Hulk kostume til voksne – Et avengers kostume

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er du vild med Hulk og de andre superhelte fra Avengers, så er et grønt Hulk kostume til voksne da et oplagt kostume til den kommende fastelavnsfest.

Med et Hulk kostume til voksne har du et sejt kostume til den kommende fastelavnsfest, karneval eller festen med Marvel tema.

Hulk er en amerikansk superhelt der så dagens lys i den første Hulk film fra 2003. Filmen om Hulk og hele universet omkring de seje Avengers superhelte, er baseret på Marvels tegneseriefigurer – hvor Hulk er en af dem. Den første film om Hulk handler om Edward Norton, en frustreret forsker, der tilfældigvis er blevet sprøjtet med en masse gamma-stråler og nå ja… bliver grøn, når han bliver for rasende. er denne gang flygtet til Brasilien for at meditere og få kontrol over sin vejrtrækning og dermed også sit aggressive alter ego. I The Incredible Hulk filmen er Edward flygtet til Brasilien for at deltage i et kursus i selvbeherskelse. Det bliver dog hurtigt afbrudt, da han viser for stor uforsigtighed på tapperiet, hvor han arbejder, og snart indhenter fortiden samt et dusin soldater ham, hvorfor han er nødsaget til at rejse hjem til USA, hvor det hele startede. Efter at have mødt sin gamle kæreste Betty Ross står Hulk nu over for svigerfar Thaddeus Ross alias general Thunderbolt samt hans nyeste diabolske kreation.

Hulk kostume til børn

Kort sagt er Hulk en vaskeægte amerikansk superhelt – der med hjælp fra andre superhelte, ofte får has på de skurke der ligger store skumle planer. 

Hulks uniform er inspireret af den grønne farve som hele historien om Hulk, handler om. Og så er han jo en kæmpe, et gigantisk grønt muskelbundt i bar overkrop og lilla bukser. 

Der er efterhånden lavet mange forskellige bud på et flot Hulk kostume til voksne:

 

Hulk Deluxe Kostume til voksne 264x450 - Hulk kostume til voksne - Et avengers kostume

Hulk Deluxe Kostume til voksne

Du kan blive den bedste superhelt til festen med dette fine Hulk kostume. Med denne udklædningsdragt forvandler du barnet til Hulken. Din øjesten bliver nu en del af slænget fra “Avengers”, så det er tid til at redde verden! Dette er en supersej dragt til næste udklædningsfest.

Find Hulk voksenkostume hos Temashop

Marvel Hulk Kostume 300x450 - Hulk kostume til voksne - Et avengers kostume

Find kostumet hos Temashop 

Hulk Deluxe Kostume  292x450 - Hulk kostume til voksne - Et avengers kostume

Hulk Deluxe voksenkostume

Med denne udklædningsdragt forvandler du dig til Hulken. Du bliver nu en del af slænget fra “Avengers”, så det er tid til at redde verden! Dette er en supersej dragt til næste udklædningsfest. Kostumet er komplet med muskler i heldragter, støvlecovers og maske, så du undgår at smøre hele hovedet ind i grøn farve.

Find kostumet hos Temashop

 

Fandt du det rigtige Hulk kostume til voksne?

Hulk kostume til voksne - Hulk kostume til voksne - Et avengers kostume

 

LÆS OGSÅ: Captain America kostume til børn

LÆS OGSÅ: Avengers End Game kostume til børn

LÆS OGSÅ: Iron man kostume til børn

LÆS OGSÅ: Avengers kostume til voksne

Hulk kostume til voksne indeholder affiliatelinks til troværdige danske webshops

error: Content is protected !!