Skaldyr kostume til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er du på udkig efter et anderledes og skørt kostume, med udgangspunkt i havet, dyr og naturen? Så kunne et skaldyrskostume til voksne være en idé.

Vild med kogt hummer, rejsecocktail eller måske en krabbesalat? Uanset anledning til at hoppe i et krabbe kostume, hummer kostume eller reje kostume, er vi sikre på at der vil komme smil på alles læber, når du ankommer til årets fest, iført et skaldyrskostume. 

Kostumerne i denne lille niche af kostumer er unikke og sjove og det vil give en særlig effekt, hvis de blev brugt som gruppekostume. Skaldyrskostume kan bruges til temafester med havet, dyr, gastronomi og miljø, som tema. Kostumerne som hummer, reje og krabbe, kan også bruges til karneval, sidste skoledag, fastelavn og svensk krebsegilde. 

 

Skaldyr kostume til voksne

 

krabbe kostume til voksne

Krabbe kostume

Skal din kæreste komme udklædt som havfruen Ariel til udklædningsfesten, så MÅ du bare matche med dette krabbekostume a la Sebastian, du ved, en af Ariels venner. Så snakker vi pardragt deluxe! Vi lover at I kommer til at få mange længselsfulde blikke og fremkalder mange grin til festen. Eller hvis du ganske enkelt vil peppe krebsegildet en smule op! Krabbe Kostume inkluderer en rød overdel med flere ben på siderne, et par bløde krabbeklør og en matchende rød hovedbeklædning med krabbeøjne. Dragten er af polyfoammateriale. Med en dampbehandling fjernes eventuelle folder.

Find kostumet hos Temashop

 

farlig hummer kostume

Delux hummer heldragt kostume til voksne

Klæd dig ud i dette fine kostume, som en sjov hummer med hale og klo, samt sød hætte, hvor du kigger ud igennem munden. Kostumet består af en heldragt med hætte. 

Find kostumet hos Temashop 

LÆS OGSÅ: Havfrue kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Formel 1 kostume til voksne

Indlægget Skaldyr kostume til voksne indeholder affiliatelinks til troværdige danske webshops

error: Content is protected !!