Disco kostume til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er du vild med 1970erne? Med disco msusik, disco dans? Eller skal du til 1970erne temafest? Så har du muligheden for at iklæde dig et 1970erne kostume til en kommende lejlighed.

Overvej et 70erne disko kostume til voksne!

Lad os lige opfriske 1970’erne: 1970’erne var en periode med skarpe kontraster. Oven på ungdomsoprørets opgør med de traditionelle sociale og kulturelle normer i 1968 gik den vestlige verden ind i årtiet på et sus af frisind, nytænkning og hippiernes mantra ”Make Love, Not War”.

Det var årtiet for vedtagelsen af fri abort, rødstrømpernes kamp for ligestilling og eksperimenter med alternative familie- og boformer. I 1970 oprettede foreningen Det Ny Samfund Thy-lejren, og i 1971 etablerede en gruppe unge mennesker Fristaden Christiania. Kollektiver med fællesspisning, biodynamisk mad og husmøder skød op overalt i landet, og kvinderne demonstrerede for ligeløn og tog på sommerlejr på Femø.

Men 1970’erne var også præget af økonomisk nedgang, arbejdsløshed og politisk opbrud, hjulpet på vej af oliekrisen i 1973.  Stikord til 1970er er bland andet: Abba, Alternativ energi, Blekingegadebanden, Christiania, Den danske indvandringsdebat, Den Kolde Krig, EU – Den Europæiske Union, Abort, Hippiekulturen fra 1960’erne, Punk, Feminisme, Ungdomsoprøret 1968, Vietnamkrigen, Økonomisk krise.

1970er er også kendt for god musik, stort hår og fantastisk mode – derfor er der massere af muligheder for et 1970erne disco kostume til temafest eller anden udklædningslejlighed. 

 

sej disko konge kostume til mænd 70erne kostume til mænd

Disko kongen!

Få stilen fra 60’erne/70’erne, hvor musik og tøj var funky og groovy. Du bliver klar til at indtage dansegulvet med dette festlige kostume inspireret af hippie- og diskotiden!

Find kostumet hos Temashop

 

orange disko dragt disko udklædning til kvinder

Disko kostume til kvinder

Dette ekstravagante disco-kostume ville selv i 70’erne have vakt opsigt – nu bliver det med garanti en succes ved discofesten! Skal du til 70’er fest? Så Ifør dig denne skønne diskodragt med orange rombermønster og drøm dig tilbage til 70’erne, der var fyldt med skønne diskohits.

Find kostumet hos Temashop

 

70erne kostume til mænd 70erne udklædning mand

1970erne udklædning til mænd

Flot autentisk kostume inspireret af 70’erne, bestående af bluse og højtaljede bukser. Bliv klar til en boogie woogie på dansegulvet, iført dette farverige kostume!

Find kostumet hos Temashop

 

70erne kostume til kvinder yvonne kostume til kvinder

1970erne kostume til kvinder

Er du vild med 70’erne og disko-hits, så før dig denne skønne diskokjole og bliv klar til en aften i 70’ernes tegn. Husk noget fedt disko tilbehør ved siden af. Så er du Groovy og klar til fest!

Find kostumet hos Temashop

 

70er diva kostume 70er luksus kostume disko luksus kostume

Luksus diva kostume

Nu har du muligheden for at slippe din indre diva frem, når du ifører dig dette 70’er kostume. Du bliver en fryd for øjet på dansegulvet, lige under discokuglen!

Find kostumet hos Temashop

 

70er kostume mand disco kostume herre kostumeuniverset

Disco konge kostume

Rejs tilbage til årtiet, hvor Plateauskoene var din bedsteven, hvor Saturday Night Fevers Stayin’ Alive blev spillet over alles radioer, og hvor smukke skuespillere som Clint Eastwood og Barbra Streisand prydede vores vægge derhjemme. Rejs tilbage til årtiet hvor det, at danse den ikoniske diskotekdans “”The Hustle”” gjorde dig til den mest populære fyr på dansegulvet, rejs tilbage til 1970’erne!

Find kostumet hos Temashop

 

glimmer disco kostume til voksne 70er udklædning

Glimmer outfit til voksne

Disco style heldragt med plads til at danse til den lyse morgen til ABBA numre! 

Find kostumet hos Temashop

 

 

LÆS OGSÅ: ABBA kostume til voksne

LÆS OGSÅ: ABBA børnekostume

LÆS OGSÅ: Rockstjerne kostume til voksne

 

Indlægget Disco kostume til voksne indeholder affiliatelinks

error: Content is protected !!