Kylling kostume til børn og baby

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er I på udkig efter et sjovt og humoristisk kostume til barnet til fastelavnsfesten, så er et kylling kostume til børn og baby helt sikkert lige sagen.

Til fastelavn slår vi “katten af tønden”? Og hvorfor slår vi katten af tønden? Jo svaret ligger i at denne festlige begivenhed, er en gammel tradition. Den stammer helt tilbage fra før kristendommen, hvor ritualet var at en person klædt som sommer, skulle kæmpe og besejre en person, klædt som vinter. Det var symbolet på at vinteren var slut og foråret og sommeren var på vej. Først senere er traditionen med udklædning, god mad og festligheder, inddraget i traditionen om at markerer at den religiøse faste, er overstået.

Traditionen med at slå katten af tønden, stammer fra landet af, hvor det i gamle dage blev betragtet som sjovt at putte en levende kat i en tønde og slå løs, indtil tønden gik i stykker og katten løb derfra, hvis ikke den ikke var så lemlæstet, at den ikke kunne komme derfra. Denne barbariske tradition kommer af at vi dengang ikke havde den samme forståelse for dyr og dyrevelfærd, samt at katten blev betragtet som noget ondt – den var heksens tro følgesvend.

Heldigvis putter vi ikke længere katte eller andre dyr i tønderne til fastelavn. Ofte er tønderne fyldt med gode sager. Men vi slår stadig katten af tønden og kroner en kattedronning og en kattekonge i forbindelse med fastelavn.

Skal dit barn skal klædes ud som en kylling, findes der flere gode bud på et kyllinge kostume. Kylling kostumer til børn er oplagt til både fastelavn, udklædning til fødselsdagen eller til leg derhjemme. Der er efterhånden lavet flere flotte bud på et kylling børnekostume og et kylling kostume er både til drenge og piger:

kylling baby kostume 694x1024 - Kylling kostume til børn og baby

Kylling babykostume

Skal din baby ikke være kylling til næste fastelavn? Dette søde kostume er i hvert fald et kæmpe hit! Sødt kylling kostume de består af en heldragt og en hovedbeklædning.

Find kostumet hos Temashop

Fandt du det kylling kostume du ledte efter?

kylling kostumer til børn 1024x328 - Kylling kostume til børn og baby

SE OGSÅ: Kylling kostume til voksne

SE OGSÅ: Dyrekostumer til babyer, børn og voksne

Indlægget Kylling kostume til børn indeholder affiliatelinks

 

3 meninger om “Kylling kostume til børn og baby

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!