Belle kostume til børn

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Har du et barn der er vild med Belle fra Skønheden og Udyret, så er et Belle kostume til børn et oplagt kostume til den kommende fastelavnsfest eller til leg i hjemmet.

Drømmer din prinssese også om at være klædt ud som Belle til fastelavn? Skønheden og udyret er en kendt Disney-tegnefilm fra 1991, om den smukke Belle, der bliver holdt fanget af et frygteligt monster.

Til trods for at Skønheden og Udyret har nogle år på bagen, er Belle stadig en populær figur, der blandt andet optræder blandt Disney prinsesserne.

Belle kostume er oplagt til både fastelavn, udklædning til fødselsdagen med Belle tema eller til leg i hjemmet. Der er efterhånden lavet mange forskellige bud på et flot Belle kostume til børn, se bare med her:

tornerose og bell udkl dning 2 1 - Belle kostume til børn

Belle og Tornerose kostume

“TORNEROSE” og “BELLE” vendbar udklædningsdragt med diadem. Er det svært at vælge hvilken af disse Disney karakterer der er favoritten eller elsker dit barn bare at klæde sig ud som flere af Disney prinsesserne, så er dette 2i1 kostume den oplagt udklædning.

Find Tornerose og Belle kostume hos Temashop

belle kjole til piger belle udklædning disney kostume til børn

Vidunderlig Belle kjole – fra Skønheden og Udyret

Er der en lille prinsesse gemt i dig og elsker du at danse rundt med de flotteste kjoler på? Ja, så er dette Belle kostume lige sagen! Kendt fra Disney Princess er Belle kjolen helt sikkert én af de flotteste af slagsen. Bliv midtpunktet til ballet på slottet med denne smukke gule prinsessekjole. Fuldend looket med et par søde ballerinaer på fødderne og en fin sløjfe i håret.

Find kostumet her hos Temashop

belle vinterkjole belle fastelavnskostume varm belle kjole belle kjole med ærmer

Belles vinter kjole

Vil dit barn klæde sig ud som en smuk prinsesse? Bliver det for koldt i dette nordiske klima med en ærmeløs kjole, findes der nu dette yndige Belle Vinter Børnekostume med tilhørende kappe! Kostumet inkluderer en super sød gul kjole med smukt mønster forneden, ærmer i et fløjlslook og et sødt mønster på maven samt en broche med motiv af Belle. Rundt om livet er der anvendt et gult tylstof. Der medfølger også en skinnende rød kappe med en hvid plyskrave.

Find kostumet hos Partyking

fastelavnskostume til baby fastelavnskostume til baby disney kostume belle kostume

Belle kostume til de mindste

Der findes ikke et eneste barn, der ikke har et godt hjerte. Klæd din lille engel ud som den godhjertede og smukke Belle til næste fest. Denne fine prinsessekjole i miniformat minder om den, Belle har på, når hun danser med sit stilfulde udyr. Med i købet følger der et nuttet hårbånd, som sætter prikken over i’et. Belle-kostumet inkluderer en kjole og et hårbånd. Kjolen er gul og hvid og har lyserøde detaljer. Den har endvidere korte pufærmer og et puffet tylskørt med lyserøde stofblomster. På brystet finder man teksten “Belle” sammen med en lille lyserød rose og en lyserød sløjfe. Ved hofterne er der et tylparti med lyserøde roser. Pandebåndet er fremstillet af gul satin med en gul sløjfe og en lyserød rose foran. Det er elastisk og lukkes bag på hovedet ved hjælp af velcro. Fås i størrelser fra 3 måneder til 24 måneder. 

Find kostumet hos Partyking

Belle børnekostume 450x450 - Belle kostume til børn

Belle børnekostume

Med denne smukke prinsessekjole bliver du lige så fin som Prinsesse Belle! Kjolen er gul, og den er pyntet med pailletter samt et portræt af Belle. Dette er en perfekt kjole til den lille prinsesse ved prinsessefødselsdagen eller en udklædningsfest. Kjolen er skøn at have på og herlig at snurre og danse i.
Kostumet består af en gul Belle-kjole i skinnende silke. Materialet i kjolen er 100% polyester. Dette er et officielt licenseret Disney™-produkt.

Find kostumet hos Partyking

 

belle kostume til piger belle udklædning disney kostume til piger gul prinsessekjole 5 år

Belle luksus udklædning 

Klæd dig ud som Belle til Halloween, fastelavn eller udklædningsfesten! Du får en flot kjole, der er dekoreret med tyl og glimmer samt et matchende diadem. Bliv den allerflotteste til ballet med denne smukke kjole!

Find kostumet hos Jollyroom

 

 

 

LÆS OGSÅ: Rødhætte kostume til børn

LÆS OGSÅ: Belle kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Askepot kostume til børn

 

Belle kostume til børn indeholder affiliatelinks

pinit fg en rect red 28 - Belle kostume til børn

error: Content is protected !!