Græskar kostume til baby

Halloween er lig med heksekunstner, magi og uhygge. Skal hele familien til halloween, men mangles der et kostume til familiens baby så er et græskar kostume til baby, den oplagte udklædning til den kommende halloween- eller fastelavnsfest.

Med et græskar kostume til baby, vil familiens mindste stjæle al opmærksomheden til udklædningsfesten.

Halloween er en festlighed der vinder mere og mere ind på det danske marked. Men hvad er Halloween egentlig?

Halloween er en tradition der er opstået hos keltere i England i gamle dage. Festen ved halloween var årets store religiøse fest, hvor de også fejrede nytåret. Den katolske kirke gjorde på et tidspunkt 1. november til sin allehelgensdag, og den 31. oktober fik navnet All Hallows Eve, hvilket senere er blevet til Halloween. Men de traditioner, vi forbinder med halloween, stammer fra kelterne. 

Kelterne brugte opringeligt roer til at udhule og lave lygter af, præcis som vi i dag bruger græskar med lys i til Halloween. De roe-lygter som kelterne lavede i sin tid, har haft de skræmmende ansigter, som græskarene har i dag. Meningen med de skrækindjagende lygter var nemlig at holde de dødes spøgelser væk, så de ikke kunne gøre skade på de levende. Men da de første engelske pilgrimme rejste til Amerika, måtte de finde på noget andet – for der var ikke roer i Amerika. Til gengæld var der græskar, og de står i dag som et lysende orange symbol på halloween. 

I USA, hvorfra vi henter inspirationen til halloween, har hver familie mindst et udskåret græskar foran huset eller i vinduet. 

Et græskar kostume til børn kan både bruges til Halloween, fastelavn, leg i hjemmet og fødselsdagen/temafesten med Halloween tema. 

græskar baby kostume 450x450 - Græskar kostume til baby

Græskar babykostume

Vil du have det fineste græskar på gaden? Så anbefaler vi denne kjole til din lille baby. Du får ganske enkelt en lille græskarbaby. Kjolen er orange og grøn med mange fine detaljer, og til kjolen medfølger der et gulligt hårbånd. Perfekt til en halloweenfest!
Dette fine kostume består af en kjole og et hårbånd. Kjolen er orange og grøn med et sort græskaransigt på maven. Den er fremstillet af polyester og fås i de to størrelser 6-12 måneder og 12-24 måneder.

Find kostumet hos Partyking

Skærmbillede 2019 07 14 kl. 12.36.49 862x1024 - Græskar kostume til baby

Græskar babykostume

Denne søde græskardragt til babyer inkluderer en kjole og et hårbånd (strømpebukser og sko medfølger ej). Kjolen er orange og med et smilende græskaransigt trykt på forsiden og grøn krave. Kjolens nederste del er lavet i orange tyl. Kjolen er elastisk og lukkes nemt på ryggen med velcro. En grøn satinroset fuldender dragten. Perfekt til børnefesten.

Find kostumet hos Vegaoo

 

græskar kostume til baby halloween kostume til baby halloween kostume til 1 årig halloween kostume til 2 årig halloween kostume 1 år

Græskar kostume til baby

Denne græskar forklædning til børn består af top og bukser (sko medfølger ikke). Den ærmeløse top er orange i lys lignende stof, du kan se et smilende græskar på forsiden. Hætten forestiller et græskar top med grøn stilk. Bukserne er grønne med orange stribber i zigzag. Kostumet er oplagt som et ikke uhyggeligt kostume til de mindste og fås i størrelser fra 1 år.
 
 
græskar kostume til baby halloween kostume til baby halloween kostume til 1 årig halloween kostume til 2 årig halloween kostume 1 år græskar kjole

Græskar kjole til små piger

Dette Halloween græskar til piger består af en kjole og et hårbånd (strømpebukser og sko er ikke inklusiv). Denne græskarkjole er uden ærmer og er orange. På denne kjole ses et græskar ansigt i sort og grønne blade. Kjolen krave er prydet med en lille sort tyl kant og taljen er markeret med et grønt stykke stof. Til at afslutte dette kostume medfølger en hårbøjle med et lille græskar i sort og orange. 

Find kostumet hos Vegaoo

Græskar babykostume - Græskar kostume til baby

Græskar babykostume

Super sødt græskar kostume til de mindste i familien perfekt til halloweenfesten eller leg i hjemmet. Kostumet består af en jumpsuit og hovedklædning.

Find kostumet hos Temashop

Hvilken type Græskar kostume til baby leder du efter?

collage 27 1024x502 - Græskar kostume til baby

LÆS OGSÅ: Græskar kostume til børn
LÆS OGSÅ: Græskar kostume til voksne

 

Indlægget græskar kostume til baby indholder affiliatelinks

 

pinit fg en rect red 28 - Græskar kostume til baby

3 meninger om “Græskar kostume til baby

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!