Græskar kostume til baby

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS
Halloween er lig med heksekunstner, magi og uhygge. Skal hele familien til halloween, men mangles der et kostume til familiens baby så er et græskar kostume til baby, den oplagte udklædning til den kommende halloween- eller fastelavnsfest.

Med et græskar kostume til baby, vil familiens mindste stjæle al opmærksomheden til udklædningsfesten.

Halloween er en festlighed der vinder mere og mere ind på det danske marked. Men hvad er Halloween egentlig?

Halloween er en tradition der er opstået hos keltere i England i gamle dage. Festen ved halloween var årets store religiøse fest, hvor de også fejrede nytåret. Den katolske kirke gjorde på et tidspunkt 1. november til sin allehelgensdag, og den 31. oktober fik navnet All Hallows Eve, hvilket senere er blevet til Halloween. Men de traditioner, vi forbinder med halloween, stammer fra kelterne. 

Kelterne brugte opringeligt roer til at udhule og lave lygter af, præcis som vi i dag bruger græskar med lys i til Halloween. De roe-lygter som kelterne lavede i sin tid, har haft de skræmmende ansigter, som græskarene har i dag. Meningen med de skrækindjagende lygter var nemlig at holde de dødes spøgelser væk, så de ikke kunne gøre skade på de levende. Men da de første engelske pilgrimme rejste til Amerika, måtte de finde på noget andet – for der var ikke roer i Amerika. Til gengæld var der græskar, og de står i dag som et lysende orange symbol på halloween. 

I USA, hvorfra vi henter inspirationen til halloween, har hver familie mindst et udskåret græskar foran huset eller i vinduet. 

Et græskar kostume til børn kan både bruges til Halloween, fastelavn, leg i hjemmet og fødselsdagen/temafesten med Halloween tema. 

Græskar heldragt til baby 328x450 - Græskar kostume til baby

Sødeste Lille Halloween Græskar

Ikke bare det sødeste men også det blødeste lille græskar. Flot orange græskar Jumpsuit ideel til halloween festen eller hygge i hjemmet.

Find heldragten hos TemashopGræskar babykostume - Græskar kostume til baby

Græskar babykostume

Super sødt græskar kostume til de mindste i familien perfekt til halloweenfesten eller leg i hjemmet. Kostumet består af en jumpsuit og hovedklædning.

Find kostumet hos Temashop

græskar babykostume 434x450 - Græskar kostume til baby

Græskar babykostume

Herligt kostume til familiens mindste, der får ham/hende til at ligne et nuttet græskar. Kostumet er nemt at tage af og på. Perfekt til halloween hygge i hjemmet eller dagplejen/vuggestuen.

Find det hos Temashop

Hvilken type Græskar kostume til baby leder du efter?

collage 27 1024x502 - Græskar kostume til baby

LÆS OGSÅ: Græskar kostume til børn
LÆS OGSÅ: Græskar kostume til voksne

 

Indlægget græskar kostume til baby indholder affiliatelinks

 

error: Content is protected !!