Disco kostume til voksne

Er du vild med 1970erne? Med disco msusik, disco dans? Eller skal du til 1970erne temafest? Så har du muligheden for at iklæde dig et 1970erne kostume til en kommende lejlighed.

Overvej et 70erne disko kostume til voksne!

Lad os lige opfriske 1970’erne: 1970’erne var en periode med skarpe kontraster. Oven på ungdomsoprørets opgør med de traditionelle sociale og kulturelle normer i 1968 gik den vestlige verden ind i årtiet på et sus af frisind, nytænkning og hippiernes mantra ”Make Love, Not War”.

Det var årtiet for vedtagelsen af fri abort, rødstrømpernes kamp for ligestilling og eksperimenter med alternative familie- og boformer. I 1970 oprettede foreningen Det Ny Samfund Thy-lejren, og i 1971 etablerede en gruppe unge mennesker Fristaden Christiania. Kollektiver med fællesspisning, biodynamisk mad og husmøder skød op overalt i landet, og kvinderne demonstrerede for ligeløn og tog på sommerlejr på Femø.

Men 1970’erne var også præget af økonomisk nedgang, arbejdsløshed og politisk opbrud, hjulpet på vej af oliekrisen i 1973.  Stikord til 1970er er bland andet: Abba, Alternativ energi, Blekingegadebanden, Christiania, Den danske indvandringsdebat, Den Kolde Krig, EU – Den Europæiske Union, Abort, Hippiekulturen fra 1960’erne, Punk, Feminisme, Ungdomsoprøret 1968, Vietnamkrigen, Økonomisk krise.

1970er er også kendt for god musik, stort hår og fantastisk mode – derfor er der massere af muligheder for et 1970erne disco kostume til temafest eller anden udklædningslejlighed. 

 

disko kostume til kvinder 70erne udklædning til voksnee 1970erne temafest udklædning

Disco kostume til voksne

Skru op for ABBA (eller hvad du har lyst til) på højeste volumen og dans løs i denne fede 70’er-dragt! De overdimensionerede ben giver dig et tidstypisk look og tillader ekstra cool dansetrin. 70’er-kostumet indbefatter et sølvfarvet bodysuit i en halterneckmodel med tryk af holografiske cirkler. Tilkøb en afroparyk og solbriller, så du opnår et komplet outfit.

Find kostumet hos PartyKing

 

disco kostume til mand disco herre kostume disco kostume til mænd 70erne kostume til mænd mand

Disco kostume til mænd

Rejs tilbage til 70’ernes glitrende popverden med bl.a. trompetbukser takket være dette heftige kostume! Vil du være den ultimative disco-skiderik? Så har vi fundet kostumet! Disco Dirtbag-kostumet inkluderer en ærmeløs skjorte med sorte knapper og en ternet jakke. Desuden indgår der et par ternede bukser og en 70’er-moustache. Tilkøb afroparyk for et komplet outfit.

Find kostumet hos PartyKing

 

diskokugle kostume til voksne disko udklædning 70erne kostumeDiskokugle udklædning til 70er festen

Ingen 70er fest uden diskokugle! Er det dig, som er disco? Kom udklædt som en discokugle og forgyld alles aften! Hos dig er der både forfest, fest og afterparty! 
Discokugle-kostumet fås i størrelse One size til voksne og er fremstillet i polyester. Dragten består af en discokugle med bagside.

Find kostumet hos Partyking

 

disko dronning kostume disko festtøj 1970erne kostume til kvinder

 

Disko dronning kostume i guld

Velkommen tilbage til 70’erne! Her venter disko og dans hele natten lang. I dette cool jumpsuit bliver du dansegulvets dronning. Den er guldfarvet med vide ben og heftige stofstykker som svinger, når du bevæger dig, og når du danser. Dette skinnende kostume kan du bære til en fest med 70’er-tema eller diskotema. Diskodronning Guld Jumpsuit Kostume inkluderer et guldfarvet jumpsuit med vide ben og fire armbånd med hængende stofstykker. Materiale i kostumet er 100% polyester. Smykker og sko medfølger ikke.

Find kostumet hos Partyking

 

dristig disko dude udklædning til mænd disko kostume til mand 70erne herre kostume

Dristig disko dude!

Disco-perioden i 1970’erne tænker vi stadig tilbage på den dag i dag – med lidt blandede følelser. God musik, men moden var lige lovligt meget. Dette discokostume er perfekt til 70’er-festen. Dette kostume inkluderer bukser og en skjorte. Bukserne er gule, har vidde forneden og høj talje, mens skjorten har et mønster i flere farver – hovedsageligt i farverne orange og gul.

