ABBA kostume til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er du vild med ABBAs musik og har du muligheden for at iklæde dig et 1970erne kostume til en kommende lejlighed? Så overvej et ABBA kostume til voksne.

ABBA debuterede i 1970 og fik sit navn “ABBA” i 1973, som meget enkelt er dannet af forbogstaverne i de fires medlemmers fornavne. Gruppen vandt i 1974 det europæiske Melodi Grand Prix med sangen Waterloo, der også er et af deres største hits, sammen med Mamma Mia, Take a chance on Me, Dancing Queen og Thank you for the Music.

Stilistisk byggede ABBA på raffineret genbrug af elementer fra 1960’ernes pop og rock. Med sit slageragtige melodirepertoire og ungdommelige, moderigtige glitter-image nåede gruppen et bredt publikum. Gruppen er aldrig officielt blevet opløst, men har ikke indspillet musik sammen siden 1982. 

Et ABBA kostume er derfor et rigtig godt 1970erne kostume, der byder på Glitter, 70er stil med poncho, kassebukser og langt hår. Vi har samlet de bedste og sejeste ABBA kostumer til voksne, nedenfor. De kan både bruges til et ABBA tema, men bestemt også til en 70’er fest.

 

agnetha abba kostume til voksne abba 70erne kostume 70er fest inspiration

Agnetha fra ABBA – ABBA kostume til voksne

Dette fantastiske 70’er-kostume er inspireret af ABBA og indeholder et par hvide trompetbukser og sølvpailletdetaljer. Det medfølger også en matchende hvid top med trompetærmer med sølvpailletter samt et matchende sølvbælte med pailletter. Glem ikke også at købe vores ABBA-paryk, så du er klar til at indtage scenen!

Find kostumet hos Temashop

abba benny abba bjørn kostume til mænd disko kostume til mænd

Benny eller Björn kostume til mænd

Rejs tilbage til 70’ernes glitrende popverden med bl.a. trompetbukser takket være dette heftige Super Trooper-kostume! Kostumet omfatter en hvid trøje med røde detaljer og røde glitrende pailletter ved ærmekanten samt et par matchende bukser med vidde. Køb herudover et par plateausko, så looket bliver fuldendt.

Find kostumet hos Temashop

agnetha mamma mia kostume abba udklædning 70er festtøj

 

Mamma Mia kostume i pink

Rejs tilbage til halvfjerdserne og charmér publikum iklædt denne fede dragt af en høj kvalitet! Dragten er fremstillet af plys, tyl og satin, som blandes med vellavede sølvdetaljer. En klar vinder i udklædningskonkurrencen! Mamma Mia-kostumet indeholder en overdel, et par bukser og et bælte. Overdelen er fremstillet af lyserødt plys med matchende tylærmer og et sølvfarvet, skinnende parti på maven. Længst nede sidder der en bred, lyserød satinflæse med sølvbånd langs kanten. Ærmerne er puffede og bliver smallere, og forneden er der et bredt tekstilparti med knapning. Den opfoldede krave er fremstillet i lyserødt satin med en sølvkant. Langs det sølvfarvede midterparti løber der skinnende, lyserøde partier med sølvknapper.

Find kostumet hos Temashop

 

abba mand kostume benny kostume benny udklædning 70erne fest tøj

Lækkert disko kostume som ABBA Super Trouper kostume til herrerne

Abba, Bee Gees, Saturday Night Fever og dit kostume til det næste kostumebal. Alle de ting er ikoniske for de herlige 1970’erne, hvor discodansen herskede, og kostumerne var så stramme, at ribbenene var synlige, mens farverne mindede om noget, som en regnbue kunne have kastet op. Heldigvis er dette jumpsuit lidt mere nedtonet i farveskalaen end alle de andre paletkatastrofer fra årtiet. Alt er fastgjort i én og samme heldragt! 

Find kostumet hos Temashop

 

disko dronning afro diske kostume 70er fest udklædning

Disko dronning kostume til kvinder

Skru op for ABBAs “Dancing Queen” på højeste volumen og dans løs i denne fede 70’er-dragt! De overdimensionerede ben giver dig et tidstypisk look og tillader ekstra cool dansetrin. 70’er-kostumet indbefatter et sølvfarvet bodysuit i en halterneckmodel med tryk af holografiske cirkler. Tilkøb en afroparyk og solbriller, så du opnår et komplet outfit.

Find kostumet hos Temashop

 

pink mamma mia kostume abba udklædning til voksne

Disko kostume til kvinder

Dette ekstravagante disco-kostume ville selv i 70’erne have vakt opsigt – nu bliver det med garanti en succes ved discofesten! Kostumet består af en glinsende lyserød heldragt med en sølvfarvet talje og sølvstjerner på lårene samt en sølvlukning over mave og bryst. Dragten har en stor krave og ærmer med masser af vidde. Benene består af tre dele oven på hinanden.

Find kostumet hos Temashop

Fandt du det helt rigtige Abba kostume?

abba kostume til voksne abba udklædning disco kostume 70er fest 70er kostume

 

LÆS OGSÅ: Hippie kostume til kvinder

LÆS OGSÅ: Hippie kostume til mænd

LÆS OGSÅ: 80er kostume

LÆS OGSÅ: Beatles kostume til voksne

 

Indlægget ABBA kostume til voksne indeholder affiliatelinks

En mening om “ABBA kostume til voksne

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!