Troldmand kostume til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er du vild med magi og uhygge? Så er et troldmand kostume til voksne det oplagte valg til årets halloweenfest!

Et troldmand kostume til voksne kan med fordel bruges til flere forskellige festligheder.

En troldmand, eller troldkvinde, er i fiktionen en person med trolddomsevner. Troldmænd er altså en form for mandlig heks. En kvindelig heks kan også blive kaldt for troldkvinde. Troldmænd, og troldkvinder, optræder ofte i fiktionen, herunder legender, fantasy litteratur, film og spil.

En troldmand er en person der kan udføre magi. Personer, der behersker magi, er naturligvis velkendte fra både middelalderen og renæssancen i skikkelse af troldmænd og hekse. Troen på hekse, troldmænd og små djævle var vidt udbredt i Danmark langt op i 1800-tallet. De lever ofte en stille tilværelse blandt menigmand, hvor de for det meste blot betragtes som lægekyndige. Deres oplæring er ikke foregået på nogen skole, men ude i landets små afsidesliggende hytter, en fjern hule eller grotte.

Et troldmand voksenkostume er et forholdsvist nemt kostume, en lang kappe og en høj og så er kostumet hjemmet. Når det gælder filmtroldmænd, ser det ud til, at langt skæg er en forudsætning – jo længere, jo bedre, hvilket ses i blandt andet Ringenes Herre, Harry Potter og Troldmanden fra Oz.

Ønsker du at blive klædt ud som en mystisk troldmand, har vi fundet flere gode bud på troldmand kostumer:

 

troldmand kostume 755x1024 - Troldmand kostume til voksne

Magisk Troldmand kostume

Hvem drømmer ikke om, at have magten over andre og blot kunne fortrylle dem, hvis de ikke er ordentlige. Ifør dig dette troldmands kostume til halloween festen.

Find kostumet hos Temashop

Skærmbillede 2019 10 02 kl. 15.33.47 928x1024 - Troldmand kostume til voksne

Troldmand kostume

Hokus Pokus! Wingardium leviosa! Frem med de magiske trylleformularer, for med dette kostume bliver du en eventyrlig troldmand. Kostumet har fint stjerne mønster i ærmekanterne samt midt på kjolen og selvfølgelig en dertil matchende troldmandshat. Hold dig ikke tilbage og tryl dig i dette troldmandskostume til den næste eventyrlige fest.

Find kostumet hos Temashop

 

troldkvinde kostume til voksne magisk kostume troldmand kostume til kvinder

Troldkvinde kostume til voskne

Vis dig frem som en sand troldkvinde i denne mørke kjole med hætte og grå detaljer og fin halskæde med medaljon. Kostumet indeholder tunika med hætte og halskæde.

Find kostumet hos Temashop

 

harry potter kostume til voksne harry potter troldmandskostume sidste skoledag udklædning sort kappe til kostume som troldmand

Troldmandskappe

Troldmandskappe til temafesten med Harry Potter tema eller til den klassiske Halloween fest.

Find kostumet hos Temashop

 

troldmand kostume til voksne, troldmand udklædning til voksne, troldmand kappe til voksne, troldmand gandalf kostume, troldmand voksenkostume, troldmand kostumer, troldmand kostume budget, troldmand kostume fastelavn, troldmandskostume

blåt troldmand kostume til voksne

Flot lang blå kåbe med hvide detaljer, til en rigtig troldmand. Så er du vild med magi og trolddom er dette kostumet for dig.

Find kostumet hos Temashop

 

 

Fandt du det troldmand kostume til voksne du ledte efter?

troldmand kostume til voksne - Troldmand kostume til voksne

SE OGSÅ: Harry Potter kostume til voksne

SE OGSÅ: Hekse kostume til voksne

SE OGSÅ: Ringenes Herre kostume

Indlægget Troldmand kostume til voksne indeholder affiliatelinks

 

2 meninger om “Troldmand kostume til voksne

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!