Skaldyr kostume til voksne

Er du på udkig efter et anderledes og skørt kostume, med udgangspunkt i havet, dyr og naturen? Så kunne et skaldyrskostume til voksne være en idé.

Vild med kogt hummer, rejsecocktail eller måske en krabbesalat? Uanset anledning til at hoppe i et krabbe kostume, hummer kostume eller reje kostume, er vi sikre på at der vil komme smil på alles læber, når du ankommer til årets fest, iført et skaldyrskostume. 

Kostumerne i denne lille niche af kostumer er unikke og sjove og det vil give en særlig effekt, hvis de blev brugt som gruppekostume. Skaldyrskostume kan bruges til temafester med havet, dyr, gastronomi og miljø, som tema. Kostumerne som hummer, reje og krabbe, kan også bruges til karneval, sidste skoledag, fastelavn og svensk krebsegilde. 

 

Skaldyr kostume til voksne

 

hummer kostume til voksne luksus kostume

Hummer luksus kostume til voksne

Render du rundt nede på havets bund og synger, eller er Dr Zoidberg fra “Futurama” dit største idol? Så er denne herlige hummerdragt lige noget for dig! Hummermaskot-kostumet inkluderer en rød heldragt med seks hummerben, hånd- og skoovertræk samt et stort, blødt hummerhoved med net for øjnene.

 Find kostumet hos Partyking

 

hummer kostume til voksne

Cool hummer udklædning til voksne

Man skulle tro, at dette dejlige hummerkostume er som klippet og skåret til krebsefesten, men når du først har fundet ud af, at du bliver afhentet af dine gæster, kommer du sandsynligvis til at fortryde, at du har klædt dig ud som en fed og fristende hummer på krabbefadet… 
Kostumet består af en rød hummerdragt med aftagelige handsker, der forestiller hummerkløer og en matchende hovedbeklædning med hummerøjne.

Find kostumet hos Partyking 

 

krabbe kostume til voksne

Krabbe kostume

Skal din kæreste komme udklædt som havfruen Ariel til udklædningsfesten, så MÅ du bare matche med dette krabbekostume a la Sebastian, du ved, en af Ariels venner. Så snakker vi pardragt deluxe! Vi lover at I kommer til at få mange længselsfulde blikke og fremkalder mange grin til festen. Eller hvis du ganske enkelt vil peppe krebsegildet en smule op! Krabbe Kostume inkluderer en rød overdel med flere ben på siderne, et par bløde krabbeklør og en matchende rød hovedbeklædning med krabbeøjne. Dragten er af polyfoammateriale. Med en dampbehandling fjernes eventuelle folder.

Find kostumet hos Temashop

 

farlig hummer kostume

Delux hummer heldragt kostume til voksne

Klæd dig ud i dette fine kostume, som en sjov hummer med hale og klo, samt sød hætte, hvor du kigger ud igennem munden. Kostumet består af en heldragt med hætte. 

Find kostumet hos Temashop 

 

reje kostume til voksne

 Reje kostume til voksne

Reje til servering! Dette rejekostume til voksne består af en tunika med hætte. Tunikaen er orange og hvid uden ærmer med små rejeben på forsiden. En hale på bagsiden af kostumet, to øjne og antener fuldender dette kostume. Dette sprøde rejekostume til voksne er perfekt til en sjov aften eller karneval

Find kostumet hos Vegaoo

ride on reje kostume

Ride on reje kostume

Oppusteligt og meget underligt kostume! Er det noget for dig? Oppustelig “Ride on” Reje kostume er en rigtig forunderlig dragt, som får det til at se ud som om, at du rider på en gigantisk reje (wtf…). Dragten er oppustelig og drives af en batteridrevet blæser bagpå, som holder kostumet oppustet hele aftenen. 

Find kostumet hos Partyking

 

rød hummer kostume til voksne

Dansende hummer udklædning

Underhold dine venner med dette kostume! Dette hummerkostume til voksne består af en tunika, en skal, hovedbeklædning og handsker (stræmpebukser ikke inklusiv). Tunikaen er rød og har lange ærmer, med små ben på forsiden. Skallen bæres ved hjælp af seler. Hovedbeklædningen forestiller et hummerhoved med to store øjne med lange antener. Handskerne er to kloer. Dette hummer kostume til voksne er perfekt til karneval, sidste skoledag eller som festival kostume.

Find kostumet hos Vegaoo

LÆS OGSÅ: Havfrue kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Formel 1 kostume til voksne

Indlægget Skaldyr kostume til voksne indeholder affiliatelinks

pinit fg en rect red 28 - Skaldyr kostume til voksne

error: Content is protected !!