Øl kostume til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er du på jagt efter et sjovt kostume til sidste skoledag, som sikrer dig en masse opmærksomhed? Så er et øl kostume til voksne lige sagen.

Iklædt i et øl kostume til voksne, er du sikker på at få en masse opmærksomhed til udklædningfesten.

Er du klar til sidste skoledag? De bedste kostumer til et brag af en dag  – Sidste skoledag – et højdepunkt for alle, der vinker farvel til skolebænken! Sidste skoledag er og bliver en festdag, hvor den gerne må få fuld skrue iført et festligt kostume. Sidste skoledag er dagen, hvor der skal festes igennem, og både dag og nat byder på fest som aldrig før. Og feststemningen ryger helt til tops, når der bliver festet til den lyse morgen i sjove og underholdende sidste skoledags kostumer.

Sidste skoledag er et vidt begreb, der er jo en sidste skoledag for folkeskoler, gymnasier, aftenskoler osv., alle studerene vil på sigt deltage i en “sidste skoledag” uanset uddanelse. Det er dog noget ekstra særligt for de mange niende klasser i folkeskolen. Det er jo første gang man oplever en sidste skoledag. Formentlig er det også den længste sammenhængene skoleperiode uden sabbatår og andre pauser, som er ved at være afsluttet. Så selvfølgelig skal det fejres! Til den særlige dag er der opstået nogle traditioner, som måske ikke giver meget mening, men alligevel altid er en del af elevernes sidste skoledag.

Sidste skoledag er ofte også lig med at der indtages en masse øl. Og hvorfor kun drikke øl? Når du kan klæde dig ud som en øl eller endnu bedre klæde dig ud som øl mand/kvinde, som hjælper det tørstende folk?

 

lflaske kostume 425x450 - Øl kostume til voksne

Ølflaske kostume

Sjov øl kostume der får dig til at ligne en stor øl – perfekt til sidste skoledag eller karneval. Med dette kostume er du sikker på at tiltrække en masse sjov opmærksomhed. 

Find kostumet hos Temashop

 

lflaske kostume 1 - Øl kostume til voksne

Ølflaske Kostume

Aftenens festlige indslag vil være en kæmpe ølflaske! Så trop op i dette underholdende kostume og vær klar til sjov!

Find kostumet hos Temashop

 

Fandt du det helt rigtige øl kostume til voksne?

ølkostume til voksne øl kostume oktoberfest beer udklædning alkohol kostume superhelt oktoberfest ølfest udklædning til mand

 

SE OGSÅ: Flaskekjoler og andre sjove drikkekostumer

SE OGSÅ: Suicide squad kostume til voksne

SE OGSÅ: Oktoberfest kostume til mænd

SE OGSÅ: Oktoberfest kostume til kvinder

 

Indlægget Øl kostume til voksne indeholder affiliatelinks

2 meninger om “Øl kostume til voksne

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!