Gyserfilm kostume til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS
Skal du klædes ud til Halloween eller elsker du bare magi og uhygge, så er et gyserfilm kostume til voksne, den oplagte udklædning til den kommende fastelavn, halloween- eller temafest.

Løft uhyggen yderligere til den kommende halloween fest med et gyserfilm kostume. Der findes utrolig mange gode og uhyggelige gyserfilm og selvfølgelig findes der en masse gode kostumer med reference til nogle af de bedste gyserfilm. 

Kostumerne med gyserfilm som tema, går tidsmæssigt langt tilbage, da nogle af de bedste gyserfilm er gamle klassikere. Vi har forsøgt at samle de bedste gyserfilm kostumer til voksne, både de ældre klassikere og de nyere gyserfilm. Se nedenfor og bliv inspireret til dit gyserfilm kostume til temafest, halloween eller en anden uhyggelig lejlighed. 

jason Voorhees kostume til voksne gyserflílm udklædning halloween kostume filmkostume

Jason voksenkostume

Antihelten og massemorderen Jason Voorhees er på spil igen og efter alt det, der skete på Camp Crystal Lake, er det ikke godt at vide, hvad der kommer til at ske på fredag d. 13! Én ting er sikkert – alle på camping skal passe på!

Find kostumet hos Temashop

Skærmbillede 2017 10 10 kl. 14.08.01 - Gyserfilm kostume til voksne

Miss Voorhess kostume

Klæd dig ud som den kvindelige udgave af den berygtede Jason Voorhees med hockeymasken og machete kniven fra en af de mest kendte gyserfilm, ‘ Fredag d. 13. 

Find kostumet hos Temashop

 

chucky kosstume til voksne chucky voksenstørrelse halloween udklædning mand gyserfilm kostume 90er kostume

Chucky kostume til voksne

Chucky er en kendt skikkelse fra en række gyserfilm, der skildrer den morderiske og griske dukke. Folk vil løbe skrigende bort, når de ser dig som den uhyggelige Chucky til Halloween! Kostumet er komplet med bukser, trøje.

Find kostumet hos Temashop

 

uhyggeligt klovnekostume til voksne gyserklovn dræberklovn kostume, pennywise kostume til voksne, pennywise klovnekostume, gyserfilm kostumer

IT – Pennywise kostume

Denne pige kan give Pennywise konkurrence i at være skræmmende – og så er kjolen samtidig rigtig fin. Husk at købe paryk og strømper ved siden af.

Find kostumet hos Temashop

 

annabelle kostume til voksne, annabelle udklædning til voksne, annabelle gyserfilm, annabelle voksenkostumer, annabelle kostumer, gyserfilm kostumer, halloweenkostume til voksne, halloweenkostumer til kvinder, annabelle kostume tilbud

Annabelle kostume til voksne

Skræm livet af folk rundt omkring dig, når du dukker op til halloweenfesten som den skrækkelige Annabelle! Annebelle er en modbydelig, satanisk dukke og hovedpersonen i gyserfilmen, som bærer hendes navn. Lad med andre ord ikke den uskyldige, hvide bryllupskjole narre dig, for denne dukke er alt andet end uskyldig! Annabelle-kostumet er en dragt, som passer både mænd og kvinder. Den indeholder en kjole, en maske og en paryk. 

Find kostumet hos Temashop

 

 

gyserfilm blodig tvilling halloween kostume

Blodig tvilling kostume

Mareridtet fra enhver gyserfilm er en spooky, blodig kvinde – og især hvis der er to af dem, tvillinger! Dét er det perfekte Halloween kostume til dig og din veninde.

Find kostumet hos Temashop

 

scream kostume til voksne halloween kostume

Scream kostume til voksne

Skab din egen gyserfilm med dig i hovedrollen, hvor du jager alle på din vej i dette top uhyggelige kostume. Komplet sæt med kåbe, hætte, bælte, handsker og skræmmende maske.

Find kostumet hos Temashop

 

 

Fandt du det helt rigtige gyserfilm kostume til voksne?

gyserfilm kostume til voksne uhyggeligt kostume til mænd halloween kostume til voksne

 

SE OGSÅ: Chucky kostume til voksne

SE OGSÅ: Uhyggeligt klovne kostume til voksne

SE OGSÅ: Jig Saw kostume til voksne

SE OGSÅ: Annabelle kostume til voksne

Indlægget Jason kostume til voksne indeholder affiliatelinks

error: Content is protected !!