Troldmand kostume til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er du vild med magi og uhygge? Så er et troldmand kostume til voksne det oplagte valg til årets halloweenfest!

Et troldmand kostume til voksne kan med fordel bruges til flere forskellige festligheder.

En troldmand, eller troldkvinde, er i fiktionen en person med trolddomsevner. Troldmænd er altså en form for mandlig heks. En kvindelig heks kan også blive kaldt for troldkvinde. Troldmænd, og troldkvinder, optræder ofte i fiktionen, herunder legender, fantasy litteratur, film og spil.

En troldmand er en person der kan udføre magi. Personer, der behersker magi, er naturligvis velkendte fra både middelalderen og renæssancen i skikkelse af troldmænd og hekse. Troen på hekse, troldmænd og små djævle var vidt udbredt i Danmark langt op i 1800-tallet. De lever ofte en stille tilværelse blandt menigmand, hvor de for det meste blot betragtes som lægekyndige. Deres oplæring er ikke foregået på nogen skole, men ude i landets små afsidesliggende hytter, en fjern hule eller grotte.

Et troldmand voksenkostume er et forholdsvist nemt kostume, en lang kappe og en høj og så er kostumet hjemmet. Når det gælder filmtroldmænd, ser det ud til, at langt skæg er en forudsætning – jo længere, jo bedre, hvilket ses i blandt andet Ringenes Herre, Harry Potter og Troldmanden fra Oz.

Ønsker du at blive klædt ud som en mystisk troldmand, har vi fundet flere gode bud på troldmand kostumer:

klassisk troldmand kostume til voksne - Troldmand kostume til voksne

Klassisk troldmand kostume

I dette finde troldmandskostume forvandles du til en troldmand på nogle få sekunder. Bare sig hokus pokus filiokus og så er du klar til næste kostume-, halloween- eller temafest. Kostumet har mange fine detaljer samt en flot troldmandshat. Klassisk Troldmand Kostume indeholder en troldmandshat, en kappe med slag og en sort heldækkende body.

Find kostumet hos Partyking

troldmand kostume 755x1024 - Troldmand kostume til voksne

Magisk Troldmand kostume

Hvem drømmer ikke om, at have magten over andre og blot kunne fortrylle dem, hvis de ikke er ordentlige. Ifør dig dette troldmands kostume til halloween festen.

Find kostumet hos Temashop

gandalf kostume til voksne - Troldmand kostume til voksne

Gandalf kostume til voksne

Rejs til Midgård med den store troldmand fra “Ringenes Herre”. Gandalf-kostumet inkluderer hat, kåbe, bælte og taske.

Find kostumet hos Partyking

sort troldmand kostume - Troldmand kostume til voksne

Sort troldmand kostume 

Simsalabim! Forvandl dig til en sej troldmand ved halloweenfesten med dette flotte troldmandskostume. Et godt udstyr til en magisk aften! Og kommer der et par uhyggelige zombier og vil spise dig, kan du bare fremsige en passende trylleformular, og så forsvinder de igen. Praktisk!
Kostumet inkluderer en lang, sort kjole med brede ærmer samt en sortmønstret og lang tunika med hætte i læderimitation, som bæres oven på kjolen. Der medfølger også et matchende bredt bælte med en drage.

Find kostumet hos Partyking

Skærmbillede 2019 10 02 kl. 15.33.47 928x1024 - Troldmand kostume til voksne

Troldmand kostume

Hokus Pokus! Wingardium leviosa! Frem med de magiske trylleformularer, for med dette kostume bliver du en eventyrlig troldmand. Kostumet har fint stjerne mønster i ærmekanterne samt midt på kjolen og selvfølgelig en dertil matchende troldmandshat. Hold dig ikke tilbage og tryl dig i dette troldmandskostume til den næste eventyrlige fest.

Find kostumet hos Temashop

Blå troldmand kostume - Troldmand kostume til voksne

Blå troldmand kostume

Hokus pokus filiokus! Tal lige om at blive festens midtpunkt, når du som en rigtig troldmand tryller flere øl frem, når der ikke er nogen tilbage! Det blå troldmandskostume inkluderer en lang blå dragt med viddeærmer, hvide kanter, en sølvstjerne og et matchende sølvbælte. Der medfølger også en høj og spids troldmandshat.

Find kostumet hos Partyking

Troldmand kostume til voksne - Troldmand kostume til voksne

Troldmand voksenkostume

Cintum arosa hokkus pokkus!” Jeps, det er noget, der let ville kunne komme ud af din mund, når du er klædt ud som en troldmand! Her får du et sjovt kostume til dig, som er en voksen mand. Dragten består af en stor frakke og en hat. 

Find kostumet hos Partyking

Fandt du det troldmand kostume til voksne du ledte efter?

troldmand kostume til voksne - Troldmand kostume til voksne

SE OGSÅ: Harry Potter kostume til voksne

SE OGSÅ: Hekse kostume til voksne

SE OGSÅ: Ringenes Herre kostume

Indlægget Troldmand kostume til voksne indeholder affiliatelinks

 

2 meninger om “Troldmand kostume til voksne

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!