Disco kostume til voksne

Er du vild med 1970erne? Med disco msusik, disco dans? Eller skal du til 1970erne temafest? Så har du muligheden for at iklæde dig et 1970erne kostume til en kommende lejlighed.

Overvej et 70erne disko kostume til voksne!

Lad os lige opfriske 1970’erne: 1970’erne var en periode med skarpe kontraster. Oven på ungdomsoprørets opgør med de traditionelle sociale og kulturelle normer i 1968 gik den vestlige verden ind i årtiet på et sus af frisind, nytænkning og hippiernes mantra ”Make Love, Not War”.

Det var årtiet for vedtagelsen af fri abort, rødstrømpernes kamp for ligestilling og eksperimenter med alternative familie- og boformer. I 1970 oprettede foreningen Det Ny Samfund Thy-lejren, og i 1971 etablerede en gruppe unge mennesker Fristaden Christiania. Kollektiver med fællesspisning, biodynamisk mad og husmøder skød op overalt i landet, og kvinderne demonstrerede for ligeløn og tog på sommerlejr på Femø.

Men 1970’erne var også præget af økonomisk nedgang, arbejdsløshed og politisk opbrud, hjulpet på vej af oliekrisen i 1973.  Stikord til 1970er er bland andet: Abba, Alternativ energi, Blekingegadebanden, Christiania, Den danske indvandringsdebat, Den Kolde Krig, EU – Den Europæiske Union, Abort, Hippiekulturen fra 1960’erne, Punk, Feminisme, Ungdomsoprøret 1968, Vietnamkrigen, Økonomisk krise.

1970er er også kendt for god musik, stort hår og fantastisk mode – derfor er der massere af muligheder for et 1970erne disco kostume til temafest eller anden udklædningslejlighed. 

 

disko kostume til kvinder 70erne udklædning til voksnee 1970erne temafest udklædning

Disco kostume til voksne

Skru op for ABBA (eller hvad du har lyst til) på højeste volumen og dans løs i denne fede 70’er-dragt! De overdimensionerede ben giver dig et tidstypisk look og tillader ekstra cool dansetrin. 70’er-kostumet indbefatter et sølvfarvet bodysuit i en halterneckmodel med tryk af holografiske cirkler. Tilkøb en afroparyk og solbriller, så du opnår et komplet outfit.

Find kostumet hos PartyKing

 

diskokugle kostume til voksne disko udklædning 70erne kostumeDiskokugle udklædning til 70er festen

Ingen 70er fest uden diskokugle! Er det dig, som er disco? Kom udklædt som en discokugle og forgyld alles aften! Hos dig er der både forfest, fest og afterparty! 
Discokugle-kostumet fås i størrelse One size til voksne og er fremstillet i polyester. Dragten består af en discokugle med bagside.

Find kostumet hos Partyking

 

dristig disko dude udklædning til mænd disko kostume til mand 70erne herre kostume

Dristig disko dude!

Disco-perioden i 1970’erne tænker vi stadig tilbage på den dag i dag – med lidt blandede følelser. God musik, men moden var lige lovligt meget. Dette discokostume er perfekt til 70’er-festen. Dette kostume inkluderer bukser og en skjorte. Bukserne er gule, har vidde forneden og høj talje, mens skjorten har et mønster i flere farver – hovedsageligt i farverne orange og gul.

Find kostumet hos PartyKing

 

sej disko konge kostume til mænd 70erne kostume til mænd

Disko kongen!

Få stilen fra 60’erne/70’erne, hvor musik og tøj var funky og groovy. Du bliver klar til at indtage dansegulvet med dette festlige kostume inspireret af hippie- og diskotiden!

Find kostumet hos Temashop

 

orange disko dragt disko udklædning til kvinder

Disko kostume til kvinder

Dette ekstravagante disco-kostume ville selv i 70’erne have vakt opsigt – nu bliver det med garanti en succes ved discofesten! Skal du til 70’er fest? Så Ifør dig denne skønne diskodragt med orange rombermønster og drøm dig tilbage til 70’erne, der var fyldt med skønne diskohits.

Find kostumet hos Temashop

 

70erne kostume til mænd 70erne udklædning mand

1970erne udklædning til mænd

Flot autentisk kostume inspireret af 70’erne, bestående af bluse og højtaljede bukser. Bliv klar til en boogie woogie på dansegulvet, iført dette farverige kostume!

Find kostumet hos Temashop

 

70erne kostume til kvinder yvonne kostume til kvinder

1970erne kostume til kvinder

Er du vild med 70’erne og disko-hits, så før dig denne skønne diskokjole og bliv klar til en aften i 70’ernes tegn. Husk noget fedt disko tilbehør ved siden af. Så er du Groovy og klar til fest!

Find kostumet hos Temashop

 

70er diva kostume 70er luksus kostume disko luksus kostume

Luksus diva kostume

Nu har du muligheden for at slippe din indre diva frem, når du ifører dig dette 70’er kostume. Du bliver en fryd for øjet på dansegulvet, lige under discokuglen!

Find kostumet hos Temashop

 

LÆS OGSÅ: ABBA kostume til voksne

LÆS OGSÅ: ABBA børnekostume

LÆS OGSÅ: Rockstjerne kostume til voksne

 

Indlægget Disco kostume til voksne indeholder affiliatelinks

pinit fg en rect red 28 - Disco kostume til voksne

error: Content is protected !!