Belle kostume til børn

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Har du et barn der er vild med Belle fra Skønheden og Udyret, så er et Belle kostume til børn et oplagt kostume til den kommende fastelavnsfest eller til leg i hjemmet.

Drømmer din prinssese også om at være klædt ud som Belle til fastelavn? Skønheden og udyret er en kendt Disney-tegnefilm fra 1991, om den smukke Belle, der bliver holdt fanget af et frygteligt monster.

Til trods for at Skønheden og Udyret har nogle år på bagen, er Belle stadig en populær figur, der blandt andet optræder blandt Disney prinsesserne.

Belle kostume er oplagt til både fastelavn, udklædning til fødselsdagen med Belle tema eller til leg i hjemmet. Der er efterhånden lavet mange forskellige bud på et flot Belle kostume til børn, se bare med her:

 

belle kostume til piger prinsesse Belle udklædning til piger belle børnekostume guld kostume til piger fastelavnskostume til piger

Belle børnekostume

Ifør den lille Belle’s magiske kjole, og lad hende leve en dag i Belle’s fodspor på slottet. Tag med på en fortryllende rejse sammen med slottets mange beboer. Kostumet findes i 3-8 år. 

Find kostumet hos Temashop

 

belle børnekostume belle luksuskostume til piger luksus fastelavnskostume til piger

Lang Belle kjole til prinsesser

Den fortryllende Disney®fortælling om den franske landsbypige Belle, og hendes blomstrene kærlighed til den forheksede prins ,Udyret, har ramt direkte i hjerterne på både piger og drenge verden over. Genskab magien fra Skønheden og Udyret med dette magiske Disney® Prinsesse Belle Deluxe Børnekostume.

Find kostumet hos Temashop

belle kjole til piger belle udklædning disney kostume til børn

Vidunderlig Belle kjole – fra Skønheden og Udyret

Er der en lille prinsesse gemt i dig og elsker du at danse rundt med de flotteste kjoler på? Ja, så er dette Belle kostume lige sagen! Kendt fra Disney Princess er Belle kjolen helt sikkert én af de flotteste af slagsen. Bliv midtpunktet til ballet på slottet med denne smukke gule prinsessekjole. Fuldend looket med et par søde ballerinaer på fødderne og en fin sløjfe i håret.

Find kostumet her hos Temashop

 

LÆS OGSÅ: Rødhætte kostume til børn

LÆS OGSÅ: Belle kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Askepot kostume til børn

 

Belle kostume til børn indeholder affiliatelinks til troværdige danske webshops

error: Content is protected !!