Gyserfilm kostume til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS
Skal du klædes ud til Halloween eller elsker du bare magi og uhygge, så er et gyserfilm kostume til voksne, den oplagte udklædning til den kommende fastelavn, halloween- eller temafest.

Løft uhyggen yderligere til den kommende halloween fest med et gyserfilm kostume. Der findes utrolig mange gode og uhyggelige gyserfilm og selvfølgelig findes der en masse gode kostumer med reference til nogle af de bedste gyserfilm. 

Kostumerne med gyserfilm som tema, går tidsmæssigt langt tilbage, da nogle af de bedste gyserfilm er gamle klassikere. Vi har forsøgt at samle de bedste gyserfilm kostumer til voksne, både de ældre klassikere og de nyere gyserfilm. Se nedenfor og bliv inspireret til dit gyserfilm kostume til temafest, halloween eller en anden uhyggelig lejlighed. 

jason Voorhees kostume til voksne gyserflílm udklædning halloween kostume filmkostume

Jason voksenkostume

Antihelten og massemorderen Jason Voorhees er på spil igen og efter alt det, der skete på Camp Crystal Lake, er det ikke godt at vide, hvad der kommer til at ske på fredag d. 13! Én ting er sikkert – alle på camping skal passe på!

Find kostumet hos Temashop

Skærmbillede 2017 10 10 kl. 14.08.01 - Gyserfilm kostume til voksne

Miss Voorhess kostume

Klæd dig ud som den kvindelige udgave af den berygtede Jason Voorhees med hockeymasken og machete kniven fra en af de mest kendte gyserfilm, ‘ Fredag d. 13. 

Find kostumet hos Temashop

 

chucky kosstume til voksne chucky voksenstørrelse halloween udklædning mand gyserfilm kostume 90er kostume

Chucky kostume til voksne

Chucky er en kendt skikkelse fra en række gyserfilm, der skildrer den morderiske og griske dukke. Folk vil løbe skrigende bort, når de ser dig som den uhyggelige Chucky til Halloween! Kostumet er komplet med bukser, trøje.

Find kostumet hos Temashop

 

saw puppet kostume til voksne 450x450 - Gyserfilm kostume til voksne

JigSaw Puppet kostume til mænd

Hvor meget blod er du villig til at ofre for at overleve? Jigsaw er i hvert fald klar til at ofre en hel del blod, men ikke sit eget! Denne rædselsvækkende dragt er en sikker vinder til halloweenfesten! Baseret på Jigsaw’s bugtalerdukke indeholder dette kostume en sort jakke med et rødt tørklæde i lommen og en rød butterfly. Der medfølger også en realistisk maske med de klassiske, røde spiralkinder, røde øjne og fastsyet, sort hår. Dette er et officielt licenseret Saw™-produkt.

Find kostumet hos PartyKing

 

scream kostume til voksne gyserfilm kostume til voksne horrorfilm kostume til voksne

Scream Halloween udklædning

Scream-kostumet inkluderer en lang, sort kjole med polstret hætte og draperede ærmer. Der indgår også en klassisk Scream-maske med huller til øjnene samt et sort stofbælte.

Find kostumet hos PartyKing

 

The Conjuring 2 nonne kostume til voksne gyserfilm kostume til voksne

The Nun kostume til voksne

Når en ung nonne tager sig eget liv på et kloster i Rumænien, bestemmer Vatikanet sig for at sende en præst og hans lærling for at løse den mystiske hændelse. Præsten og hans lærling riskerer ikke bare deres eget liv, de tvinges også til at konfrontere den utrolig onde kraft fra den dæmoniske nonne, som først skræmte verden i filmen “The Conjuring 2”. The Nun Deluxe Kostume er for dig som elsker alt som har med skræk og skræmsel at gøre. Det er med andre ord en dragt som kommer til at skabe skræk i alle hjørner, du bevæger dig i. For når du kommer gående på vej hjem fra diskoteket, er en ond nonne ikke det første, du vil støde ind i, vel? Dragten er godt lavet med mange detaljer og kendetegn fra nonnen i filmene “The Nun” og “The Conjuring”. Dragten er helt sort med hvide kanter (typiske for nonner). Der er et hvidt slør med tilhørende latexmaske, som medfølger. Masken er meget detaljeret og efterligner karakteren “The Nun”. Dragten er heldækkende med et brunt skærf. Det ultimative kostume!

