Påske kostume til børn

Skal dit barn årets påskefest, hvor gæsterne gerne må komme udklædt? Så er et påske kostume til børn lige sagen og det kan også sagtens bruges i andre anledninger.

Påske betegner både den jødiske højtid, Pesach, der fejrer jødernes udvandring fra Ægypten, og den vigtigste og ældste kristne højtid, der markerer Jesus’ død og opstandelse. 

Idag er det nok ikke så mange der har Jesus i tankerne ved påsketid, ofte handler tankerne mere om nogle samlede fridage, påskeæg og påskefrokoster. Og siden Jesus´død er der da også kommet flere forskellige traditioner til påsken, som f.eks. at lave gækkebreve, æggejagt, besøg af påskeharen, påskeæg, påskefrokoster og den årlige påskebryg, må selvfølgelig ikke glemmes.

Påsken i Danmark fejres i mange danske hjem med en påskefrokost med mange traditionelle påskeretter som lam, æg, laks, sild på bordet, samt øl (gerne den særlige påskeøl) og snaps. I påskedagene bliver der også spist meget chokolade i Danmark – oftest i form af påskeæg i ren chokolade, marcipanæg eller chokoladekurve.

Traditionen med at give påskeæg er forbundet med gækkebrevet, der går helt tilbage til 1600-tallet. En anden hyggelig påsketradition, som praktiseres af mange danske børnefamilier, er at male æg.

Er dit barn inviteret til påskefest hvor udklædning er obligatorisk, eller ønsker han/hun sig et kostume der passer til højtiden, så har vi samlet et udvalg af påske kostumer til børn:

Skærmbillede 2019 03 29 kl. 01.07.02 - Påske kostume til børn

Blomst kostume til baby

Dette blomsterkostume til babyer består af en heldragt, en hætte og 2 stk fodtøj. Heldragten er helgrøn i blødt stof. Der er grønne satinblade syet ind i halsen af kostumet. Kostumet lukkes i ryggen med en lynlås, men er også til at åbne i bunden hvis du skal skifte din baby. 
Hætte består af blomsten. Der er pink satinagtige blade fastgjort rundt om ansigtet. Hætten lukkes under hagen med velcro. 

Find kostumet hos Vegaoo

 

kanin kostume til børn kanin kostume til baby babykostume plyskanin gaveinspiration fastelavnskostume til 2 årig

Tyk kanin kostume til de mindste

Klæd junior ud som en dejlig vamset tyk kanin der er lige til at ae og kæle. Kanin kostumet består af en heldragt med hætte. Kostumet er til de mindste, størrelse 1-3 år. 

Find kanin kostumet hos Temashop

kanin barn kigurumi 1 - Påske kostume til børn

Kanin kigurumi til børn

Lad dine børn blive mere pelsede end nogensinde, når de bærer denne herlige kanindragt.
Kigurumien består af en lyserød kanindragt med hvid mave og pelset bryst. Dragten lukkes med knapper foran og har en hætte til hovedet, som består af et kaninhoved med ører, næse, øjne og mund.

Find kostumet hos Partyking

Skærmbillede 2019 03 29 kl. 00.51.13 629x1024 - Påske kostume til børn

Kylling børnekostume

Kykkeli’kyyyh! Den lille høne klukker rundt og er klar til sjov og ballade. Ifør dig denne fine heldragt og forvandl dig om til en sød lille kylling.

Find kostumet hos Temashop

ride on påske kostume til børn - Påske kostume til børn

Ridende høne børne kostume

Med dette seje kostume bliver du kvarterets sjoveste påskekylling! Vælg det i stedet for almindeligt påsketøj og bliv en klukkende succes! Ingen kan modstå en sød, lille høne, som banker på og ønsker god påske. Kostumet passer også perfekt til diverse udklædningsfester. Hvilken ankomst at komme ridende på en høne! Kostumet udgøres af en høne med falske ben. Hønen er holdt i farverne hvid, gul og rød. Kostumet sidder desuden fast via hvide skulderbånd og giver illusionen af, at du rider rundt på en høne.

Find kostumet hos Partyking

påske heks kostume til børn 1 - Påske kostume til børn

Påskeheks kostume til børn

Er det tid til at besøge Bloksbjerg kan man ikke være iklædt hvad som helst. Med dette flotte hekskostume vil dit barn smelte galant ind i heksemængden! Klassisk Heksekostume til Børn indeholder en sort, ærmeløs kjole med tværgående søm i livet samt et rød- og hvidternet hovedtørklæde.

Find kostumet hos Partyking

påskeherre kostume til børn - Påske kostume til børn

Påskeherre kostume

Det er kun få gange om året, at børnene har mulighed for at tigge slik af naboerne, og påske er en af dem. Selvfølgelig skal dit barn derhjemme ikke gå glip af gratis slik, så klæd dit barn ud som en ægte påskeherre i dette fine outfit! Påskeherre-kostumet indeholder en sort vest med knapper foran og et par matchende sorte bukser med elastik i taljen.

Find kostumet hos Partyking

Skærmbillede 2019 03 29 kl. 01.09.15 885x1024 - Påske kostume til børn

Kylling parkostume til voksen og barn

Kyllingekostume til voksne består af en dragt, en hovedbeklædning samt et par fødder. Hovedbeklædningen lukkes med velcro og har syntetiske fjer påsat. Kyllingekostume til børn består af en dragt, fødder og en hovedbeklædning. Fødderne er orange og hovedbeklædningen er gul og forestiller et kyllingehoved. Skal du klædes ud sammen med dit barn til påske eller karneval er dette parkostume perfekt. 

Find kostumerne hos Vegaoo

SE OGSÅ: Kanin kostume til børn

SE OGSÅ: Påskeheks kostume til børn

SE OGSÅ: Kylling kostume til børn og baby

Indlægget Påske kostume til børn indeholder affiliatelinks

pinit fg en rect red 28 - Påske kostume til børn

error: Content is protected !!