Gyserfilm kostume til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS
Skal du klædes ud til Halloween eller elsker du bare magi og uhygge, så er et gyserfilm kostume til voksne, den oplagte udklædning til den kommende fastelavn, halloween- eller temafest.

Løft uhyggen yderligere til den kommende halloween fest med et gyserfilm kostume. Der findes utrolig mange gode og uhyggelige gyserfilm og selvfølgelig findes der en masse gode kostumer med reference til nogle af de bedste gyserfilm. 

Kostumerne med gyserfilm som tema, går tidsmæssigt langt tilbage, da nogle af de bedste gyserfilm er gamle klassikere. Vi har forsøgt at samle de bedste gyserfilm kostumer til voksne, både de ældre klassikere og de nyere gyserfilm. Se nedenfor og bliv inspireret til dit gyserfilm kostume til temafest, halloween eller en anden uhyggelig lejlighed. 

jason kostume til voksne - Gyserfilm kostume til voksne

Jason voksenkostume

Jason-kostumet omfatter en mørk beige og tynd, laset “jakke” med krave og fastsyet kunstig T-shirt. Der medfølger også en maske til ansigtet i EVA-plast, der på indersiden af det ene øje har en elastisk rem, der holder den på plads bag hovedet

Find kostumet hos Partyking

Skærmbillede 2017 10 10 kl. 14.08.01 - Gyserfilm kostume til voksne

Miss Voorhess kostume

Klæd dig ud som den kvindelige udgave af den berygtede Jason Voorhees med hockeymasken og machete kniven fra en af de mest kendte gyserfilm, ‘ Fredag d. 13. 

Find kostumet hos Temashop

 

chucky kostumet il voksne chucky udklædning uhyggeligt halloween kostume 80er fest kostume outfit

Chucky kostume til voksne

Chucky er en kendt skikkelse fra en række gyserfilm, der skildrer den morderiske og griske dukke. Folk vil løbe skrigende bort, når de ser dig som den uhyggelige Chucky til Halloween! Kostumet er komplet med bukser, trøje og uhyggelig Chucky maske.

Find kostumet hos Temashop

 

saw puppet kostume til voksne 450x450 - Gyserfilm kostume til voksne

JigSaw Puppet kostume til mænd

Hvor meget blod er du villig til at ofre for at overleve? Jigsaw er i hvert fald klar til at ofre en hel del blod, men ikke sit eget! Denne rædselsvækkende dragt er en sikker vinder til halloweenfesten! Baseret på Jigsaw’s bugtalerdukke indeholder dette kostume en sort jakke med et rødt tørklæde i lommen og en rød butterfly. Der medfølger også en realistisk maske med de klassiske, røde spiralkinder, røde øjne og fastsyet, sort hår. Dette er et officielt licenseret Saw™-produkt.

Find kostumet hos PartyKing

Freddy krueger kostume til voksne gyserfilm kostume til mænd halloween kostume gyserfilm

Freddy Krueger – Klassisk gyserfilm kostume til Halloween

Før denne skræklegende fra drømmenes verden over til virkelighedens verden! Freddy Krueger-kostumet indeholder en langærmet T-shirt med røde og mørkegrønne striber samt frynsede kanter og bånd ved bunden af halsen, hvilket giver en nemmere montering. Der medfølger også en blød ansigtsmaske med elastisk bånd, der holder den på plads.

Find kostumet hos PartyKing

 

scream kostume til voksne gyserfilm kostume til voksne horrorfilm kostume til voksne

Scream Halloween udklædning

Scream-kostumet inkluderer en lang, sort kjole med polstret hætte og draperede ærmer. Der indgår også en klassisk Scream-maske med huller til øjnene samt et sort stofbælte.

FiFind kostumet hos PartyKing

 

The Conjuring 2 nonne kostume til voksne gyserfilm kostume til voksne

The Nun kostume til voksne

Når en ung nonne tager sig eget liv på et kloster i Rumænien, bestemmer Vatikanet sig for at sende en præst og hans lærling for at løse den mystiske hændelse. Præsten og hans lærling riskerer ikke bare deres eget liv, de tvinges også til at konfrontere den utrolig onde kraft fra den dæmoniske nonne, som først skræmte verden i filmen “The Conjuring 2”. The Nun Deluxe Kostume er for dig som elsker alt som har med skræk og skræmsel at gøre. Det er med andre ord en dragt som kommer til at skabe skræk i alle hjørner, du bevæger dig i. For når du kommer gående på vej hjem fra diskoteket, er en ond nonne ikke det første, du vil støde ind i, vel? Dragten er godt lavet med mange detaljer og kendetegn fra nonnen i filmene “The Nun” og “The Conjuring”. Dragten er helt sort med hvide kanter (typiske for nonner). Der er et hvidt slør med tilhørende latexmaske, som medfølger. Masken er meget detaljeret og efterligner karakteren “The Nun”. Dragten er heldækkende med et brunt skærf. Det ultimative kostume!

Find kostumet hos PartyKing

 

evil joker kostume til voksne jokeren kostume til voksne lilla kostume gyserfilm kostume horror kostume til halloween

Jokeren i djævelsk outfit – Skønt Halloween kostume til voksne

Eftersom vi allerede havde dette fantastiske kostume til børn, men ikke til voksne, synes vi, at det var lidt uretfærdigt. Vi kunne jo nok ikke ligefrem proppe dig ned i børnekostumet. Derfor lancerer vi nu dette topseje Evil Joker-kostume i en voksenstørrelse! Det perfekte valg til Batman-fester eller halloween. Kostumet indeholder en lilla og sort jakke i zebramønster med snydelommer og et par matchende jakkesætsbukser. Der medfølger også en grøn vest og et matchende sort/lilla slips.

