Kylling kostume til voksne

Er du på udkig efter et sjovt kostume? Så er et kylling kostume til voksne, et oplagt kostume til den kommende fastelavn, temafest eller til karneval.

Til fastelavn slår vi “katten af tønden”? Og hvorfor slår vi katten af tønden? Jo svaret ligger i at denne festlige begivenhed, er en gammel tradition. Den stammer helt tilbage fra før kristendommen, hvor ritualet var at en person klædt som sommer, skulle kæmpe og besejre en person, klædt som vinter. Det var symbolet på at vinteren var slut og foråret og sommeren var på vej. Først senere er traditionen med udklædning, god mad og festligheder, inddraget i traditionen om at markerer at den religiøse faste, er overstået.

Traditionen med at slå katten af tønden, stammer fra landet af, hvor det i gamle dage blev betragtet som sjovt at putte en levende kat i en tønde og slå løs, indtil tønden gik i stykker og katten løb derfra, hvis ikke den ikke var så lemlæstet, at den ikke kunne komme derfra. Denne barbariske tradition kommer af at vi dengang ikke havde den samme forståelse for dyr og dyrevelfærd, samt at katten blev betragtet som noget ondt – den var heksens tro følgesvend.

Heldigvis putter vi ikke længere katte eller andre dyr i tønderne til fastelavn. Ofte er tønderne fyldt med gode sager. Men vi slår stadig katten af tønden og kroner en kattedronning og en kattekonge i forbindelse med fastelavn.

Et kylling kostume er et kostume til dig, som elsker at have det sjovt og som ikke er bange for at skeje dig ud fra de andre.

Skal du klædes ud som kylling, findes der mange gode bud på et kylling kostume. Kylling kostume til voksne er oplagt til både fastelavn, udklædning til fødselsdagen med dyretema eller til karneval, festival, sidste skoledag eller rusfest. Der er efterhånden lavet flere flotte bud på et kylling voksenkostume:

kylling voksenkostume - Kylling kostume til voksne

Kylling voksenkostume

Kyllingekostume er et kostume der skiller sig ud og forestiller en kylling. Den gule overall er forsynet med en hue som forestiller et kyllingehoved med røde øjne og rødt næb. Læggene er rød- og hvidstribet og ender i røde overtræk som dækker dine fødder. 

Find kostumet hos PartyKing

kylling påske kostume til voksne 914x1024 - Kylling kostume til voksne

Kylling heldragt til voksne

Pip pip – hop i dette kostume til påskebryggens release, hvor alle får pip på hjernen! Dette kostume er perfekt til når påskebryggen udkommer, den sjove temafest eller måske en tur på en af årets mange festivaler. Kostumet består af en heldragt med hætte.

Find kostumet hos Temashop

kylling voksen kostume - Kylling kostume til voksne

Kylling kostume

Dette budgetvenlige kostume indeholder et gult jumpsuit med orange kyllingefødder, rød hale og et kyllingehoved på hætten. Jumpsuitet har lynlås og et åbent hul til dit ansigt. Dragtens fødder består af skoovertræk uden såler, hvorfor du kan have dine egne sko på, når du bærer dragten.

Find kostumet hos Partyking

kylling maskot kostume til voksne - Kylling kostume til voksne

Kylling maskot kostume

Med dette kostume, bliver det svært for de andre deltagere at gætte hvem der gemmer sig bag udklædningen. Kyllingemaskot-kostumet indeholder en gul heldragt med lille rød hale, matchende hånd- og skoovertræk samt et stort, blødt kyllingehoved med net for øjnene som du ser ud gennem.

Find kostumet hos Partyking

kylling kostume 699x1024 - Kylling kostume til voksne

Kylling udklædning til voksne

Kan du gale som en hane? Nu kan du blive festens store midtpunkt som den gule kylling, der spreder smil og godt humør til påske og karneval.

Find kostumet hos Temashop

plys kylling kostume til kvinder påske kostume voksne

Kylling voksenkostume

Pip, pip…” siger den lille kylling. Vil du gerne være kylling til næste fest, så ifør dig denne skønne og plyssede kyllinge heldragt med heldragt og fine detaljer og hætte. Kostumet er helt perfekt til påske, temafesten, sidste skoledag eller måske som straf i et væddemål.

Find kostumet hos Temashop

carry me kylling kostume til voksne 745x1024 - Kylling kostume til voksne

Carry on kylling kostume til voksne

Istedet for at klæde dig ud som en kylling, kan du også ankomme til temafesten på en kylling. Kostumet består af buksedelen med kylling og ben.

Find kostumet hos Temashop

 

kyllingelår kostume mad kostume til voksne kylling kostume

Kyllingelår kostume

Er du lige til at spise? Hvis din livret er kylling, og du overhovedet ikke kan tænke på noget andet, så er der måske ikke så meget tvivl om, hvad du skal klæde dig ud som til næste halloween eller udklædningsfest? Kyllingelår Kostume er et sindssygt kostume, som får dig til at ligne et kyllingelår. Dragten er fremstillet i polyester og fås i størrelsen one size for voksne. Bemærk, at kun selve kyllingelåret medfølger, ikke sko, bukser og trøje. Dragten er nem at tage på og ser nogenlunde ens ud foran og bagpå.

Find kostumet hos PartyKing

Fandt du det kylling kostume til voksne du ledte efter?

kyllingkostume til voksne 1024x355 - Kylling kostume til voksne

SE OGSÅ: Kylling kostume til børn og baby

SE OGSÅ: Påske kostume til voksne

SE OGSÅ: Påske heks kostume til voksne

 

 

Indlægget Kylling kostume til voksne indeholder affiliatelinks

 

 

 

pinit fg en rect red 28 - Kylling kostume til voksne

2 meninger om “Kylling kostume til voksne

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!