Among Us kostume til børn og teenager

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Har du et barn eller teenager der er helt vild med Among Us? Så er et Among Us kostume til børn da lige sagen til fastelavn, Halloween eller leg i hjemmet.

Et Among Us kostume til børn og teenager sikrer underholdning i flere timer og et rigtig gamer kostume. 

Among Us‘ er et computerspil til computere, telefoner og tablet. ‘Among Us’ er et spil – eller en leg – hvor det gælder om at regne ud, hvem der er forræderen, og hvem der er de allierede. I al sin enkelthed er ‘Among Us’ et multiplayer-spil, hvor fire til ti spillere befinder sig på et rumskib. Hver spiller får enten tildelt en rolle som “besætningsmedlem” eller “bedrager”. Det kan enten være en gruppe venner du spiller med, eller totalt fremmede på internettet.

 

Among us kostumer er oplagt til når der skal leges Among Us derhjemme. Among Us kostumer findes i flere flotte farver, er I flere venner der skal til udklædningsfest kan I ankomme i hver jeres farve. 

Among Us børnekostumer gamer kostume 1024x576 - Among Us kostume til børn og teenager

Among Us børnekostumer

Nu kan du forvandle barnet derhjemme til et besætningsmedlem på en rumfærge – eller en bedrager. Det perfekte kostume til teenageren, der er vild med computer- og mobilspil, såsom det populære spil “Among Us”. Sættet indeholder en jumpsuit, en taske samt en hovedbeklædning med en blank plastfilm foran ansigtet, som man ikke kan se igennem, hvilket betyder, at det altså ikke er muligt at se ud, når hovedbeklædningen er på!

Find Among Us kostumer i flere farver hos Temashop

 

SE OGSÅ: Minecraft kostume til børn

SE OGSÅ: Squid game kostumer

SE OGSÅ: South Park kostumer

SE OGSÅ: Alex Legends kostume til børn

Indlægget Among Us kostume til børn og teenager indeholder affiliatelinks til troværdige danske webshops

 

error: Content is protected !!