Find kostumet hos PartyKing

 

sej disko konge kostume til mænd 70erne kostume til mænd

Disko kongen!

Få stilen fra 60’erne/70’erne, hvor musik og tøj var funky og groovy. Du bliver klar til at indtage dansegulvet med dette festlige kostume inspireret af hippie- og diskotiden!

Find kostumet hos Temashop

 

orange disko dragt disko udklædning til kvinder

Disko kostume til kvinder

Dette ekstravagante disco-kostume ville selv i 70’erne have vakt opsigt – nu bliver det med garanti en succes ved discofesten! Skal du til 70’er fest? Så Ifør dig denne skønne diskodragt med orange rombermønster og drøm dig tilbage til 70’erne, der var fyldt med skønne diskohits.

Find kostumet hos Temashop

 

70erne kostume til mænd 70erne udklædning mand

1970erne udklædning til mænd

Flot autentisk kostume inspireret af 70’erne, bestående af bluse og højtaljede bukser. Bliv klar til en boogie woogie på dansegulvet, iført dette farverige kostume!

Find kostumet hos Temashop

 

70erne kostume til kvinder yvonne kostume til kvinder

1970erne kostume til kvinder

Er du vild med 70’erne og disko-hits, så før dig denne skønne diskokjole og bliv klar til en aften i 70’ernes tegn. Husk noget fedt disko tilbehør ved siden af. Så er du Groovy og klar til fest!

Find kostumet hos Temashop

 

70er diva kostume 70er luksus kostume disko luksus kostume

Luksus diva kostume

Nu har du muligheden for at slippe din indre diva frem, når du ifører dig dette 70’er kostume. Du bliver en fryd for øjet på dansegulvet, lige under discokuglen!

Find kostumet hos Temashop

 

disco par kostume disko par kostume 70erne par kostume

Disco par kostume til voksne

Et par i guld! Kostume guldfarvet disco til kvinder: Dette discokostume til kvinder består af en en guldfarvet kjole og benbeklædning. Kjolen uden ærmer og benbeklædningen er fremstillet i guldfarvet stof med pailletter. Kostume guldfarvet disco til mænd: Dette disco kostume til mænd består af et par bukser og en skjorte (paryk og sko ikke inklusiv). Skjorten består af guldfarvet stof med guldfarvet pailletter og lukkes med knapper på forsiden. Bukserne har elastik i taljen og har et stykke med guldfarvet stof på siden. Skal i til discofest eller holde nytår er disse kostumer perfekte. 

Find kostumet hos Vegaoo

 

disco par kostume til kvinder disko kostume til voskne par kostume 70erne

Bedste veninder til disco fest?

Kostume anno 70´erne brunt til kvinder: Dette kostume til kvinder består af en buksedragt i brun påtrykt med fine motiver. Dragten er uden ærmer, høj hals og vidde i benene. Kostume anno 70´erne blåt til kvinder: Dette hippiekostume til kvinder består af en dragt i blå påtrykt smukke motiver i forskellige farver. Denne buksedragt er med høj hals, uden ærmer og har vidde i benene. Skal du og din veninde til karneval er dette parkostume perfekt.  

Find kostumerne hos Vegaoo

 

disco gruppe kostume til voksne 70erne gruppekostume til voksne 70erne kostume til sidste skoledag

Disco gruppe kostume til voksne

Kostume disco i blå til mænd: Dette discokostume til voksne består af en jakke og bukser (skjorte, butterfly, paryk, sko og mikrofon ikke inklusiv). Jakken og bukserne er i blåt stof der er behageligt at have på. Jakken lukkes på forsiden med guldfarvet knapper og har guldfarvet kanter. 

Kostume guldfarvet disco til kvinder: Dette guldfarvet discokostume til kvinder består af en kjole og et par benvarmer. Kjolen er kort uden ærmer i guldfarvet pailletstof og matcher til benbeklædningen. 

Kostume rosa disco til kvinder: Dette rosa discokostume til kvinder består af en kjole og benklæde (paryk og sko ikke inklusiv). Denne discokjole er kort uden ærmer og er fremstillet i rosa pailletstof. Kjolen matcher til benbeklædningen. Skal du og dine venner til discofest er dette gruppekostume perfekt. 

Find kostumerne hos Vegaoo

 

LÆS OGSÅ: ABBA kostume til voksne

LÆS OGSÅ: ABBA børnekostume

LÆS OGSÅ: Rockstjerne kostume til voksne

 

Indlægget Disco kostume til voksne indeholder affiliatelinks

pinit fg en rect red 28 - Disco kostume til voksne

error: Content is protected !!