Find kostumet hos PartyKing

 

annabelle kostume til voksne gyserfilm kostume til kvinder horror film udklædning halloweenfest kostume

Annabelle kostume til voksne

Skræm livet af folk rundt omkring dig, når du dukker op til halloweenfesten som den skrækkelige Annabelle! Annebelle er en modbydelig, satanisk dukke og hovedpersonen i gyserfilmen, som bærer hendes navn. Lad med andre ord ikke den uskyldige, hvide bryllupskjole narre dig, for denne dukke er alt andet end uskyldig! Annabelle-kostumet er en dragt, som passer både mænd og kvinder. Den indeholder en kjole, en maske og en paryk. Kjolen er fremstillet af en cremehvid satin og er en lang model. Den har endvidere et tyndt, rødt bånd over brystet og et bredt rødt bånd, der er dekoreret med en rose i taljen. De lange ærmer har en posende del længst oppe. Masken er lavet af plast og ligner Annabelles ansigt. Den sættes fast rundt om hovedet med en elastik. Parykken er blond, har to sløjfer og lige pandehår.

Find kostumet hos PartyKing

 

regan macneil ragan mc neil kostume til voksne gyserfilm voksenkostume haloweenfest kostume

Regan McNeil kostume til voksne

Pas ind i den uhyggelige stemning til halloweenfesten med dette autentiske Regan MacNeil-kostume. Den karakteristiske paryk og kjolen med blodstænk giver dig det ægte look, især når du går op og ned ad trapper. Der medfølger en lyseblå natkjole med blodstænk og motiv af mørkeblå blomster og blondedetaljer på forsiden og ved ærmet. Herudover får du en brun paryk, som er designet til at få dig til at ligne et barn. Sørg desuden for at lægge den helt rigtige sminke for det gennemførte Regan MacNeil-look.

Find kostumet hos PartyKing

 

onkel fester kostume familien adams kostume til voksne monster kostume til voksne gyserfilm kostume halloween fest udklædning

Onkel Fester kostumet til voksne

Kostumet inkluderer en lang sort kjole med hætte, rebbælte og karaktermaske. Fås i størrelserne: Standard og X-Large. Dette er et officielt licenseret Familien Addams™-produkt.

Find kostumet hos PartyKing

 

pinhead hellraiser kostume til voksne gyserfilm udklædning voksne

Pinhead fra Hellraiser – Halloween kostume til voksne

Your suffering will be legendary, even in hell… Nogen må jo holde styr på alle cenobites, og hvorfor skulle det ikke være dig? Du kan nu forvandle dig til Pinhead fra “Hellraiser” med dette autentiske outfit, hvor du får tusindvis af søm i skallen! Pinhead-kostumet inkluderer en lang sort dragt i en skindimitation med blod og et mønstertryk. De lange ærmer dækker halvdelen af hænderne. Desuden indgår der en autentisk Pinhead-maske med bløde søm. Masken er fremstillet af latex og dækker hele dit hoved.

Find kostumet hos PartyKing

 

slagter gris film halloween kostume til voksne gysrfilm kostume til voksne halloweenfest udklædning maske

Slagter gris kostume til Halloween

Nu er det tid til, at du kan tage hævn på alle ufølsomme mennesker, som helt uden omtanke spiser bacon! Grisen er nu voksen og har lært at slagte, hurtigt og effektivt! Med til dette kostume følger der en latexmaske og et blodplettet forklæde.

Find kostumet hos PartyKing

 

clockwork orange kostume til mand halloween kostume til mænd uhyggeligt halloween kostume

Clockwork Orange kostume til mænd

Clockwork Orange-kostumet i en herremodel inkluderer en hvid dragt med knapper foran og beigefarvede bukser med elastik, som går rundt om taljen og giver en både god og bekvem pasform. Der medfølger også et par matchende beigefarvede seler, som sættes fast med knapper og kan justeres ganske nemt, så du opnår en perfekt pasform. Der medfølger også en hvid stok med rundt håndtag på toppen.

Find kostumet hos PartyKing

 

jeff the killer halloween udklædning til voksne

Jeff the Killer gyserfilm kostume

Jeff the Killer er skrækken selv. Han skar sin egen mund og øjenlåg op med en kniv, og ikke nok med det, så myrdede han også en hel gruppe uskyldige mennesker. Med dette kostume, som forestiller Jeff the Killer, kan du med hans djævelske grin og gale blik for evigt skabe mareridt hos dine halloweengæster! 

Find kostumet hos PartyKing

 

Fandt du det helt rigtige gyserfilm kostume til voksne?

gyserfilm kostume til voksne uhyggeligt kostume til mænd halloween kostume til voksne

 

SE OGSÅ: Chucky kostume til voksne

SE OGSÅ: Uhyggeligt klovne kostume til voksne

SE OGSÅ: Jig Saw kostume til voksne

SE OGSÅ: Annabelle kostume til voksne

Indlægget Jason kostume til voksne indeholder affiliatelinks

pinit fg en rect red 28 - Gyserfilm kostume til voksne

error: Content is protected !!