Find kostumet hos PartyKing

 

evil joker kostume til voksne jokeren kostume til voksne lilla kostume gyserfilm kostume horror kostume til halloween

Jokeren i djævelsk outfit – Skønt Halloween kostume til voksne

Eftersom vi allerede havde dette fantastiske kostume til børn, men ikke til voksne, synes vi, at det var lidt uretfærdigt. Vi kunne jo nok ikke ligefrem proppe dig ned i børnekostumet. Derfor lancerer vi nu dette topseje Evil Joker-kostume i en voksenstørrelse! Det perfekte valg til Batman-fester eller halloween. Kostumet indeholder en lilla og sort jakke i zebramønster med snydelommer og et par matchende jakkesætsbukser. Der medfølger også en grøn vest og et matchende sort/lilla slips.

Find kostumet hos PartyKing

 

annabelle kostume til voksne, annabelle udklædning til voksne, annabelle gyserfilm, annabelle voksenkostumer, annabelle kostumer, gyserfilm kostumer, halloweenkostume til voksne, halloweenkostumer til kvinder, annabelle kostume tilbud

Annabelle kostume til voksne

Skræm livet af folk rundt omkring dig, når du dukker op til halloweenfesten som den skrækkelige Annabelle! Annebelle er en modbydelig, satanisk dukke og hovedpersonen i gyserfilmen, som bærer hendes navn. Lad med andre ord ikke den uskyldige, hvide bryllupskjole narre dig, for denne dukke er alt andet end uskyldig! Annabelle-kostumet er en dragt, som passer både mænd og kvinder. Den indeholder en kjole, en maske og en paryk. 

Find kostumet hos Temashop

 

regan macneil ragan mc neil kostume til voksne gyserfilm voksenkostume haloweenfest kostume

Regan McNeil kostume til voksne

Pas ind i den uhyggelige stemning til halloweenfesten med dette autentiske Regan MacNeil-kostume. Den karakteristiske paryk og kjolen med blodstænk giver dig det ægte look, især når du går op og ned ad trapper. Der medfølger en lyseblå natkjole med blodstænk og motiv af mørkeblå blomster og blondedetaljer på forsiden og ved ærmet. Herudover får du en brun paryk, som er designet til at få dig til at ligne et barn. Sørg desuden for at lægge den helt rigtige sminke for det gennemførte Regan MacNeil-look.

Find kostumet hos PartyKing

 

onkel fester kostume familien adams kostume til voksne monster kostume til voksne gyserfilm kostume halloween fest udklædning

Onkel Fester kostumet til voksne

Kostumet inkluderer en lang sort kjole med hætte, rebbælte og karaktermaske. Fås i størrelserne: Standard og X-Large. Dette er et officielt licenseret Familien Addams™-produkt.

Find kostumet hos PartyKing

 

clockwork orange kostume til mand halloween kostume til mænd uhyggeligt halloween kostume

Clockwork Orange kostume til mænd

Clockwork Orange-kostumet i en herremodel inkluderer en hvid dragt med knapper foran og beigefarvede bukser med elastik, som går rundt om taljen og giver en både god og bekvem pasform. Der medfølger også et par matchende beigefarvede seler, som sættes fast med knapper og kan justeres ganske nemt, så du opnår en perfekt pasform. Der medfølger også en hvid stok med rundt håndtag på toppen.

Find kostumet hos PartyKing

 

 

Fandt du det helt rigtige gyserfilm kostume til voksne?

gyserfilm kostume til voksne uhyggeligt kostume til mænd halloween kostume til voksne

 

SE OGSÅ: Chucky kostume til voksne

SE OGSÅ: Uhyggeligt klovne kostume til voksne

SE OGSÅ: Jig Saw kostume til voksne

SE OGSÅ: Annabelle kostume til voksne

Indlægget Jason kostume til voksne indeholder affiliatelinks

error: Content is protected !!