Jule sweater til børn

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

De fleste børn elsker spændingen i december imens der tælles ned til juleaften. Gør dette års julemåned sjovere med en julesweater til børn.

Nedtællingen til årets juleaften bliver meget sjovere med en jule sweater til børn. 

Jul er en årlig højtid for fejringen af Kristi fødsel. Datoen er traditionelt fastsat til den 25. december, som er en helligdag. Selve navnet jul stammer fra den førkristne festperiode. I Danmark påbegynder den evangelisk-lutherske kirke fejringen af jul aftenen før juledag.

Den dag i dag handler julen mindre om Kristi fødsel og mere med fokus på julehygge i hele december, hvor der ikke må mangle hverken juleknas, gaver eller hygge.

De senere år er julesweatre til hele familien blevet utrolig populære på det danske marked, tidligere er det ellers mest i amerikanske og engelske julefilm de har været mest brugt. Med en juletrøje til børn bliver dit barn klædt julet på til årets juleafslutning i skolen, årets klippe klistre dag, juleaften eller måske til årets julefoto:

Juletrøje med enhjørning 450x450 - Jule sweater til børn

Unicorn julesweater til børn

Hvis der er noget, der er værd at tro på i julen, er det enhjørninger og Julemanden. Forær den til modtageren inden juleaften, måske bliver den en del af barnets pakkekalender? Trøjen fås i flere forskellige størrelser og har motiv af Julemanden ridende på en enhjørning med teksten: “I Believe In… Santa & Unicorns”.

Find den hos Partyking

rudolf sweaters bluse med rudolf julesweaters til piger rød julesweaters rensdyr trøje

Rudolf sweaters

Skøn, rød julesweater med et motiv af Rudolft med den søde tud. Denne julesweater er helt perfekt til den kolde vintertid.

Find den hos Temashop

I paused my game juletrøje til børn 450x450 - Jule sweater til børn

I paused my game juletrøje til børn

Hvis et barn sætter sit computerspil på pause for at være sammen med familien juleaften, ja så fortjener barnet virkelig også denne vilde juletrøje. Den har motiv af en dabbende julemand, som står på snowboard, og bærer teksten: “I Paused My Game to Be Here”. Dette er ganske enkelt den ultimative juletrøje til alle de børn, der elsker computerspil.

Find den hos Partyking

 

juletrøje til børn hvid - Jule sweater til børn

Hvid juletrøje med rensdyr

Hvid julesweater i blødt materiale. Sweateren er lavet med rensdyr og fine motiver i forskellige farver. Sweateren er helt perfekt til den søde (men kolde) juletid.

Find den hos Temashop

Skør peberkage julesweater til børn 450x450 - Jule sweater til børn

Skør peberkage julesweater til børn

Er denne peberkage mon lige så skør som dit barn? Så har du fundet den ultimative juletrøje til din søn eller datter til både juleaften eller julefesten på skolen. Trøjen fås i flere forskellige størrelser og har motiv af en peberkage med et skørt ansigtsudtryk. Den bliver uden tvivl en succes hos børnene.

Find den hos Partyking

børne julesweater med julemand 993x1024 - Jule sweater til børn

Klassisk jule sweater til børn

Skal dit barn se stilet ud til din næste julefrokost? Så har vi har et godt bud på en julesweater, som passer perfekt til det. Med søde snemænd og julemanden i sin kane flyvende hen over sweateren, er dette et sikker hit til børnehave/skole julefesten.

Find den hos Jule-sweaters

rød juletrøje til børn 1010x1024 - Jule sweater til børn

Sød juletrøje til børn

Den er sød – Julemanden og Rudolf er glade – Man kan nærmest kun komme i julestemning af denne julesweater. Det lyser ud af Rudolf (og ikke kun fra hans næse), at han er glad for at have julemanden som sin ven. Ved denne julesweater er det altså venskab og glæde som er i fokus.

Find den hos Jule-sweaters

jule sweater til børn 921x1024 - Jule sweater til børn

Jule sweater med julemand

Årets Ultimative Julesweater hitter stort både blandt børn og voksne. Vi mener, at denne sweater har de helt essentielle træk, til en perfekt – og ultimativ julesweater. Med Julemanden og Rudolph side om side bliver det ikke meget mere julet. 

Find den hos Jule-sweaters

rudolfs julesweater til børn 397x450 - Jule sweater til børn

Rudolf julesweater

Formålet med en julesweater er at sprede glæde, være sjov, og skabe en julestemning uden lige. Rudolfs Julesweater opfylder alle disse kriterier, og se lige hvor sød han er! Denne julesweater passer perfekt til dig som kan lide at have en flot og bemærkelsesværdig påklædning på i alle anledninger. Og så skriger den da JUL!

Find den hos jule-sweaters

Name it rudolf juletrøje til børn - Jule sweater til børn

Name it Rudolf juletrøje

Kom i julestemning med denne seje juletrøje fra Name it. På denne strikkede trøje er det et stort motiv af en ren med 3D-detaljer. Trøjen er lavet af bomuld og har ribkanter om håndleddene og den nederste kant.

Find den hos Jollyroom

SE OGSÅ: Jule sweater til mænd

SE OGSÅ: Jule sweater til kvinder

SE OGSÅ: Nisse kostume til børn

Indlægget Jule sweater til børn indeholder affiliatelinks

 

pinit fg en rect red 28 - Jule sweater til børn

error: Content is protected !!