfest kostume til kvinder

 

Indlægget Øl kostume til voksne indeholder affiliatelinks

2 meninger om “Øl kostume til voksne

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!