Græskar kostume til voksne

Er du vild med Halloween, men knap så vild med uhyggelige kostumer, så er et græskar kostume til voksne, den oplagte udklædning til den kommende Halloween.

Med et græskar kostume til voksne, er du klar til at tage med til årets stor halloweenfest.

Græskar er populær til halloween, som bruges til at skære uhyggelige hoveder ud af og stille foran hjemmet. 

Halloween er en tradition der er opstået hos keltere i England i gamle dage. Festen ved halloween var årets store religiøse fest, hvor de også fejrede nytåret. Den katolske kirke gjorde på et tidspunkt 1. november til sin allehelgensdag, og den 31. oktober fik navnet All Hallows Eve, hvilket senere er blevet til Halloween. Men de traditioner, vi forbinder med halloween, stammer fra kelterne. 

Kelterne brugte opringeligt roer til at udhule og lave lygter af, præcis som vi i dag bruger græskar med lys i til Halloween. De roe-lygter som kelterne lavede i sin tid, har haft de skræmmende ansigter, som græskarene har i dag. Meningen med de skrækindjagende lygter var nemlig at holde de dødes spøgelser væk, så de ikke kunne gøre skade på de levende. Men da de første engelske pilgrimme rejste til Amerika, måtte de finde på noget andet – for der var ikke roer i Amerika. Til gengæld var der græskar, og de står i dag som et lysende orange symbol på halloween. 

I USA, hvorfra vi henter inspirationen til halloween, har hver familie mindst et udskåret græskar foran huset eller i vinduet. 

Et græskar kostume til voksne kan både bruges til Halloween, fastelavn ogg fødselsdagen/temafesten med Halloween tema. 

græskarkostume til voksne græskar kostume kvinder græskarudklædning halloweenudklædning

Græskarkjole kostume

Græskar kostume til kvinder bestående af en kort, orange stiv ballonkjole med grønt skærft og sort overdel. Kjolen er tredelt og består af nederdel, top og bælte. Gennemfør kostumet med et par orange og sorte strømper og en hårbøjle eller hat og du har et flot kostume velegnet til halloween. Begge dele findes på samme side som kostumet.

Find græskarkjolen hos Temashop

 

græskar paliet kjole halloween kjole halloween festkjole

Græskar kjole til årets Halloween fest

En sød og sexet kjole med stropper, med sorte palietter og orange græskar hoveder i palietter. Fås i størrelse M og L.

Find kjolen hos Temashop

 

uhyggeligt halloween kostume græskar manden med leen kostume til voksne

Uhyggeligt græskar kostume til voksne

Denne skræmmende “Manden med Leen” har tabt hovedet, og det er blevet erstattet med et rædselsvækkende halloweengræskar! Perfekt kostume, hvis du ønsker at være den skræmmende festdeltager, der er kommet for at hente de andre…

Find kostumet hos PartyKing 

 

græskar voksenkostume 450x450 - Græskar kostume til voksne

Græskar voksenkostume

Til dig, som er træt af at være et almindeligt og kedeligt monster til halloween! Vælg i stedet dette skønne græskarkostume. Græskar-kostumet inkluderer en rund, orange græskardragt med ansigt af sorte flagermus. Der indgår endvidere en matchende græskarhat med grønne detaljer på toppen.

Find kostumet hos Partyking

 

halloween jakkesæt 266x450 - Græskar kostume til voksne

Halloween jakkesæt med græskar

Her er jakkesættet til ham der elsker græskar og/eller Halloween. Der er ikke sparet på mønstret på hverken jakke eller bukser, så gør dig klar til at skille dig ud. Ifør dig dette stilfulde jakkesæt og kvinderne vil helt sikkert ikke lade dig gå ubemærket forbi.

Find jakkesættet hos Temashop

oppusteligt kostume til halloween oppustelig græskar kostume til voksne orange kostume til voksne

Oppusteligt græskar kostume

Du bliver IKKE til at overse til årets Halloween fest! Nogle gange er det ikke nok bare at købe et græskar til halloween, så hvorfor ikke tage fejringen til et helt nyt niveau med denne græskardragt? Oppusteligt Græskarkostume indeholder en oppustelig dragt med indbygget selvoppustelig blæser samt en matchende græskarhat. Fuldend græskarlooket med egne bukser og sort/orange ansigtssminke.

Find kostumet hos PartyKing

Carry me græskar kostume - Græskar kostume til voksne

Carry Me: Græskar Kostume

ifør dig dette græskar kostume til halloween og spred både uhygge og smil på din vej. Kostumet består af bukser, kombiner selv med matchende t-shirt/bluse.

Find kostumet hos Temashop

 

græskar kostume til voksne

 

Tilbehør til græskar kostume til voksne

  1. Slik eller ballade græskar taske er ideel både til dig med et græskar kostume, men også alle andre der skal ud og rasle til Halloweem. Tasken med græskar hovede er oplagt til at fylde al det lækre slik i. Find græskar tasken hos Temashop.
  2. Fuldend græskar looket med superseje tights i sort og orange striber. Find tights hos Temashop. 

Hvilket Græskar kostume til voksne leder du efter?

collage 29 1024x430 - Græskar kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Græskar kostume til baby

LÆS OGSÅ: Græskar kostume til børn

LÆS OGSÅ: Halloween Par kostumer

Indlægget græskar kostume til voksne indholder affiliatelinks

 

pinit fg en rect red 28 - Græskar kostume til voksne

2 meninger om “Græskar kostume til voksne

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!