Påske kostume til børn og baby

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Skal dit barn årets påskefest, hvor gæsterne gerne må komme udklædt? Så er et påske kostume til børn lige sagen og det kan også sagtens bruges i andre anledninger.

Påske betegner både den jødiske højtid, Pesach, der fejrer jødernes udvandring fra Ægypten, og den vigtigste og ældste kristne højtid, der markerer Jesus’ død og opstandelse. 

Idag er det nok ikke så mange der har Jesus i tankerne ved påsketid, ofte handler tankerne mere om nogle samlede fridage, påskeæg og påskefrokoster. Og siden Jesus´død er der da også kommet flere forskellige traditioner til påsken, som f.eks. at lave gækkebreve, æggejagt, besøg af påskeharen, påskeæg, påskefrokoster og den årlige påskebryg, må selvfølgelig ikke glemmes.

Påsken i Danmark fejres i mange danske hjem med en påskefrokost med mange traditionelle påskeretter som lam, æg, laks, sild på bordet, samt øl (gerne den særlige påskeøl) og snaps. I påskedagene bliver der også spist meget chokolade i Danmark – oftest i form af påskeæg i ren chokolade, marcipanæg eller chokoladekurve.

Traditionen med at give påskeæg er forbundet med gækkebrevet, der går helt tilbage til 1600-tallet. En anden hyggelig påsketradition, som praktiseres af mange danske børnefamilier, er at male æg.

Er dit barn inviteret til påskefest hvor udklædning er obligatorisk, eller ønsker han/hun sig et kostume der passer til højtiden, så har vi samlet et udvalg af påske kostumer til børn:

kanin kostume til børn kanin kostume til baby babykostume plyskanin gaveinspiration fastelavnskostume til 2 årig

Tyk kanin kostume til de mindste

Klæd junior ud som en dejlig vamset tyk kanin der er lige til at ae og kæle. Kanin kostumet består af en heldragt med hætte. Kostumet er til de mindste, størrelse 1-3 år. 

Find kanin kostumet hos Temashop

Skærmbillede 2019 03 29 kl. 00.51.13 629x1024 - Påske kostume til børn og baby

Kylling børnekostume

Kykkeli’kyyyh! Den lille høne klukker rundt og er klar til sjov og ballade. Ifør dig denne fine heldragt og forvandl dig om til en sød lille kylling.

Find kostumet hos Temashop

SE OGSÅ: Kanin kostume til børn

SE OGSÅ: Påskeheks kostume til børn

SE OGSÅ: Kylling kostume til børn og baby

Indlægget Påske kostume til børn indeholder affiliatelinks

error: Content is protected !!