Skaldyr kostume til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er du på udkig efter et anderledes og skørt kostume, med udgangspunkt i havet, dyr og naturen? Så kunne et skaldyrskostume til voksne være en idé.

Vild med kogt hummer, rejsecocktail eller måske en krabbesalat? Uanset anledning til at hoppe i et krabbe kostume, hummer kostume eller reje kostume, er vi sikre på at der vil komme smil på alles læber, når du ankommer til årets fest, iført et skaldyrskostume. 

Kostumerne i denne lille niche af kostumer er unikke og sjove og det vil give en særlig effekt, hvis de blev brugt som gruppekostume. Skaldyrskostume kan bruges til temafester med havet, dyr, gastronomi og miljø, som tema. Kostumerne som hummer, reje og krabbe, kan også bruges til karneval, sidste skoledag, fastelavn og svensk krebsegilde. 

 

Skaldyr kostume til voksne

 

hummer kostume til voksne luksus kostume

Hummer luksus kostume til voksne

Render du rundt nede på havets bund og synger, eller er Dr Zoidberg fra “Futurama” dit største idol? Så er denne herlige hummerdragt lige noget for dig! Hummermaskot-kostumet inkluderer en rød heldragt med seks hummerben, hånd- og skoovertræk samt et stort, blødt hummerhoved med net for øjnene.

 Find kostumet hos Partyking

 

hummer kostume til voksne

Cool hummer udklædning til voksne

Man skulle tro, at dette dejlige hummerkostume er som klippet og skåret til krebsefesten, men når du først har fundet ud af, at du bliver afhentet af dine gæster, kommer du sandsynligvis til at fortryde, at du har klædt dig ud som en fed og fristende hummer på krabbefadet… 
Kostumet består af en rød hummerdragt med aftagelige handsker, der forestiller hummerkløer og en matchende hovedbeklædning med hummerøjne.

Find kostumet hos Partyking 

 

krabbe kostume til voksne

Krabbe kostume

Skal din kæreste komme udklædt som havfruen Ariel til udklædningsfesten, så MÅ du bare matche med dette krabbekostume a la Sebastian, du ved, en af Ariels venner. Så snakker vi pardragt deluxe! Vi lover at I kommer til at få mange længselsfulde blikke og fremkalder mange grin til festen. Eller hvis du ganske enkelt vil peppe krebsegildet en smule op! Krabbe Kostume inkluderer en rød overdel med flere ben på siderne, et par bløde krabbeklør og en matchende rød hovedbeklædning med krabbeøjne. Dragten er af polyfoammateriale. Med en dampbehandling fjernes eventuelle folder.

Find kostumet hos Temashop

 

farlig hummer kostume

Delux hummer heldragt kostume til voksne

Klæd dig ud i dette fine kostume, som en sjov hummer med hale og klo, samt sød hætte, hvor du kigger ud igennem munden. Kostumet består af en heldragt med hætte. 

Find kostumet hos Temashop 

Krabbe kostume til voksne 450x450 - Skaldyr kostume til voksne

Krabbe kostume til voksne

Ifør dig dette kostume og øv din krabbegang for at blive kåret som årets sjoveste kostume! Her får du et kostume bestående af en oversize, krabbelignende overdel samt en hue med krabbeøjne.

Find kostumet hos PartyKing

Oppusteligt reje kostume 450x450 - Skaldyr kostume til voksne

Oppusteligt reje kostume

Oppustelig Ridende Reje Kostume er en rigtig forunderlig dragt, som får det til at se ud som om, at du rider på en gigantisk reje. Dragten er oppustelig og drives af en batteridrevet blæser bagpå, som holder kostumet oppustet i flere timer. Et sjovt og anderledes kostume, som helt sikkert vil skabe mange gode grin til udklædningsfesten.

Find kostumet hos PartyKing

Hummer kostume til voksne 1 450x450 - Skaldyr kostume til voksne

Hummer kostume til voksne

Er du på jagt efter et sjovt kostume fastelavn, karneval eller sidste skoledag? Så er dette kostume lige sagen og får dig til at ligne en vaskeægte hummer. Tid til at slippe din indre hummer løs, og hav den sjoveste fest i mands minde!  Her får du et hummerkostume fremstillet i polyester.

Find kostumet hos PartyKing

LÆS OGSÅ: Havfrue kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Formel 1 kostume til voksne

Indlægget Skaldyr kostume til voksne indeholder affiliatelinks til troværdige danske webshops

error: Content is protected !!